Eski eşimin aklından geçen ne?

Merhaba. 5 ay önce eşimle boşandık. Ufak tefek sorunlar çok büyüdü ve sonuç oraya geldi. Ayrıldıktan sonra eşim çeşitli bahanelerle mesajlar attı. Eşyalarını almaya gel. Şu kaldı bu kaldı gibi. 3. ay da instagramda eski sevgilisiyle takipleştiğini gördüm. Dayanamayıp sordum bunun içinmiydi diye. Bana ağzına geleni söyledi sanki bunu yapan ben mişim gibi onlarca hakaret etti. Tabi takip etmeye devam ettim. Saçı başı değişti tarzı değişti açıldı saçıldı daha da hiç olmadığı birine dönüştü. Yeni gittiği şehirde ilk hafta. Saçma sapan çakal tipli bi herifle clupa gittiğini gördüm. Sonra onunla takıldığını gördüm. Ama ne o çocuğu ne de çocuk onu direk paylaşmadı. Sadece paylaşımlarınıda birlikte takıldıklarını fark ettim. Ama karmaşık durumlar var. Mesela dediğim gibi hiç birbirlerini paylaşmadılar. Mesela eski eşim çocuğun hiç bi gönderisini beğenmiyor. Ama bi ara engelleyip sonra tekrar takipleştiler falan. Sizce ne yapmaya çalışıyor. İlgi arayışında mı? Mutlu mu? Yoksa gerçekten kafasında bitirip eğlencesine mii bakıyor? Ben eşimin en uzun ilişkisiyim. 1.5 yıl ilişkimiz 1.5 yıl da evliliğimiz oldu. Düşünceleriniz nelerdir.

Eski eşimin aklından geçen ne?