Sevgilim var ama aklım eski eşimde kaldı. Kafam çok karışık, ne önerirsiniz?

Merhabalar,31 yaşındayim mühendisim. Biriyle tanistim 5 aydir görüşüyoruz ondan hoslaniyorum iyi , efendi biri sessiz , sakin evlilik gibi bir niyetim yok, yoktu yani uzun suredir ama o evlenmek bi hayat kurmak istiyor bu sekilde devam etmek istemiyormus. Hemen evlenelim herseyi birlikte yasayalım lütfen reddetme dedi dusunmek icin zaman istedim ama cok uzun surmesin dedi.

Ben 18 yaşındayken bi evlilik yaşadım 2 bucuk yıl sonra bosandım bunu bilmiyor söylemedim.. Evlenme teklifi ettiginden beri eski kocamı stalkluyorum garip bi sekilde hep aklima geliyor hatta dün gece rüyamda gördüm. Bazen sacma bir sekilde onca yıl gecmesine ragmen onu hâla seviyormusum gibi hissediyorum bazen de ona mesaj atmak istiyorum ama yapamam buna cesaretim yok. O da tekrar evlenmedi hayatinda kimse yok ortak arkadaslarimiz var bilmiyorum hatta bi arkadasimizi dün cok didikledim ne oldu ne alaka birden kiymetli oldu dedi. Hata mi yapiyorum bilmiyorum ama cok karisik ve mutsuzum.

Güncellemeler
+1 yıl
Eski eşimle tekrar denemeye karar verdik. Diğer gorustugum kisi ile telefonda konusup her seyi anlatıp yollari ayirdim.. Yapıcı yorumlariniz tesekkurler... Mutlu kalın.💕
Sevgilim var ama aklım eski eşimde kaldı. Kafam çok karışık, ne önerirsiniz?