Bir kız var aramız çok samimi arkadaş gibiyiz. Onun benden hoşlandigini goruyorum. Ama çekingen biridir gizlemeye çalışıor. Bense ona çok aşigim. Kiz ilk başlarda bana çok soguktu, hep kaçiordu. Güvenmiordu bana. Son günler biraz samimileştik, yaklaştı bana. Sonra bana dediki seni görmüdigiim günler çok özlüorum. Alıştım sana falan. Ama bazen bunları söyleyen kiz çok soguk davranior. Bu kizin amaci nedir? Bana güvenmiormu? Yoksa hislerinden emin degil? Tamamen kafam karıştı. Hatta kendisine dedimki artik uzak duralim biz. Çünki sen her gün bir kafadasin ve dengesiz birisin. Kiz da mal mal gülüor hep bana.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Naz yapmış anlamamışsın kardeşim.
Uğraş istiyor
Ya zaten uğraşıorum. Bir yildr uğraşıorum. Kız zor biridir. Zorla çözdüm kızı. Şimdi de böyle yapior. İlk başlarda az kalsin bana sapi muamelesi yapiordu. Hatta sonralar dedi bana. Sapik gibi bakiordum falan. Sora dedi sen güzel kalpli birisin. Etkilenmiş soradan. Ama şimdi ben 1 yılda bunun peşinden koşmalımıyım ilişkimiz belli yere gelsin? Fazla naz aşığı usandırır))
Ben 1 yıldır onun nazini çekiorum abla) Sabirsiz bi adam onun sayesinde sabri öğrendim. Sırf ona aşık oldugum için
Hım..
Şimdi de sen kendini çek bakalım o zaman..
Seni isterse düzelir :)
Bidefa kendimi geri çektim. Her gün ayni ortamdayiz. Yaklaşmadım. Selam bile vermedim. O gün bana yaklaşmak için çok çabaladi, gözlerimin içine bakip masum masum gülüordu. Sonunda neyse konuştuk. O gün dediki ya seni görmedigim zaman özluorum, canim sklıor. Alıştım ben sana galiba. Ben de şakayla ya aşik falan olursun dedim. Yok aşik olmadim ama alışkanlık yaptin dedi ve o gün ondan uzak kaldigim için çok üzülmüştü. Ama işte ben yaklaşincadaa o naza çekio.
Uzak dur..
Kafasında ne istediğini netleştirene kadar görüşme.
Aşık olmazmış!
Biz çok gördük öyle naz edip peşlerinde it gibi koşanları.
Soğuk iyidir kardeşim :D
Ama ben ona çok aşigim. Ya bana dediki tüm günü bir birimizi görüoruz ve aliştik bence, beynimize yapiştik. Ben ona dedimki bi psikolok diorki kizlari aşik etmek için tüm günü gözünün önünde ol beynine yapiş sana aşik olucak. Dediki ya dogru diorsun öyle gerçekten. Bilmeden itiraf etti aşik oldugunu. Ama sora dediki yok ya benimki aşk degil aliştim sana. Ya dedim bak kizim biz seninle evlensek bile sen yine böyle nazlı kafalarda olursun :D
Bak siz de bi kadinsiniz ve iyi anlarsiniz kadinlardan. Bu kizi benn nasil adam ede bilirim. Ama bu arada çok aşigim ya kiza
Bu daha aşkın ne olduğunu bilmiyor be :D
Gerçektenmi? Zaten hep dior ben yavruyum daha :D 25 yaşı var yavru dior. 25 yaşlı yavrumu olur :D Sence o aşikmi bana? Dedikleri aşkin belirtisimi?
Değiştiremezsin kardeşim.
Adam edemezsin yani..
Ağırdan al. Biraz da o uğraşsın. Hemen yelkenleri koyverme.
Bu arada ben dindar biriym. BU kiz dun bana dediki çalıştıgım yerde bi abla yaklaştı. Bana durup dururken dediki sen dindar biriyle evleniceksin :D ben dedim öyle fal tipli şeylere inanmam.
Bazı insanlar aileden çok şımarık büyür. Sevginin bağlılığın ne olduğunu asla bilmez.
Evet aşık ama farkında değil.
Evet agirdan alinca o peşimden gelior. Ama ben çok aşik oldugum için kiza, hemen yumşuorum.
Hissiyatı gereği söylemiş olabilir bunu.
O tip insanlar var çünkü.
Evet şimarik bi kiz. Ya siz nasil güzel yorumluorsunuz. Allah sizden razi olsun :)
Kardeşim. Sık dişini.
Senin değerini anlayana kadar devam..
Alışkanlık mış?
Peh.
3 gün gözükme gözüne bak bakalım seni mumla aramıyor mu o?
Ya ben ona çok aşigim ama. Kiz için gözyaşı döktüm namazda agladim :( Hatta bana diorki benim için dua falan ediorsun senden uzak durunca işlerim ters gidior hayatimda :D Ya bana yardim edermisniz? Bu kizi nasil adam edip evlenebilirim?
Senden de kardeşim.
Allah yolunu açık etsin. Umarım senin için hayırlı biridir.
Değilse de Rabbim senden uzak etsin.
Evet dior zaten seni burada görmeyende canim sıklıor.)) Ya ben de dayanamiorumki :D
Dayanman lazım ama :)
Amin çok teşekkür ederim. İyiki sizin gibi güzel kalpli insanlar vardir. Allah sizi de sevdiginiz insanla kavuştursun ve mutlu etsin :)
Dayanirsam kazanirmiyim sence? ))
Evlenmek için acele etme.
Bu kızın senin için hayırlı olduğunu bilemeyiz
Biraz daha kızı tanımaya çalış. Hal ve hareketlerine dikkat et. Sana, hayat felsefene ters gelen bişey görürsün belki.
Bilirsin ne der Rabbimiz,
"... siz bir şeyi seversiniz, oysaki o sizin için bir kötülüktür. Allah bilir, siz bilmezsiniz." Bakara/216
Amin kardeşim..
Kazanırsın inşallah.. :)
Evet ama kiza o kadar aşigimki onun için sabah namazinda aglayip göz yaşı dökecek kadar çok seviorum. Kendisi de bilior bunu ve çok etkilenmişti. Hatta diordumki ya Rabbi hatalari varsa bile islah edip beni onunla evlendir. Bu aşk gerçekten çok aci bi hastalik ve ben çok aci cekiorum. Benim için dua edin. Çok zor günler geçiriorum. Hatta o kadar aci cekiorumki kiza da yansimiş bu. Bana diorki sen ne dua yaptiysan hayatimda tüm işlerim alt üst oluor. Senden uzak durunca hayatimca hiç bi şey dogru gitmior. )) Bu aşk garip bişey. Allahin yardimi olmazsa insanin kafasi gider
Çok teşekkür ederim. İnanin kalbim ferahladi sizinle konuşurken. Çok sıkılıordum bu gün...
Sen bide asıl aşkı bilmiyorsun..
Rabbin aşkını :)
İnşirah suresi oku kendine. Daha çok tesir eder.
Evet o aşklarin en yücesi. Onun yerine kimseyi koymak olmaz. Ben kadinlara olan aşk bölümünde diorum. Tabi en yüce Aşk Rabbimize olanıdır.
Leylayı ararken Mevlayı bulmak... Allah bize onu nasip etsin
Sizden bi rica etsem olur mu? Nolur benim için dua edin. Çok zorlaniorum bu kiz konusunda.
İnşallah okuurm. Allah razi olsun
Özelden size yaza bilirmiyim? Sorularim olunca sizden sormaya
Rabbim eğer senin için hayırlısıysa sana nasip etsin.
Yok eğer değilse senden uzak etsin kardeşim.
Amin çok teşekkür ederim size.
Rica ederim kardeşim.
Takip isteği sana mı ait.
Evet bana ait. Mesaj yazmak olmuor, takip attim.