Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çyle sorulmuyor ama erkekler kesin öğremeye çalışır. Önce lt yapı yapar, benim için cinsellik 4-5 sırada, bekarete çne vermem, dürüstlüğe önem veririm, me yaşadıysan geçmişte beni etkilemez. Sonra ortamı gelince çaktırmadan öğrenir: vikız daha önce versiyse kızı götürmeye çalışır
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- +1 yıl
Geçmişi beni alakadar etmiyor. En sevmediğim şey, geçmişi kurcalamak ve hiç adetim değildir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Sormam Belki Kötü Anısı Hatırlayabilir Diye Düşünürüm
-VESSELAM-10 Yorumla- +1 yıl
Sormamın bir mantığı yok. Her insan geçmişte doğru ya da yanlış kararlar vermiştir. Önemli olan geleceği planlamaktır. Aşkınızın mimarı olun Aşkınızın katili değil!
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Onu yermek için değil ama meraktan sorarım. Sonuç olarqk benden öncesi beni ilgilendirmez Benden itibaren olan kısım yani benden sonrası önemli benim için
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Geçmiş geleceğin aynasıdır mutlaka sorarım
Onun bunun altına yatacak bende onu alıp çocuklarıma anne yapacak kadar düşmedim düşmemde, emin ol kızın 10 tane sevgilisi olduysa evlense bile o 10 kişiden kim çağırırsa çağırsın altına yatmaya koşarak gider14 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Kendinle karıştırma
- Cevap sahibi+1 yıl
Senin aklın oralarda olduğu için sen gidersin ileride evleneceğin eşine yazık sen hepsine gidersin
- +1 yıl
Geçmiş geçmişte kalmalı bu yüzden sormam. Ama eski sevgililerinde birisi takip edip onunla hala merabalığı felan varsa gider sorarım.
00 Yorumla - +1 yıl
Sorgulamaktan daha çok bilmek öğrenmek daha iyi tanımak amaçlı sorulabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya şimdi kimseyi geçmişine göre yargılamamak lazım geçmişte edindiği tecrübelerle hatalarını tekrar etmemeye çalışabilir. Daha iyi birisi olabilir vs. vs. ama 1 yılda da 10 defa sevgili yapmış birisiyle ciddi düşünmeyi de sorgularım. Bu ciddi düşünme meselesi aslında geçmişinden daha çok karakterine bağlı
- +1 yıl
İlişkim yoktu onunda olmaması gerekiyordu Allah'a çok şükür tertemiz bir kızla evleniyorum
00 Yorumla 0 sevgilim oldu ben sevgili şeylerinden hoşlanmıyorum ben birini seversem sonu evliliğe gitsin istiyorum hem onu ben üzmeyin hem de ı beni üzmesin sevgililere böyle şeyler var evlendiğimde ise onu kesinlikle üzmem
00 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi sormam, geçmişle değil bugün ve gelecekle ilgileniyorum çünkğü.
00 Yorumla Evet soruyorum 🤔🤔🤔
02 YorumlaHayır umrumda olmaz, isterse kendi anlatır
04 Yorumla- +1 yıl
Evlilik düşünürsem sorarım
00 Yorumla - +1 yıl
Sorarım bilmek en doğal hakkım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gecmis adi ustunde sorulmamali bence
00 Yorumla- +1 yıl
Benden öncesi beni ilgilendirmiyor.
00 Yorumla Sormam banane benden öncekinden
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır.
10 Yorumla - +1 yıl
Sorarım ama çok üzerinde durmam
03 Yorumla- +1 yıl
Saklayacağım bir şey yok zaten çok bir şey yaşamadım
- +1 yıl
Evet
00 Yorumla - +1 yıl