Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Beta erkektir.
Beta erkek olmasından, kaynaklanıyordur ya da istemiyordur.
1) BETA ERKEK OLABİLİR
Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; alfaların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
İSTEMEME NEDENLERİ :1. Kadının statüsü yüksek olabilir. Zira kadının statüsü, erkekten yüksek olması nedeniyle, kontrol edilmesi mümkün değildir. Böylece erkek ezik ( beta ) durumuna düşecektir. Zira ilişkide kontrol, erkekde olmaz ise kadınlar bu tür erkekleri erkek gibi erkek olarak görmüyor ; ya aldatıyor ya da saygısızca davranıp egolarını tatmin ediyorlar. Ben, bu yüzden bir kadını reddettim. Zira Maaşı, benden çok yüksekti.. Özel sektörde Nadir de olsa, yüksek maaşlar var ve biri de beni buldu. Ne garip değil mi? Daha dahası var, okumaya devam..
2. Kadın bakire olabilir ve erkek ise ; evlenmeden seks yapmak istiyor olabilir. Bu yüzden , üç kadınla ilişki başlatmayı reddettim. Ne hikmetse, kemalistim ama dinci bakireler denk geliyor. Nasıl bir şeydir, çözemedim.. Bunun, tam tersi de olabilir bu arada ama çok nadirdir..
3. Kadın bakire değildir ama erkekle evlenmeden seks yapmak istemiyordur. Hiç sevmediğim, gıcık olduğum tiplerdir. Zira erkeği, enayi yerine koyuyorlar. Ha ben bakire olmayan kadınla şu şartlar oluşmuş ise evlenirim: fikirlerimiz uyuşuyorsa, aradığım fiziksel özelliklere sahipse, sadece sevdiği adamla birliktelik yaşamışsa ( kaşar ruhlu değilse) , benimle aynı geliri kazanıyorsa , kadından daha fazla seks deneyimim varsa ve benden daha az deneyimi olup olmadığını test etmem için benimle seks yapmayı kabul ediyorsa evlenirim. Zira evlenince, ayrılmak baya zor oluyor. Bu yüzden şartlara uygunluk, önemli.. Yoksa sevgiliysek ve evlenmek istemiyorsa, geçmişi önemli değil.
4. Kadın zıt siyasi görüşe sahiptir. Mesela ben Atatürkün izinde laik Türk milliyetçisi olduğumdan; Atatürkle sorunu olan kimseyle yapamam. Zaten Atatürkle sorunu olanlardan ateist pkkalılar hariç, evlenmeden seks yapmazlar. Anayasanın ilk dört ve 66. Maddesi kırmızı çizgim.5. Kadında sıkıntı yoktur ama ailesi sıkıntılıdır; mafiaya, şeriatçı veya uyuşturucu bağımlısı vs. Bana mafia denk geldi ve bunu da engelledim
Böylece karşıma; bakire olmayan , Ailesi ve kendi Atatürkçü ve ortalama tipte kadın denk gelmediğinden; 28 yaşıma kadar gerçek anlamda aşk yaşamadım ve rahat 8 kadını eledim. İki tane de evli denk gelmişti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. BU ÜLKEDE ERKEKLERE SAAPIIK ,, TACCİZCİ , KAATİLL pislik pislik hakaretler ediliyor TVde sabahtan akşama kadar ve kadınların tanışmaya hiçbir çabası YOK !!! soğuk çoğu suratsız yabani domuz gibi davranıyorlar , tanışmaya hiçbir çabaları YOK.. Böyle bir durumda erkek KÖPEK Mİ durup dururken ZORLA senin ayağına gelsin?
Bu ülkede çoğunluk kadınların kafasını BASMADIĞI ve ZEKALARININ yetmediği konu işte BU !!! Dünyada etki ve tepki vardır.. senin hiçbir çaban yoksa hatta erkeğe bakmıyorsan ilgilenmiyorsan ya da küfreder gibi kötü kötü bakıyorsan hiç suratına bile bakmıyorsan = BU ONU İSTEMEDİĞİNİ GÖSTERİYOR !!! bunu her erkek bilir.. kimse sitenmediği yede ZORLA DURMAZ ! Düzgün erkekler hiç durmaz (!) ama kadınlarda bun alayacak zeka ve beyin var mı? sürekli YALANCI ilişki uzmanlarını dinliyorlar ve onlardan yalan dolan saçma sapan akıllar alıyorlar ama gerçek hayat ÇOK FARKLI..
Bu ülkede erkekler üzerinde artık yoğun baskılar var saapıık taccizci damgası yemek sitemiyor hiçbir erkek !!! bunu KAFANIZA YAZIN ve ÖĞRENİN.. bu korku değil , Seven erkek kimseden korkmaz ama Türk kadını NE İLETİŞİM KURMAYI BİLİYOR ve SEVMEYİ BİLİYOR? NE TANIŞMAYI BİLİYOR.. çoğunluk yabani bakmıyor ililenmiyor telefonla oynuyor? İLETİŞİM NEDİR? İnsanca birşeydir.. Senin erkeğe karşı tanışmak için hiçbir çaban yoksa hayatın boyunca hep aynı SAAPIKLARLA tanışabilirsin ve düzgün erkekleri kaçırırsın = her kadını üzerine saldıran ve çağrılmadan gelen yüzssüz itt erkekleri bulabilirsin.. ve sürekli aldatılırsın :-) hakettiği bu olan okada rçok kadın var ki bu ülkede :-) cidde bunu hakediyorlar.. Erkekleri KÖPEK olarak görüp durup dururken ayağına gelecek sanıyorlar :-) Beyin yakan bir KOMEDİ ! özellikle bu zamanda erkeklere hakaretler edilirken.. saaapıık taacizcci kattill diye :-) zekaya bak kadınlardaki.. Senin hiçbir çaban olmayacak hatta soğuk yabani ve isteksiz olacaksın :-) ama erkek ZORLA gelip ZORLA senle tnaışacak zorla seni seviyorum diyecek öyle mi? Bu ülkede zeka sorunu mu var? aşk sevgi karşılıklıdır , aik sevgi pizza değilidir ! pizzayı bile SEN sipariş edersin ve öyle sana gelir ama Türk kadını kendi sipariş etmediği PİZZA pide ZORLA ayağanına gelecek hatta getiren pizzacı kadın istemesede ZORLA ayağaına gelen pizzayı yedirmek için üstüne birde YALVARACAK sanıyorlar :-)) kadınlarda zeka sorunu var gibi.. ya da birileri kadınlar FENA şekilde KANDIRIYOR yalan dolan uydurma senaryo dizilerle , yalancı akıl hastası ilişk, uzamnlarınını KANDIRMALARIYLA ve SALLAMAtavsiyeleriyle..
Düzgün bir erkek önce hoşlandığı kadına uzaktan bakar (BEN burada GEÇREK HAYTTAN BAHSEDECEĞİM, TELEFONDA TEK TUŞLA ONA BUNA -LIKE- ATIP KOLAYCA ZAHMETSİZ HAYATININ AŞKINI BULACAĞINI SANAN MALLARA HAYYATTA BAŞARILAR) önce uzaktan bakar ve düşünür : "bu kadını sevgilisi var mı , sözlü mü , nişanlı mı?, EVLİ Mİ? düşünür.. insan olan zaten bunu düşünür.. ve ERKEK karşısındaki kadından bir elektrik bir kıvılcım bir çaba bir yeşil ışık görmek ister.. İNSAN olan ERKEK bunu bekler ve yine karşıdında İNSAN bir KADIN varsa ona bu işareti verir ama bu ülkede bu iletişimi kurabilecek 2ayaklı "İNSAN" lar var mı? işte sorun BU.. neyse.. geri dönelim konuya.. peki bu ülkede çoğu kadın ne yapar? kendisine uzaktan bakan ilgilenen bekar sevgilis olmayan vs vs erkeğe "ABAZAAA" diye hakaretler eder ve sonra ne yapar evli erkeklere bakar , o tek erkek ise çaresizce "İNSAN" gibi o kadından bir çaba beklerken :-) işte ülkenin hali bu ! bu ülke buyüzden hiçbir zaman düzelmeyecek bence. Peki düzgün erkekler bir şık bir çaba beklerken "adam atmak için" bu yeşil ışık hiç yanmaz kadından hiçbir çaba GEL-MEZse ne olur.. erkeklerin %90'ı BEN burada İSTENMİYOR DER ve DÖNER GİDER.. haklıdır da ! kimse istenmediği yerde ozrla DURMAZ, düzgün bir erkek hiç durmaz.. peki ozaman bukadar ülke dolusu kadın kimlerle tanışıyor ozaman diyecek bazı sivri zekalılar? :-) işte kırılma noktası orası.. beyni gerçeklere basmayan , zekası bu denklemi çözemeyen çoğu kadın kendi soğuk hareketler yapıp MAL gibi bekleyip hiçbir çaba göstermeyip tek bir erkek tipi ile tanışabilir = her kadının üzerine saldıran ve çağrılmadan ZORLA GİDİP TANIŞAN SAAAPIIKLARLA :-) ve birde bu tip erkeklere CESUR diyorlar günümüzde... Lamnn oğlum ! Cesaret bu mu? sana bakmayan ililenmeyen SOĞUK MAL gibi bekleyen suratına bakmayan bir kadına ZORLA gidip ZORLA tanışmak? bu mu sizin ülkece insanlığınız? o kadın belki EVLİ? belki sevgilisi var? belki sözlü? tanışmaya çabası olmayan bir kadına ZORLA giden ZORLA tanışan bir erkek her kadına ZORLA gider ZORLA tanışır.. sen kimsin nesin? SEnin kadın olarak tanışma amacın yokken çaban yokken sana ZORLA gelen bir erkeğe sen CESUR diyorsan senin beynin yok zekan yok kafatasın BOŞ demektir.. ama ne yazııkki böyl eçok kadın var. KİBİRLE arkadaşlarına anlatmak için ahmet mehmet zorla AYAĞIAM GELDİ ZORLA benle tanıştı bana yalvardı tanışmak için KÖPEK OLDU :-) ayy NE romanntikk :-) işte bu kafada olan kadınlar ancak == KÖPEKLERLE tanışıyorlar. ve kadınların çoğu zaten ancaa sokakta KÖPEK gezdiriyorlar ve sokakta hoşlandıkları erkekle değil kedilerle köpeklerle konuşabiliyorlar !!! Çünkü "İNSANLIKLARI YOK" . tanışacak akıl beyin YOK.. ancak hayvanlara gidip onlarla iletişim kurabiliyor çoğu kadın.. bu ülkede insanlık sorunu var EVET..
Ve soruyu soran vatandaş , Senin çaban varda baktın ilgilendin o erkeğe 1 YEŞİL ışık yaktın küfreder gibi BAKMADIN , insan gibi tatlı tatlı baktında DÜZGÜN hangi erkek sana gelip merhaba demedi senle tanışmadı.. hayvanlıklı yaptı? söyle bende tamam ben haksızım ben bi halt bilmiyorum deyip kendimi boğaz köprüsünden aşağı atayım.. Kadınların sürekli arkasına sığındıkları bir bahanede var KORKAK ve EZİK oldukları için :-) nedir = "BENİ CEPTE GÖRECEK" .. bu düşünc etamamen bir akıl hastalığı.. seven insanlar birbirlerini CEPTE falan görmezler ,, sen eğer karşındaki erkeği sevmiyorsan ona hakaret eder gibi kendi içinden "beni cepte görecek mörecek abuk sabuk arıza düşüncelere" sahipsen ozaman TANIŞMA arkadaş sevme otur kendi başına.. PARDON zaten sen tanışmıyorsun, erkek gelip ZORLA senle tnaışıyordu bu ülkede unuttuk o detayı :-) affederrsin.. erkek SEVMEK zorunda bu ülkede , kadın sevmesede olur.. erkek sevecek , erkek ödeyecek , erkek gezidrecek , erkek güldürecek , erkek düşünecek , erkek plan yapacak , erkek ilgi gösterip arayacak ama kadın erkeği aramayacak sormayacak ((erkek öldümü kaldımı kazamı geçirdi hastanedemi iştemi önemi yok nasılsa.. erkek insan değil bu ülkede)) neys eişte böyle.. anlayan anlamıştır ama konuyu HALAAA anlamayan %90 kadın çoğunluğu mutlaka çıkacaktır.. aslında anlamamakta DEĞİL , çıkarlarına ve kibirlerine ters düştüğünden dolayı bu gerçekleri KABULLENMEMEK aslında sorun.. Sevmemek sevmeyi bilmemek ve hayal dünyasında KİBİR UKALALIK EG0 ve KENDİNİ BEĞENMİŞLİK duygulaır içinde yaşayıp üstüne birde erkeklere SUÇ atmak , hem erkekleri karalayıp sonrada neden gelen giden YOK? neden kimse beni sevmiyor demek.. SEN SEVDİNDE ÇABAN VARDA KARŞINDA HİÇ BİR ERKEK SENİ SEVMEDİ Mİ? Biz erkekler Urfada Oxford varda gitmedik mi?
311 Yorumla- 5 ay
Yani şimdi ben beni uzaktan izleyen beyefendiyi konuşmak için dışarıda kahve içmeye davet edersem bir yerleri kalkıp cepte görmez mi diyorsun 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜 öyleyse tez vakitte yanına gideyim davet edeyim. Ama dişile yakışmayan eril bir hareket bilesin 😉😁🥲
Soran5 ay@Eng_Reyhan hahahhahaha.. cidden okudun mu yazdigini bunun😂
- 5 ay
@Eng_Reyhan ___ Sizler ilişki uzmanı akıl hastalarını dinlemeye devam.. Sen okuduğundan bu sonucu mu çıkardın? Ben okadar uzun yazıda git adamın kucağına otur mu demişim? okudunu anlıyormusun? Koskoca yazdı "ÇABA GÖSTER" konusu var. Uzaktan izleyen bir beyefendi dediğin erkeği SEN kendine çekemiyorsan öyle bir kadınlık kapasiten yoksa ! soğuksan erkek düşmanı gibi bakıyorsan ya da alay eder gibi gülüp onla dalga geçer gibi bakıyorsan "insan" gibi iletişim kurmayı bilmeyen buülkedeki arıza femisnt kadınlar gibi davranıyorsan ozaman sana hayatta başarılar.. Eril dişil kavramlarını sana öğreten pislik fitneci ilişki uzmanı tiplerden akıl almadan önce doğal normal bir "kadın" olmayı ve hoşlandığın erkeğe yeşil ışık yakmayı onu kendine çekmeyi öğren bence. Sizlere cepte göremek kavramını öğreten köööpekklerin ben ağzına tüüküreyyiim.. Sizlere süreki kibir ukalalık kendini beğenmişlik kendini prenses kraliçe görmeyi erkekleri köprü altında yatan tinerci gibi görmeyi öğreten o ilişki uzmanı pisliklerin yatacak yeri yok. ALLAH onlaarın biiin belaasını versin bence, insan ilişkilerini küçümsetip yok ettikleri için..
Bu ülkedeki kadınlara siz süpersiniz siz mükemmelsiniz, hiçbir çaba göstermenize gerek yok, erkeklerde köpek durup dururken ayağınıza gelecek ve size sev beni aşık ol bana diye yalvaracaklar diye yalan dolan hikayeler anlattan o ilişki umzanı fitneciler elbet belalarını bulacaklar, insanları yanlan yanlışa yönlendirdikleri için.. OZAMAN Sen Dişil ol ve hiçbir erkekle tanışma iletişim kurmak için çabalama (o nasıl dişillikse? ilişki uzmanları size böyle öğretiyor) soğuk ol erkeklere küfreder gibi bak, ve dünyanın sahibi benim der gibi davran, bakalım sana kim zorla gelip senle tanışacak? ve tanıştıktan sonra başına neler geelcek nasıl bir erkekle tanışacaksın ((ben söyleyeyim çağrılmadan her kadına zorla giden zorl atanışan gerçekk abazzaa kısa süreli düşünen erkeklerden birini bulacaksın)) hep beraber göreceğiz :-) buraya yazarsın.. - 5 ay
Buarada yazmayı unuttum >>> "beni uzaktan izleyen beyefendi" dediğin erkeğin sana aşık olduğunu ya da seni sevdiğin nereden anladın? belkide öylesine bakıyordu sana elbiseni beğenmiştir saçını beğenmiştir vs. Sana aşık olduğunu senden çok hoşlandıığını nereden biliyorsun? zaten sevmeye tanışmaya bir çabanda YOK senin yazında bunu anladım.. Bana eril dişil diye akıl öğretiyorsun ve kafanda iliişki uzmanlarından öğrendiğin ön-yargılarla pazarlıklar var.
Yukarıda bir vatandaşta kendince alfa erkek beta erkek tanımlaması yapmış, tüm konuyu sekse bağlamış! bende kendi çevreme göre şu eklemeleri yapayım! Konu seks falan değll artık buülkede, Erkeklerin acaip şekilde midesini bulandırıyor kendini beğenmiş ukala kibirli egoist narsist kadınlar.. Böyle tip kadınlar üstüne Para verse düzgün erkek onlarla YAT-MAZ-LAR. Bu durumu kendi erkek arkadaşlarımlada konuşuyorum, benimde başıma geldi ve onlarda aynı şeyi yapmışlar bende zamanında yanı şeyi çok yaptım = kibirli ukala egolu kendini prenses kraliçe zanneden karaktersiz kişiliksiz kadınları TERKEDİYORUZ TANIŞMIYORUZ ! neden mi? hiçbir erkek kendine zarar, faydası olmayan (bırak maddiyatı, zeki bile olmadığı için erkeğe hiçbir şey katmayan öğretmeyen bilgisiz cahil vs olması ama kendini göklerde görmesi ülkeyi soyanlar gibi kendini saraylara layık prenses kraliçe sanması..) Çünkü zarar insanlar demektir, böyle bencil narsist kadınlarla uzun ilişki yaşanamaz aile kurulamaz (bunu genel yazdım sana özel değil seni tanımıyorum)
Öncelikle aşk sevgi karşılıklıdır ! Erkek köpek olacak senni zorla peşinde koşacak vs bunlar yalan uydurma senaryo filmlerde oluyor. Tanışmaya çabası olmayan kadınlar ancak her kadını üzerine saldıran abazaları bulabilirler (tekrar yazıyorumki okuyan ANLASIN) Düzgün bir erkek istenmediği yerde zorla durmaz, sen istenemediğin yerde zorla dururmusun? HAYIR erkek neden zorla sev beni zorla bana aşık ol diye sana yalvarsın? senin sevmeye aşka çaban yoksa !.. bunu iyi anla ve iyi düşün, öğren !
Soran5 ayBos bos insanlara ne saldiriyonn? Amacin nedir ya.. biliyormusun kisa ve net yazmak en guzel cevaptir😎 Buyuzden seninle hiic ugrasamam
- 5 ay
Emre niye bu kadar asabisin 🤣🤣🤣🤣🤣muhtemelen birçok hemcinsim tarafından ezilmiş ve gururun ayakların altına alınmış ,, ben o saydığın karakterlerden hiçbirisine sahip değilim, aksine gayet güler yüzlü enerjik selam veren hal hatır soran birisiyim.. ama karşı cinsten bakış yakaladığımda istemsizce utanıp kastı olmayan bir şekilde karşılık veremiyorum utançtan. Utanmak haya ve edeptendir , feministlik veya ego ya da dediğin gibi peşinden koşturma isteği veya surat asmaktan değildir hahahhahahhahahhahsh 🤣🤣🤣 ben selamlaşmak olsun Güler yüzlü ve enerjik olmak olsun elimden geleni her türlü şeyi yapıyorum kişiliğimden kaynaklı bir şekilde.. ama karşı taraf da cesaret gösteremiyorsa bu onun suçu , çünkü inan bu konularda cesurca davranmak avcı olan erkeğin harcıdır. Aksi takdirde dediğin gibi kaçamak bakışlar atan defalarca uzaktan izleyen , bana bir tık özel ilgi alaka gösteren beyefendi sandığım kadar bana karşı duyguları yok.. hiç sorun değil, hiç hem de ben kendimi çok sevdikten sonra bu tür şeyler önemi kalmıyor,,, sen de kendini sevseydin bu kadar uzun uzun agresif agresif içi dolu bir şekilde yazmazdın 🥲🥲🥲 karşına tam gönlüne göre birilerin çıkması dileği ile ,, unutma dişil enerji alma ve karşılık verme üzerine kuruludur. Eril gelmiyorsa dişil nasıl karşılık versin 😅
- 5 ay
Hahahahahha evet 😜
- 5 ay
@Eng_Reyhan tamam ozaman sen, senden hoşlanıp ilgilenen sana bakan hiçbir erkeğe bakma karşılık verme iletişim kurma kendi bildiğin istediğin gibi devamet. İŞTE SORUNDA TAM OLARAK BU: "ben kendimi çok sevdikten sonra..." buna KİBİR EGO deniliyor.. Herkes kendisini doğal olarak zaten sever, bunu üstüne basarak söylemen düşüncelerini ortaya koyuyor. Zaten senin alnında "ben bekarım sevgilim yok gel benimle tanış yazıyor ama o aptal erkekler gelmiyor" doğrudur sende haklısın :-) kendi bildiğin yoldan gitmeye devam ozaman. Eril dişil avcı (doğru biz ormanda yazşıyoruz ğlkeyi ormana çevirdiler)
gibi kavramlarını kullanman bana öğretmen senin ilişki uzmanı Fitnecilerden akıl aldığını gösteriyor, OK bu durumda sana erkekte onlar bulsunlar :-) kendini yorma hiç sen kendini çok seviyormuşsun incilerin dökülmesin.
Ben mi? bana akıl öğretecek seviyede olduğunu sanmıyorum, nereden uydurdun bilemiyorum ama kolay kolay kimse beni ezemez (ezdirmeyecek aklım ve kapasitem var), ayaklar altınada ancak senin çocukça rüyalarında alırlar :-) sen kendi istediğin gibi rüyalar görebilir kendi uydurduğun gibi çocukça düşünebilirsin :-)
Utanmayı edebi, kendini göklerde görüp erkekle muhattap olmamak onun durup dururken senin ayağına gelmesiyle özdeşleştirmişsin.. Bu edep utanma değil KİBİR dir. Sen çok yüksek ihtimal hala sevmek ve aşk nedir bilmiyorsun , ozaman sana hayatta başarılar dilemekten başka yol kalmıyor. Utanma ve edebin arkasına saklanıp prensesler karaliçeler gibi KİBİR yapmaya devam. Bakalım o öğrendiğin "avcı" kelimesi sana nasıl dersler verecek "avcı" kimdir , sana nasıl sonuçlar getirecek ve neler götürecek kendin göreceksin öğreneceksin. ŞAKA GİBİ = "unutma dişil enerji alma ve karşılık verme üzerine kuruludur. Eril gelmiyorsa dişil nasıl karşılık versin" bakk sennn ben ilkokulu yeni bitirdim teyze iyi ki söyledin :-) öğrenmiş oldum. Hahahah neyse.. sen eril dişil oyunlar oyna gül eğlen :-) Herkes nasibi neyse onu bulur, hakettiğim neyse onu bulurum , sende öyle !
Soran5 ay@Eng_Reyhan bu oglann ne cok yazdi yaa. Valla erinirim cevap vermeye😂😂
Soran5 ay@Eng_Reyhan birak cevap vermeyi okulaya bile eriniyomm
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. acıkcası devir değişti dondurma reklamlarını hiç izlemedin mi:D
erkekler acıkcası toplumda baskı altında su anda. korkuyorlar cekiniyorlar. ben otobüste aman abi kızmı oturmam yanına diyeni gördüm. bu taciz hassasiyeti olustu biliyorsundur son dönemde. kimse sapık damgası yemek istemiyor. hayır diyelim değilsin yok yani kurtulamazsın da. beyan genelde yeterli kabul ediliyor. istersen metroda dümenden bi cıglık at bu bana elledi de. offf kızılca kıyamet. herkes bizim anamız bacımız var vs der adamı orada bi güzel döverler sonra polise teslim ederler. tabı taciz vs olsun demiyorum ben diğer pencereden baktım. bi şeyi cok sıkarsan diğer taraftan denge bozulur bence. bu karsı cinsten korkan erkek cinsi olusturdu diyebilrim bilnc altında. evli ciftlerde kadına siddet hassasiyetinden dolayı kadın bi polisi arasın esım dovuyo desin. adam kendi evine giremez uzaklastırma verilir. kimi sayko kadın da bunu kullanıyormu evet. kanıtlamasına gerek yokki. bi kıskanclık yaptı vs direk polis gelir. sonra mahalleliye rezil ol bir sürü iş.
erkekler acısından bu anlattıklarıma sok olarak mı baktın yoksa kız penceresinden yok yetmez dogru bunlar positif ayrımcılık isteriz modundamı baktın bilmiyorum ama erkek dünyasında p ayrımcılıgında bi karsılıgı pek yok diyebilirim. medeni dünya herkes esit modunda erkekler. evliliktede oyle. ama korkuyorlar keza bir sürü ünlü cift bosanıp haberlerde goruyorlar nafakaya mahkum ediliyor erkekelr. nafakanın kac tl olduguna kimsenin baktıgı yok. hak görmüyorlar. bu da bilinc altında su fikri olusturuyor. babacım hatun bul tadını cıkar eglen seks vs aman abi evlenme ortada bi bag olmasın. resmiyet oldumu sictin. bi arkadasım ev aldı misal evlenmeden once cunku evi sonra alsa direk hukuk diyorki yarısı kızın. kimse kim ne para koyduya bakmıyor. bunlar artık düşünen toplum icin cag dısı olarak görülen seyler erkekler acısından.
son donemde benzer durum okuma konusundada var. ne gerek var okumaya. okuyup ne oluyor. kıyaslıyor herkes internetten maasları. adam gibi fark olmayınca tepkili herkes. misal bi boyacı ogretmenden fazla alır. mühendisten fazla alır sanayide bi usta. gibi
baktıgında son dönemde hep terazi kadın lehine calıstı. erkeklere yonelik bi hak olmadı. neyse bu konular hassas tabi hangi tarafta olduguna göre insanların yorumları farklı olabilir bayansa bayan tarafından bakar erkekse erkek. ama bunlar bence genel olarak erkeklerin ürkeklesmesi icin bilinc altındaki fikirler diye düşünüyorum.
12 Yorumla
+1 yılAşk zamanlamaya bağlıdır derler bazen. Erkekler doğru zamanı yakalamalı. Ben sadece bir kere ciddi evlenme düşündüm çalıştığım iş arkadaşımdı tanıştığı andan bana hoşlandığını belirten sinyaller veriyordu bur kaç zaman sonra ben ciddi düşündüğümü ve kararımı verdiğimi söyledim ama o ben sana layık değilim dedi😂 ve bana bu kadar ümit vermesine rağmen cesaretsiz ve boş sözleri için uzaklaştım tamamen, gerek yok yani. Demem o ki, bir erkek sevdi mi harekete geçer en utangaç biri bile bu riski göze alır. İlla yapar yani. Zamanı kaçırdıysa demek ki sana layık ve zamanı iyi kullanan daha uygun biri var işte buna kaderindeki insan deriz. Etrafımda olan çoğu tanıdık aileden erkeklerin hepsi eblenmek istediği ya da çıkmak istediği kızla direkt niyyeti belli etmiş ve genelde ciddiyete binmiş sonu. Neyse hoşlandığın çocuk naynay rahat kafadaysa nanaylasın)) seni başka birisi kapar. Sen kendi işinde ol ya da istersen direkt açıl istemese daha iyi birisini elemiş olursun boşuna kalbini hırpalamaya gerek kalmaz
35 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederimmm <3
- +1 yıl
ayyynen ben de ışıklar yakan birine adım attım benden sana hayır gelmez dedi. aynı kişi damlara çıkma potansiyelindeydi. dengeli eril, dener, seni sıkmadan ısrar etmeden son şansına kadar dener çabalar ve seçimine saygı duyar. bunu bir kez yaşayınca demek ki oluyormuş dedim. çocukla olmadık bazı sebeplerden ama ayakta alkışlıyorum o kadar sağlıklı ve düzgün yeterli bir yaklaşımı vardı ki. kimden öğrendin sen diye soramadım😅
- +1 yıl
Sen bakmazsan ilgilenmezsen hiçbir çaban yoksa "düzgün" bir erkek sana neden gelsin ZORLA.. bunu bu ülkede saapıklar yaparlar.. Kimse istenmediği yerd eZORLA durmaz.. kadınlarınların çoğu yabani ve tanışmaya çabaları yok ve hep aynı akıl hastası lafı söylüyorlar bahane olarak = ben çaba gösterirsem beni "cepte görür" .. ozaman tanışmayın kardeşim erkekle merkekle , kims eboğazını sıkmıyor tanışalım diye , otur kendi başına cebe girme.. maden tek derdiniz bu. Ayrıca kimse seni cepte mepte görmüyor merak etme , dünyada tek kadında sen değilsin.. zaten Kadınlardaki bu kibir ukakalık ego onları yakıyor.. erkekler zorla köpek olacak ayakalarına gelecek ve ttanışalım diye yalavarak sanıyorlar.. Erkeklerde aynı şeyi düşünüyor ozaman bizde aynın düşünüyoruz, bizi CEPTE GÖRMEYİN ! insan olan kadın çaba gösterir birşeyler yapar ve erkekte 1ışık görünce çaba görünce adım atar, kims eistenmediği yerde ZORLA durmaz. Akıl hastası yalancı ilişki uzmanlarını dinleyip erkekleri KÖPEK zannedenler ve zorla ayağına gelecek diye bekleyen sadece ve sadece SAAPIKLARLA ve her kadına çağrılmadan ZORLA giden aldatan kandıran iittlerle pissliiklerle tnaışabilirler.. hakettikleride bu n
- +1 yıl
@bisolukk hepinizin derdi aynı ERKEK KÖPEK olacak ZORLA peşinizden okşacak , sizde istemiyorum diye onu kovacaksınız ve sonradaböyle ilginç acaip KAHRAMANLIK hikayelerini birbirinize anlatacaksınız.. beni şu erkek sevdi bu erkek sevdi peşimden koştu zorla gelsi bana YALVARDI ben onu istemedim ama çok cesurdu.. ne güzel devam edin böyle bakalım düzgün ERKEK bulabilecekmisiniz evlenecek :-) erkekler uyanıyorlar artık , kendini PRENSES sananlar boylarını ölçüsünü alcaklar.. yalancı akıl hastası uydurma öneriler veren ilişki uzmanı arızaları dinleyenler o ilşki uzmanlarıyla evlensinler onları sevsinler.. en iyiyisi bu
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh tatlım, işte bu sorunun cevabı bazen bayağı karmaşık olabiliyor 😅. Erkekler de bazen çekingen olabiliyorlar, korkuyorlar, ya da belki seni ürkütmek istemiyorlar. Kendileri değil de senin ilk adımı atmanı bekliyor olabilirler. Ama bence cesur olmalı ve duygularını ifade etmeli herkes. Çünkü aşk cesaret ister! 🥰❤️ Belki de sen ilk adımı atarak ona bir ipucu verebilirsin, ne dersin? Hem kim bilir, belki de bu kadar beklemene gerek kalmaz 😉.
45 Yorumla- +1 yıl
bile bile yürü demedik ama soru şu zaten belli ki bir çekim bir bakış bir his var aralarında buna ragmen adam gelmiyorsa gelmeli dedim yani emin degil belki tanıdıgı kadınlar gibi degil bu kadım cilve bakış kuyruk salama ne derseniz ona bilmiyorsa ne yani erkek ürkek ürkek beklwyecek mi
- +1 yıl
@dişilenerji21 robota neden yanıt veriyorsun 🙊
- +1 yıl
ayyy farkında degilmi burada yeniyim birde çok saçma yapay zekanın ne işi car burada 😂😂
Soran+1 yıl@dişilenerji21 hahahaa sorunn yok :) olabilirr tesekkurler
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılPrenses muamelesi görmek istiyorlar
22 Yorumla
Soran+1 yılhahaha heralde
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılÖz güveni yoktur
00 Yorumla
+1 yılBence günümüzde bir kızı açılmak o kadar kolay mı? öyle bir toplumda yaşıyoruz ki artık bir kadına gidip Duygularınızı ifade ettiğiniz zaman biraz da ısrarcı olursanız karşınızdaki kadın sizi istemiyorsa, gelip size beni taciz etti gibilerinden bir söylemde bulunup Daha sonrasında da başınızı belaya sokabilir Biz de bundan korkuyoruz.
artık öyle bir noktaya geldik ki Kimse kimseyle konuşmak ya da iletişim kurmak istemiyor çekiniyor Ben mesela bir kadından hoşlansam Öncelikle onu tanımaya çalışırım yani gerçekten bana uygun olabilir mi aileme uygun olabilir mi ya da beni kabul eder mi diye düşünürüm ona göre hareket ederim yani.. o yüzden artık insanlar korkuyor iftiraya uğramaktan korkuyor.17 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Neden üzüldün
Soran+1 yılnedicemi bilemedim
- +1 yıl
@yedirenk7 teşekkür ederim
+1 yılBen hoşlandığım kızla konuşurum ama düzeltmende belirttiğin durumu bildiğim için karşı taraftan da bir hareket olmasını istiyorum. Kullanılma konusuna gelince özür dileyerek söylüyorum kızlar ne zaman karaktersiz, güven vermeyen yani bur kızla konuşurken hem özgüvenli olup hem de kızlar gibi çekinen erkekleri seçmedikçe bu gördüğümüz sapık tablo değişmeyecek dünyadaki sapıklığın bitmemesinin kritik bir sebebi kızların inatla yanlış erkekleri seçmeleri, lütfen kızlar bir erkekle tanıştığınız zaman yolun başında şüphelenin o erkeğin ağzından çıkanlara inanmayın unutmayın bir insanı tanımak çok zaman alabiliyor ve o insanı çok iyi tanımadan asla onunla bırakın bir şeyler yaşamayı elinizi bile tuturmayın gerçekten seven erkek dokunmadan sever
11 Yorumla
+1 yılAslında yazdığın açıklama aynen erkekler için de geçerli.
Ayrica bir erkeğin reddedilme durumunda sapıklık ve sarkıntılık yapıyor yaftası yemek de var.
Sen her ilişkiyi unv. Kampüsündeki gibi düşünme.
Mesela her sabah durakta gördüğün birine açılmak bir erkek için o durakta linçle sonuçlanabilir:):):)
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm.. ama bizimki oyle degil bizimki ayni is yeri
- +1 yıl
E bu daha tehlikeli.
Düşünsene şimdi o çocuk sana açıldı. Sen de dedin ki " ya saçmalama ne diyosun sen, ben seni iş arkadaşı olarak görüyorum, biraz sa bu olayi abartsan. Patrona gitse cocuk direkt işinden olur..( buradaki sen , sen değilsin, kadın kişisi)
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa utangaç biri ya da pek çok kız gibi sen de abazalıklarını hoşlantı sanıyorsun. O kadar çok kızlara bakan erkek gördüm ki hiçbir şey yapmasa da onlar hakkında neler konuştuklarını çok duydum. Bazı abazaların cesareti olmaz o yüzden sana yaklaşmaz. Yoksa ciddi hoşlanan biri sana yaklaşmanın her türlü yolunu bulurdu utangaç olsa da, en azından senin hakkında konuştuğunu duyardın (duydun mu bilmem)
017 Yorumla
Soran+1 yılHmm, yanii oylede nebilimm.. yok duymadim duyamamda cunku o is yerinde oyle konular konusmaz konusamaz. Cunku o konulari kinusacak kimse yok sirkette
- +1 yıl
Ha ben üni diye düşündüm ama bilemem belki hala ergenlikten çıkamamış olabilir
- +1 yıl
Malum o dönemde pek çoğu hormonal hareket ediyor
Soran+1 yılyokyok, sorun degill.. o benden hem buyuk hemde baya oturakli birii olgun yani
Soran+1 yıl@bisolukk Yok yani oyle kotu birine benzemiyor.. hayirlisi bakalimm.. kendisi bide is yerinden :)
Soran+1 yıl@bisolukk yani yasi var dedigimm kendisi benden 3 yas buyukk yani daha 27oda..
yanii birseyler hissediyor belli, ama bence oda korkuyor ya da nebilim utaniyor- +1 yıl
anladım ama bırak cesaret etmeyi öğrensin. sen zaten fazlasıyla belli etmişsin. hatta umursamaz davransan daha çok ilgisini çeker korkar harekete geçer belki. ama bak benzer bi durumda ben yaptım, daha çok korktu halden hale girdi bocaladı birkaç gün sonra da ben sana layık değilim dedi. sakin ol.. sen mendili atmışsın, gerisi onda
Soran+1 yıl@bisolukk tesekkurlerrr <3 bakalimm artik
- +1 yıl
bir şey yapacaksan da flörtöz değil de normal ayakla olabilir iş bahanesi bi kılıfla yani. imkan varsa. ama aceleye gerek yok ve erkek koşup ulaşmayı daha çok sever.. yoksa pasiftir ve kızlar bş süre sonra bu tiplerden sıkılır ya da yorulur. efendiyim diyen tipler bu pasiflikle hep şikayet ederler siz kötüleri seviyorsunuz diye. haklılık payı var ama mesele o değil mesele cesur ve saygılı olabilmekte.
Soran+1 yıl@bisolukk amaaa duygulandimmm simdiii :( Cook tesekkur ederimmm <3
sende aynen oylee.. is*tek atsam olur mu?
Soran+1 yıl@bisolukk tesekkurler <3
Soran+1 yıl@bisolukk A ttim
Bu çok çetrefilli bir şey keşke daha düzgün şekilde ilerleseydi her şey. Söylediğiniz çok doğru ve yerinde ancak zaman o kadar karmaşıklaştıki, artık yalnız kalmaya alıştık. Emin olun çok uğraştık bazı şeyler için. Kendimizi koruduk öncemizde temiz olsun diye. Olmuyor işte. Artık tabiri caiz ise çekiliyoruz kendi mağaramıza. Karanlık ama en azından kötü şeyleri görmüyoruz. Allah size hayırlısını nasip etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sürekli reddedilmiş birisi ise çok normaldir artık sürekli olarak reddedileceğini düşünür, aynı benim gibi ama ben hoşlandığım da sevdiğim de korkmam asla "ne olacaksa olsun" diyip söylerim açıklarım
Ve erkekler kızların adım atmasından rahatsız olmaz seven her şekilde söylemelidir korkmamalıdır10 YorumlaUtangaç olabilirler veya reddedilmekten korkuyor olabilirler
26 Yorumla
Soran+1 yılamaa bu bizlerdede varr :( ozamann kimse acilmazkiii
- +1 yıl
Araya aracı koymak en iyisi:) olması muhtemel darbeleri azaltır
Soran+1 yıl@Bubifake24 yok olmaz..
- +1 yıl
E napalım o zaman, mendilini düşür , yerden alıp sana verirse gönlü var demektir.
:) :) :) kafedeyim ve sesli güldüm. - +1 yıl
Sen bakmazsan ilgilenmezsen hiçbir çaban yoksa "düzgün" bir erkek sana neden gelsin ZORLA.. bunu bu ülkede saapıklar yaparlar.. Kimse istenmediği yerd eZORLA durmaz.. kadınlarınların çoğu yabani ve tanışmaya çabaları yok ve hep aynı akıl hastası lafı söylüyorlar bahane olarak = ben çaba gösterirsem beni "cepte görür" .. ozaman tanışmayın kardeşim erkekle merkekle , kims eboğazını sıkmıyor tanışalım diye , otur kendi başına cebe girme.. maden tek derdiniz bu. Ayrıca kimse seni cepte mepte görmüyor merak etme , dünyada tek kadında sen değilsin.. zaten Kadınlardaki bu kibir ukakalık ego onları yakıyor.. erkekler zorla köpek olacak ayakalarına gelecek ve ttanışalım diye yalavarak sanıyorlar.. Erkeklerde aynı şeyi düşünüyor ozaman bizde aynın düşünüyoruz, bizi CEPTE GÖRMEYİN ! insan olan kadın çaba gösterir birşeyler yapar ve erkekte 1ışık görünce çaba görünce adım atar, kims eistenmediği yerde ZORLA durmaz. Akıl hastası yalancı ilişki uzmanlarını dinleyip erkekleri KÖPEK zannedenler ve zorla ayağına gelecek diye bekleyen sadece ve sadece SAAPIKLARLA ve her kadına çağrılmadan ZORLA giden aldatan kandıran iittlerle pissliiklerle tnaışabilirler.. hakettikleride bu neyazıkki tanışmaya çabası olmayan KORKAK ya da EGOLU KİBİRLİ kadının.
- +1 yıl
Sen bakmazsan ilgilenmezsen hiçbir çaban yoksa "düzgün" bir erkek sana neden gelsin ZORLA.. bunu bu ülkede saapıklar yaparlar.. Kimse istenmediği yerde ZORLA durmaz.. Sen evlimisin? sözlümüsün? nişanlımısın? sevgilin var mı? alnınd kukusu yazıyor? bir erkek bunlarıd adüşünür ama kadınların umurunda mı HAYIR ! kadınlarınların çoğu yabani ve tanışmaya çabaları yok ve hep aynı akıl hastası lafı söylüyorlar bahane olarak = ben çaba gösterirsem beni "cepte görür" .. ozaman tanışmayın kardeşim erkekle merkekle , kims eboğazını sıkmıyor tanışalım diye , otur kendi başına cebe girme.. maden tek derdiniz bu. Ayrıca kimse seni cepte mepte görmüyor merak etme , dünyada tek kadında sen değilsin.. zaten Kadınlardaki bu kibir ukakalık ego onları yakıyor.. erkekler zorla köpek olacak ayakalarına gelecek ve ttanışalım diye yalavarak sanıyorlar.. Erkeklerde aynı şeyi düşünüyor ozaman bizde aynın düşünüyoruz, bizi CEPTE GÖRMEYİN ! insan olan kadın çaba gösterir birşeyler yapar ve erkekte 1ışık görünce çaba görünce adım atar, kims eistenmediği yerde ZORLA durmaz. Akıl hastası yalancı ilişki uzmanlarını dinleyip erkekleri KÖPEK zannedenler ve zorla ayağına gelecek diye bekleyen sadece ve sadece SAAPIKLARLA ve her kadına çağrılmadan ZORLA giden aldatan kandıran iittlerle pissliiklerle tnaışabilirler.. hakettikleride bu n
+1 yılYani yaş çok küçük değilse açılmak zor değil, özgüven işi. Ben gerekli uyaranı (kızın da bana karşı ilgisi olduğunu farkediyorsam) kızdan alıyorsam yolda gördüğüm birine de kahve içebilir miyiz diye date teklifinde bulunuyorum.. Tabii doğru üslup kullanmak ve teklfii doğru iletmek lazım aksi taktirde kız yanlış anlayabilir ve rahatsız olabilir.
00 YorumlaAçıkçası o süreçte kızın kıvranmasını çok seviyorum saatlerce hatta günlerce gözlerinin içine bakıp dudaklarına yapışman için bekliyor kendisi o cesareti toplayamıyor en sonunda o kadar arzuluyor ki kendisi yapmak zorunda kalıyor bu her şeyden saha keyifli bir duygu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn son böyle olduğunda bana gelmeye konuşmaya utanırken başka kızla konuşmuşluğu olmuş. Ne derece bilmem ama olması bitirmeye yetti.
Utanmada bi yere kadar sen ona sinyali ver olumlu olduğunu az zarfla ama gelmiyorsa orada bi iş vardır hele sen yazdığında soğuk ise.
15 Yorumla
Soran+1 yılyani evet haklisinn :( oofff cokk zor bir durumm yaa
Cevap sahibi+1 yılO kadar iyi anlıyorum ki ama dediğim gibi pas atmana rağmen görmüyorsa veya göre göre gelmiyorsa dikkat et veya unutmaya bak bence ki zaten varsa bişi elinde sonunda gelir
Soran+1 yıltesekkur ederimm kuzuummm <3 bakalimm hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılHayırlısıı 💕🌼
Soran+1 yıleveeettt
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence seven adam açılır ya ama gözlemler ilk etapta. Yaşım dolayısıyla ben yaşamdım pek ilişki 19 um. Şöyle söyleyim lise 2 de bi çocuk vardı beni öyle böyle kesiyordu her yerden ama sonra arkadaşıma söylemiş o kızı beğendim bana ayarla diye bence çok kaba onun yerine tanışmayı konuşmayı kendi söylemeyi deneyebilirfi mesela
01 Yorumla
Soran+1 yılaynennn benimkide is yerinden beni hep goler goruncee oylee baka kalir amaa istee bir adimm atmiyorrr
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çünkü hakaret gibi algılıyorsun. Annenize sövmüşüz gibi tepki gösteriyorsunuz. Bütün iletişimi kesip her yerden engelliyorsunuz. Birinin sizden hoşlanması nasıl kötü algılanabilir ki? Kalbi tutulmuş lan sana, tavuğuna kışt demedi. Ortaokul lise yıllarım geldi aklıma ama ölene kadar değişmiyor cinsiniz.
Ben bu konuyu çoktan aştım. Dilinizden konuşuyorum. Fakat çoğu erkeğin çekinme sebebi eminim bu.02 Yorumla- +1 yıl
biz çocukken bir kahveyi de vardı kız kötü davranıyorsa hoşlanıyordur diye:) maalesef bazı tablolardan dolayı iki tarafta bunu yanlış değerlendirebiliyor ama ben fıtrattan yanayım erkek uslubunca gerkeeni yapmalı net olmalı vallahi şimdikiler nazlanıyır trip atıyor KÜSÜYOR YA abim bile öyle
eskiden ortaokulda ilkokulda bile çocuklar mertti mert. kağıda arkadaşlık, çıkma teklifi yazarlardı. o zamanlar kızardık şimdi çok kıymetli geliyor Küçük adamlar gayet net ve mertmiş 😅 gizli saklı da yok on kişiye o kağıdı yollayamaz 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılhahhaa aynenn yaaaa
Hep biz açılınca reddediliyoruz sapık gözüyle bakılıyoruz açıldığımız kız yolda bizi görürse tedirgin olur diyoruz ya da sevgilisi olabiliyor onunla başımız belaya da girer diye korkuyoruz o yüzden artık karşı taraftan bekliyoruz
05 Yorumla
Soran+1 yılBizde tam tersi
Soran+1 yıldaha ne yapimm ben ona? linked in den istek attim hemen kabul etti.. her gordugumde gozlerin icine bakmaya calisiyorumm..
hatta bugun bir ay sonra ilkkez gorduumm onu ve sabah selam verdimm- +1 yıl
Bu konuda sana yarım yamalak sallamasyon akıl vermeye çalışan kızları değil bizi "ERKEKLERi" dinle. NOKTA !
ve şimdi gelelim konuya, görünüşe göre sen çoğunluk arızalı KORKAK EZİK KİŞİLİKSİZ EGOLU NARSİST kadınlardan -DEĞİLSİN- ve tanışmaya konuşmay ailetişim kurmay açaban var gibi görünüyor yazdıklarından.. hmmm bu durumda eğer yapman gerekenleri yaptıysa fazla ileri gitme ve bekle onu gözlemle (!) Sen şu an kendi kendine hayaller kuruyorsun fakat farklı olasılıklar var bu hayatta.. Örneğin Sevgilisinden yeni ayrılmış olabilir? birini sevmeey hazır olmayabilir? maddi durumu bozuk olabilir ve yeni biriyle görüşmek istemiyordur (malum ülke batıyor ve erkeklerin ekonomik durumu bozulurken kadınlar NASIL OLUYORSA zenginleşiyorlar ya da daha bol maaşlı işler buluyorlar? vsvs bu durum erkek için itici ve negatif ilişkiden soğutan durumlar.. neyse farklı konu) .. ya da senin bukadar çabalamana karşılıık segilisi olabilir oyüzden sana karşı bir adım atmıyor olabilir? senle oynamamak için vs vs.. pek çok sebep olabilir.. Sen çaba göstermişsin birşeyler yapmışsın (senin tanışmak için çabaladığını ve onunda seni farkettiğini farzediyorum) ama ondan bir adım bir çaba gel-memiş gibi görünüyor. Bu durumda BEKLE ve daha ileri gitme , ondan bir çaba gelmiyorsa onu durduruan birşeyler var demektir (onun aklında) .. BEKLE.. gerisi zaman akalmış , oluyorsa olur olmuyorsa olmaz.
+1 yılÇünkü kızlar "seni seviyorum, senden hoşlanıyorum" kelimelerini ilk etapta duymak istemez. Çünkü inanmazlar. "Ne saçmalıyorsun" derler. Bu yüzden bir erkek bir kadına asla açılmaz. O yüzden önce kadınların açılması gerekiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılKadinda derse adama onlarda diyorki bana acildiysa baskasinada acilmistir felan filan.. ya da onun ona karsi bir hissi yoksa bile kizi duygulariya oyniyabilir
- +1 yıl
Ben öyle değilim ama ne saçlamıyorsun dediğiniz için kimseye ilk açılmayı ben yapmıyorum artık
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
Yuh derken
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı taraftan sinyal gelmediği için açılmaz. Mevzuna baktım, adamla konuşmamışsınız bile sadece selam var. Sosyal medyadan eklemişsin instadan falan da ekle. Hoşlandıysa oradan açar mevzuyu 1-2 resmini beğen.
09 Yorumla
Soran+1 yılCookk tesekkur ederimm.. aynenn oyle.. ama maalesef instasini felan kullanmiyor🥺
- +1 yıl
Numarasına ulaşma imkanın yok mu?
Soran+1 yılis numarasii var ama onuda ariyamamm yanii
- +1 yıl
Watsapdan yazarsın. Ya da bir arkadaşın vesile olsun. Uygun bir dille söyleyebilir. Kesin hoşlanmıyor diyemeyiz, umut var.
Soran+1 yılyokk olmazzz is telefonunaa yazmak, cok mantiksizz..
hayir bir arkadasinn araya girmesini istemem. sonra der neden baskasini kattin araya olmadi felan filan belki oylee dahada kaybedecegim onu- +1 yıl
Alakası yok yaaa ama iletişim olmuyor ki birinin vesile olması iyi olur. Çok olumsuz bakıyorsun.
Soran+1 yılooff bilmiyorumm cok zorrr :( bi arkadasim var oda burada calisiyor.. o kizda dedii ben en iyisii girmimm araniza zaten bi elektrik var gibi iyice karistirmimm dedi
- +1 yıl
Alakası yok, girmesi lazım.
Soran+1 yılbilmiyorumm
+1 yılÇünkü reddedilme veya kaybetme korkusudur benim de yaşadığım bir durum bu zaten ne kadar özgüvenli de olsan her şey karşındakinin hislerine bakıyor. Kadının belli edip erkeğin açılmasi en iyisi bence :)
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir kadin nasil belli eder ya da siz nasil anlarsiniz bir kadinin sizden hoslandigini?
- +1 yıl
İlgili davranır onu görünce gözlerinin içi parlar ve onunla sürekli konuşmak ister hal ve hareketleriyle belli eder :)
Soran+1 yılYaaa deniyoruuummm bakmaya calisiyorumm her defasinda selam vermezdim onuda yapmaya calisiyorum artikk.. ama pek gormuyorum artik kendisini😭
- +1 yıl
Keşke bana da yapsa hoşlandığım :/
Soran+1 yılOda olur insallah
Aklı başında olmadığı için dünyayı sonsuz bir yer sananlar bu özgüveni sahip olamıyor. Zamanın kıymetini bilenlere rastlamalı
32 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar hoslanmadiklari kişilerin açilimlarina karşı fazla acımasız olabiliyorlar. Karşıdaki kişi senden emin değilse cekiniyordue. Az biraz ışık yak
12 Yorumla
Soran+1 yılpekii nasil bir isik olmasi lazim bu?
- +1 yıl
Ne bilim normalde yapmadığım bişey yap. Selam vermediysen selam var fazladan gül olmadı bı çay ismarla de yani ondan biseylerde isteyebilirsin aranızdaki kimyaya göre degisir
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu moda oldu şimdi de. Yani bazıları utanıyor olabilir hadi neyse de, bazıları cidden ego kasıyor. Zaten anlarsın ego kasanı belli eder kendisini. Eğer gerçekten utanıyorsa biraz sen ışık yakarsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet aynenn yaaa :( ama sence nasill isik yakmam lazim?
o benii her gordugunde bakar.. hatta gozu kalir ustume.. ilk zamanlar bi bakardi hemen kafasini egerdii kanara cekilirdi utanirdii.. bende ona istek attim linked inden hemen kabul ettii :)- +1 yıl
E tamam işte selam kelam diye konuya girebilirsin o zaman 😅
Soran+1 yılevett oylede, onu sonn zamanlardir gormuyordum bir ay sonra ilkkez gordumm dun ve selam verdim oda geri verdi ama baskasiyla konusuyoduu buyuzden konusamadimm :(
- +1 yıl
Olsun illa yürüme amaçlı değil sonuçta arkadaşça da konuşabilirsin ne var bunda :D
Soran+1 yılyani aynenn oylede ama adamlarinn arasina girmemm dogru olmazdi o an
+1 yılen büyük sebebi bizim ülkemizdeki kızların yobaz düşüncesi, merhaba diyince kaparlar direkt insanı, şahsen birine açılacak olsam açılırım çekinmem.
03 Yorumla
Soran+1 yılokadar zaman sonra dun onu gordum ve selam verip oyle gittimm.. ama maalesef baskasiyla konustugu icinn konusamadimm.. ama oda hemen bana bakip selam verdi
- +1 yıl
bu işler böyledir istediğin olmaz
Soran+1 yılevet
+1 yılBen bana gelinmesine, ortak alana dopru ilerlenmesine, weya ben şaaptığımda kolay olmasına alıştım. eşime bile geklşf etmemiştim. Kur yaptığım 3 hoş bayan oldu sadece hayatımda. Özlüyorum bazen o hissi. De, pek alamıyosunuz siz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ben bu yaşıma kadar 1 kez açıldım bir daha da pek açılmam artık ilk ve sondu. Ben prensip olarak gidip biriyle konuşmam veya açılmam. Kötü biz oluruz sonrasında
08 Yorumla
Soran+1 yılneden? ozaman hic birzaman acilmazsann sevdigini alamazsinn ya da nebilimm.. anneninn begendigi kizla evlenirsin artik
Soran+1 yılbukadar emin olma, bakk bizz meselaa acilamiyoruzz bir birimize :(
Soran+1 yılorasini anladikk taa, belkide oda sana acilmaz
Soran+1 yılhe canimm heee, hadii yuru gitt yaa.. seninle merdivenden bile cikmammm haydiii
+1 yılsadece özgüvensizilik ve kabullenememe bir erkek zaten red edilmek için vardır ne yani siz gitmelisiniz ama kız kabul etmeyedebilir buda bir ihtimal ama siz gitmelisiniz lütfen yaa
015 Yorumla
Soran+1 yılaynennn erkeklerr acilmasii lazimm demee. keskee acilsalar
- +1 yıl
ne kadar abartınız erkekler uçmuş ne var yani doğanız da gitmek var dedim bşr ceylan kaçtı diye aslan alınır mı hayır başka ceylanı kovalamay devam eder ne kadar gururlu ayakları pes yani abartnz
- +1 yıl
bir kadın yanlızda yaşar ama erkek asla yine mecbur kalacaksnz kadına 😂😂
- +1 yıl
siz onu yalvarmak olarak algıldysanız türkçe öğretmeninizi sorgulayın onu yakınma anlamında kullandım lütfen ama bunu da kadınlardan beklemeyin anlamında sert çıkışı biraz yumuşatmak için
- +1 yıl
@dişilenerji21 Neyse sizi fikirlerinizle baş başa bırakıyorum. Ben gerçeklerle yaşamaya devam edeceğim, iyi geceler
- +1 yıl
ulaşılabilir olan hiçbir zaman kalıcı olmadı bunu en iyi sen biliyorsun o halde... Erkek ulaşamadgnn delisidir çünkü
- +1 yıl
Hahah sürekli erkek koşsun köpek olsun biz eğlenelim yorumu olmuş bu. Karşımdakinden net bir sinyal almadıkça neden gideyim ve durduk yere kendime olan özsaygımı ayaklar altına alayım? Karşımdaki benden dahamı kıymetli tabikide hayır. Erkeklerin yeterince koştuğunu düşünüyorum ve bu devirde bu mentalitede kadınlar oldukça bize bişey olmaz ama siz daha çok bekler ve ağlarsınız
- +1 yıl
hala starbukcs içen biri benşm gözümde insan degildir insan olanın vicdanı olur sizi kaale almıyorum
- +1 yıl
valla erkekler herşeyi yanlış anlar ben onu birinin yorumuna karşılık yazdım tavsiyem önce yorumları okumanzdr çünkü kadının kendisine gelmesini isteyen bir şahsa yazıldı
- +1 yıl
böyle söyleyecegini tahmin ettm koymasaydn tiksinmedin mi ben o fotoda oldgm için kendmden tiksnirdim...
- +1 yıl
biz karşılıklı bir hissin oldugu ilişkide erkek neden hala gitmezi tartışıyoruz farkında msnz ilgi ne var yani ama adam gitmiyorsa yı tartıştık ve gitmeli dedim bunu kimse anlamak istemedi
Açılmak için karşı tarafında ondan hoşlandığını belli eden bazı işaretler var onları bekliyordur. Baktı ışık yok açılamaz
18 Yorumla
Soran+1 yılpekii bir kizin senden hoslandigini nasil anlarsinn?
Soran+1 yıltuhhhh :(
Soran+1 yılhicccc
+1 yılTaciz etme durumu algılanır diye korkuyorlar. Haklılar da. Çünkü günümüzde her şey altüst olmuş durumda.
15 Yorumla- +1 yıl
Bence en doğru tespit
Soran+1 yılguzel bir sekilde soylerlerse sorun olmaz ki.. olmadi once arkadas gibi davransinlar sonra yavas yavas acilsinlar
- +1 yıl
Yok burada ama şöyle bir şey var erkek ne kadar doğru üslupla dese bile erkeği sırf beğenmediği için bile yafta vurmaya çalışan hemcinslerinizde oluyor böyle bir gerçekte var
Soran+1 yıl@TheIskender maalesef, amaa benn oyle degilimm
- +1 yıl
Tabi ki herkes için söylemiyorum senin gibi istisna olanlar elbet vardır ama çok az günümüzde yani kastım o sonra böyle olup gerçek insanların duyguları ile oynayanlar da oluyor başıma çok şükür gelmedi ama arkadaşım yaşadı neredeyse linç edilecekti yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Red ettiğiniz kalmıyo birde küsüyonuz nasıl açılsınlar 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa yokkk dogru duzgun acilsinlar yaa
Soran+1 yılYooo
Niye açılsın
Red yemeyi kaldıramaz diye açılmıyor
haklı29 Yorumla
Soran+1 yılozamann kimse acilmasinn, herkes saklasin korksunn sonrada hic bir seven kavusmasin olur mu oylee yaaa :(
Soran+1 yıltamamda kac yasinaa kadar bekar kalacaksinn?
benn valla sevdigim hoslandigim adamla olmak isterimm, omur boyu yalniz kalamam ya..
goruculerden biktimm cunku artik- +1 yıl
Cidden bu duru yabani buluşmak istedim kabul etmedi ikimizde trabzondayız bu arada
Soran+1 yılAllahh razi olsunn bitaneeemmm <3 inaniyorumm, anliyorumm senide bende hep oyleydim halende oyleyimm.. ama sevince bazen insan hic bakmiyor.. bana okadar gorucu geldi gitti hepsini red ettimm.. cunku hazir hissetmiyordum kendimi hemde sevmedigim birileriydi sonuctaa.. Rabbim hakkimizda en hayirlisini nasip etsinn :)
- +1 yıl
Amin hepimizden Allah razı olsun. Sevince aptallaşıyoruz da ondan bakmıyoruz. Aptallaşmaya niyetim yok. Müge Anlı nın da dediği gibi koca dediğin çok da lazım bişe değil. Katılıyorum. Bu çağda yanlızlık en iyisi. Hazır hissedince evet demen daha doğru tabiki iyi ki evet dememişsin. Allah hayırlısı nasip etsin evet. Yanlızlık en hayırlısı bence. Mutluyum böyle. Tepeden tırnağa hormon yuvası olan adına da erkek denen canlıları sevmiyorum. Ne halleri varsa görsünler. Umarım sen mutlu olursun.
Soran+1 yılAminnnn insallahhh <3
Dogru acildim terkedildim acilma onlar acilcsn ya da unut bu erkekler kolay kolay acilmazlar ama gercekten seviyirsa emin ol acilir
05 Yorumla
Soran+1 yılyaa nedenn yaa acilsinlarr iste ooofff, onlar acilmazsa kizlar acilmazsaa eeee vaay halimize dese, e ozamann kimse sevdigine kavusamaz
Soran+1 yılpff :(
Soran+1 yılcok tesekkur ederimm, aynenn nasip kismett.. herseyinn hayirlisii tabii..
insallahh seni seveni bulursunn
- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılyakında açılacağım, kitap gönderip içine gül ve 2-3 sayfalık döktürdüğüm bir mektup. mektubun sonuna koyacağım akrostiş şiir hazır bile.
034 Yorumla
Soran+1 yılaaayy neguzeeell, hakkinda hayirlisii olsunn insallah
- +1 yıl
İnşallah, teşekkür ederim. Sana yapılsa nasıl hissedersin ve karşılarsın?
Soran+1 yılbence eger benimde o kisiye karsi hissim varsa cook asiri derce mutlu olurumm :)
ama sevmezsem kendimii kotuu hissederdimm bence :(- +1 yıl
Sevmezsen kendini neden kötü hissederdin ki?
Soran+1 yılcunku onun verdigii degeri ben veremiyorumm diye uzulurdum ve kendimi kotu hissederdimm.. o okadar emek harcicak sey yapacak ama ben onun istedigini veremicemm.. baskalari gibi gidip dalga gecmemm
- +1 yıl
Anladım, kimse böyle durumlarda dalga geçemez bence nasıl insan olursa olsun.
Soran+1 yılaynenn oylee amaa gecenler var meselaa..
meselaa cook eskiden 4 sene once felan birine acilmistim ben siniftan biriydi..
bu bide bana yeminn etmistii kimseye anlatmicak diye.. bi sure sonra tanidigim biri var ve bunlar onu tanidigimi bilmez.. ona ve diger baska kiza gitmis anlatmiss beni ustelik dalga gecmis.. ona o ara bayram mesaji atmistimm.. cevap vermedi. gitmis onlarin yaninda dalga gecer gibi okumus mesajimii- +1 yıl
gitmiş en karaktersiz haysiyetsizini bulmuşsun da gönül işte yapacak bir şey yok. sen de haklısın öylesine birine rastladıktan sonra. nasıl insanlar var ya, nasıl bir kalp nasıl bir mide, nasıl bir karakter var hiç anlamadım anlamayacağım. yaranı da deştik, 4 yıl geçse de adına çok üzgünüm gerçekten afedersin en b. ku çıkmış karşına.
Soran+1 yıltesekkur ederimm, aynenn maalesef.. amaaa bende onu sildimm zatenn oylesinee gerekmezz..
ama Şu an baskasini seviyorummm.. yani onun o bakislari felann nebilimmm- +1 yıl
Oo anlayalım :) Anlat bakalım neler hissediyorsun ve nasıl olacak :)
Soran+1 yılsoyle anlatayim bizim durumu. biz ayni yerde calisiyoruz.. ilk zamanlar bana bi bakar sonra hemen kafasini asa eger ve bana yol verirdi.. sonra mesela o toplati odasinda olurdu bende ordan gecerdimm ben gecerken beni izlerdi ya da koseye gecerdim camdan bakardi bana (disarisi karanlik olunca beni izliyebiliyordu) ve oyle beni cok izlerdi.. sonra dayanamadim linked in den istek attim iki dakika icinde kabul etti.. bide calisma saatinde dusun..
sonra iste simdide pek gormuyorum bir ay olmustu onu goreli iki gun once bi karsilastik gunaydin dediik okadar baskasi vardi yaninda konusuyodu.. ama yinede selam verdi.. ve baktidaa..
ondan once mesela arabaya bidigi zamanlar beni aynasindan izlerdi gorurdumm.. hatta bir keresinde donup bana bakti ve guldu selam verdi bende aynisekilde dondum ona- +1 yıl
Ee sen de ona karşılık olarak gözlerinin içine gözlerini parlatarak bak uzunca, gelir teklif eder ya da konuşur dayanamaz.. Ama umarım Trabzon'da yaşamıyorsundur, sevdiğim kız için böyle bir şey olabilir mi diye geçirdim bir an içimde.. Ortak çok nokta var anlattıklarında da ondan :)
Soran+1 yılyok yok merak etme trabzondan felan degilimm :)
yani ilk zamanlar bakmazdim, baya bi serttim sonradan onu iyice fark edince oyle nebilimm iste gecirdimmm asik oldumm.. ve her firsatta gozlerinin icine bakmaya calisiyorummm
Soran+1 yılproblem suki o burada artikkk pek yok :(
- +1 yıl
burada pek yok derken temelli mi gitti bir sürelik mi, eğer aklındaysan hoşlantısıysan ve gerçrek bir insansa dönünce direkt bağlantı kurmak ister..
Soran+1 yılyok yani is yerinde artik pek yok, onu baska yerlere yolluyorlar :( ama niye hic bilmiyorumm maalesef..
- +1 yıl
hiç mi gelmiyor, nasıl bir iş bu? ama dediğim gibi gelmeye başladığında konuşmaya çalışırsa gerçektir yoksa salla gitsin başka basit amaçları vardır bence..
Soran+1 yılson zamanlardir diger departmana yolluyorlar onu ya da disariya cotroller icin felan..
o departmanda biraz uzakta diyebilirim.. tam hangisine yolladiklarini bilmiyorum ama..
oda cekiniyor gibime geliyor :( iki gun once karsilastik iste o karsidan geliyoduu gozlerimee baktii durduu, ilk oonun oldugunu anliyamadim.. cunku arabasi yoktu ve bazen oyle adamlar gelir gider kutularla felan. sonra bi baktim oymusssss :( sonra onu gormek icin tekrar geriye disariya ciktim onu gormek konusmak selamlamak icin.. ama sansa baskasiyla konusuyoduu.. ama yinede selam verip gectimm oda hemen geri verdi- +1 yıl
ama ilk onun konuşmak istemesi lazım sen konuşma ilkten bence, zaten gelir konuşur eğer gerçek biriyse.. ayrıca biz de dün sevdiğimle karşılıklı yürüdük gözlerimizin içine baktık yürürken bayağı :)
Soran+1 yılevet oylee , amaa belki oda korkuyordurr hani is arkadasiyiz sonucta nebilimm..
dusun diger kizlarla konusmuslugu var ama bi benimle yok :(
ve beni her gordugunde sanki eli ayagi dolanir.. bir keresinde karsi karsiya geldik aynii yere gitcektik. buda hemen orada durdu dondu durdu yerinde guya baskasini bekliyor rolu yaptti hahaha- +1 yıl
bence sakın konuşmaya felan kalkma o gelecek konuşacak öyle olması gerekiyor çünkü gözlerinin içi gülerek bak bazen gördüğünde hafif gülümsesen de olur.. gelecek konuşacak hatta konuştuktan kısa bir süre sonra devamı da gelecek..
- +1 yıl
bunu yapmazsa zaten salla madem diğer kızlarla konuşuyor belli ki çapkın ama seni o kadar süzüp izleyip bakıp edip de konuşmaması da saçma
Soran+1 yılcunku biliyorkii diger kizlar evlii ve ben bekarimmm :)
capkin bir tipii yokk onunnn.. ve sadece gozlerime bakiyor- +1 yıl
tamam yapılacak ilk faaliyet belli, kızlar belli eder erkekler gelir konuşur.. ilgili sıcak gözün parlayarak gözlerine bakarsın gülümsersin hafifçe ama ve sonra sadece yanına gelip konuşmasını beklersin..
Soran+1 yıltesekkurler, yani gozlerinee derincee bakmamm gerekiyor ozamannn :)
insallahh gelirr konusur yaa- +1 yıl
bak tabii derince içten hafif gülümseyerek ama bunun dışında ilgi belirtme gerisini onun yapması lazım çünkü benim kız kardeşim istenecek el üstünde tutulacak çok sevilecek.. çünkü bunları hakediyor, bunları yapamayacaklar da ya hayatına girmeyecek ya da girdiklerinde en kısa sürede defolup gidecekler :)
Soran+1 yıltamamm coook tesekkur ederimmm :) elimden gelenii deniyecemm insallahhh :)
cook sagoll vallaa.. insallahh olurr.. gercekten seviyorum onu- +1 yıl
rica ederim biricik kız kardeşim benim canım.. hayır elinden gelen yok sadece istediğini belli edeceksin bakışlarınla gülümsemenle ve hafif davranışlarınla.. kendini ağırdan satman lazım o senin ayağına gelmeli, gelmiyorsa da daha bir şey yapmak yok.. bu süreyi sen belirle ama süre içinde de sonunda da hiçbir şey yapmayacaksın..
Soran+1 yılhihii :) coook haklisiinn, ama nebilimm Şu an okadar coookk ihtiyacim varki ona.. yani sansimm var mı yokmu onda onu ogrenmek istiyorummm :(
- +1 yıl
o kim ki onda şansın olmasın ya sana ilgisi var belli ama umarım iyi güzel yöndedir, önceki gibi biri değildir umarım.. sen daha üzülme kız kardeşim benim nikah şahidin olacağım senin ama gerçekten mutlu olacağın birine inanırsam..
Soran+1 yılaminn insallahh tesekkurler :)
- +1 yıl
Sen de benim bak, belli ki benim ki daha önce olacak :) F...'m ile :)
Soran+1 yılinsallah
- +1 yıl
O zaman ikimizin bu aşk sürecini birlikte yürütelim, yardımcımız olalım, ben zaten açığım sen de ya açık et ya da yaz.. İkimiz de birbirimizin desteğiyle başaracağız kazanacağız mutluluğu..
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBeklemiyorlar erkekler bir kızdan hoşlanıyorsa illa belli eder etmiyorsa yoğun bir duygu hissetmiyordur zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılamaa benimki is yerinden, belkide cekiniyordurr? bilmiyorumm yaaa :( o bakismalari felan yanii normal biri bakmaz oyle
+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı hic bı kızla. konusamadim hep utandım içimde ukte kaldı keşke bı kaç kızla. tanisip konussaydim içimdeki bu utangacligi ataydim yapamadım pişmanım.
03 Yorumla- +1 yıl
Geç artık yaş 32
- +1 yıl
18_20 li yaşlarda yaşamak isterdim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok sabırsız olduğum için genelde ilk adımları hep ben atıyorum, onlara yeterli sinyali verip rahat hissettirdikten sonra da onlar açılıyor. Erkeklerin prenses erasındayız kızlarım. Boş verin yine de çok takılmayın ilk kim açılmış, hayat kısa💅🏻
05 Yorumla
Soran+1 yılHahaha neguzel.. sen neler yapiliyorsunki onlar sana aciliyor?
Cevap sahibi+1 yılDirekt senden hoşlanıyorum yerine ilgini belli eden şeyler yapabilir veya söyleyebilirsin. Seninle vakit geçirmekten çok keyif alıyorum, seninle vakit geçirmek bana iyi geliyor, senin sohbetin çok farklı vs gibi şeyler söyleyebilirsin. Erkekler reddedilme korkusundan açılamıyorlar. İlgin olduğunu bilseler daha rahat olur
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere söyle mesela bunları
Soran+1 yılIste sorun su ki hicc konusmuslugumuz yokkk anca bakisip gidiyoruzz🥺
Cevap sahibi+1 yılAyy bak yakın zamanda aynısını yaşadım, hatta az önce bu konuda soru da sordum 😂 benim de hiç konuşmuşluğum olmayan biri vardı ve konuşmak tanışmak istiyordum. Üç hafta bakıştıktan sonra yeter be dedim (ismini bile bilmiyordum bu arada), bir gün ismini sordum, tanıştım, gayet samimi davrandı. Konuşmayı fazla uzatmadım, öylesine aklıma gelmiş gibi. Ertesi hafta da nerede olduğunu bildiğim için aynı yere gidip tesadüfen karşılaşmışız gibi yaptım. Öncesinde ismini cismini sorduğum için tanışıklığımız vardı hemen hâl hatır sorduk, konuşma uzadı sohbete dönüştü ve Instagram'dan ekleştik. Buraya kadar her şey yolunda, şimdi mesaj atmasını bekliyorum çünkü hâlâ atmadı🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler sevdiğini belli etmezler çünkü red yiyeceklerini bildikleri için umursamazlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılOoff yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılBu kişiye göre değişir ki özgüveni yüksek insan gider teklif eder sinyal gelirse tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılSanirim bunda ozguven yuksek degil🥺
- +1 yıl
Demek ki Yok ki bir girişimde bulunmuyor
+1 yılçok falso yapıyorsunuz çünkü, emin olamıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmmm ne gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m +1 yılBakmaz diye kendi adıma öyleyim ben bide rahatsız etmek istemem kimseyi
06 Yorumla
Soran+1 yıltamamda seviyorsan, ya da hoslaniyorsan, neden elinden gitmesine izin verirsin ki
- +1 yıl
Senin sevmenle olmuyor o işler herkes dış görünüşe bı bakıyor ona göre karar verir içi nasıl düzgün mu tanimak isteyen ben daha goremedim
Soran+1 yılben icinide gordumm yani insan hissediyor bazi seyleri
- +1 yıl
Kısmet diyelim o zmn
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Hmm
Çünkü karşı tarafın açılmasını beklemek çok daha az risksizdir...
Ayrıca Emma kalp ben...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Reddedilme korkusundandir bence itiraf ederse daha çok uzaklasicagindandir...
03 Yorumla
Soran+1 yılooffff keskeee acilsaaaa :(
Soran+1 yılyanindan gecerkenn onaa bakip duruyorummm baska neyapabilirimm
Özgüven eksikliği, ciddi ilişki yapıp piyasadan çekilmek istememeleri
01 Yorumla
Soran+1 yılooff yaaaa
+1 yılÇekingenlik
Veya kızın sevip sevmediğinden emin değildir01 Yorumla
Soran+1 yılpfff :( yaa acilsinlarr yaaa
+1 yılÇoğu prenses oldu ondandir😏😂reddedilmekten kokuyorlar işte kızlara kalıyor bu durumda 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
+1 yılben 1 kere açıldım red yedim artık kimseye açılmıyorum ne kadar sevsem de, zaten kızların hep bi beklentisi var karşı taraftan
00 Yorumla
+1 yılKabul etmeyeceğini düşünüyordur. Bazı insanlar hoşlandığını gizliyor o yüzden cesaret edemiyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki bir kizin sizdenn hoslandigini nasil anlarsiniz?
- +1 yıl
Ben anlamıyorum. Hiç tahmin etmediğim kişinin benden hoşlandığını öğrenmiştim. Bazı kızlar hiç belli etmiyor. İçinde gizliyor.
Soran+1 yılhmm anladimm tesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç beklemem Direk Söylerim olursa olmazsa olmaz..
04 Yorumla
Soran+1 yılNeguzeell keske herkes oyle olsa
- +1 yıl
Ben bu konularda çok hızlı adımlar atıyorum
Soran+1 yılIyimis
- +1 yıl
hızlı davranmam genelde kötü sonuçlar doğuruyor Açıldığım kızlar hep Aptal ve Kültürsüz çıktı
Ters tepkiden rededilmekten çantayı kafaya yemekten korkuyoruz çekiniyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne gerek var
Soran+1 yılEvet aynenn oyle.. amaa onun benden hoslandigini dusundugum icin basladim hoslanmaya zaten🥹
Soran+1 yılTesekkurler.. peki ne gibi birsey yapabilirim
Lise zamanlarında siz reddettiniz bırakın sonrasında da onlar reddetsin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılhahaha tam tersi onlar bizi red ediyoduu lisede :(
Soran+1 yıl:(
Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Ben reel hayatta bekliyorum esasen 😂 Açılıp sapık damgası yemektense daha iyi 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılIsinize gelince adim atiyorsunuz da simdi de atin ben valla adim atmam cunku fazlasiyla erkegin pesinden kosan kizlar var isterseniz adim atarsiniz demek ki cocuk cok iyi tipde degil
10 Yorumla
+1 yılOlay sadece bakismaksa o iş yaş olmaz
Kedi ciğere bakıyor ama uzamiyor
Oda öylesine bakiyordir olursa olur olmasa başka ciğer bulurum dio03 Yorumla
Soran+1 yılofff yaaaaa niyeeee acilsinn iste yaa
peki bir kizin sizdenn hoslandigini nasil anlarsiniz?
- +1 yıl
Biz kızlara nasıl iltifat ediyorsak sizde erkeğe iltifat edeceksiniz
Ancak öyle
Soran+1 yılne gibii mesela? ya da ne diyecegiz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek açılmak istese bile "bu beni taciz etti" diyen bir kadın olursa başı belaya girer. İnsanlar aşkını dile getirmeye bile korkuyor. Nokta.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için kriterdir adım görmedikçe adım atmam. Yani madem seviyorsun gel sen açıl, gözümde daha değerli olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılIste keske her erkek oyle dusunse ya
Cevap sahibi+1 yılBen bana değer verene değer veririm. Asla yarı yolda bırakmam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılReddedileceğimizi biliriz travma yaşamak istemeyiz.
15 Yorumla
Soran+1 yılOzaman erkeklerde kizlarda acilmasin sevenlerde kavusmasin
Cevap sahibi+1 yılHanımefendiler badboyların peşinden koşup onlara kendileri açılıyor sevgilisi varsa bile ikinci üçüncü sevgilisi olmayı kabul ediyorlar. Hanımefendiler sadece kaslı uzun boylu zengin playboylarla kavuşmak istiyorlar.
Soran+1 yılO oyle degilki
Cevap sahibi+1 yılBen her şekilde tersleniyorum badboylar hep kapışılıyor.
Soran+1 yılhmm
Yasla alakasi yok kendinle barisik ol hayatini yasa
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ilk adımı erkekler atmaz , laf söz olur çekinirler
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaav o tam tersii.. kizlar acilirsa oyle olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞımarmasın, kendini bişey zannetmesin, çirkinleşmesin diye. Bir çok kez kendi açımdan.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka acaba? O zaman nasil biriyle sevgili olacaksin? Hadi diyelim sevgili oldun, şimarmasin falan diye öküz gibi davran. Simarir yoksa degil mi? Nasil siğ bir dusunce ya bu. Hayatimda bir erkege acilirken bile boyle sığca dusunmedim çok sukur.
+1 yılBen bu işlerde tecrübeli değilim bu yüzden ilk adımı karşıdan bekliyorum o da olmadığı için sevgilim olmuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOoff yaa
- +1 yıl
Ne oldu neden oofff çektin
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok basit
Erkek : Merhbbb...
Ego patlaması
Kız : Ay sen kim oluyosun be köpek sapık pis tacizci defol
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?