Sevdiğim kız kararsız ne yapmalıyım?

Gecen yıl haziran ayinda instagramdan biz kızla tanıştık bizim universiteydi. Neyse konuştuk 1.5 ay felan boyle sevgili ile arkadaş arası tatlı bisey olur ya bizde oyleydik. Ona karşı her zaman dogal oldum ve kendisi bana olan güvenini açık bir şekilde dile getirdi. bir gün soğuk konustu ve anladım ki eski sevgilisine şans verdi ve irtibatı kestik. Daha sonra okuduğumuz yerde 2 kere karşılaştık ama konuşmadık. Aradan 7 ay falan geçti tekrar istek atti neyse tekrar basladik konusmaya bir basliyoduk sabahdan yatana kadar konusuydk ve konusmak istedigi cok acik belliydi sira sende sen at falan gibi davranmiyodu neyse bununlabuluştuk falan çok güzeldi 3 saat muhabbet falan guzeldi oda memnun kaldigini guzel gectigini soyledi. mesajlasmalar vs ama ilişki açısından konusmuyrz normal seylerden ve bigün mevzuya gireyim dedim anlamlı komik bir fotoğraf attım direk bana dedi ki "Arkadaş kalmak ihtimalimiz sanırım sıfır dimi dedi. Konuştuk konuştuk çok çelişkili cevaplar veriyo olur olmaz gibisinden çok agir şeyler yaşadım diyo senin bana karşı bisey hissetmen bile bana agir geliyo şu an bu sorumluluğu kaldiramm falan dedi. . yazin baskasina verdigi sans biteli bir ay olmuş. şu an numaramiz hala var ikimizdede vs sosyal medyadan hala takiplesiyoruz yazın hemen silmistik. Ben kızı seviyorum ve 1 aydan beri konusmuyrz sıkmayim diye bisey demiyorum gecenlerde sadece ufak sevgimi belli eden bisey yazdım bide kandilde atmistim ikisinede cevap vermedi canin sagolsun. Napiyim ben bundan sonra? evinin onune gidip konussammi?
Sevdiğim kız kararsız ne yapmalıyım?