1 yılBazen insanlar şunu sorar, "Hangi isme güvenilmez?" Ama aslında mesele isimlerde değil. Bazen insanlar isminin güvenirliğiyle ilgili yanlış izlenimlere kapılır. Mesela, birine güvenip güvenemeyeceğini ismine bakarak belirlemek, en başta büyük bir hata olur. Sonuçta, insanların güvenilirliği, isminin harflerinden değil, davranışlarından ve tutumlarından gelir. Yani, "Ali'ye güven olmaz" demek, "Fatma'ya güven olmaz" demekle aynı şey değil. Herkes farklıdır, kimisi sözünde durur, kimisi durmaz. İsimlere bakarak kimseyi yargılamak doğru olmaz.
Güvenmek, zamanla oluşan bir şeydir. Birini tanıdıkça, nasıl biri olduğunu görürsün. Bazen yıllarca tanıdığın biri bile seni hayal kırıklığına uğratabilir, bazen de daha yeni tanıdığın biri inanılmaz güvenilir çıkar. Önemli olan o kişinin tutumu, söylediklerinin arkasında durup durmadığı, sana nasıl davrandığı. O yüzden, isimlere takılmak yerine, insanlar hakkında gerçekten anlamaya çalışmak daha sağlıklı olur. Kısacası, güven de, kırılganlık da, insanın içinden gelir. İsimlerle sınırlı kalmaz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
isim olarak insanları değerlendirmem Ama genelde isimler de karakteri yansıtıyor isimlerin de anlamları kişiliğe yansıyor diye bir yerde okumuştum ve bazı isimlere baktığımda Evet gerçekten gerçeklik payı olduğunu gördüm artık en çok çapkın egolu gereksiz kişiler hangi isimlerden çıkıyor Onu bilmiyorum tabii
21 Yorumla- 1 yıl
Var var ya :D
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, isimlerden yola çıkarak insanlara güven ya da güvensizlik inşa etmek ne kadar yanıltıcı olabilir canım! 😊 İsim, kişiliği ya da karakteri yansıtmaz. Birisi adını seçemez ama davranışlarını, hayata yaklaşımını seçebilir. Güven ise tamamen o kişinin hareketlerinden gelir. Yani adında "kötü" geçen biri de çok iyi bir insan olabilir.
2025'e çok az kaldı, insanlara önyargısız ve sevgi dolu yaklaşarak bu güzel yılın enerjisini daha da güzelleştirebiliriz. Sana bol sevgi, güven ve mutlu anlar diliyorum! 🎄✨111 Yorumla- 1 yıl
Polyanna mısın
- 1 yıl
Bana laf sokuşturma :D sensin negatif
- 1 yıl
İsme göre kategorize etmek doğru mu ama
Erkeklerde Murat ismi ciddi anlamda sıkıntı yaşadığım insanlar oldular - 1 yıl
Benimle aynı fikirde olan biri 😂😂 Murat 👎🏿
- 1 yıl
Ahahaha yapay zekayla bile haklı olduğu konuda tartışan abla. Buyur abla tacın düşmüş 👑
- 1 yıl
Yapay zekayla zitlasma kizzz
- 1 yıl
puh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılO zaman ismimizi unutalım gadası 🙃
111 Yorumla- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
A'dan z'ye güvenilmez demişsin 🤣
- 1 yıl
Ama o benim düşüncem :D
- 1 yıl
İroni yapıyorum 🙃
- 1 yıl
Soruya cevap değildi 😃
- 1 yıl
O zaman aklıma gelen ilk isim Berke ve Emre
- 1 yıl
Hayır ya karşı cinsi soruyorum
- 1 yıl
Ah o merveler yok mu o merveler her taşın altından onlar çıkıyor 🤣
- 1 yıl
Ahahaha kimse kızına Merve adını vermesin ya
- 1 yıl
Merve adını dillere doladılar üstüne şarkı yaptılar 🤣
- 1 yıl
Merveler zalım zalım 😁
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılkimseye güven olmaz tabi ki de :D
10 Yorumla Evrenin kurallarından biri, isminizin karakter ve hayatınızı etkilediğidir. Ama şu isimde olanlara güven olmaz diye bir şey "yok". Karşı cinsten hayatınıza girenler arsında belirli bir isimde olanlardan iyi bir şeyler görmemiş olabilirsiniz, bu "kesinlikle" o sisimde olanların kötü olduğu anlamına gelmez. Birilerinden iyi bir şey göremiyorsanız, sorunu önce kendinizde arayın. İşte bu, evrenin ana kurallarından biridir. "Hiç kimse, insana kendinden daha fazla düşman olamaz"...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılHepsi aynı bütün alfabe fark etmiyor Türk de aynı yabancı da aynı yaşça küçük de aynı yaşı büyük de aynı çirkin yakışıklı sonu hep hemen hemen aynı yere geliyor hatta şöyle bir şey var mesela diyelim ki birisi senin peşinden koşuyor sen ona şans veriyorsun belki severim diye ondan sonra bile bir şekilde içine etmeyi başarıyorlar yani genel olarak gerçekten erkeklerden olmuyor
22 Yorumla- 1 yıl
Kapatılsınlar yavruşum shdja
1 yılMervelere güvenmiyorlar. Hatta Merve diye bir kız vardı beraber çalıştığımız. Arkadaşı bunların evde kalacakmış. Kızın babasını aramışlar. Baba ben Mervelerde kalacağım demiş kızın babası telefonun diğer ucundan biz biliriz o Merveleri demiş :D
218 Yorumla- 1 yıl
😕 yazıklar olsun djdj
- 1 yıl
Haydaa ben ne yaptım olayı anlattım sadece :D
- 1 yıl
Mervelerin adını erkekler çıkardı ahsha
- 1 yıl
hahaha adın Merve mi ne çok alındın da :D
- 1 yıl
Reziiiil, adımı bilmiyor musun? Ben hemcinslerimi koruyorum dhdja
- 1 yıl
lin'li bir şeydi yaa dur bakayım Selin :D
- 1 yıl
Sen cidden ses kesini :D
- 1 yıl
Tamam Pelin :D
- 1 yıl
Mahmut sinir etme
- 1 yıl
Tamam be Tülin ben kaçtım o zaman 😒
- 1 yıl
Abdurrezzak git
- 1 yıl
Eic verecek misin o kadar yazdım.
- 1 yıl
Hayır hahaha
- 1 yıl
Devam ederim bak :D
- 1 yıl
Kürt çalıyor çingene oynuyor :D
- 1 yıl
Küstüm bir daha ki soruya kadar :D
- 1 yıl
✌️ yürü git djdj
- 1 yıl
👅👅👅👅
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİsimlere karşı genel bir önyargım yok aslında ama tabiki deneyimlerim ve çevremdeki izlenimlerime göre de bazı isme sahip kişilerin çokça güvenilmez olduğunu gördüm. Merve, Sude, Ceren, Buse, Eda, Helin, Berfin, Melisa, Serap, Didem...
Şöyle yazınca bayağı bir isim oldu burada kalayım en iyisi😂
10 Yorumla
1 yılisme göre değil, davranışa göre güven inşaa edilir. davranışları ile söylemleri uymadığı an terk edin.. sonra başınız yanar.. sonra çok ahh ki ahh dersiniz.. bakın en ufak bi şüphede terk edin.. çünkü gerçek dürüst insanlar sizi şüpheye bırakmaz.. ateş olmayan yerden duman çıkmaz.. çıkıyorsa milyonda bi ihtimaldir sizi mi bulacak.. terk etmeyi öğrenin..
10 Yorumla
1 yılEmrelere ve ömerlere güven olmaz. Çevremdekiler sıkça bu isimlerden sıkıntı yaşıyorlardı.
311 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde Emre, kadınlarda Mervelere ndfjks
- 1 yıl
Neden emreee
- 1 yıl
Emreler napıyomuş
- 1 yıl
Merveler afedersiniz de sanki bu dünyaya şeytan olmak için gelmişler bazen diyorum şeytan insan haline bürünmüş de sanki kendine Merve ismini koymuş diyorum
- 1 yıl
Neden Ömer ama yaa 😩
- 1 yıl
Neden bennn
- 1 yıl
@random334 Gerçekten mi, çok teşekkür ederim. Allah Râzı olsun.❤️😊
- 1 yıl
@random334 Ben de çok severim Ömer ismini.
- 1 yıl
@AşkAdamı78 rica ederim birini mutlu etmek için söylemedim hakikaten çok güzel anlamı telaffüzü hereşyiyle mükemmel ama birini iyi hissettiysen çok sevindim benim adımda betül banada kötü kız demişler ahah takma
- 1 yıl
@random334 senin de ismin çok güzelmiş abla. :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılben kizlarin yalancisiyim. tecrube konusmuyor bastan soyliyim de ahshahshshahs
furkan, emre, sonu "han" ile bitenler basi cekiyor
19 Yorumla- 1 yıl
Ah bu Emreler hahxha
- 1 yıl
bi tanesini reddediyorum digerleri icin kizlar haklidir ahshhahshs
- 1 yıl
Tabii biz hemcinslerimizin arkasındayız shdja
- 1 yıl
tabi kii 💖 kizlar
- 1 yıl
emreler iyi olsun lutfennn
- 1 yıl
@berfnnalyyy olsunlar tabii
- 1 yıl
Neden emreee
- 1 yıl
@isimsizdiss bilemicem ask, iki tane tanidim toplasan zaten ahshahhs
- 1 yıl
@isimsizdiss benim yeni tanıştığım biri de aslında yeni sayılmaz 2 3 aydır falan tanıyorum gayet efendi biri ismini de burada baya karalamışlar ondan dedim emreler iyi olsun diye shdhdhf
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılA aaa, bakıyorum da bana güven olmuyormuş. 😃 Bana gelince kendi fikrimi belirtecek olursam, isimlere takılan biri değilim. Önemli olan insanın içinde gerçekten güven olgusu olmalı ve bunu hakikaten sağlayan biri az çok hissettirir. Hem son 1-2 yıldır sezgilerimde yanılmamaya başladım. 🙂
10 Yorumla
1 yılYani A 'dan Z'ye olduğu konusunda katılıyorum ama özellikle "Mehmet" ismine ayrı bir güvenilmez mxkxkd
11 Yorumla- 1 yıl
:D
Aile & Toplum konusunda 926 cevap paylaştı. Atilla
Mustafa
Emre
Furkan
Tayfun
Mert
Arda
Çağlar
Adı çıkmışlar bunlar, daha fazlası aklıma gelirse yazarım 😄19 Yorumla- 1 yıl
Piüüh adları batasıcalar 😂
- 1 yıl
Sürünmez süründürür falan djjd
- 1 yıl
Niye emde
- 1 yıl
*emre
- 1 yıl
Evet dogru
- 1 yıl
Arda'ların ne suçu var
1 yılMert ve Furkan için diyorlar ama Bülent , Harun, İsmail, Umut , Mustafa ismi bence güvensiz. Ben hiç Mustafa olup sadık olanı görmedim. 😃😃
14 Yorumla- 1 yıl
Çevremde hiç Mustafa kalmamış ha dhdh
- 1 yıl
😂😂neden acaba
- 1 yıl
Kimse Mustafa adını kullanmıyor sjdjs
- 1 yıl
Benim çok tanıdığım var o isimde
Hımm Furkanlar göz kırpıyor ardından Batuhanlar falan😄 amaaan hiçbir isme güven duymuyorum artıkk ahsja
11 Yorumla- 1 yıl
Ne çektik be
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSonu -an ile biten isimlere asla ve asla güven olmaz
22 Yorumla- 1 yıl
Canım kardeşim ve babam :D -an diye bitiyor ahdjjs
- 1 yıl
Hahaha 🤣🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Merveler Buselere güven olmaz bence 😅 şu söz çok meşhurdur bazı kızlar anne şu an merveler de ders çalışıyoruz der aslında erkek arkadaşı ile birlikte dir 🤣 ya bu dediğim şaka amaçlı isme göre seçmem ben insanı huyuna kişiliğine bakarım
10 Yorumla
1 yılBen 2012 den beri biliyodum artık tüm türkiye biliyoki fatihlere
13 Yorumla- 1 yıl
Kızılcık şerbeti Fatih :D yazık be adama, linç ediyorlar sürekli
- 1 yıl
Gerçek hayatta da bana itici geliyodu ama o seste bi de sonrasında magazinciler zorbaladılar ve kibar bi şekilde karşılık verdi ya ben de üzüldüm fkkdjdj
- 1 yıl
Aynen ya, aslında sempatik biri bence 🥹
Karşı cinse güven olmaz diyerek noktayı koyuyorum 😆
11 Yorumla- 1 yıl
Noktayı koyarsan soru kalır abdjs
Valla hiçbir erkeğe güven olmaz erkek sineğe bile okadarr kkjhuhv
11 Yorumla- 1 yıl
😅😅
1 yılDünyanın en düzgün kadini sizseniz isim niye farketsin
11 Yorumla- 1 yıl
Değiliz
Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Bu iş sanırım isimle alakalı değildir, ama sen bilirsin 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Alakalı, ben bilirim
Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Böyle hacı vibe veren isimlere Adnan, Abdullah, Abidin , Necmettin sjsjs😅
11 Yorumla- 1 yıl
Ahah hacı vibe :D doğru tespit
1 yılA, z hiçbirine güvenilmez insan oğlu çiy süt emmiştir bazen kendime bile güvenmem var gerisini siz düşünün
10 Yorumla
1 yılMelike meral Sude zeynep nazlı bu isimlere olmaz gibi ama isimle alakası pek yok sude ismini seviyorum mesela.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Bir kaç isim varda bunu burada yapamayacağım 😌😌
14 Yorumla- 1 yıl
Emre sen ölmüşsün sjfjs
- 1 yıl
Ya hayır, yorumlara bak :D 99% Emre yazmış ahaha
Valla genel olarak hiçbirine güvenilmez bence amaa istisnalar var tabiki o ayrı
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayşeler
Gamze
Esra
Merve
Burç olarak da Kova, Aslan, ikizler, yay laf dinlemez.22 Yorumla- 1 yıl
Kovalar ne konuda laf dinlemiyor çünkü bencede öyleyiz
- Aile & Toplum konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılKübra ve yay burcu kadınlara zerre güvenip yok.😂
333 Yorumla- 1 yıl
Kübraların neyini gördün pis düşman püü
- 1 yıl
O kadar sevmiyorum ki dün araba devri alacaktım sahibinin eşininmiş ruhsat sırf adı Kübra diye devir almadım
Sen düşün ne kadar gıcık alıyorum 🤣🤣
Düşmancım ayrıca yay burcu kadınları resmen birer tehlike şeytanın yer yüzündeki gölgesi 😂 - 1 yıl
Seninle bir kez daha düşman olduk da neyse burada konuşup soru sahibini germeyelim ajdjdjf
- 1 yıl
Birgün zaten soru sahiplerinden birisi bizi bıçaklayacak ama ne zaman Allah bilir 😂🤣
Niye yoksa sen yay burcumusun?🤔 - 1 yıl
Sosyetic hanımefendi lütfen kusura bakmayınız bu benim düşmanımda buraya gelmiş gideriz birazdan köy köy kovalıyoruz bir birimizi🤣🤣🤪
- 1 yıl
Takılın arkadaşlar kavga yoksa rahatsız olmam 😅
- 1 yıl
Allah korusun yay burcu olmaktan mis gibi boğayım ben 😏
- 1 yıl
@wouldliketobeLulu ay ben de djdjs
- 1 yıl
Hayır kavga yok Tabikide arkadaş benim en büyük çok büyük bir düşmanım olur kendisi o yüzden yakaladığı yerde gırtlağıma çöker 🤣🤣😂
- 1 yıl
Yay Burcu kadınlarının nesi var yav dhhjgjffs
- 1 yıl
Tamam boğaysan sorun yok aman Allah korusun😂
- 1 yıl
Yay burcu kadınlarının nesi yok ki🤣
İslam Halife’si olanlar Allah’ın yer yüzündeki gölgesi felan deniliyor ya
Yay burcu kadını şeytanın yeryüzündeki gölgesi ve Halife’si daha ne olsun hande hanım🤣😂 - 1 yıl
@wouldliketobeLulu bir düşman daha kazandım sanırım ya handede yaysa
Yaya ok diye beni koyup fırlatmasın sonra😂🤣 - 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL tacın düşmüş vereyim o zamn 👑😁😁
Ortalık 56 olur gibi hissettim ben inceden kaçayım. Sen de açıkla bakalım nesi varmış Yay Burcu kadınının @ÖMERBORABALAMİR1 SMFMGMLGLG - 1 yıl
@wouldliketobelulu iyi ki boğayız ama Handeme laf yok, seviyorum ben yay burçlarını da hayat dolu oluyorlar eğlenceli falan 😅
- 1 yıl
Hande ye bir şey demedim ama o yay mı yoksa 🤔😱🤫
- 1 yıl
Diyemezsin. 😅
- 1 yıl
@wouldliketobeLulu düşman kaçma nereye gittin yav sen nasıl düşmansın yeni düşmanlar edindim 🤣😱😱😱
- 1 yıl
Demedim yahu dememde
kimseye bir şey demem sosyetic hanım🤣😂 - 1 yıl
@MekanınSahibiHande sen yay değilsin değil mi?🤔
- 1 yıl
Eyvallah 👌
- 1 yıl
Evet yay burcuyum :D
@Sosyetic_SheqiiL yerim ha - 1 yıl
Rica ederim ne demek😂
- 1 yıl
Tamam 👍
- 1 yıl
@mekaninsahibihande 🫠💖
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL zaten benim de Yay Burcu kadınıyla değil erkeğiyle sorunum var... Kocam yay burcu da 😂😂
- 1 yıl
@wouldliketobeLulu sjdjs onlar da eğlencelidir herhalde 😅
- 1 yıl
O kadar çok ki anlatamam🥹😂😂😂 şaka bir yana o kadar da fena değiller daha fena burçlar mevcut 😂
- 1 yıl
Evet daha fenası mevcut sjdjs
Görüş sahibi niye Handeyi engelledin ajdjsjal - 1 yıl
🤫
Yay burcu 😂 - 1 yıl
Ahahaha şaka mı ya
- 1 yıl
Valla tamamen gerçek 🫣😱🤣
- 1 yıl
Tespit gibi tespit çok doğru kardeş 😄 @ÖMERBORABALAMİR1
- Aile & Toplum konusunda 840 cevap paylaştı.
1 yılİsmin sonu an ile bitiyorsa bkz. Gökhan hakan
10 Yorumla
1 yılCem, Alp, Kaan, Burak, Can tarzı isimlere güvenemiyorum açıkçası
10 Yorumla
1 yılİsim değilde hareket konuşmalar belli ediyor kendini anlıyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılMerve Betül buseler vermeler oluyor bunlardan uzak durmak gerekli😂😂😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılZafer Erkan Sertan g s ve Z e ne kız ne de erkekge güven olmaz
10 Yorumla
1 yılA, B, C, Ç, D, E, F, G, H, I, İ, K, L, M, N, O, Ö, P, R, S, Ş, T, Y, U, Ü, V, Y, Z
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. dini isim taşıyanlara hiç güvenmiyorum.😂😂😂
hatice fatma vs vs
17 Yorumla- 1 yıl
Kes
- 1 yıl
@ManolyaHanımm neyi kesiyim?
doğum günü pastası mı yoksa evlilik pastasını mı?
ikinci kesi asla kesmem - 1 yıl
Sesini
- 1 yıl
@ManolyaHanımm ya yoksa sen misin? sitede çok eski üyeyim. geçmişim çok temizdir. en azından kimseyle sanal seks yapmamış bir üyelik var burada. sen kimsin bana sesini kes diyorsun? merveler daha sağlam yeminle😂
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
@ManolyaHanımm neden güldün manolya
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Isim değilde yengeç ve kova burclarindan cok zarar gördüm.
12 Yorumla- 1 yıl
Kovayım ne kötü özelliğimiz varmıs
1 yılBilmem, karşı cinse hiçbir zaman bu açıdan bakmadım yani adına göre değerlendirmek yanlış bence
10 Yorumla
1 yılBerke, merve, mert, engin, Sude aklıma gelenler bunlar bunlara güven olmaz.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Fare 🤣🤣🤣🤣ismi var yani lakap olarak fare
10 Yorumla
1 yılBu devirdeki Ömer isimlilere güven olmaz Efendimizin arkadaşını saymıyorum o sahabe fakat bu devrin bir kaç tanesi hariç Ömer isimli olanlarından mutlu olamadım
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİsminde herhangi bir alfabeden herhangi bir harf bulunduran karşı cinse güvenilmez.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAdımı söyleyen var mı diye bakmaya geldim, yokmuş.
33 Yorumla- 1 yıl
Nadir de ondan djdj
- 1 yıl
Evet 😊
- 1 yıl
Bende bakiyom benm kini söyleseler yolcam onlari
Gizli Üye(18-24)1 yılEfe - umut - burak - kadir - cengiz - İbrahim (kesin liste)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılemreler, emirler, furkanlar, berkaylar, umutlar en çok adları anılanlardır. :D
11 Yorumla- 1 yıl
Niye emreeee
1 yılİsminin bas harfi A olanlara 😀
212 Yorumla- 1 yıl
Allah cezanı verecek
- 1 yıl
Ahahfhhgf bak yine birileri alindi 😀Her dedigime illa biri aliniyor 😅
- 1 yıl
Adımın baş harfi öyleli, gerçi senin eski manitin de öyle jdfjs
- 1 yıl
Caktirma bi tasta iki kus 😜😀Seninki de guvenilmez pek yani Aaaaa😅
- 1 yıl
B harfiyle başlayan erkek isimlerine güven olmaz asıl
- 1 yıl
Ahhxghm sen oyle diyosan dogrudur 😀Off zateb bugun basim boynum cok agriyor nasil beddua yediysem 😅
- 1 yıl
İyi iyi, sen o yoldan devam. 😄
- 1 yıl
Valla yol mol yok hic bi yerden de devam etmiyorum. Ben gik desem baska baska anlasiliyor bi uyaniyorum neler neler olmus gercekten bu site cok ilginc 😀Sen artik alismis gibi takiliyon he 😅
- 1 yıl
Lan site yansın umurumda değil olm sjkdsj
- 1 yıl
Yaksak mi ki siteyi 🤔🤣😀
- 1 yıl
Hiç elleşmem, bana ne djdjs
- 1 yıl
Ben de karismam o zaman bana ne 😅
1 yılİsimlere göre seçmek saçma olur
27 Yorumla- 1 yıl
Seçmiyoruz
- 1 yıl
Soru o yönden ama 🙂
- 1 yıl
Hayır, böyle bazı isimler vardır güven vermez, seçmiyoruz ki 😅
- 1 yıl
Aralarından birini seçip yazmıyor muyuz 🙂
- 1 yıl
Öyle değil ise herkes eski sevgilisinin adını yazar 🙂
- 1 yıl
Neyse, sen yazma boş ver
- 1 yıl
🙂🙂
1 yılFerit, yalı çapkınından ilham aldım 😂🤷
22 Yorumla- 1 yıl
Akıllı kuzuşum
- 1 yıl
😊🌺
1 yılisminin sonunda an/han olan kişiler 😃
215 Yorumla- 1 yıl
Sonunda ak varsa :D
- 1 yıl
onlar çok kıskanç olurlar 😃
- 1 yıl
Sokarım kıskançlıklarına
- 1 yıl
en kıskanç erkekler listesi akrep, boğa, koç , başak
- 1 yıl
Hepsi kıskanç. Biri bana şey dedi ilişkiye başlarken jdfjs ‘ben seni kıskanmam’ :D sonuç: kıskandı ayrıldı manyak mı ne haha
- 1 yıl
kıskanmam diyenler daha çok kıskanıyor ki ben her ilişkimde o şekilde kandırılarak ikna olup başladım
“ben kıskanç değilim kısıtlamam “ 😃 - 1 yıl
Kandırmasınlar, kalakaldım öyle. Şaka gibi. Hani bazısı söyler ‘kıskanıyorum yapma etme’ ok tamam ama kıskanmıyorum dedikten sonra ayrılık sebebinin kıskançlık olması djdja
- 1 yıl
hiç şaşırmıyorum ben ya böyle şeylere seninki en azından söylemiş sadece benimkisiler hem söyleyip hem baştan hareketleri ile gerçekten de kıskanç olmadıklarına ikna ettiler beni sonrası ise 5/6 ay sonra canavar çıktı içlerinde böyle kısıtlama çabası kıskançlık görülmemiş şey 😂
- 1 yıl
İllallah ettim, kaldıramıyorum artık. Hani şey olsam, 18-25 yaşlarında falan diyecem ki, tamam lan haklısın. Kocaman kadınım lan ben. Attığım adımı, durmam gereken yeri bilmiyor muyum? Keza karşımdaki adamlar da benim yaşlarda olm kaç yaşına gelmişsin, seninim diyorum mal mısın yaaaa
- 1 yıl
insan bazen sevince saçmalayabiliyor be sosi hak ver bazen yani eğer briisini kaybetmekten korkarsan yani ona senin gözünle bakabilme ihtimali karşındakinin duracağı yerden emin olsan da insan kıskanır ben bunu düşünerek alttan alıyordum bazen mesela hep yani demem o ki öfkeyle kıskançlıkla hakaret küfür acımasız tavırlar yoksa yani
- 1 yıl
Alttan alınmayacak kadar çok küfür, hakaret var 😅 en son domuz dölü oldum mesela. Bana şahsıma edilen hiçbir küfür veya hakaret benim canımı sıkamaz ama annem/babam işin içine karışırsa, tanımam kimseyi. Kimse tanımaz bence
- 1 yıl
ovvvv! o ney öyle ya bu saygısızlık resmen artık
senin ailen değil ama onun ailesi onu yetiştirememiş belli ki - 1 yıl
Neyse, bıraktık her şeyi geride önümüze bakıyoruz 🤪🫶
- 1 yıl
hayırlısı olsun hayatım sıkma canını her şeyin en güzelini hakkediyorsun 😌 anne babana da saygılar onlar bir çiçektir her anne baba gibi
- 1 yıl
yok, merak etme yavruşum sıkmıyorum canımı. Her iş olacağına varır 🤷♀️ 🌺
Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Betül'ler linçlemeden 😬
22 Yorumla- 1 yıl
Eic falan seçerim linçlenmezsen sjdjs
Emre
yağız
mustafa
arda
bora
alp
can
furkan
39 Yorumla- 1 yıl
Mustafa ne alaka
- 1 yıl
@mustafacan1321 mustafalarda az değil😅
- 1 yıl
Niye emre
- 1 yıl
Mustafa sana napmis
- 1 yıl
Doğru
- 1 yıl
Sevdiğim kişi emre o da dediğin gibi
1 yılİsim demeyelim de oğlak burcundan uzak durun 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Oğlak burcu benim annem, dünya tatlısı :D uzan dururlarsa oğlak burcu kadınından kendileri kaybederler
- 1 yıl
Uzak dursada kaybeder durmasada her iki durmda da aynı yola çıkıyor 😉
1 yılSonun An’la bitenlere
111 Yorumla- 1 yıl
Coralineee
- 1 yıl
Efendimm
- 1 yıl
Nerelerdesin ya 😅
- 1 yıl
Boyumdan büyük işlere karıştım herşeyi saldım🥲😅
- 1 yıl
O ne demek öyle 🙄
- 1 yıl
Öyle boşver😅sitedeki insanlar çok değişmiş yeni %90’ı görünce şaşırdım
- 1 yıl
Hiç yeni yok be :D eskiler yeni kullanıcı adıyla falan
- 1 yıl
Öyle mi bilmiyordum😅sanırım o zaman bir tek biz hesap değişmedik
- 1 yıl
Hıhım, biz orijinal kaldık 😅
- 1 yıl
Duygulandım ciddili🥹🫶🏻
- 1 yıl
💖
Z den aya kadar ozaman 😅😅
19 Yorumla- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Sayfa sizin mi
- 1 yıl
Teşekkürler :)
- 1 yıl
Amin, bilmukabele. Bir daha tatlımlı falan olmazsa iyi dileklerin, daha hoş olur :))
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılBu işler isme cisme bakmaz, şekle bakar :D
13 Yorumla- 1 yıl
Nöpppe :D isme de bakar
- 1 yıl
Ben aynı fikirde değilim :)
- 1 yıl
Olabilir
1 yılErkeklerde Murat kadınlarda Merve şlsadj
13 Yorumla- 1 yıl
M harfiyle bir sıkıntı var jdjd
- 1 yıl
M olmadan da olmaz ki şimdi Urat Erve falan anlamsız olur hahah
- 1 yıl
😄 ha ha
1 yılAdem ismi Güvenilir diye duydum sizce
14 Yorumla- 1 yıl
Hiç duymadım hddj
- 1 yıl
şu an duymuş oldun
- 1 yıl
Güven olmaz
- 1 yıl
Güvenilmez erkek isimleri arasında Ademi hiç görmedim
1 yılTek bir isim var Eyşan
11 Yorumla- 1 yıl
djdjs bu iyiydi
1 yılYağız, Oğuzhan, Berke vs ahdnfn
13 Yorumla- 1 yıl
vs’e takıldım ben ahdjs
- 1 yıl
Devamı da var ya ben kuzenlerimin ismini falan da eklerim de maksat liste uzamasın 😂 malum yakından görüyoruz ne olduklarını 😂
- 1 yıl
cicim onu tahmin ettim ben zaten :D jdfjks
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılİkizler ve Yay
14 Yorumla- 1 yıl
Ahaha ne
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Şşşşştt 😀😀
- 1 yıl
Biz Ankara diyoruz bu Konya 😅
1 yılİsme göre güven mi olur
16 Yorumla- 1 yıl
Üff aman git ağla, masanın üstüne çık tepin