Kız kesin ne istiyor ne yapmam gerek?

Kuzenim var benden 4,5 yaş küçük eda yazdım WhatsApp üzerinden efendim Erkan abi yazdı bende. Çetin amcan kızının. Düğününe gelebiliriz belki gelince cumartesi veya pazar denk gelirsek. Yalova veya İstanbul’da istediğin bir yere gidelim mi nereye gideceğimizin tercihini sana bırakıyorum. Tabi sende istersen. İlk seninle gezdiğimiz gibi güzel bir gün geçirelim. Böyle yazdım aradan 3 saat sonra cevap verdi son görülme, çevrimiçi okundu kapalı. Cevabı bu Çalışmazsam o zaman bayramdan sonra belki işe girerim Girmezsem o zaman konuşur planlarız

Bende sonra Bayramdan sonra geleceğiz bizde bir aksilik çıkmasa. İşe de başlarsan, uygunluk zamanın olursa o zaman konuşup dediğin şekilde planlarız ikimiz içinde güzel ve keyifli zaman olur. kendine iyi bak görüşürüz yazdım saat 19:41 de ona da cevap vermedi

Olay 2,3 gün önce oldu

Geçen sene İstanbul’da beraber gezdik. Baya yürüdük abi gibi davranıyordu bir dahaki gidişimde Gebzefe yaşıyor oradaydım bende anne annem gilde onların orada güzel mekan var dedim o mekana nasıl gidilir tek gidecektim kendisi dedi beraber gidelim dedi Akhisar’a da yaşıyorum ailemle 2,3 ay önce geldi buraya benle tek gezmedi yeğenlerim varsa gelirdi

İstanbul zamanı fotoğraf çekilirdik konuşması vs değiştirdi Gebze de gittiğimiz mekanda da yediğimiz fotoğraf çektik paylaştı sen varsın kimse bakmıyor bana derdi

Misal Mart gibi ise onların orada butik Pinterest mağazası var atım onu da cevap ise gördüö oldu bende ondan sonra daha yazmadım. Neyse Mayıs ayında Instagram da bir sayfa kahve frekansı düşürüyor diye paylaşmış oda bana atı mesaj olarak sayfayı bende TikTok üzerinde biride demişti bana dedim cevap yok görmedi. Sonra o sayfa silmişti paylaşımı silmiş bile kahve severlerin tepkisi çok geldiyse olabilir dedi napıyorsun yazdım oda eve gidiyorum Erkan abi sen iyim bende nasıl olsun iş güç dedim görmedi

Hiç heveslenme gelmez bahane
Bence oda seninle gezmek istiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yokum yardımcı olacak kimse
Kız kesin ne istiyor ne yapmam gerek?