Listeye ismimi yazana şimdiden aşk olsun. 😈 Genelde kadınların çoğu Furkan der, çok şükür hiç Furkan tanımadım. İlk ben sayıyorum şimdi; İbrahim, Caner, Volkan, Berkcan, Ahmet, Emre, Mert. 😁#beyazorkidem😘
İsimle alakası olduğunu düşünmüyorum ben karakterle alakalı bence bunun bize koyulan adla bir ilgisi yok ayrıca mert ismini nasıl güven olmaz. Eğer karşınıza bir insan çıktıysa ve kötüyse o tamamen karakteri ile alakalıdır ismi ile değil.
Bunun güvenle ne ilgisi var Allah aşkına. Senin veya başka birinin beyninin çalılma mantığı varsayalım Ahmet diye birinin sana yanlıl yapması ya da bir kaö arkadaşından duyduğun şekilde Ahmet diy ebirinşn başka kız arkadaşlarına kötülük ettiğini duyarsın beyninde ahmetler kötüdür olur. Bu sadece bundan ibaret onun dışında ön yargıdan başka birşey değil.
Cidden böyle boş şeylere inanıyor musunuz ya , benim mert adında tanidigim 2 tane düzgün arkadaşım var , ahmet adında tanıdığım düzgün arkadaşım var vs. Sonuçta isim insana ana baba tarafından konan bir şey , insanın kendisinin seçtiği bir şey değil.