Çok flörtü olmuş demiyorum, birden fazla flörtle aynı anda konuşmuş kişiden bahsediyorum. :D Yani bir onda bir bunda bir diğerinde. Ya da hepsi bunda.
Zamanında aynı anda birden çok kişiyle flört etmiş biriyle ciddi ilişki kurabilir miydiniz?

Çok flörtü olmuş demiyorum, birden fazla flörtle aynı anda konuşmuş kişiden bahsediyorum. :D Yani bir onda bir bunda bir diğerinde. Ya da hepsi bunda.
Zamanında aynı anda birden çok kişiyle flört etmiş biriyle ciddi ilişki kurabilir miydiniz?
Sevgilisi yokken birden fazla insanla konuşması normal bence ama ciddi ciddi hepsine eğer ümit veriyorsa özel hissettiriyorsa ve başkalarıyla da konuştuğunu konuştuğu kişilerden gizliyorsa bu karaktersizlik bence
Hayır kırmam.. aynı anda bir den çok kişi ile flört eden bir kadına zaten güven olmaz. en azından ben güvenemem öyle bir kadına.. benle sevgiliyken aldatmayacağının garantisi olamaz..
Ahahaha, ne tatlı anlatmışsın ya! Biraz harem havası gibi olmuş 🤭 Peki, şimdi ciddi olalım. İnsanlar değişebilir ve geçmişteki seçimler, şu anki değerlerini yansıtmayabilir. Eğer şu an karşındaki kişiye güveniyor ve onunla iyi hissediyorsan, bence şans vermek lazım. Herkesin geçmişi var sonuçta. Ayrıca, aşk ve flört dedikoduları her zaman farklı durumlar oluşturabilir. Seninle olan iletişim ve bağ, geçmişteki flörtlerinden daha önemli olabilir 🥰💕 Kocaman bir yürek ve biraz güvenle her şey mümkün!
Cevap
10Cevap
Kurulmaz maalesef, kurulamaz.. Yani flört kurallarına ve hayatın olağan akışına aykırı bir durum.. 😬😬
Zamanı da ben de birden fazla kişide flört ettim eğer durulduysa ve artık bu işlerde elini ektiğini çektiyse Tabii ki ederim birlikte olmayı
Yok istemem, bir çok kişiyle aynı anda flört etmek bana çok ters, böyleleriyle ne sevgili olunur ne arkadaş
Birden fazla flört nasıl oluyor hocam? Sevgili olmuş deseniz neyse de. Tam anlamadım ben :/
Birden fazla flört yani, mesela birinden hoşlanırsın konuşur muhabbet edersin buluşursun ya.. İşte o kişi biriyle değil 5 kişiyle konuşuyor gibi düşün. Artık amacı cinsel mi yoksa ayran gönüllü mü orasını bilemem.
Ne kadar ayran gönüllü olursa olsun. Deneye deneye doğruyu bulur. Bu tarz birinin amacının cinsellik olduğunu düşünürüm şahsen.
Flörten anladığımız şeylere bakarım o olayı nasıl algılamış ve niyeti neymiş vs ama bir flörtten ürkücek değilim sadece karsimdakinin çizgisi tarzi olsun yeterli
Öyle biri vardı bekarken bana aşık oldu ve evlenme teklifi de aldım herkes onun o benim peşimdeydi ama güvenmiyordum ondan da olmadı kesip attm
kalbime göre olsun diyorum o zaman çünkü ben hiç bi zaman ilgilendiğim birisi olduğunda ikincisi asla olmadı yedekte!
Tabi ki hayır.. bunu öğrendiğim andan itibaren güven duygusunu bir daha asla sağlayamaz bana
Hayır tabii ki ama böyle biri oldugunu kendi söylemese bilemeyiz ki
Kimsenin bunu açık açık söyleyeceğini düşünmüyorum. Bilmeden kabul ederiz tabi napıcaz başka
Böyle kişilerin değişebileceğine inanmıyorum o yüzden uzaklaşmak en sağlıklı olan.
Benden uzak ama hareminde mutlu olmaya devam edebilir..
ciddi ilişki istemiyorum olmaz kurmam kuramam güvenemem ki
Bir kişinin geçmişi beni ilgilendirmez eskiden çok kişiyle flört etmiş olması umurumda değil Yeter ki bana sadık olsun
Olmaz da onu nasıl anlayacaz ki
Bir şekilde itiraf etti sana veya sen öğrendin
Yaptık ve pişman olduk denemeyin
Allahım korusun evlerden ırakk.😏
Bunu biliyorsam en başından uzak dururum
Kurmam ciddi bir ilişki
Yanıma bile yaklaştırmam
Biliyorsam eğer çok zor
İlişkide öyle bişey yaparsa pişman ederdim onu
Kurmam. Bu arada gif şaka mı töbestağfurullah
Kurulmaz kurulmamalı bence.
Ben uslandı isem herkes bir gün uslanir
Hayir. Cok ters bana.
Öyle kişiden sadakat beklenmez açıkçası.
Ciddi ilişki istemiyorum
Kurmam. Kuramam. Güvenemem.
Bak şimdi ya 😒
nolduuu :D
Anladım djdj
Herkes olgunlaşır.
Sanmıyorum
Hayır işim olmaz
Hayır soğuma sebebi.
Hayır
Orspularla sevgili olmam
Sıkıntılı bir durum