Dışariya çikiyorum çarşiya gittiğim her yerde sürekli ayni kizi goriyorum bizim sokakta oturan bir kiz iste marketci bir kiz ne zaman ciksam disari bir yere gitsem karsima çikiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Artik saplanti haline getirmiş ama ya bu kadar hoşlanan birisi bu kadar aşik olan birisi hiç mi bari işaret birakmaz?
Hoşlantı olarak bende öyle yapiyom sevdiğim çocuğun sürekli gittigi yerlere gidiyorum onun evinin oralardayım sürekli, tabi o kadar değil her gittiği yere gitmiyorum sadece gidebileceğim yerlere bide hiç işaret vermemesi normal sevdiğini bilmeni istemiyordur göz temasını da heyecandan yapmiyodue ya da sevdiği belli olmasın diye
Eğer sen de ona karşı bişey hissediyorsan belli et biraz göz göze gelmeye çalış eğer Instagram hesabı varsa takipleşmiyorsanız istek at zaten kız eğer anlarsa oda belli eder kendini sonra dayanamaz gelir açılır konuşmaya çalışır
Değişik bı kız yani seviyorsa kesin bakması lazım gerçi sevmiyorsa da bakması lazım hani o kadar karşılaşıyorsunuz komşunuz falan sen instası varsa bı istek at bide kızın cevap verebilecegi bı store at illa bı işaret verir sürekli gittiğin yerlerde karşılaşıyorsunuz takip ediyo belli tesadüf olamaz herseferinde karşılaşmanız takıntı yapmış ve insan sevdiği kişiyi takıntı yapar
Abi bana baksinki selam verim hiç bana göz ucuylan bile bakmiyor ki sen sana bakmayan insanla ilk defa bile olsa konuşabilir misin? bi baksin ki ben öyle konuşayim bakmadan nasil olucak o?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Knk seni istiyo ne isticek
Ama hiç işaret bile vermedi bana konuşmak için ne goz temasi kuriyor ne bişey yapiyor
Beni istiyor derken yani arzu olarak mi hoşlsnti olarak mi kast ettin?
Hoşlantı olarak bende öyle yapiyom sevdiğim çocuğun sürekli gittigi yerlere gidiyorum onun evinin oralardayım sürekli, tabi o kadar değil her gittiği yere gitmiyorum sadece gidebileceğim yerlere bide hiç işaret vermemesi normal sevdiğini bilmeni istemiyordur göz temasını da heyecandan yapmiyodue ya da sevdiği belli olmasın diye
Ee o zaman ne olacak peki hayatinin sonuna kadar hep bana böyle platonik mi takilacak bu kiz?
Eğer sen de ona karşı bişey hissediyorsan belli et biraz göz göze gelmeye çalış eğer Instagram hesabı varsa takipleşmiyorsanız istek at zaten kız eğer anlarsa oda belli eder kendini sonra dayanamaz gelir açılır konuşmaya çalışır
Ben onla göz göze geliyorum zaten ama o bana bakmiyor bakmayi birak 1 tane işaret bile vermedi bana yanimdan geçiyor böyle hiç bana bakmiyor bile
Değişik bı kız yani seviyorsa kesin bakması lazım gerçi sevmiyorsa da bakması lazım hani o kadar karşılaşıyorsunuz komşunuz falan sen instası varsa bı istek at bide kızın cevap verebilecegi bı store at illa bı işaret verir sürekli gittiğin yerlerde karşılaşıyorsunuz takip ediyo belli tesadüf olamaz herseferinde karşılaşmanız takıntı yapmış ve insan sevdiği kişiyi takıntı yapar
Kardeşim adini bilmiyorum ki instasini bilim?
Adını nası bilmiyon hem sizin sokakta oturuyo hemde marketci eğer tekrar gittiğin yerlerde görürsen bı selam ver sürekli karşılaşıyorsunuz sonuçta
Abi bana baksinki selam verim hiç bana göz ucuylan bile bakmiyor ki sen sana bakmayan insanla ilk defa bile olsa konuşabilir misin? bi baksin ki ben öyle konuşayim bakmadan nasil olucak o?
O zaman sokaktir diye herkes herkeslen konuşur madem öyle
Doğru yaa knk valla benden anca bu kadar başka bişey gelmiyo aklıma
Çok çelişki var ama kiz tamam ne kadar aşikta olsa ne kadar hoşlansada genede belli etmiyor ya da işaret birakmiyor