+1 yılBurada yorum yapanların çoğu olumsuz konuşmuş negatif fikirleri var herkesin bana sorarsan kalbinin sesini dinle mademki öyle tereddütlerin var eski eşinin karşısına ummadığı bir yerde çık öyle sosyal medyadan olmaz reel'de bir kafede mesela tesadüfen karşılaşmış gibi yap git yanına onunla konuş nabzını yokla bakalım o senin için neler hissediyor öyle o onu dedi bu bunu dedi uzaktan uzağa olmaz insan kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğunu en iyi kendisi bilir hele ki biz kadınlar içgüdüsel olarak her şeyin güzelini hissederiz sözün özü kendi işini kendin hallet her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence şu an konuştuğun kişiden uzaklaş onun hayatını mahf etmeye hakkın yok hem belki o curumu öğrenirse o senden uzaklaşacak. Eski eşini unutamamışsın onunl görüşmeyi denemelisin unutma hayat. Çok kısa
62 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısın zaten tamamen her seyi anlatip bitiricem onunla olan durumu.
- +1 yıl
Bu yorumu 19 yaşında yapıyorum siz kaç yaşındasınız bunu kendinizde fark edebilirsiniz sadece kendinize dışardan biri gibi bakmayı deneyin
+1 yılBulustuktan sonra haber verrr
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle bu kadar zaman geçmesine rağmen hayatında da biri varken başka birini özlüyorsan bunun tek sebebi hayatındaki kişinin sana asla uymamasıdır.. Yani bir insan çok iyi biri diye sana uyduğu anlamına gelmez, sen sana uyan birini bul. Örneğin sen eğlenmek gezmek takılmak biraz hızlı yaşamak istiyorsan sakinlik isteyen adam seni boğar çabuk sıkılırsın. Yani kendine göre biriyle sevgili olursan olayın 8 sene önceki eşini özlemek olmadığını anlarsın ve o kişiye aşırı bağlanacağına eminim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1. Aklında birisi varken bir başkasıyla olmaya çalışırsan o kişiye yara bandı muamelesi yapıyorsun demektir, durduk yere aklına geldiyse belki o da seni düşünmüştür ama onu özlüyormuş gibi hissetmen onunla yaşadığın eski güzel duyguları anımsadığın için olabilir yani sadece o duyguları özlüyor olabilirsin. 2. Bir erkek ne kadar iyi düzgün olursa olsun üstelik daha 5 aydır tanıştığı biriyle hemen evlilik düşünmez yani en azından bir yıl falan çıkmış olun ki birbirinizi daha iyi tanıyın. 3. Sana "hemen reddetme ben çok istiyorum" demesi zaten bencil olduğunu gösteriyor bence. Hiç dedi mi sana "evlilik istiyor musun, evliliğe bakış açın nedir" diye? Ben bile yaşım küçük olmasına rağmen yaşıma yakın erkekler yazıp daha ilk aydan evlilik konusunu açıyordu. Erkeklerin pek çoğunda var bu duygusal bencillik. 4. Eğer gerçekten bu kişiden hoşlandıysan ona karşı dürüst olmalısın. O yüzden eskiden de ne yaşadığını söyle ki bir yandan da onun nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu anlarsın. 5. Eğer şimdi 'ben bu kişiden hoşlanıyorum ama eski eşimi unutamıyorum onu stalklıyorum' diyorsan sen daha bu oğlanla beraber olmadan aldatıyorsun demektir. Aldatmak sadece sevgililiğe ya da evliliğe mahsus bir şey değil.
Bence bir süre mantıklıca düşünmen lazım ondan sonra bir karar al. Kimse kırılmasın diye de evlenmeyi düşünme ya da umutlandıracak bir şey yapma. Eşin sana çok kötü bir şey yaptığı için ayrıldıysan zaten aslında onu yeniden sevmen pek mümkün değil o yüzden duygularını özlüyorsun demektir ve bu yeni ilişkide sana o eski zamanlarını hatırlatmış olabilir, sen de bir nevi travma olmuş olabilir (bana göre). Yani eskiden yaşadıkların sen de duygusal derin izler bırakmış olabilir. O zamandan beri ilk kez duygusal bir şeyler hissetmeye başladıysan da geçmişi hatırlaman normal bence.
31 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bence bir psikoloğa gitmelisiniz ve bilin ki boşanmış olmak ayıp bir şey değil
+1 yılBence sağlıklı düşünemediğin bir dönemdesin En iyisi bir terapiste gidip bu durumu kendi içinde çözmen daha güçlü hale gelmen gerekir kendi geleceğin için iyiliğin için bunu yapmalısın Ayrıca ne olursa olsun geçmişinden utanmamalı arkasında durup seni sevdiğini söyleyen kişiyle paylaşmalısın Gerçekten seni seviyorsa zaten bunu bir engel olarak görmeyip Geride Bırakır ha Bunun için senden ayrılıyorsa zaten seni hiç sevmemiş demektir gerçek seven bir insan bu durumu ne kadar istemese de bunun için seni terk edemez terk etmekte zorlanır
12 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten ondan ayrılıcam , utanmiyorum gecmisimden sadece onunla paylasmak istemedim bi sebebi yok onu sevmiyorum onunla olmak istemiyorum sadece iyi bir insan diye denemeye karar vermistim ama olmadı o benim umrumda dahi degil.. Ben zaten her anlamda eski esimi seviyorum onunla olmak istiyorum.
- +1 yıl
O zaman sevmediğin birisi de yarın öbürsü gün yaşadığın en küçük zorlukta ondan çok soğursun ne kaçmak istersin Bence en doğrusu dediğin gibi şimdiden ayrılman daha da başına bela olmasın Sana da daha fazla bağlanıp kötü etkilenebilir seni üzebilir de
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu arada nikah işlemlerinde yazıyor evlenip ayrildiginiz hemde koca yazılarla evleneceğiniz kişi imza atarken işlemlerin başlaması icin o yazıyı görecek bide artık bir uygama var oraya isim soy isim yazınca cocuklugunuza kadar iniyor. Herseyi hectim. sqygi duyuyorum söylememenize. Bide şu var 18 yaşında evlenmissiniz 20.5 yaşımda ayrilmissiniz yani şu an 31 yaşındasınız 10 yıl. olmus neredeyse belkide karşınızdaki kişinin hayatında biri var kafasını karıştırmayın o kişinin de belkide ondan ayrılıp size donecek ve o kızda çok üzülecek bilemeyiz. ayrıca seviyor olsaydınız onca sene mutlaka dönüş yapardınız zaten. Eğer hayatında biri olmadığına emin seniz bor kahve teklifinde bulunun oturup konusun eskiyi değil suani o zaman anlarsınız zaten işiniz de bala birseyler var mı diye. Bide şu var bakmanızın sebebi seviyor oluşunuz değil bence sadece acaba nasıl olur onun gibi mi olur ya da ilerde biterse neyle karşılaşırız acaba haksızlık mi ettim nasıl gider di mutlu olurmuyduk tekrar yeni bir ilişkiye hazirmiyim gjbi düşünce içine girmişsiniz. Bu arada zaten onu sorgulamanın o kişinin. Kulağına zaten gitmiştir
111 Yorumla- +1 yıl
Hangi uygulama o ad soyad yazınca çocukluğunuza kadar iniyor dediğiniz
Cevap sahibi+1 yılBir panel
Cevap sahibi+1 yılYanlışlıkla isteği Red ettim. Tekrar istek atabilirsin
Soran+1 yılHangi uygulama o öyle bir uygulama olacagini sanmiyorum kisisel verilerin korunma kanuna aykiri.. Eski esime bir cesaret aslimda gercekten birazda burdan aldigim cesaretle bugun yazdim zaten görüşücez kabul etti.. Onun hayatinda kimse yok benden sonra uzun bi iliskiside olmadi olsa bilirdim en yakin arkadaslari benimde arkadaslarim.. Yani yanlis ama 10 yilda gecse 20 yilda gecse seviyorum onu vazgecemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef var
Cevap sahibi+1 yılUygulama var
Cevap sahibi+1 yılHatta bütün sulalesi çıkıyor
- +1 yıl
Sebiyosan niye ayrıldın o zaman ibibik. Bu arada geçmişini o denli detaylı çıkartan panel yok. Saçmalamayın. Şu anki sülalesini eşi falan görülüyor o kadar. Belediyede tanıdığı olan zaten gider sorar kaç kere kiminle evlenmiş diye.
Cevap sahibi+1 yılVar maalesef
- +1 yıl
Yalan atma
- +1 yıl
Sürekli bana bildirim ve istekler geliyor rahatsız oluyorum gelmesin bana bildirim falan yanıtlarımı siler misin sayın soruyu soran gizli üye hanımefendi
+1 yılEski eşini sevdiğini sanmam gerçekten sevseydin ayrılmazdın kendini kandırma ve 3 konuştuğun gerçekten tanıdığına emin olduğun o arkadaşa haksızlık etmiş oluyorsun ve onunla ilişki yaşarken eski eşini düşünüyor olman ve geçmişte evlenip boşanmış olmanı ona söylememen, yalan söylediğini ve onu aldattığını gösterir.
Çokta mühendis ol umrumda değil ama kendine ve ilişki yaşadığın insan saygın olsun hayatında biri varken başkasını düşünmek sapıklık, bağnazlıktır.
Kendini evlilik için hazır hissetmiyorsan bunu ilişki yaşadığın insana kalbini kırmadan söyle "eğer gerçekten sapıklaşmadan birbirinizi seviyorsanız" durumunu anlayacaktır aksi durumda sakın evlenme!
anne baba kaderdir...30 YorumlaYani bu işler karışık. Ben bekarım ama böyle olan tanıdığım oldu. Şöyle bir ince anektod belirtmişti. Bazen eski ilişkilerde sıkıntı olanım anlaşamamak olmadığını fark ediyorsun. Bazen evlilik yaşına gelmek gerekiyormuş demişti. Yani belli bir olgunluğa. O olgunluk sizde şimdi şimdi inkişaf ediyor olabilir. Yani eski eşiniz ile direk görüşmeyin ama yakın ortak arkadaşa veya arkadaşlarınız aracılığı işe durumunu ve düşüncesini sizin sorduğunuz belli olmadan öğrenmeye çalışın. Bu kadar zaman sonra bir şeyleri fark ettiyseniz demekki uyumsuzluk değil sadece evliliğe o a hazır değilmişsiniz. Bunlar benim kanaatim elbette. Yeni ilişkilerde çok soru işareti olur ve siz geçmişi anlatmamışsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılBu sabah direkt yazdim. Goruselim konusalim dedim peki dedi
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Öncelikle her şey insan için diyeyim
Detaylarınızı bilmiyoruz onlar sizin özeliniz
Ama eski eşinizden neden ayrıldınız?
Tekrar bir araya gelme imkanınız var mı?
Tekrar biraraya gelseniz yine kopma olur mu ?
Yeni partneriniz neden bu kadar aceleci?
Boşandığınızı söylemeyi geciktirmeniz aleyhinize yani zararınıza ?
Bi ilişkiden çıkıp ikinci bi ilişkiye tam olarak hazır mısınız ?
Anlattıklarınıza göre burada hickimse sağlıklı bi yorum yapamaz
Burada nasıl davranıcağınıza yine siz karar vericeksiniz
Duygularınızdan iyice eminseniz sevgilinize yaşadıklarınızı anlatın ve ondan zaman isteyin
İkiniz içinde en hayırlısını dilerim 🤲
05 Yorumla
Soran+1 yılEski esimle bosanmamin net bir sebebi yoktu aldatma gibi siddet gibi gecimsizlik gibi sebepler yoktu annesi ile anlasamamistim. bitti ayrildim o zamanlar daha universiteye yeni baslamistim fevri ve ani kararlar veriyordum bi yandan okul v. s derken bitti uzerinden cok uzun zaman gecti simdi aklim basimda isim gucum meslegim var gelistim degistim hayata daha farkli bakiyorum ama hâla eski esimi cok seviyorum sadece onunla devam etmek istiyorum hayatima.. Yarın bende bi cok sey daha da netlesmis olacak umarim hayirlisi olur.
- +1 yıl
Ama bunu ilk eşiniz de ister mi 🤔
Tekrar bir araya gelseniz annesi yine sorun olucaktır
NE bilim valla ben bile kararsız kaldım zor bi durum 🤔
Soran+1 yılEski esim ister mi bilmiyorum tabi ki yarin yüz yüze gelicez her seyi anlaticam.. Bugun mesaj attim konusalim goruselim istersen diye peki ne zaman istersen dedi.. Yani icimde tutamazdim daha fazla bu zamana dek hep gururlu oldum ama hic bir sey kazanmadim.
Annesiyle karsilasiyorum bazen cunku cok yakin evlerimiz, konusuyoruz kac defa benden helallik istedi sana yanlis yaptim bilmem ne diye onemli degil dedim bende artik bir kin duymuyorum annesine karsida.- +1 yıl
Çok sakinsiniz 🤔
Soran+1 yılSakin olmamamı gerektirecek bir durum yok.
11 yıl geçmesine rağmen hala aklınız ondaysa hayatınıza aldığınız kişinin umuduyla zamanıyla oynamayın.
Sizin durumunuz bi anda çözülecek bi durum değil bana göre.
Psikolog yardımı almanızı öneririm sağlıklı bi şekilde bu durumu atlatmanız için.
Sevgilinize yol verin gitsin bence. Beklentisini karşılayamaz gibi duruyorsunuz. Aklınız başkasındayken olmaz yani. Ne demişler yanındakiyle yaşlanırsın ama aklındakiyle ölürsün.
Dürüst olun boşanmak ayıp değil. Bunu saklamayın insanlardan.10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide olduğunuz kişiye tamamen odaklanmak için eski ilişkinizle ilgili hislerinizle yüzleşmek önemlidir. İçinizdeki karmaşayı anlamak için zaman ayırın ve duygularınızı açıkça ifade edin. Dediğini yanlış anlamayın ama bu yüzden mesela evlenip boşanmış birisiyle birlikte olmayı hiçbir zaman kendime tavsiye etmiyorum eğer duygularınızdan emin değilseniz hayatınıza kimseyi almayın yani hayatınızı aldığınız insan da size karşı bir değer verip sizin için vakit harcayacak ona karşı da büyük bir haksızlık durumu olacak Bence önce kendi içinizdeki psikolojik sorunları veya duygularınızı ortaya koyup ona göre hareket edin.
10 YorumlaMerhaba, sevgilinize söylememeniz ona olduğu kadar kendinize de sorun. Elbette sebepleriniz vardır. Enerjiler ve paranormal alanlarında da özel çalışmalar yapan biri olarak, durumu etkleyecek iki farklı olayın aynı anda meydana geldiğini söyleyebilirim. Ya da sevgilinizin evlenme teklifinin duyulması diğer etkeni tetiklemiş de olabilir. Doğal olarak, başkalarının aklına gelmeyen bu tip şeyler sizin hayatınızı ve hür iradenizi etkiler, farkında bile olmazsınız. Çoğu kişi de inanmıyor zaten. Eski eşiniz hakkında anlattıklarınız da sizden aldığım bu etkiyi güçlendiriyor. Ama hür iradeyle karar verebilmeniz adına, bana ulaşırsanız, en azından ne durumda olduğunuz hakkında yardımcı olabilirim. Umarım sizin için her şey kutlu olan şekilde olur...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel anılar yasadiysan geçmişte unutamadığın veyahut da libidonu yükselten anılar yasadiysan unutmak imkansız olur şuanda olduğu gibi şu an beynin sana oyun oynuyor galiba bu oyunda ya kaybedersin ya da kazanırsın evlilik konusunaw gelince geçmişte bir tecrübe yaşamışsın ve kötü sonuçlanmış bence bidahası için acele etme ya da düşünme ben evliliğim bazı şeyleri öldürdüğüne inanırım ve sende bunu yaşamışsın hayatında ve karşındaki insana nasıl bir hayatın içine sokucaksin ve nasıl bir yol ciziceksin iyi düşün derim ya geçmişine geri dönecek sin ya da şuanki insanla devam edeceksin bu ince çizgi senin için çok önemli bazen mantık bazende heyecan insanı yanlış kararlar almasına sebep olabilir umarım kendin için güzel olanı seçersin
10 Yorumla
+1 yılEski eşiniz mi daha iyi biri? Size eskisi kadar değer veriyor mu? Sizi eskisi kadar önemsiyor mu? Ayrılma sebebiniz küçük bir sebepten dolayı mıydı? Eski eşinizle barışma ve tekrar beraber olma ihtimaliniz var mı? Şuanki Sevgili olduğunuz kişi mi daha iyi biri? Size sadık mı? Size değer veriyor mu? Sizi önemsiyor mu? Öncelikle Sizin 2 kişinin iyi ve kötü yanlarını ölçüp biçip tartmanız lazım. Sonra da 2 kişinin iyi ve kötü yanlarını karşılaştırmalısınız. Eğer hangisi size yakın geliyorsa , iyi yönleri ağırlıklı basıyorsa O kişiyi tercih etmelisiniz. Eğer siz birini seviyorsanız ve kötü yanları daha ağırlıklı olanı seçerseniz hayatınızı mağfetmiş olursunuz. İyi karar vermeniz , doğru karar vermeniz gerekli. Bu konuda çok hassas davranmalısınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormaldir insanın kafası karışabilir eski eşinin aklına gelme sebebi bu adamla evlensem nasıl olur düşüncesinden kaynaklı bilinç altın mukayese yapıyor eski eşin ve yeni partnerin arasında sende bunu eski eşime dönsem mi diye algılıyorsun denenmişi deneme Nüket Durumun demesi gibi "bikere evlendim sonra boşandım sonra bidaha evlendim aynı adamla acaba ben mi yanlış anladım dedim baktım ben doğru anlamışım yine boşandım dedi" yani sana kendini iyi hissettiren biri olsaydı boşanmazdın herhalde demekki bişeyler var insan beyni 6 ila 8 ay geçince karşıdaki insanı affetme eğilimine geçermiş en doğru kararı kendin için sen vericeksin
10 Yorumla
+1 yılEski eşinizi seviyorsunuz aslında sevgi değil sadece küçük yaşta evlendiğiniz için ona karşı içinizde asla kopmayan kopamayan şeyler olacak çünkü o yaşın verdiği heyecan hisler ve mutluluğu tekrar aynısı gibi yaşayamacaksiniz bunun farkında olmanız ona sizi bağlıyor aynı şeyleri hissedeceğimiz düşünüyorsunuz haksizmiyim
26 Yorumla
Soran+1 yılBen genel olarak gecmise bagli bi insanim arkadaslarimda en az 20 25 senelik. O benim ilk sevgilimdi , eşimdi seviyorum hâla cok vazgecmeye calissam da hep basa dondum.
- +1 yıl
Eskiye dönmek size güven hissini ve gerçek sevgiyi tekrar yaşatacak sanıyorsunuz umarım öyle olur
Soran+1 yılBu zamana dek tekrar evlenmedim sevemiyorum ondan baska kimseyi.
- +1 yıl
Bende eski sevgilime karşı böyleyim ya bu soruyu görünce sizin gibi olacağım diye korktum onun verdiği güveni sevgiyi hiç kimsede hissedemiyorum sanki o mükemmeldi
Soran+1 yılTekrar deneyin. Bende keske bosanmasaydim diyorum simdi.
- +1 yıl
İstemedi ki denedim
+1 yılEski kocanın çevresi ile ortada bir çocuk yoksa niye muhatap oluyorsun ki? Ben olsam ben de bir sorarım aklı onda mı hâlâ diye düşünürüm de. Ki stalk işini de bırak hayatındaki kişiye biraz saygın varsa veya adama ayıp etme daha fazla ve ayrıl.
22 Yorumla
Soran+1 yılHepsi arkadasim bosandim diye onlarida silemezdim.. Ki zaten ayrilmayi dusunuyorum. Baskasini severken devam edemem
- +1 yıl
İyi bari
Kafanın karışması normal. Yeni bir evlilik düşüncesi sana onu hatırlatmış ola bilir. Sevgiline evlenip boşandığını söyle belki istemeyecek düşünmene de gerek kalmayacak. Şunu düşün evlenmeyi onaylarsan ve eski eşin barışmak isterse aklın ona kayar mı, daha mı çok üzülürsün, yoksa şimdi konuştuğun kişi seninle evlenmek istemese, ya da sen istemesen iletişimiz kesilse mi? Eski eşine olan duyguların aşk olmaya bilir. Ama şimdi konuştuğun kişiyi gerçekten sevseydin böyle ikilemde kalmazdın. Kendi duygularını anlamadan karar verme. Yalnız kalma korkusu insana hata yaptırır.
15 Yorumla
Soran+1 yılEski esimle iletisime gectim gorüsücez barismak isterse hemen barisirim ve hatta hic dusunmeden tekrar evlenirim. Su an gorustugum kisi sadece iyi ve duzgun bi insan hakkini yiyemem ama benden ona karsi bu dusuncelerden fazlasi yok
Soran+1 yılEski eşim hayir derse de soyledigin gibi ayrilicam Şu an gorustugum kisiden kendi yoluna istedigi gibi devam etsin o da.. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim bende size ayni dusuncelerdeyim.. Neden umudunuz yok baska biri ile mi evli?
Soran+1 yılTüh üzüldüm.. Hakkında en hayirlisi neyse o olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşinle neden ayrıldınız aldatma varsa derhal unut yoluna bak
Bu kişiyeyide karşına al konuş bilsin kabul etmezse de kendi bilir sen kariyerli bir kadınsın elini sallasan ellisi11 Yorumla
Soran+1 yılAldatma yok gencliğin verdigi hatalar yaptim cok fevri ve gergindim benim. yuzumden oldu ben bosanmak istedim zaten ama onu seviyorum hâla baskasiyla evlenemem tekrar.
+1 yılEşinle sorunlarinizi net bir şekilde konusul haletmediginiz için hatanın sende olduğunu düşünüyorum en çokta sanki vijdan azabı çeker gibi ve erkek arkadaşının acele etmesi senin kafa karisikligin onun işine gelir ve eşinle konuşman barisman daha iyi oldu bir yandan ama neden ayrıldınız onu anlamadım
20 YorumlaKafanda herhangi bir soru işareti varsa , bir burukluk varsa bunu kendine ve sevgiline yapmamalısın. Biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu anlatmalısın.
Diğer eşin aklına gelmesini garipsedim hala duyguların devam ediyor mu? ya da ne hissediyordun ona karşı?02 Yorumla
Soran+1 yılOnu hala seviyorum bunu cok uzun süre kendime itiraf edemedim ama hep hep aklima geldi bi sekilde bazen aklimdan cikarmak icin baska seylere yoneldim daha cok calıstım gezdim , tozdum yurt disina gittim ama hep başa döndüm her yerde bi sekilde karsima cikti.. Hayatimda ondan baskasini sevmedim cok denedim ama olmadi su an gorustugum kisi haric 2. 3. kez biriyle gorustugum olmadi.. maalesef hâla onu cok seviyorum. Yarın onunla görusucem ne diyecek bilmiyorum ama ne olursa olsun her seyi konusucam olur ya da olmaz bu sekilde icim icimi kemiriyor.
- +1 yıl
Peki geri dönüşü olsun istiyor musun? Eski eşinle bir araya gelmek istiyor musun? Onun sana duyguları var mı bir adımı oldu mu?
Sevgilinle, duygusal boşluk durumunda olduğun için görüşüyor olabilir misin? ya da insan olarak sevip , aşık olduğun bir adam olarak görmüyor olabilirsin.
Bence eski durumunu şu anki sevgilinle konuş konuş da belki o seni seviyordur bu şekilde gizlersen haksızlık olur belki fikrini değişir bak herkes eskileri arada bakar bu aşık olduğun anlama gelmez tüm kadınların yaptığı şey belki de erkeklerinde zaten eski eşinle sevseydin ya da ilişkiyi yürütebilseydiniz boşanmazdınız hoş 18 yaşında neredeyse çocuk yaşta evlenmişsiniz daha tam olarak kafa yapınız oturmamış olabilir o yüzden evliliğini unutamamışsınızdır dediğim gibi şu anki sevgilinle durumunu konuş evliliği neden istemediğini sonuçta karşı tarafa da haksızlık evlenme istediğine göre demek ki sana bir ilgisi var
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an gorustugum kisi ile aramda derin bir bag yok surekli iletisim halinde degiliz.. Neden evlenmek istediginu bilmiyorum belki de aile evinden kurtulup bi hayat kurmak istiyordur. Ben onu sevmiyorum sadece iyi bir insan yani bir yanlisini gormedim isitmedim.. kendi hatalarim yuzunden bosandim ama su an onu o kadar cok istiyorum ki tekrar onunla olmak istiyorum yani sadece mutlu olmak istiyorum aslinda.
- +1 yıl
Kendi hatalarını yüzünden kuşandığınızsa hala onu istemez normal aklından gitmemiş belli ki eğer şu anki görsün sevgiline sadece sana göre sevgi yok da iyi bir insansa ben de ilişkiyi bitir çünkü iyi biri diye evlilik olmaz hani seviyorsan bence tekrardan eski eşine mesaj at hayat ilişkilerle yürümüyor bunu gördüğümden dolayı diyorum vazgeçme
burada sana hakaret edenleri takma. Bence sen evlilikten korkuyosun o yüzden yüzünü geçmişe çevirdin. 5 ay evlilik için çok kısa. Süre istemen iyi. Ama karşındaki kişinin acele etmesi çok sinir bozucu. İstersen birlikte yaşamayı dene nikah olmadan. Birkaç ay bile size bunu anlamak için fırsat verebilir. Geçmişini söylemek için henüz erken zaten. Evlilik yoluna girerseniz açıklansın her şeyi. Eski eşini boş ver artık. Ama konuştuğun kişiyle hazır değilsen hemen evlilik filan düşünme.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrılıcam net kararimi verdim. Onunla olamam o da kendi yoluna baksın. Zaten eski esimle iletisime gectim bugun gorusucez tekrar deneyelim diyecegim ne tepki verecek bakalim.
Eski eşinle direk karşına geçip konuş, aracıya gerek yok bence ikinizde olgun insanlarsınız, buluşun konuşun, adama tekrar bir hayat kurmak niyetinde olduğunu ve hatta onunla yeniden başlamak istediğini bildir, ben her zaman her şeyin açık ortaya konulmasından yanayım, uzatınca yıllarınızı kaybedersiniz sadece, eğer eski eşinizle olmuyorsa, yeni teklif eden adama her şeyi açıklayıp bir şans verin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok genc yastaydik eski esim su an 34 yasinda. Yani ayrilma sebebimizde onun annesi ile benim anlasamamamdı fakat artik o kadar fevri degildim degistim gelistim. Benim babamda eski esimi istemiyordu o da sacma sapan sebepler eskiden küpe takiyor bilmem ne diye. Yoksa ben kocami hep seviyordum ilk sevgilim zaten.
+1 yılSevgiline en başta her şeyi anlatmalıydın.
Geçmişi bitirmelisin geleceğe odaklanmalısın.
Sevgilimin geçmişte yaşadığı evlilik beni hiç ilgilendirmez ama bunu benden saklaması işte o beni ilgilendirir. Şeffaflık önemli şeffaf oş özellikle de kendine10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanında bunu ben yaşadım daha doğrusu ben bu hikayede sevgilin olan kişiydim, eşi aldatmiştı boşanma aşamasindalardi sonra biz 8 ay sonra isteme merasimi olacağı güne 3 gün kala eski eşiyle birlikte olmuşlar kendisini tutamamiş ve tekrar deneme kararı alıp tekrar evlendiler. Yani olan bana oldu sana tavsiyem sevgiline herşeyi detaylıca anlat ve ayrıl daha fazla zarar verme ona.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Nisan attim. Ailesi yuzunden severek ayrildim. Soyle dusun eger olacak olsaydi ozmn olurdu. Degeri ozmn vermeyen simdi de vermez ne degiscekki. Bende nisanlimi cok seviyorum ama tekrar birliktelik asla olmaz. Yine ayni seyleri yasiycam. Bence karsina duzgun biri cikmis onla devam et iyi biri oldugunu ailesi ve onun inaniyorsan tabi. Seytan boyle zamanda kafani karistrrmis.
232 Yorumla
Soran+1 yılAma baskasini severken su an birlikte oldugum kisi ile devam edemem.
- +1 yıl
o da seni sevseyi bu kadar süre içerisinde seni bulurdu.
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar dogru. Bende nisnalim icin hergun agliyorum ozluyorum. Ama isteseydi mesaj atar arar sorardi. Benim yandigim gbi o yanmadi demekki. Sen kivranip aci cekiyorsun ama onda o yok. İstersen dene bi sor nasilsin diye eski esine
- +1 yıl
Bugün bulusacaktiniz ne oldu? İyi mı kötü mü durum
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar bende merak ettim
- +1 yıl
Sanki evimizin kızı, bı dönüş yap bize iyice meraklandık
Soran+1 yılBu akşam şu an çalısıyorum bilgi verecegim teşekkurler.😊
- +1 yıl
Hadi bakalım haber et bize
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar denemeye karar vermisler. Haklarinda hayirlisi olsun.
Cevap sahibi+1 yılBendemi eski nisanlima donsem jsjs diyormusum ama teyzesinin kizina gtti hemen bizimki olmaz yas.
Cevap sahibi+1 yılAbla oyle bi akim biraktinki herkes tiryaki sarkisi gbi eskiye donuyormus jsjsj (bendonmuycemdipnot)
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun, hem deneyeceğizle olmaz o iş
- +1 yıl
Akım güzel aynen
(Denenmişindenemesiolmazdipnot)
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar guncellemeye yazmis bak ordan okudum. Bencede olmaz ama insallah onlarda guzel olur. Bi laf var exten next olmaz diye.
Cevap sahibi+1 yılBi evlilik iyi olacaksa bastan iyi olur acaba olur mu olmazmilarla gun gecmez. Ben yol yakinken dondum kurtuldum sukur🌸
- +1 yıl
Umarım iyi olur onun için.
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar aynenn
- +1 yıl
Ben 7 yıldan sonra boşandım, olmuyorsa zorlamaya gerek yok. 1. Yılla 7nin arasında fark yoktu. Olmuyorsa olmuyordur. Zaman kıymetli.
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar hmm uzun surmus. Keske bastan bitseymis. Ee coluk cocuk ne oldu.
Cevap sahibi+1 yılBende bi yil sozlu bi yil nisanli kaldim. Yalanlar bitmedi aldatmada vardi. Fake hesaplardan konusuyordu duzelir falan filan. Sen annemlerle otur ben caliscam gelmiycem dedi. Anneside bana hizmet etcen diyordu nisanlimda anneme hizmet etcen dedi. Dedim bu evlilik degil! sadece beni yakmakti. O macerasindan annesinin beni sokmaya calistigi kaliptan vazgecmedi bitti iste. Rabbim herkesin karsisina guzel bi yuva nasip etsin zor yani bitirmek
- +1 yıl
Çocuk yok, yolunda gitmeyen bir evlilikte çocuk sahibi olup onun da günahına girmek istemedim.
Aldatma falan bizde olmadı çok şükür.
Ayrıntıya girmek istemiyorum, ve elimden geleni ve hak ettiğinin fazlasını yaptım biliyorum. Vicdanım rahat, yine de bir burukluk kalıyor insanın icinde. - +1 yıl
2 yıl çok uzun bir süre Max 5 ay
Soran+1 yılAma ben çok seviyorum ve benim hatalarim sebebi ile benim istegim ile bosanmistik ortada somut bir sebep yoktu ufak tefek seyler vardı ve baskasiyla olamiyorum.
Sadece sevdigim icin devam etmek istiyorum baska beklentilerim yok.- +1 yıl
Umarım senin için her şey yolunda gider. Sevgi olmadan bir ilişkinin yürümesi mümkün değil. Sevginizi hissedemediğiniz zamanlarda saygınızı hissetmeye ve hissettirmeye çalışın.
Saygının olduğu yerde sevgi kendisi biryerden çıkıp gelir.
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar 2 yilda ben sevgi hissetmedim hissettirdim. Tek tarafli anca 2 yil yurudu evliligide boyle sevgisiz saygisiz yurutemezdim. Benim hatam yoktu elimden tutsaydi ben her cefayi cekerdim cekecegimi bildikleri icin ekstra yuklemeler yaptilar. Tek pismanligim duzelir olur olsun demek. Hakkinizda sizinde hayirlisi olsun. Bu isler zor
- +1 yıl
Evet ortak hata, düzeleceğine inanmak. Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar yok abi duzelmiolar pervane oldum psikolojisi bozuksa diye hediyedir moraldir ovgudur simartmaktir bi baktim adam beni begenmedi yakisikliyim suyum buyum ben kivrandikca hint kumasi oldu jsjs duzelmesini istiyorsan kendini cekceksin geri onu anladim. ben cekmedim bitsin dedim biterse bitsin dedi 😅 suc sevip deger vermekte bazen onlarin dilinden konuscan abi
- +1 yıl
Yanlış anlama da 2 sene uzun bir süre, bu devirde 2 sene söz nişan felan biraz sallamış zaten. Sen kendine yapmışsın aslında.
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar ya isi sebebiyle bekledim. Olay farkli. Anlatirsam anlarsinda. Acmiyorum tamamen.
- +1 yıl
Anlat bakalım
- +1 yıl
Müsaitsen konuşabiliriz
Cevap sahibi+1 yıl@rotahepvar amaan neyini konusayim gecti bitti. Fazla deseleyince hatirlatmak can yakiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılHata aynı , yanlış tıpkısı gibi.
Değişmeyen insanoğlu.
Ağlayan yine aynısı.
Bazen düşünüyorum da hiç mi değişmez olaylar durumlar.
Yok yine başladığımız noktadayız.
Aynı satılan ürünün bir süre sonra aynısını almak istemesi gibi.
Ne diye bilirim ki.
Hayatta başarılar.00 Yorumla
+1 yılAklındaki eski eşin bitmeden kesinlikle bir ilişkiye başlamamalısın canım. İlk evliliğin muhtemelen problemli bir evlilik olmadığından onu özlüyorsun belki de problemli ama aşabilirdik diye düşündüğünden o detayınızı bilmiyorum. Ama kesinlikle kendini bir müddet daha dinlemelisin. Hayatındaki insanın da iyi biri ve sana uygun olduğunu düşünüyorsan tüm gerçekleri anlatmalısın.🍀✨
00 YorumlaYa arkadaşım sen evlilik yaşıyorsun bu saklanacak bir şeyler değil hadi sakladın bu gün sakladın yarın sakladın böyle gizemli şeyle düzlerine bi ilişki kurmayın hadi senin için karşı tarafın duyguları önemli değil kurdun allahtan korkun o insan size güzel duygularla gelirken ondan bir şeyler saklamak olmamalı ya eğer hala eski kocamı seviyor muyum acaba diye sorduğun o acaba derken o adama delikanlı bir şekilde yol vermen gerekiyor sizi seven değer veren insanların duygularını bu kadar kolay harcamayın günümüzde zor rastlanan sevgi duygusunu bu derece basit görmeyin ki adam sana evlilikten bahsediyormuş öyle seninle oynamak gibi de bir niyeti yoksa ayıptır ona yapılan bence kendine yakışanı yap git konuş ne konuşursun orası sana yakışan işte
01 Yorumla
+1 yılYani eğer ihanet yoksa ve eski eşimle hala sana karşı bir şeyler hissediyorsa bunu yakın arkadaşlarımızdan öğrenerek ikinci bir şans verebilirsiniz yaklaşık 10 yıl sonra bile hala onu hatırlayıp ona karşı bir şeyler hissediyorsanız belki de siz birbirinize aitsinizdir
01 Yorumla- +1 yıl
Ben demiştim ama ttekrar deneyin diye umarım bu sefer mutlu olursunuz
+1 yılSevgi olsaydı değer olsaydı eski eşin olmazdı, eski eşin olmuş madem, hayatına birini almışsın. Ona haksızlık etmişsin zaten evlendiğini söylemeyerek, bide duygun var hala eski eşine neyin kafasını yaşıyorsun sen!!! yazık şu an, hayatında olan kişiye... Kendine çeki düzen vermeli duygularından emin olmalısın ve evlenme yolunda ilerleyeceksen o kişiyle herşeyi paylaşmak zorundasın, sonrada senin için bu kadar uzun görüş yaptım diye bana dua etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılHayatındaki kişiye daha önce yaptığın evliligi anlatmaliydin hâlâ anlatabilirsin hiç bişey için geç değil bence kenariya çekil ve bı sure düşün gercekten hayatında kimi istiyorsun yanlış bir hayat yasamaman için en doğrusu bu, zamana ihtiyacın var senin biraz zamana bırak bı kaç kitap oku mesela en doğru kararı bu şekilde verirsin.
00 Yorumla
+1 yılBence aklında eski eşin varken biriyle evlenmen seni çok yorar. Eski eşinle neden ayrıldın bilmiyorum ama belki de arayabilecek durumdaysan ona hislerini açıklayabilirsin. Belki de sadece ilişki bağımlılığın vardır ki bu çok yaygın hastalıklı mıyım diye düşünme sakın bir terapiste gitsen daha iyi olur.
00 YorumlaSeviyorsan konuş bence aklında kalmasın…
Umarım güzel haberler ile dönersin.24 Yorumla- +1 yıl
Bir kaşar daha 😂 verdiği akla bak hahahah yazık ya
Soran+1 yılUmarim tesekkur ederim.♡
+1 yılŞimdi eski eşinden neden ayrıldın hata mı ettin pişmanlık mi var diye kendine sor. İkinci olarak o. Adama ilkin olmayacağım evlenmiş boşanmış biriyle evlenirmiydin diye açıkça sor bak ne diyecek ne kadar samimi
19 Yorumla
Soran+1 yılYeni olanla evlenmek gibi bir dusuncem yok evlenemem aklim eski esimdeyken. Eski kocamla ayrilma sebebimiz ailelerdi ve genclikten hic bir seyi cekemiyordum bosanalim diyende bendim.
- +1 yıl
Eger sevgilinle evlenmeyeceksen ayril ondan yazik degil mi ona belli ki sevmis seni istemis, hayat yuva kurmak istiyor seninle madem evlenmeyeceksin onunla sevmiyorsun onu oyalama oglani yazik gunah degil mi ona
- +1 yıl
Ozaman eski eşinle kontak kur diğer adamla ne konuştun ki bu kadar umut bağladı. Adamı oyalama durumu izah et
Soran+1 yılHicte bir sey konusup umut vermedim.. Kendi kendine birden bire evlilik dusuncesine girdi zaten ailesi ile yasiyor belki de kurtulmak icin o evden.
- +1 yıl
Ama onunla sevgili olmussun durduk yere olmadin herhalde
Soran+1 yılSadece konustuk gorustuk anlastik hoslandim o kadar daha ilerisi olmadi.
Soran+1 yılYani el ele gezmedik tatillere gitmedik ailelerimizle tanismadik gibi.
- +1 yıl
Dikkat et kendine
- +1 yıl
Sevgilim var demişsin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKafan çok karışık bir kere başından bir evlilik geçmiş eskinin izlerini halen kafandan silememişsin dolayısıyla bir kere o konuştuğun kişiyle mutlaka her şeyi baştan sona bırakmalısın çocuk senden bir ümit bekliyor hayal kırıklığına uğratırsın. Eski eşinden ayrılmışsın halen daha niye bu kadar seviyorsun bunu anlamak çok zor demek ki bitmeyen bir şeyler var kendin gibi düşün ve eskinin izini silmeden yeni birini hayatını almak konusunda sakın bir adım atma daha çok üzersin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMadem birisiyle bir hayatı yaşıyorsun o kişiye karşı dürüst olmalısın başına bir evlilik yaşına mı ayrıldığını ve neden ayrıldığında söylemelisin
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Aradan yillar gecmis ama aklin hala ondaysa eski kocana ulasip konusmaya calisabilirsin hala seviyorsan. En azindan yaklasimini gorursun , ilerleyen yillarda pisman olacagina Şu an olumsuz bi yanit alsan bile icinde kalmamis olur
11 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama ne biliyim. yinede iletisim kurmaya cekiniyorum.
+1 yılStalk yaparak unutmamak için çaba harcamışsın.
Düşüne düşüne duygular yoğunlaşıyor aşka dönüşüyor
Yani kendi kendine kötülük yapıyorsun
Okunan bir kitabı yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdir115 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru ama zaten seviyordum hep.. Tamamen hic bir zaman unutamadim hep aklima geliyordu.
- +1 yıl
Ailesinin aklıyla hareket eden sence değişmiş olabilir mi
Kimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar
O yüzden stalk yapmayı düşünmeyi bırak. Bak hayatın akıp gidiyor. Artık bu ana gel. Geçmiş geleceğine set oluyor farkında mısın
Soran+1 yılYine de onu istiyorum yani belki reddeder ama denemek istiyorum en fazla ne olabilir ki? Denemeden hayatima devam edemiyorum ama buna haftalardir cesaret edemiyorum.
- +1 yıl
Sen bilirsin hayat senin hayatın
Herkes tercihlerin bedelini öder
Soran+1 yılKesinlikle haklisiniz ama kararsizim bu sekilde yoluma devam edemiyorum.
- +1 yıl
İşte kararsızlik olmaz
En kötü karar kararsızlıktan iyidir
Deneyin ve sonuca gidin. Artık hayatına ona göre yön verirsin - +1 yıl
Soranda o cesaret yok. Anca böyle Stalk yapar 😂 yapsaydı kaç yıldır yapardı
Soran+1 yılEvet ama yapicam bi kac gune. bugun calismiyordu yaninda birileri vardir diye yapamadim malum cok fazla ortak arkadasimiz var.
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Soran+1 yılYazdim gercekten ben bile inanamiyorum su an. Yarın görusücez.
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Soran+1 yılİnsallah amin.
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBence eskiyi unut, bu adam içine sinmiyorsa aklına eski düşüyorsa bunu da unut çünkü kimseyi yara bandı olarak kullanmak doğru değil
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence tanıştığın kişiye önce bi gerçekleri söyle zaten gizli kalmaz bi durum ondan sonra bak tekrar evlenmek istiyormu. Eskisini de seviyorsun daha ciddi bi ayrılık sebebi yoksa şansı ona ver tekrar
212 Yorumla
Soran+1 yılOnun beni isteyip istemedigini bilmiyorum.
Soran+1 yılIstek atmaya bile cesaret edemedim henuz kalkipta karsisina cikayim
Soran+1 yılGurur yapiyorum yani bilmiyorum ya.. Dominant olmak bu noktada kötü.
Soran+1 yılBence mesaj atmak benim icin daha kolay olacak gibi.
Soran+1 yılBilmiyorum ya
Soran+1 yılYazdim görüşücez yarın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik tahminimce senin yüzünden bitti. Sen özgürlüğüne düşkün ve oldukça sabırsız biriydin. Adamı sıkboğaz ettin. Sonra da durdun düşündün aslında eski kocam iyiydi dedin ama iş işten geçti artık. Bu saatten sonra kızma ama eski kocanın yerinde olsam ilk mesajında seni her yerden engellerdim. Ki yapmışım da. 😊😊😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen hâlâ eski kocanı seviyorsun sakın şimdi ki kişinin ümitleriyle oynama, benden sana bir tavsiye sonra ahlar peşini bırakmıyor. Git tekrardan o cesareti bul ve konuş eski eşinle eğer çok kötü bir şekilde ayrılmadıysanız çünkü belli ki stalk yapmandan hâlâ onu unutamamışsın seviyorsun.
00 YorumlaSevgilin ile iliskini bitir , ona aşık olsaydın eski eşini özlemedin kimseye zaman kaybı olup ah alma
10 Yorumla
+1 yılHerseyden once ona soyle herseyi bilsin eski evliligini falan ayrica baskasini yara bandi olarak kullanirsan gonul eglendirisen emin ol eninde sonunda en buyuk yarayi sen alirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin ne dedi ayrilmak isteyince cok uzuldu mu
Soran+1 yılBir seyler oldugunu seziyordum. Hakkında hayirlisi olsun dedi.
- +1 yıl
Uzuldumde cocuga ya hic biseyden haberi yok ama eski esinlede barismana sevindim
+1 yılya sen dalga mi geciyosun cidden sizin gibileri gordukce kafayı yiyorum sadık degilsin madem ne diye sevgili yapiyosun nasil bi vicdanınız var ya bi de cocugun yuzune guluyosun zavallım o da seviyor sanıyor yazık zihniyetininze umarım en kısa zamanda senden ayrılır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilsin. Zaten ben göndericem.
öncelikle sevgilin eskiden evlilik yaptığını bilmiyosa böyle evlenemezsin gerçekleri söylemeni tavsiye ederim. Sonuçta seninle evlenmek istiyorsa bilmeye hakkı vardır. Ve sadece hoşlandığın sevgilinlede evlenmeye kalkma evlilik sana yaramaz hala eski eşin aklındaysa biraz zamana ihtiyacın var demekki zaman iste vermiyorsa reddet en iyisi zaman senin için
01 Yorumla
Soran+1 yılOnunla evlenmeyi hic dusunmuyorum zaten duzgunce konusup bitiricem zaten benim icin hic baslamamisti.
Takıntı ve sevgiyi karıştırma sakın. İlk evliliğin çok küçük yaşta olmuş. Otur geçmişini anlat konuştuğun kişiye ve kararı ikiniz birlikte verin. Hayat ikinci huzursuz evlilik için gerçekten kısa.
10 YorumlaAklın birindeyken nasıl oluyorda başka birisinden hoşlanıyorsun ve Aklın eski eşindeyken nasıl sevgili yapabildin? Öğrenmek isterim açıkçası.
20 Yorumlaİnsanların duygularıyla dalga geçme kimsin sen buna hakkın yok eski sevgilin bile olsa soylemelisin hanımefendi tenezzül edip evlenip boşandim demiyor kafan karisiksa da düzgün insanları kendi yozlaşmış ahlakinla bozma herkesi kendinizle bir tutmayın yeter artık milletle dalga geçtiginiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel kardeşim adamı da yakma bırak gitsin yol ver , sen kendini yeni bir ilişkiye hazırlanana dek evlenme sakın. Eski kocanla barışma umudun varsa hiç durma başla yollarını aramaya.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hâlâ eski eşine aşıksın ve ona olan duyguların bitmemiş. Bence sevgilinden ayrıl, çünkü sen ona aşık değilsin. Sadece mantıken sana uygun olduğu için onunla birliktesin.
00 Yorumla
+1 yılSiz en başında evlenip bosandiginizi söylememissiniz dürüst olmaliydin yanlısı en başta yapmışsınız bence karşınızdaki kişiden bir an önce ayrılın kendi yolunuza bakın bide aradan yıllar geçmesine rağmen eski kocan aklına gelmiş ne biçim bı durumun icindesin sen adamın duygularıyla oynama bence kibarca reddet daha sonra uzulecegine şimdi üzülsün atlatmasi daha kolay olur çok sağlıklı bir ilişki surdurebileceginizi dusunmuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hakim boşadığı zaman dini nikah düşer... Başka bir erkekle evlenip geçerli sebeplerle boşanıp tekrar kocasına dönebiliyor müslüman bir kadın. İnanıyorsan belki bilmek istersin diye anlatmak istedim
00 Yorumla
+1 yılEski olan zaten eskide kalmıştır uzatmaları oynamaya gerek yok seni bu zamana kadar arayıp sormamışsa bir şans bile istememişse senden sen seviyorum diye ayaklarına mı gideceksin sen seviyor musun yoksa takıntı haline mi getirdin ve ilk önce bir ilişkinin yasını bitirmeden başka bir ilişkiye başlama çünkü o yeni ilişkin de Her zaman Eski ilişkindeki kişiyi hatırlayacaksın hep onunla kıyaslayacaksın yani yeni ilişkindeki insanı yara bandı gibi kullanma
00 Yorumla
+1 yılAklında birisi varken başka biriyle yuva kurmaya kalma bence o kişiyi de üzersin
11 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten tamamen bitiricem o da kendi yolunu en iyi sekilde cizebilsin.
- Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılSizin gibiler yüzünden insanlara güven duygumuz azaldi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu yorumum şurda dursun dönüp bakarsın!
eski eşinle mik mutlu olursun bir süre olursun ama sonunuz yine ayrılık haberin olsun! Umarım eşin bu kez sana zarar vermez ilişkinizde evlenseniz dahi sonunuz hüsran olacak haberiniz olsun!00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Boşanmısn ve sevgilinin haberi yok bu ne kadar doğru ilk önce senin gecmişe bi sünger cekmen lazım ondan sonra başka bi ilişki yaşaman
00 YorumlaBu şekilde yeni bir ilişki yaşamak karşı tarafa haksızlık olur. Öncelikle kendini netleştirmen lazım. Zaten bir yalanla başlamış ilişki.
00 Yorumla
+1 yılAyril boşuna zaman kaybı yapma. demekki Esin seni bekliyor. bir şans daha işte belki olur. seninki kolayin zor ani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yıl"Hem ayranım dökülmesin hem de dötüm zikilmesin" durumu tespit edildi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zaten akli basinda bir mühendis görmedim bugune kadar
10 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar