Kadınları anlamak mı daha zor yoksa erkekleri mi?

Anlamak istemiyor kimse. Yoksa bana göre anlamak zor değil. Herkes işine geleni duyuyor, işine geleni görüyor. Herkes ben bilirim benim istediğim modunda. Bencilce davranışlarımızı kenara bıraksak anlayış zaten ortaya şıp diye düşecek. Ama olmaz illa ben illa ben.
Erkekleri anlamak daha zor. Ne istediklerini bilmiyorlar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Karşısındakini anlamak isteyen kişi her türlü onu anlar ve anlamaya çalışır. Kadınları erkekler dinleme lutfunda bulunursa ne anlatıyor anlarlar fakat sıkılan erkek kadını dinlemek istemiyor ve gecistiriyor. Oysa kadını dinlese sorun kalmayacak. Ayni şekilde kadınlarda erkekleri anlamak için çaba harcamıyorum. Sorun iletişim kurmayı beceremeyen insanlarda kadın veya erkek değil sorun...
Anlamak isteyene her türlü kolaydır. Kadınları da anlamak kolaydır, erkekleri de. Anlamak istemeyen biri zorlaştırır işleri. Yoksa özellikle kadınların anlaşılması güç bir cins olduğu söylentileri falan doğru değil.
Erkekler ne istediğini tam bilmeyen varlıktır.
Kadınlar nettir
Erkekler ne istediğini bilmiyor, o yüzden de bence onlar bile kendilerini anlamıyor 🙂
Benim için ikisinide anlamak kolay. Özellikle kadınları anlamak kolay..
Kadınları anlamaniz gerekmez, anlayışlı olmanız yeterlidir. Erkeklerle anlaşmak ve iletişim kurup anlamaya çalışmak da gerçekten bazen zor olabiliyor. İletişim yetenekleri mi zayıf yoksa farklı bir dil mi kullanıyorlar anlamiyorum.
Burada bir soruya yorum yapıyorum diyelim. Adam görüşüme neden katılmadığını anlatmak yerine sadece hakaret beddua ediyor.😆 Ne anlatmaya çalışıyor anlamıyorsun. Soruna duzgun cevap vermiyor filan. 🤣 Herkes öyle degil tabi kendini doğru ifade eden ve iletişim düzgün erkekler de var.
Bence kadın olsun erkek olsun birini hiç bir zaman tam anlamıyla anlayıp çözemezsin
şu durumda şöyle davranır diyemezsin
ama genelde kadınları kandırmak yönlendirmek daha kolaydır.
erkekler bir gün sarışın ister bir gün esmer
onların üzerinde hakimiydi kuramazsın bu yüzden de kandıramazsın
Yeni öğrendigim bişey kimseyi mutlu etmeye çalışmazsam anlamamada gerek kalmıyor yani kendini mutlu et kendini tanı devamını boş ver kız veya erkek insanlar net değiller genelde anlamaya çalışırsan senin kalbin kırılıyor ne istedikleri bile belli değil insanların
Her iki cinside anlamak çok zor yani genel olarak insanları anlamak zor.
Cinsiyete bağlayıp ayrım yapamam, genel olarak herkes birbirini anlamaya değil baskılamaya çalışıyor.
Kimse anlama ve çözüm odaklı değil öyle olsaydı anlaşılmamaktan dert yanmazdık.
Boşu boşuna kimse erkekler anlamaz kadınlar anlar, kadınlar anlamaz erkekler anlar demesin. Saçma bir yargı ve genelleme olur, her iki cinste kendini ölçüp anlamaya çalışmalı ve anlaşılmalıdırda.
Kadınlar nettir, ne istediğini her zaman bilir. Öyle erkeklerin büyüttüğü kadar da zor değiliz tek istediğimiz sevildiğimizi hissetmek. Erkekler ise ne istediğini bilmez elinde armut varsa neden elma da olmasın kafasında. Sevdiğini tanıdığı halde düz mantık ilerlemekte ısrarcılar.
Kadınları anlamak zordur. Duygu durumu karışık yaratıklar kadınlar. Erkekler daha düz daha basit. Ben bile hemcinslerimi anlayamıyorum çoğu zaman erkekler nasıl anlasın
Eminim artık erkekleri anlamak mümkün değil her şeyi dolaylı yoldan ya da uzatarak ya da kesitirp atarak kafanıza buyruk yapıyorsunuz anlamak ne mümkün...
Erkekler daha basit düşünür, anlamak daha kolaydır fakat özgüveni olmayan her insan kadın ve erkek anlamak güç olabilir.
2 tarafı da anlamak kolay iç güdüyle hareket ediyorlar en zor olan beni anlamak gibi ben olsaydım beni anlamakta zorlanırdım : )
İnsandan insana değişiyor. Ne istediğini bilmeyen, dengesiz kişiler karışıktır. Çözmeye uğraşmaya, vakit harcamaya değmez.
Önemli olan anlamak istiyor musun? Eğer öyleyse hiç biri zor değil.
kadın erkek demeyelim transları üzmeyelim. insanlar genel olarak zor
kadınları anlamak cok ses cıkarma sadece dınle TAMAM AŞKIM de olay tamm dır
Anladığın birşeyi anlamak için bedevaya kafa yormassın anladığın gibi anlamsız birisin...
Kadınları anlamak imkansızdır ama buna rağmen en streslisi erkeklerdir
En İyi Erkek Görüşü