Beni tanımadan önceki zamanı beni o kadar ilgilendirmiyor. Benim geçmişimde onu ilgilendirmiyor. Eğer ki geçmişten günümüze taşıdığımız bir sorun veya bir kişi var ise onu bilmek zorundayım, bildirmek zorundayım. Onun dışında geçmişini sormam, anlatmasına da kesinlikle izin vermem. Eskiyi anlatanın aklı eskide kalmıştır.
Direkt sevgilime sormadım hiç. Bir kaç yere haber bıraktım hakkında herşeyi öğrenmeleri için sonra babasının metresinin kırmızı ışık ihlaline kadar bilgisi elime ulaşmıştı. Ertesi gün sevgilime geçmişinle ilgili bilmem gereken sonradan başkalarından duymamam gereken bir şey var mı dedim çok derine inmeden bazı olayları anlattı üzerine ben tüm detayları sırayla söylemeye başlayınca ağzı açık kalmıştı. Artık hiç yalan söylemiyor mutluyuz. :D
Hayır sormam. Ben genelde sorulmadan anlatırım zaten bilmesi gerekeni, ondanda aynı hareketi beklerim. Bilmem gereken şeyler varsa söyleşin yoksa pek ilgilendirmez beni. Benden sonrası mühim olan, öncesinin ona bile faydası olmamış, olaydı onlarla birlikte olurdu, benimle değil. :D misal yani sevgilim varmış gibi konuştum naleeet gitsin hahaha
Bir ilişkide en nefret ettiğim şey geçmişin sorgulanması ve inan sorgulamayı asla sevmem. Karşı taraf anlatır zaten kendiliğinden ve önemli olan geçmişi değil, benimle olduğu zaman ne yaptığı. Ben buna bakarım, geçmişe değil.
Geçmişi kurcalamak pek iyi gelmez iki taraf içinde. Ben zatenn kıskanç bir yapıya sahibim, öğrenmesem daha iyi iki taraf içinde 😃😂 Geçmişi geçmişte bırakmak daha iyi her zaman
Hayır didik didik etmem öyle, duymaktan hoşlanmam çünkü. İlk tanışma evresinde karşılıklı olarak tek seferlik konuşulur, uygunsa devam edilir, aşırı rahatsız edici bir şey varsa bitirirsin fakat devam edilirse de tekrar tekrar açmam o konuları, hem karşı taraf için sinir bozucu bence, hemde durduk yere sorun çıkarmaya çalışmak oluyor bu biraz. Geçmiş gitmiş, sürekli geriye bakarsak önümüzü göremeyiz...
Tabiki karşılıklı olarak geçmiş ilişkilerimizden bahsederiz ama sürekli olay mukayeseye girerse sıkıntı. Geçmiş iliskilerimizde durum nasıldı da şu an geçmiş oldukları önemli ki geleceğinde bulunmasını istediğin kişiyle bu hataları yapmamak adına konuşulması gerek
Geçmiş ilişkileriyle ilgili konuşmayı sevmem, ben de konuşmam. Zaten anlatılması gereken önemli bir şey varsa bir şekilde konusu geçince anlatılır ve biter. Özellikle didiklemem. Bana yapılması hoşuma gitmez. Geçmiş gitmiş konuşacak ne olabilir ki. Benden sonrası önemlidir benim için.
Soruyorsam merakımdan soruyorumdur. Bu benim ona olan duygularımı değiştirmez. Keza bende kendi geçmişimi anlatmaktan geri durmam. Yüzeysel sorarım, detaya inip boşa laf ebeliği yapmam.
Sorup geçeceğim birkaç şey olabilir. Didik didik etmem. Ne düzeyde bir ilişki yaşadığı sadece ve sadece onu ilgilendirir. Detayına girmem doğru olmaz o yüzden.
Bazı kapıları açmak insana huzursuzluktan başka bir şey kazandırmaz. Adı üstünde olmuş, bitmiş ve geçmiş. Sorup irdelemek yerine o zamanı daha keyifli yaşamak daha önemli.
Eski konuları tekrar açmayı sevmem özellikle de bu tür konuları asla konuşmak istemem. Hayatına girdikten sonrası benim için çok daha önemli. Önceliğim geleceğimiz olur.
Gerçekten önem verdiğim birisi ise didik didik ederim. Gizemli insanları sevmem. İsterim ki o bana anlatsın. Anlatmadan zaten benim için VIP insan olamaz.
Hayır, bu benim tarzım değil. Zaten muhtemelen benimle ilişki yaşamaya başladıktan sonra benden öncekileri unutacağı için bu konu da ilişkimizde bir sorun olmaktan çıkacaktır.. 🙂🙃
Bence buna gerek yok benden öncekiler geçmişte kalmış şu an hayatında ben varsam gerisi önemli değil ama benimle beraberken eskilerin sürekli açıyorsa direk ayrılırım çünkü aklı hala eskisinde kalma ihtimali yüksek
Geçmişe pek takılmamak lazım aslında. Sonuçta benimle tanıştığı günden sonrası önemli benim için. Ayrılık durumu söz konusu olursada ayrıldıktan sonra ne yaptığıda ilgilendirmez.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben sorarsam o da sorar olmaz merak etmem sormam acmam o konuları 😅