Ayrıldıktan birkaç ay sonra yeni bir ilişki?

Arkadaşlar selam. 3 buçuk yıllık aşırı toksik bir ilişki düşünün. Hep kendinizden vermişsiniz, çok emek vermişsiniz karşınızdaki de bu duruma kendini alıştırmış sizin zaaflarınızın farkına varmış ve bu durumu türlü manipülatif tavırlarla kullanmaya başlamış bencil bir insan. Üstelik sizi sizin gibi sevmediğini söylemiş, aşık olmadığını ama ortada bi sevgi olduğunu söylemiş, fakir tesellisi yani. Sonra ilişki karşı taraf evlilik düşünmediği için sonlanmış. İlişki başlarında evlilik konusunda ortak konuşma ve hayallerimiz vardı oysa ki, sonradan ben korkuyorum evlenmeye hazır değilim deyip sktr olup gitti hayatımdan zaten. Bi de mal gibi arkasından yalvarıp onu döndürmeye çalışmıştım bir ay boyunca. Neyse , ayrılışımızın üzerinden 5 ay geçmiş, bu kişi beni her yerden engellemişti barışmak istiyorum ve ona mesaj atıyorum diye. Ve o engeli kaldırıp bir kez olsun nasılsın bile demedi bana. Bunun üzerine ben de 5 ay sonra yeni bi ilişkiye başlamıştım, beni seven ve değer veren biri bu kişi. Şimdi ben ayrıldıktan 5 ay sonra sevgili yaptım diye arkadaşlarım diyor ki keşke onun gözüne sokmasaydın senden soğur erkekler böyle durumlardan dolayı uzaklaşır falan. Bu adam zaten bana en sağlam kazığı atmış yıllarımın emeklerimin içinden geçmiş de gitmiş , şu saatten sonra benden soğusa ne soğumasa ne kafasındaydım. Ama arkadaşımın öyle demesi kötü hissettirdi sanki bundan suçluluk mu duymam gerekiyormuş gibi. Ayrıca onun bu ayrıldıktan sonraki 5 ay süresi boyunca kimlerle takıldığını, ne kadar basit kızlarla takipleştiğini, o kız benden küçük dediği insanlarla tek gecelik takılmalar yaşadığını söylemiyorum bile. Siz ne düşünüyorsunuz canlarım?

Ayrıldıktan birkaç ay sonra yeni bir ilişki?