İlişkilerde kadınları anlamak mı, erkekleri anlamak mı daha kolay? Neden karşı cinsi anlamak zor, bunun püf noktası var mı?

11 HAZİRAN 2024
İlişkilerde kadınları anlamak mı, erkekleri anlamak mı daha kolay? Neden karşı cinsi anlamak zor, bunun püf noktası var mı?

11 HAZİRAN 2024
Erkekler molog, kadınlar dijital varlıktır. Dijital varlık çak iş yapar, çok düşünür ama çok çabuk şaşırır. Monolog olan er kişinin bir odağı var, üremek için sevişmek, sevişmek için nisa taifesi, nisa taifesi için bir aile, aile için sebat sarayında bir çaba ve çaba yolunda ömür boyu çalışma. Aslında çok af edersin erkeğin tüm mücadelesi alt beyni için, bu sebeple onun doğrultusuna, dikine köle olur amma nisa taifesi için ise, her bir mücadeleye bin fikir, bin fikre, milyon karar, onca karara çokça mücadele ve kabul gerekir.🙂
Bence kadınları anlamak zor erkeklerin en azından aklından ne geçtiğini net bir şekilde bile biliyorsunuz erkeklerin düşüncelerini kafa yapısını ne istediklerini anlayabilirsiniz ama bir kadının aklından şeytanlık bir iyi niyetli geçirip geçirip geçirmediğini anlamak şahsen benim için mümkün olmuyor. Bir bakıyorsunuz dost gibi görünüyorlar bir bakıyorsunuz düşman oluyorlar.
Karşı cinsi anlamak her zaman daha zor ablacım. Ben kendi cinsimin içini nasıl biliyorsam, sende kendi cinsinin içini öyle biliyorsun. Kendi bakış açımla kadınları anlamam çok zor. Sana danışırım bende ne yapayım 😂
Beklerim Kardeşim
İnsanı anlamak zor birde üstüne farklı koşullarla yetişmiş olan iki cinsi anlamak daha da zorlaşıyor. Herkes kendi şartlarına göre karşısındakini ve davranışlarını değerlendiriyor bu da anlaşılamayan insanları ortaya çıkarıyor tabii.
Cevap
28Cevap
Her iki cinside anlamak oldukça basit, üzerine çokta kafa yormaya gerek yok..
Kadınları anlamak zordur
Benim için ikisi de kolaydır. önemli olan bence insanları çok iyi gözlemlemek bunu başarabilen insan ikisini de anlayabilir.
Kadınlar biraz daha karmaşık canlılar. Erkekler daha düz mantık.
Dinleseniz anlayacaksiniz ama dinlemiyorsunuz kadin ne diyor diye🤣🤣
Agri kesici iç🤣
Bilimsel olarakta kanıtlanmıştır beyin kullanım yönleri ilede farklı olarak tabiki kadınları anlamak zor
O bilimsel kanıtı görmek istiyorum 🤣🤣🤣
Hz. Google amcaya kadın ve erkek beyni arasındaki düşünce farkı yaz bir dünya görsel ve makale ile karşılaşa bilirsin :)
bak buda benim sorum ;
Erkek ve Kadın Beyninin Empati Farklılıkları? ↗
Espri yapmıştım zaten😄
diyosunnnnn :)
Evett😄
Kadınları tabii dengeleri yok açıkçası, hele de regl zamanları yok mu eyvah :)
En sinir olduğum mevzu regl dönemi farklı oluyorsunuz, musunuz arkadas yok öyle bir şey...
Hepinizde var nereye yok ya o ruhsal zihinsel dönüşümleriniz herşeyi en tersinden algılamanız, bunlar gerçek hiç inkar etme yani..
Bu mantikta erkeklerde regl oluyor🤣🤣
Bazıları her zaman regl gibi mantık sıfır basitlik kalitesizlik o biçim de şu genellemeye bırakın artık gına geldi
Bu genellemeyi şu an siz yapıyorsunuz.
ben bir hastalık durumundan bahsediyorum hepinizde belli değişikliklere yol açıyor az ya da çok kişiden kişiye göre değişiyor ama illa ki oluyor bu bilimsel de bir gerçek.. Seninki tamamen genelleme..
Regl olmayan kadınlar var, menopoza girmeden onlara bir açıklaman var mı?
Olanlardan bahsediyoruz dimi
Hem Regle çok takıldık regli bir kenara bırakalım yine her kafa kadınalrı çünkü çok değişeknlik gösteren düşünce ve davranış şekilleri var tripleri var.. Erkekler her türlü daha düz daha olduğu gibi..
Neyse aynı fikirde değiliz uzatmaya gerek yok, teşekkürler
Seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim ama bu sorunun cevabı bu yani, her yönden..
Zorunda değilsiniz tabii, bu sizin fikriniz.
Ben regl konusunda size katılmadım. Ve katılmak zorunda değilim. Uzatmaya gerek yok cevabınız için teşekkür ederim
Sen regl olayına gereğinden çok takıldın, keşke değinmeseydim.. Çünkü sonuç olarak cevap her türlü kadınlar..
Kadınlar işitsel ve duygusaldır, erkekler mantiksal bu yüzden biz kadınları pek anlayamazlar.
Herkes için karşısı daha zordur hiçbir kadın çıkıp da kadınları anlamak zor demez bence aynı şekilde erkekler de kendilerine toz kondurmaz
Kimse kimseyi anlamıyor bu zamanda maalesef herkes kendini haklı buluyor.
Manyağın birine denk gelirsen cinsiyet hiç farketmiyor.
Kadınları gerçekten anlamak çok zor erkek hata yaptiginda hemen kötü oluyorlar mesala başıma geldi ben hoslandigim kız vardı sırrı söylediğim için başkalarına aynı iş yerindeyiz muhattap dahil olmuyor
Kadınları anlamak zor ama kadınlara kendinizi anlatmak imkansız
Biz kadınları anlamak kolay ama erkeklerin işine gelmiyor. Anlamıyormuş gibi yapıyorlar.
Kendini daha iyi tanıyan kim ise onu anlamak daha kolay.
Yanlış seçim yapan taraf anlamakta en çok zorlanan taraftır. Kadınlar Erkekleri anlamaya çalışmıyorlar bile ki anlamıyorlar Balta taşa vurulup duruyor.
Kadını hemen anlarsın erkek öyle degil genel olarak kici basi ayri oynarlar
Bence her ikisinide anlamak zor aslında hem kolay hem zor
Erkekleri anlamakta bazen zorlanırım. Kadınları çoğu zaman anlamaya çalışmam bile.
Kadinlara gore erkekleri anlamak zor erkeklere göre de kadinlari anlamak zordur. Yani net bir şey olmamali bunun cevabı ben erkekler desem mesela; bir erkek çıkıp sen hiç erkek oldun mu kadınları anlamak daha zor derse ne diyeceğim 😃
Kadınları anlamak daha zor diyebiliriz
iki tarafta birbirine anlayıs gösterse ortada anlasılmayan kalmayacak ki :)
Erkekleri anlamak zor.
Türk erkekleri Türkçe bile anlamıyor.
bence erkekler daha zor
Kadınlar net. Erkeklerin ne yaptığı belli değil.
Kadınları anlamak daha zor
kadınları zor erkek canım varlık ya anlarsın:)
Bu cinsiyet değil karakter meselesi
Al birini vur ötekine
Erkolarrr ablam 💅
Kadınları
Anlamak çok zor
Kadınlari
Kadınları
kadınları
Kadınları ya
Kadınlar
Herkesi
Kadınları