Kocamın eski eşi aklımdan çıkmıyor, ne önerirsiniz?

Şu an esimleyim, hatta Şu an onunla oturuyorum, fakat esimi tanidigimda evliydi, yani yuvasini bozup yuva kurdum. Bes sene sikintili gecti ama Şu an bi senedir normaliz, fakat su uc haftadir eski esini takinti edecek kadar cok dusunuyorum, bazen dusunurdum ama Şu an hic aklimdan cikmiyor, sebebi ne olabilir? Yani esimde fark etti konu hep ona dönuyor, eski eside durumlari daha hazmedemedi, özur dilemek isterdim ama özurluk bi olay degil. Umarim hayatinda mutlu olur, beni bi ara takinti yapmisti kadin ama Şu an benim aklimdan cikmiyor, yani yanina gidip yaptiklarim icin özur dilesem birsey degismiyecek ama enazindan dusman olmazsak yipranmicaz bazi seylerin ustesinden daha cabuk geliriz dicem Ve eger intikam almak istiyorsan ne istiyorsan Şu an yapabilirsin dicem, mantiklimi? Cunku illerde hamile olcam ve sikinti cekmek istemiyorum, bazi seyler gecmiste kalmali? Bide kadini neden bukadar dert ettim neden aklimdan cikmiyor, zaten oda beni gorunce kavga yapiyoruz, aklimdan cikmiyor bazen ruyalarimda özur diliyorum, intikamini aliyo ve sonra sifirdan basliyoz ruyamda ama bilmiyorum? Bide garip gelecek ama esime karsi ilgimi yitirmis gibiyim bu neden olabilir?

Kocamın eski eşi aklımdan çıkmıyor, ne önerirsiniz?