Merhaba. 5 ay önce eşimle boşandık. Ufak tefek sorunlar çok büyüdü ve sonuç oraya geldi. Ayrıldıktan sonra eşim çeşitli bahanelerle mesajlar attı. Eşyalarını almaya gel. Şu kaldı bu kaldı gibi. 3. ay da instagramda eski sevgilisiyle takipleştiğini gördüm. Dayanamayıp sordum bunun içinmiydi diye. Bana ağzına geleni söyledi sanki bunu yapan ben mişim gibi onlarca hakaret etti. Tabi takip etmeye devam ettim. Saçı başı değişti tarzı değişti açıldı saçıldı daha da hiç olmadığı birine dönüştü. Yeni gittiği şehirde ilk hafta. Saçma sapan çakal tipli bi herifle clupa gittiğini gördüm. Sonra onunla takıldığını gördüm. Ama ne o çocuğu ne de çocuk onu direk paylaşmadı. Sadece paylaşımlarınıda birlikte takıldıklarını fark ettim. Ama karmaşık durumlar var. Mesela dediğim gibi hiç birbirlerini paylaşmadılar. Mesela eski eşim çocuğun hiç bi gönderisini beğenmiyor. Ama bi ara engelleyip sonra tekrar takipleştiler falan. Sizce ne yapmaya çalışıyor. İlgi arayışında mı? Mutlu mu? Yoksa gerçekten kafasında bitirip eğlencesine mii bakıyor? Ben eşimin en uzun ilişkisiyim. 1.5 yıl ilişkimiz 1.5 yıl da evliliğimiz oldu. Düşünceleriniz nelerdir.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle yaşadıkların gerçekten karmaşık ve kafa karıştırıcı gibi görünüyor. Ayrılıklar doğal olarak zorlayıcı olabilir, hele ki eşinle böyle bir geçmişiniz varken.
Eski eşinin davranışlarına gelince, bu tür değişiklikler bazen insanların kendilerine yeni bir kimlik veya hayat stili yaratmak istediklerinde meydana gelir. Onun şu anki hareketlerini görmek başlangıçta seni üzebilir ya da kafanı karıştırabilir. İlişkiniz bittiği için eski eşin şu anda kimlerle takıldığını, ne yaptığına odaklanmak yerine kendi hayatına yönelmeyi deneyebilirsin. Sık sık sosyal medyada gezinmek insanlar üzerinde kötü hislere sebep olabilir, dolayısıyla biraz ara vermek sana iyi gelebilir. Böylelikle kendi mutluluğuna odaklanabilirsin 😊.
Sana tavsiyem, tüm bu süreçte kendi mutluluğuna ve sağlığına odaklanman yönünde olurdu. Her zaman hatırla, kendine değer vermek ve kendine iyi bakmak en önemlisi. Umarım bir nebze de olsa yardımcı olabilmişimdir. Buradayım, konuşmak istersen dilediğin zaman yazabilirsin! 🤗💖