Snapchat benim için kırmızı nokta. Snapchat kullanıp da çapkın olmayan bir kız görmedim. Beyler, snapchat kullanan biriyle ilişki halindeyseniz boynuz yemeye hazır olun.

Snapchat benim için kırmızı nokta. Snapchat kullanıp da çapkın olmayan bir kız görmedim. Beyler, snapchat kullanan biriyle ilişki halindeyseniz boynuz yemeye hazır olun.

Tehdit eden aşağılayan hor gören söven döven sadece kendini düşünen hemen eve atmaya kalkan ne yaptığı ne dediği belli olmayan arkadan iş çeviren iftira atan dalga geçen işleten kıskandıran çıplak foto isteyen sizi önemsemeyen ne dediğiniz ne yaptığınız umrunda olmayan
Beni tanıdı beyler siz kaçın
O sırada sadece kuzenlerim ve sınıf arkadaşlarımin ekli olması jskdjekjcd he bı de annem
Kuzenlerin, sinif arkadaslarin ve annen whatsapp kullanmiyor galiba
Hepsi wp kullanıyor ama orayı da kullandıkları için bende ekledim. Efektli fotolara bakmak eğlenceli ya da böyle anlık fotolar paylaşmak vs, bu arada bu kadar sorgulaman saçma geldi.
Sorgulamıyorum. Snapchat kullanıp da kasar olmayan bir sevgilim ya da flört olmadı.
Zaten sorgulamiyorsun, direk yargiliyorsun 🙂
Tecrube deniyor buna
Demek ki erkeklerde snap üzerinden hallediyor bu işleri.
Ben snap kullanmıyorum. Nude atmak isteyen herkes oraya davet ediyor.
O onların yapısı ya bulduğun kişilerin hemen okey diyip atması falan bilmiyorum. Böyle işlere negatif bakıyorum 😁
Snapım var ama selfie tarzı veya anlık olarak mesela hızlı birşeyi yakalaması açısından seviyorum. Bazı kişiler de var her yaptığı haltı snap atıyor. Çok muammakta bi konu
Peki aşkım
Ya yürü git 😄
Bunlara inanan erkekler var mı gerçekten
İster inan ister inanma. Kaldı ki güveni olmayan birisi hayatımdan çıkıp gitse işimi kolaylaştırır
Bu iddialı laflar aşık olana kadar. Sevince köle oluyorsunuz köle.
Aşık ta olduk merak etme. Ama artık duyarsızlaştım hani kırıldığımı gördüğüm yerlerde durmamak gerektiğini kabullendim ki güvenmemesi dürüstlüğüme rağmen oluyorsa kırılırım
Neler feda ettikten sonra duruldun acaba:)))))
Kalbimizi feda etmiştik ama hak etmediğini gördük
Zaten sizi asla sevmeyecek olana kölelik yapmak gibi bir hobiniz var
o hepimizin başına geliyor bence ya kız veya erkek fark etmiyor
Hiç zannetmiyorum ama acını hafifletecekse: Aynen aynen
Acım yok ki 😁
Geçmişteki acısını da dindirmek ister insan çünkü tatmin edilememiş hevesler, bilinçaltında büyük bir yer kaplayıp çeşitli şekillerde gün yüzüne çıkıyorlar bir gün.
Haklısın ama kırılınca soğuyor insan birazda zaman geçti
İnsan zaman içinde soğuyor. Kırılsa da kırılmasa da
İçinden o parça kopunca da geri dönmek istemiyor bazen ilerisi daha parlak
Bir yerden sonra kalp soğuyor. Sonra herkes kendi bahanelerini yaratıyor. Öyle durup dururken sevmeyi bıraktım çünkü sıkılmıştım demek zor çünkü.
Yani olmuycağını düşününce sığınıyoruz birşeylere ya. Değilse olan bize oluyor hep. Sevmek çok farklı bir şey ama doğru insanda hiç bıkmadan olcağına inanıyorum
Eig için teşekkür bu arada
Rica ederim
Sürekli kararları değişen, çelişki içinde olup bir şeylerin arkasına saklanan, hayatında çok sayıda erkek olan birisine güvenemem.
Her cümlesinden güven için bir çıkarım yapabilirim.
Cevap
0Cevap
Snapchat kullanıp arkadaş eklemeyen msjlaşmayan kişilerde var. Mesela ben. Sırf kullanıyorum diye msjlaşacam arkadaş eklicem anlamına gelmiyor. Tek kullanma amacım fotoğraf çekmek filtreleri kullanmak..
Tamam aşkım
Genelleme yapmayın.
Soru sordum sana
Haydaa niye öyle dedinki şimdi
Sexting mekanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?