Reel ya da sanal her ilişkimi söyleyebilirim arkadaşlarım hariç sonuçta ikimizin hayatı bir olacak.

söylenmesi gerek zaten öteki türlü hak yemek oluyor belki seni o şekilde istemeyecek hakkı bu da onun sende bunu söylemeyerek onun karar verme hakkına özgür iradesine el koymuş oluyorsun bu erkekte de böyle kadında da
Cevap
16Cevap
Merak ederse söylerdim
Söylerdim ben ya. Dürüstüm bu konuda ve kolay kolay aşkta yem olmadığımı da anlatırdım.
Kendi sormadigi sürece anlatmam.
Eski sevgililerini goturdugum yere götürmem.
Sahilde oturduğum yerler bile değişir.
Yemek yediğimiz yerler bile.
Bence söylenmemesi ve sorulmamasıda gerek. Ne kadar güven duyulsada ilerde ister istemez kafa karıştıracak hisler uyanmamalı
Sorarsa söylerim ama saçma buluyorum geçen giden biten bi olayı ortaya atıp konusmak ve can sıkmak gereksiz kavgalarada yol açabiliyo
Böyle şeyleri söylemek zorunda değilsiniz böyle şeyleri soronlardan da şüphe etmek lazım
Seninle sonuçta geçmişi neden kurcalayacak
Geçmiş geçmişte kalmalı. Söylenen her şey kafanı kurcalar bir süre sonra.
Söylerim yani konu açılır illa durduk yere de çok bahsetmem fazla da detaya gerek yok
Sorarsa söylememeyi tercih ettiğimi söylerim yinede bilmek isterse söylerim tabi
Sosrarsa söylerim elbette. Çok şükür saklayacak bir şeyim yok.
İlk baştan hepsini teker teker söylerim. Sorarım da. Sonrada bir daha bahsini acmam.
Evet sorarsa söylerim ama pek üstünde durmam, eskileri konuşmaya gerek yok
Gerek duymuyorum açıkçası bitmiş gitmiş hepimizin bir geçmişi var kimse bu yaşa kadar boş gelmedi.
Yaw eski mevzuları acmanın ne anlamı var geçmişte kalmıs bitmis söylemem gerek yok
pek bahsetmeyi sevmem açıkçası onun da bahsetmesini sevmem ama üstü kapalı bir şekilde bahsedilebilir merak ediliyorsa
Geçmiş çöptür çöpleri karıştıran da köpeklerdir onun için gerek yok bence
Sevgiliye değil ama evleneceğim kadına anlatacağım geçmişimi
Söylemem onu ilgilendirmez
Hm bazı kişiler ile konuşulmaz...
söylerim hakkımda her şeyi bilmesine hakkı var
Sormadığı sürece açıp moralini bozmam.
Eski eskide kalır yeniyle karıştırmam
Geçmiş geçmişte yaşanmış bitmiştir
Eğer bilmek istiyorsa söylerim..
Gerek duymam.
söylerim
Sorarsa söylerim.