Sevdiğim kız her şeyi benden bekliyor ne yapmam lazım?

2 yılı geçmiş bir ilişkimiz var. İkimizde farklı şehirlerde çalışıyoruz. Bundan 2-3 ay kadar önce aramızda ortalama 14 saatlik bir mesafe vardı. Şimdi ben daha yakın olmak için bu mesafeyi 2 2,5 saate kadar indirebileceğim bir şehire tayin istedim ve geldim. Sevdiğim kız nerdeyse herşeyi benden bekliyor. Birşey yaptığımda neden böyle yaptın diye laf ediyor. Yapmadığımda ise neden yapmadın diye laf ediyor. İki arada bir derede kaldım. Onu çok seviyorum. Kaybetmeyi asla istemiyorum. Sürekli laflarını alttan alıyorum. Bazen bende çok kızıyorum. Bağırıp çağırıyorum ama bu seferde gönlüm razı olmuyor yine gidip özür diliyorum. Haklı olsa da ben özür diyorum haksız olsada. Sürekli kendimden vermek çok yormaya başladı. Bu olanlardan hiç farkında olmadığınıda biliyorum. Fedakarlık yapmıyorsun diye bana çıkışıyor ama ben onun gibi yaptığım fedakarlıkları söylemediğim için yaptıklarım belli olmuyor. Farkına varmıyor. Ne yapmamı nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Ortalama 1-2 hafta içerisinde kesin büyük bir kavgamız olur. Tartışırız bağırışırız. Ortalama 2 sene içerisinde 3-5 ayda bir görüşürdük 2-3 gün. Şimdi tayin oldum olalı ortalama 2-3 haftada bir görüşür olduk. Ama yine bazı sebepleri ortadan kaldıramadık galiba. Her anında yanında olmaya çalışıyorum ama kadınları anlamak gerçekten çok zor. Ne istiyor nasıl istiyor ne zaman istiyor gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Her kavgada içimden birşeylerin koptuğunu hissediyorum. Çünkü o ağzından geleni hiç çekinmeden söylerken, ben ise bu kadınla yoluma devam edeceğim. Onu kırmamam gerekli onu incitmemem gerekli diye düşünmekten alttan almak zorunda kalıyorum.
Yazının uzun olduğunun farkındayım ancak bu anlattıklarımdan sonra bana yol gösterebilirseniz gerçekten büyük sevaba girmiş olursunuz. Çok teşekkür ederim. 50 maddede ilişkiler kitabınızı aldım okudum. Bazı şeylerin farkına vardığımı hissettim.
Sevdiğim kız her şeyi benden bekliyor ne yapmam lazım?