Sevdiğim kız ne istersen yapacağım dedi ne istemeliyim?

Öncelikle merhaba sevdiğin kız daha önce açılmıştım ama kibarca reddetti biz arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Her gün telefon ile yazışıyoruz yani uzaktan görüşmemiz var. Geçen gün iddaya girdik kaybeden kazananın istediğini yapacaktı. Ben kazandım şimdi diyor ki istediğin ne varsa yapacağım söyliceğim. Onun hakkında her şeyi biliyorum merak ettiğim bir şey yok sizce ne istemeliyim. Kız kapalı daha önce ki idda da açik fotoğrafını atmıştı. Cidden her şeyi yaparım diyor. Bende arkadaş sınırlarımızı bozmadan güzel eğlenceli yeri gelirse müstehcen bir şey arıyorum görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu arada 19 yaşındayız.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızla konuşuyordum buraya sorduğumu söyledim. O da cevapları merak etti bende attım dediğim gibi kız arkadaşım ol a okey dedi ama dedim beni o gözle görmüyorsun o da bizde söz senettir dedi (o benden zor bişey istiyip onayladığımda sonra vaz geçtiğinde vapmak için kullandığım sözdü). Dekolteyi gördü onada okey dededi ama ne biliyim samimiyetimiz çok güzel bozmak istemiyorum. Yaratıcı fikirleri olan var mı
Sevdiğim kız ne istersen yapacağım dedi ne istemeliyim?