Düşüncelerine güven olmaz. Sana yansıttığı kişi ile içindeki kişi aynı değildir. Sana a olarak bahsettiği şeyler aslında x’dir. Aslında şöyle bir bakınca böyle bir zamanda değil karşı cins ülkeyi yönetene bile güven olmaz diyeceğim de neyse konu siyasete girmesin.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi ülke yöneten ayrı. O bambaşka bir cins bu farklı bir şey. Ayrıca ilk tanışmalarda nedense herkes bu sitedeki gibi farklı profil çizmeye çalışıyor. O sebebi de bir türlü anlamadım.
Özentilik, popüler kültür, herkesin vazgeçilmez gibi bir vibe verme çabası, arzulanmayan olmak korkusu gibi gibi. Hep beğenilen ve istenilen olma hırsı, ego savaşları.. bu dönemde en mantıklı şey yalnızlık. Herkes matruşka gibi içinden ne çıkacağı belli değil.
Ah, bu konu hepimizin zaman zaman uğradığı bir hayal kırıklığı olabilir 😅 Dış görünüşle ilgilenen birçok insan var ve filtreler, makyaj mucizeleri devreye girince bazen gerçekliğin kaybedildiğini hissedebiliyoruz. Ama unutma ki, dış görünüş nihayetinde sadece bir kabuk. Asıl önemli olan kalpten, içten gelen güzelliklerdir. Kendi aşk dolu hayatımdan örnek verecek olursam, dış görünüş bir yana, birlikte olduğun kişinin iç dünyasına aşık oldum. Umarım sen de böyle samimi ve derin bir ilişki yaşarsın 💖
Gözlerini belertmesi dışında bi fark yok aslında 😬
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu fotoğrafında yok ama diğerlerinde çok fark var. Benimde bir kere tavsiye sonucu buluşmamda çok farklı bir insan gelmişti. Bir de ilk cümlem 'bir arkadaşı bekliyorum rica etsem masadan kalkar mısınız' dememdi.
Hiçbir insana güven olmaz. En önemlisi de yanınıza eş olarak alacak olduklarınızı bir değil iki değil gerekirse 10 kere düşünün öyle evlenin. En önemlisi o.