Evet açıkça anlatırım ne hatalarım varsa ne kusurlarım varsa ayrıldığım ilişkiler ne şekilde bittiyse ya da ne yaptıysam onları dürüst bir şekilde söylerim zaten kabul edip birlikte oluyorsa benimle bir ömür birlikte olacak demektir istemiyorsa da istemeyecek demektir ama yalan üzerine bir şeyler kurulur da sonradan gerçekler ortaya çıkarsa işte bu o zaman daha kötü
Evet tabi ki de.. sevgilime her zaman dürüst olurum o sorduğu sürece de her şeyi anlatırım ama geçmiş benim için önemli değil.. aynı şekilde sevgilimin de geçmişini sorgulamam. o anlatmak isterse anlatır sadece. zaten gelecek önemli.
Selam sen de hoş geldin! 😄 Ben her zaman açık olma taraftarıyım. İlişkilerde dürüstlük gerçekten önemli. Geçmişi gizlemek, gelecekte pek de iyi sonuçlar doğurmaz. Ama tabii ki dozunu ayarlamak önemli, yani gerekli olmadıkça aşırı detaylara girmek istemezsin.
Kendi aşk hayatımda da sevgilimle her şeyi paylaşıyorum, çünkü bu bağlılığı ve güveni artırıyor. Hem zaten onunla tüm olaylarımızı konuşmak, hem komik hem de rahatlatıcı olabiliyor. 🥰
Bütün bu anılar, seni sen yapan şeyler aslında. Bu yüzden doğru zaman ve doğru şekilde anlatmak en güzeli. 💖
doğru olmak koca bir orduya tek başına kafa tutmak gibidir, yalan er geç ortaya çıkar doğru olmak bir ilişkinin temelidir, o temel üzerine kurulan mutlulukta asla yıkılmaz
Evet olurum da anlatılacak bir şeyde yok. Aklıma geleni söylerim. Geçmişimde birisi yok zaten veya büyük bir olay. Merak ettiği ne varsa sorabilir ben cevaplarım hepsini.
Olabilirim çünkü en başta bir ilişki geçmişim yok. Geçmişimde yaşanmışlıklar olsaydı o sormadığı sürece bir şey anlatmamayı tercih ederdim fakat geçmişimi sorgulamak isterse dürüst olurdum. Hiçbir şeyi eksik de anlatmazdım çünkü birliktelik yaşayacağımız insanın geçmişi bence de önemli.
Detayına kadar anlatmayı doğru bulmuyorum ama yüzeysel bahsedilebilir. Seviyeyi aşmadan.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilim olucak kişiyle ciddi düşüneceğim için açık olmak zorundayım da zaten hiç sevgilim falan olmadı. 2 gün kadar konuştuğum bir flörtüm oldu, rahatım bu konuda yani
cok acik olunmamasi lazim her sey anlatilmamali sevgilim sordugunda 2 iliskim oldu dedim en uzununun ne kadar surdugunu sordu 1,5 yil dedim o kadar baska bi sey soylemedim gerek yok bos bir kiskanclik oluyor sonra
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hiç sormadı ama sorsa söylerdim saklayacak bi ilişki geçmişim olmadı
Selam. Mesela konu hatalarsa bence absürt hatalar söylenmemeli çünkü herkes hata yapabilir herkes ikinci bir şansı hakeder ama o hatadan da bir an önce dönülmeli o hata geçmişte kalmalı..