Güncellemeler
+1 yıl
Kısaca ayrıldık ama bir yanim hala bekle belki gelir derken diğer yanım yaşın geldi geçiyor bekleyip zaman kaybetme o senin yokluğuna belkide coktan alıştı diyor
Sevgilimle ayrılalı 2 ay oldu kötü ayrılmadık bir konuda ortak karara varamadık ve bitmesi gerekliydi ben onu çok sevdim ilk defa onun için evlenme hayalî kurdum ama ayrılırken o kadar net davrandı ki çok çabaladım çok uğraştım yazdım aradım sürekli yapma bitti dedi şimdi yeni bir kız başladı işe ve dikkatimi çekti bir yanım dur bekle belki gelir belki pişman olur diyor diğer yanim biten bitmiş o seni unutacak belki sevgili yapacak, güzel bir kız yeni işe girdi başına kesin üşüşüp aklını karıştıracaklar diyor sizce yeni ilişki yapmalımıyım bu tarz bir şey yaşayan oldumu yaparsam mutlaka duyar nasıl bir tepkisi olur
Hayatı zorlaştırmayınız istese bir yolunu bulur sizinle iletişime geçerdi diye düşünüyorum.
Önünüze gelecek daha iyi insanları kaçırabilirsiniz. Çünkü bu dünyada kötüler çoğunlukta olsada elmas gibi insanlarda var.
Radarı açık tutmak gerekli, hayat hep devam eder.
Nasipte olsa zaten olurdu.
Cevap
3Cevap
Ben üzüldüm şahsen be
bira daha bekle içinde hala birşeyler var gibi
Evet hala var içimde ama giderken o kadar net davrandıki bitti artık yorma üzme kendini dedi
Çok zor bu
Gerçekten öyle ne yapacağımı ne tarafa döneceğimi bilemiyorum
Bende bilmiyorum
Kızı seviyorsan hâlâ gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?