AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Belki de yeterince hoşlanmıyodur, ciddi bir şekilde kafaya koyan erkek bir şekilde açılır bence
bilmiyorummm :( ama onunlaa oylee yasadiklarimizz felann bence bos degildir :( o bakismalar felan nebilim
Sizden emin olamıyoruz ki bi hoşlanıyomuş gibi davranıyosunuz bi arkadaşımız gibi bi çılsak hemen kabul edecek gibi bi hemen reddedecek gibi ne yapalım biz
Ben karşı taraftan bekliyorum o da benden bekliyorsa işimiz var ya
Hahaha aynenn sanirim o durum bizdede var🥺
İki ucu boklu değnek ya
Erkeklerde hoşlandığı kızdan red edilme korkusu olduğundan dolayı açılmaktan korku oluyor
peki bir kizin sizdenn hoslandigini nasil anlarsiniz?
Çünki acılırsak büyük ihtimal ben seni arkadaşım ya da kardeşim olarak görüyorum diyicek. İçimizde kalıcak bizimde
Yakışıklı veya zengin değilim açılıp da napıyım rezil mi oluyum
olmazsin tabikide
Olurum zaten adım sapığa çıktı bidaha kolay kolay hiçbir kıza açılmıcam
Cesaret edemiyorlar hoşlandıklarından daha çok çekiniyolar
yaaa niyee oylee yaaa :(
Bu çekingen bi çocuksa ama dışa dönükse hoşlanmıyodur
disa donukse derken?
Acildim cok hizli giris yaptim cikmadan evlilik teklifi ettim red yedim.. hic baglantim yokbsuan sevmistim
Benimde cevabını bulmaya çalışıp bulamadığım o soru
aaahh bee kuzummm yaaaaa :( niyee boylelerrr bunlaarrrr..
ooff vallaaa acilsaa kollarinaa atacam kendimii (kotu anlamda degil yani kabul edecem onu)
o bana bir kosar ben ona binnn
Ya inşallah açılır üzüldüm sana bak şimdi
tesekkur edeirmmm canimmm <3 insallahhh insallahhh
arkadasa anlattigim gibi durum soyle:
soyle anlatayim bizim durumu. biz ayni yerde calisiyoruz.. ilk zamanlar bana bi bakar sonra hemen kafasini asa eger ve bana yol verirdi.. sonra mesela o toplati odasinda olurdu bende ordan gecerdimm ben gecerken beni izlerdi ya da koseye gecerdim camdan bakardi bana (disarisi karanlik olunca beni izliyebiliyordu) ve oyle beni cok izlerdi.. sonra dayanamadim linked in den istek attim iki dakika icinde kabul etti.. bide calisma saatinde dusun..
sonra iste simdide pek gormuyorum bir ay olmustu onu goreli bugun bi karsilastik gunaydin dediik okadar baskasi vardi yaninda konusuyodu.. ama yinede selam verdi.. ve baktidaa..
ondan once mesela arabaya bidigi zamanlar beni aynasindan izlerdi gorurdumm.. hatta bir keresinde donup bana bakti ve guldu selam verdi bende aynisekilde dondum ona
Ya çok tatlışsınız sana tavsiye vermek isterim aşırı güzel giyin bakım yap biraz gizemli ol bazen ona bak ama selam verme yüzünü çevir filan seni kaybetme korkusu yaşat sonra bi an eskisi gibi ol gülümse ona konuş filan belki açılır yani ne kadar etkili olur bilemedim ama belki işe yarar arkadaşlarım bu taktiği uyguluyordu
Amaaa bendee senii yerimmm❤️ Cook tesekkur ederimm vallaa yaa🥰🥰 aynenn haklisinn.. her gun degisik degisik giyinmeye calisirim bugun ne giyindiysem yarin onu giyinmem.. bir iki hafta sonra geri giyerim ancak.. yaa onu bir sekilde actirmamm lazimm yaaa🥹😭 biryanim diyor mesaj at bir yanim diyor az daha sabret bekle diye
Dediğim gibi biraz gizem yarat bi ara onu kale alma selam verme biraz hasret çeksin kendiyle baş başa kalsın farkına varsın
Yaa zatennn bir birbirimizi gormuyoz ya simdi onu tinlamasam belki dusunur artik birisi var hayatinda gibisinden ya da nebilimm yaa.. zaten ilk zamanlar bakmazdim pek🥺😭
Yaa o zaman bi bahaneyle konuşmaya çalış ama bahane bul seni kolay kez sanmasın
Kız *
Iste cok zor yaa😭 bi yalnizz yakaliyamadimm onuu.. kac once yakalamistimm amaa ozaman daha emin degildimm😭 simdide goremiyorumm ancaa taa haftaya cuma gunu.. amaa ozamann gruplayiz iste
Ya kötü bahane üret mesela çakmak var mı sizde de başka bi şey sor bi şey sor ama yoksa sıkılır bakışmak bi süre sonra sıkıcı hale geliyor
Bilmiyorum acaba oyle mi gercekten biz 5 ay oluyor oyleyiz🥺
Erkek milleti başkasını buldu mu koşar bi şeyler yap seviyorsan
Ben herzaman bir kiza acilmak istemisimdir fakat kendimi cirkin olmadigim halde cirkin buluyorum bu nedenle acilmiyorum
sakin amaa sakin yapmaaa hem kendine hem ona yazik ediyorsunn
hicbir kiz benden hoslanmadigi icin bilemjyorum. Ama her erkek bir kizla konusunca o kiz beni seviyor der ve bu %99999 dur
Hmmm😅
kime sorduguna bagli, bazilarinda serat yoktur
Reddedilmeyi hazmedemiyorlar
aynennn :(
Ben açılırım reddedersede kendi bilir
aynenn oylee kendii kaybeder
Bana davranışlarının yakınlığı bana bakarken gözlerinin derinleşmesi ve bana şımarmaması
Bazen sertleşedebiliyorlar
oooo guzell :) insallahh oda anlar
Artk kızlar teklif ediyor dünya terse döndü
sonrada kizlar niye aciliyor oyle de boyle
Ya utangactir ya reddedilme korkusudur
off yaaa
Bazı erkekler öyle oluyor maalesef
yaaa niyeee yaaaa? ap acikk belliii o gozlerindenn hareketlerindennn asik diyeee :(
Böyle olduğu zaman iki olasılık oluyor ya erkekde çok çekingen ya da farklı sebepleri vardır bilmediğin.
hmm anladimm sagol
Sende sağol. Peki bu kişinin sana yakınlık durumu nedir?
soyle anlatayim bizim durumu. biz ayni yerde calisiyoruz.. ilk zamanlar bana bi bakar sonra hemen kafasini asa eger ve bana yol verirdi.. sonra mesela o toplati odasinda olurdu bende ordan gecerdimm ben gecerken beni izlerdi ya da koseye gecerdim camdan bakardi bana (disarisi karanlik olunca beni izliyebiliyordu) ve oyle beni cok izlerdi. ve bende onuu tabiii. sonra dayanamadim linked in den istek attim iki dakika icinde kabul etti.. bide calisma saatinde dusun..
sonra iste simdide pek gormuyorum bir ay olmustu onu goreli iki gun once bi karsilastik gunaydin dediik okadar baskasi vardi yaninda konusuyodu.. ama yinede selam verdi.. ve baktidaa..
ondan once mesela arabaya bindigi zamanlar beni aynasindan izlerdi gorurdumm.. hatta bir keresinde donup bana bakti ve guldu selam verdi bende aynisekilde dondum ona..
amaa bizim oyle hic konusmuslugumuz felan yok, hiicc konusmadikk :( diger herkesle konusmustur bi benimle degil
Gayet yandı teşhisini koydum Fakat sadece bir virgül kaldı senden istediği bilgiler kısmında ve konuşmalar kısmında senden fotoğraf görsel n*** tarzı içerikler istedi mi
yokkkk
Anladım , o zaman mesele tamamen öz güven sorunu , bu Kişi senden çok etkileniyor belki aşık bile oldu , fakat sana karşı konuşamıyor. Herkesle konuşur , rahattır ama sana gelince takılır kalır, senden o bilgileri istemesi aslında hikaye , konuşmak istiyor ama konuşmaya başlayamadıpının göstergesi bunlar. Kendi içinde söylemeye çekiniyor olması, senin ona karşı beğenilerinin olmayabileceğini düşünmesi , ters tepki almaktan çekinmesi gibi durumları yaşıyor. Ben onunla bir kerecik görüşsem 5 dk onu dinler , 3 dk da aklını erdirir 15 . Dk da soluğu senin yanında aldırırım ama işte ne yaparsın ki , böyle olamıyor
tesekkurlerrr :)
Rica ederim , kaç yaşında bu şahıs
27
Anladım, doğrudur. Sana açıldığı gün varya , ikinizde şaşıracaksınız
insallaahh acilirrr :)
İnşallah 😊. Bu gidişle sen onu çağıracaksın gibi geliyor.
ahhaa aynenn sanirimm oylee..
ama iki gun sonra insallahh geri gorcem onu.. activitelerimiz var.. vee sansaaa onunlaaa aynii gruptayiiiimmm :) bakalim toplamda 10 kisiyizz o gruptaa.. 2 tane bayan ve gerisi hepsi adam normalde. . amaaa iste o benimle konusurmu bilmiyom
Biraz zor, ancak sen doğal bir şekilde onun konuşmasına zemin hazırlayabilirsin
hmmm anladimm, yani benmi konusmayii deniyecem illk?
Sende konuşabilirsin ama , demek istediğim onun konuşmayı başlatacak oldugu bir manevra yapabilmen. Bu olmuyorsa, sana selam verdiğinde nasılsın diye sorabilirsin.
pekii onunn bana konusmasi icinn ne yapabilirim? ydada nasil saglarimm?
Ortamınızı bilmediğim için bu konuda fikir yürütmek ve tavsiye vermek gerçekten zor.
haklisinn, tesekkurler
Rica ederim 😊🌹
Nadirdir böylesi
.
:(
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.
hmm
Platonik takılmayı seviyordur belki 🤣
hahhaa
Bacım ne büyük derdin var
maalesef :(
İlk adımı kızlar atar
hayirr erkek atar.. kiz atarsa degersiz oluyor :(
Ret edileceğini düşündüğü icin
Tamamda iki terafta oyle dusunurse kimse acilmaz
Açılmayan kişi senden okadsd da çok hoşlanma mis risk almıyor sen neden acilmiyorsun
Bilmiyorum. Kiz oldugum icin olabilirmi
Ne alakası var eşit degilmiyiz
Yok iste
Tmmm
Reddedilme , laf söz olur etrafta
offjaaaa :(
Noldu ki açılsın mi istiyorsun
Bide hoşlandığını nereden biliyorsun ki artık erkekler açılıyor korkmuyor
eveett acilmasinii istiyorummmm
arkadasa anlattigim gibi durum soyle:
soyle anlatayim bizim durumu. biz ayni yerde calisiyoruz.. ilk zamanlar bana bi bakar sonra hemen kafasini asa eger ve bana yol verirdi.. sonra mesela o toplati odasinda olurdu bende ordan gecerdimm ben gecerken beni izlerdi ya da koseye gecerdim camdan bakardi bana (disarisi karanlik olunca beni izliyebiliyordu) ve oyle beni cok izlerdi.. sonra dayanamadim linked in den istek attim iki dakika icinde kabul etti.. bide calisma saatinde dusun..
sonra iste simdide pek gormuyorum bir ay olmustu onu goreli bugun bi karsilastik gunaydin dediik okadar baskasi vardi yaninda konusuyodu.. ama yinede selam verdi.. ve baktidaa..
ondan once mesela arabaya bidigi zamanlar beni aynasindan izlerdi gorurdumm.. hatta bir keresinde donup bana bakti ve guldu selam verdi bende aynisekilde dondum ona
Oha lan
neoldu?
Tam benim gibiymis eleman yani hakkaten seviyor da keşke bende sevilsem böyle ama benim sevdiğim kız bana böyle davranmadi yüzüme bile bakmadı hatta gidip konuşmama rağmen
aahh kardesimm yaaa :( .. vallaa bana bi acilsaaa ben ona bir degil bin kosarimm yaaa ama birturluu olmuyor
Ne güzel sen selam felan vermişsin bana selam verse herşeyi yapardim
Bence onun hiç cesareti yok ciddi değil belkide çok güzel birisin ondan bakıyor
evet verdimm, bu sefer dedimm bi adim at kendi kendimee.. ama ilk sabah karsilasinca vermedim slk gibii.. cunkuu arabasi yoktu ve dusundumm kesin yoktur bu diye ama megersem karsidan geliyomus sonradan fark ettim onu :( sonra onu tekrar gormekkk icinn geri disara ciktim ve oyle selam verdimmm :)
Arabası olmasa sevmeyecekmiydin
hayirrrr onunlaa alakasii yokkkk.. yanlis anladinn.. benimde kendi arabam var hatta onunki is yerinden ama benimki benim sahsii..
yani demek istedimki sabah arabasi yoktu yani kendisiide burada olamazdi.. ama megersem baska bir arabayla gelmis
He anladim
Peki erkek yakışıklı mı nasıl neden seninle konuşmuyor ki veya sen çok mu güzelsin sert mi bakıyorsun
yani aslinda onu ilk gordugumde asik felan ya da hoslanti yoktu.. sonradan sonradan onun o bakislari yuzunden hoslanmaya baslamistimm/ basladimm..
ilk zamanlar cooook sert bakardimm ama alttanda yumusak bir gulumseme :)
ve yani kendimi ovmek asla istemem ama beni cook begenen var, oyle olmazsa gorucude cok cikmazdi heralde
Lan aynı benim sevdiğim kızı anlatıyorsun ya bide sevdiğim kız sen çıkıyormussun 😅
Ama biz okuldaydik
hahaha demekk benzer hikayeler var :)
yokyokk biiziimkisii is hayati <3
ve hatta benn okulu bitirmeden bir yerden is tekliifi gelmisti ama kabul etmemistimm orayii.. ve buraya basladim simdiki calistigim yere.. oda benden 5 ay sonra felan basladi ve megersem bu bana ilk teklif gelen yerde calisiyormusss hahahah.. nerdenn nereyee
Vay be dahada yazmıyor konuşmuyor ben olacaktım ki ya
hahaha evett oylee istee :(
İnstasini felan bulabildin mi belkide ilişkisi vardir
buldumm buldumm, terk edilmis bir hesap gibi.. profil resmii cooook eskii.. ve ne takipcisi ne de takip listesi yukseliyor azaliyor.. facede aynisi yani
haaa amaa evli degil o kesin bir bilgii yaniii.. arkadasim dedi yemek molasinda bir kere demiski annem yapiyor ekmegimi felan hahaha.. sevgiliside yok bence
ınstagrami eski hesabı heralde demek ki şimdi başka hesap kullanıyor isminde değişik yazmış
Yani bilemedim bana bir kız selam diyecek ben durmam yani
bilmiyorumm pek sanmiyorum cok arastirdimm baska cikmiyor..
yani belki oda dusunmustur sonucta is arkadasi bu kiz bana oyuzden selam vermistir.. cunku yaninda baska bi adam vardi yani.. ama iste oda konusurken girmis oldum araya hemen geri selam verdi
Yani evet olabilir ama aranızda çok fazla tanışıklık olmamasına rağmen bakismalardan sonra selam verdiysen bence oda bir adım atmalı
aynennn demee yaaaa :( off bakalimm artikk.. hayirlisii
bazen mesaj atasim geliyor sonra diyorumm yapmaa kizim boş ver
Aynen ya o yapsın ama çok istiyorsan bir kez daha selam ver hal hatır sor birdaha da bir şey yapmazsa birak gitsin ben öyle yaptım 3 defa hal hatır sordum ders sordum ama tık yok eyvallah dedim yolcu ettim
sagoll kardesimm.. iste maalesefff buaralar burada calismiyorr onu hep baska yerlere yolluyorlar giciklarrr :( tek tuk goruyorsam sansada hep birii var.. bu haftaa daha gelmicekmis buraya haftayada :(
taa haftaya cuma anca gorebilcemm insallahh.. oda ozamann is yeriylee bi gezimizz activitelerimiz var
Hm anladım bizdede öyle aslında haftada sadece bir dersimiz ortak ama adam çok şanslı bence
Off yaa🥺 Valla oturup agliyasim vaarrr..
neden sansli?
E sen seviyorsun çabalıyorsun
Daha ne olsun
Eveett🥲🥺
karsı taraf bir sinyal bekler
nasil bir sinyal?
Gülümsemek, onunla ilgili yakın konusmak, bulundupu ortadan onu ilgi göstermek
Şimdi sürekli bakan selwm veren hep o olmus senden bir sey gelmemiş. sıra sende onu gördüğün yerde sen ona bak gülümse sen selam var. Hatta imkan varsa 2 bardak kahve yap tek olduğu bi yerde iktam et sohbet bağlasıon. acılmak illa teklif etmek değildir konusmak bir iletişimdir
yokyokk bakardii amaa selam vermezdi oylece izlerdi.. bende gulumser gecerdimm.. amaa neyazikki artik onu tek yakaliyamiyorummm :( ve son zamanlardirr artikk bizim binaya gelmiyor diger semtte ki yere gidiyor sanirimm ya da disariya yolluyorlar onu
Sosyal medyadan yaz merhaba bu aralar gelmiyorsum seni göremedim yaz
Siz niye açılmıyorsunuz
onunn acilmasini bekliyorum cunku o erkekk. ve korkuyorum beni kullanir diye
Neden herşeyi erkeklerden bekliyorsunuz. Hoslaniyorsan açıl sen izin vermediğin sürece kimse seni kullanamaz s
erkeklerde bizden bekliyor, bu doganin kanunu erkek acilir, erkek cabalar kiz degil.. nekadar bir kiz kacarsa okadar kovalanir.. evet oylede ama faydalanabilir yanii mesela ben onu cok seviyorum oda seviyormus gibi rol yapip birseyler yapabilir
Öyle olsun bakalım
evet
reddedilme korkusu vardır
Sevmeye doyamamak diyelim
Reddedilme korkusu var
Bundan sonra bize açılsınlar 😎😎
Ters cevap alacağımızı bildiğimiz için
Red yerim korkusu olabilir
Artık böyle
Niye bilmiyorum ama
Niyee yaa uuf🥺
Karşı tarafın hoşlanmadığını düşünüyordur
Sen nasıl davranıyosun ki ben rahat anlarım
ona bi bakiyorum sonra kafami egiyorumm.. ve kucuk bir gulumsemee :)
Anlamıştır
Ama demek ki o hoşlanmıyor
oda aynisinii yapiyorrrr.. zatenn ilkk o baslattii.. ve bende buyuzdenn hoslanmaya basladimm..
ve herkesle konusmusturr bi benimlee konusmadii.. hatta kac kes onu gordumm beni izledigini
Hoşlansa gelip açılır
bilmemm kolay degil haa is yerinde bi eger red yerse ozaman neolacak
Hoşlandığından emin
hmmm
Hayır derseniz ya da tümden kaybetme korkusu var
Durumuna göre değişir çokta şee etme
Hmm
Evet öyle ve bu arada nasıl yani kızların kullanılmasını istemiyorlar açılırsa falan red?
Erkek ayol onlar, erkek adam adim atar mi
neyapcak ozaman ya
Simdikilerin erkekligine tukureyim adammi bunlar
aynennn maalessef
Tamamen özgüvensizlik
nedenn acabaa
Herkes özgüvenli olamıyor maalesef
ooff yaaa bide okadar ap acik bellikii hoslandigii
Sende adım atabilirsin küçükte olsa
yaaa bakiyorumm onu gordugumde, sonraa nebilimm linked in den de istek attimm.. attigimm gibide hemenn kabul ettii
Maalesef böyle erkekler var ya senin daha çok adım atman gerekiyor gibi görünüyor
evet :(
Bence yapabilirsin
peki nasil yapacagim bunu
Konuşmaya çalışabilirsin mesela
sansimaa hep biriyle konusuyirr yaaa :(
Ama seninle konuşmuyor 😂
Evet🥲
Bazı Utangaç olabilir bazıları hemen açılabilir !!
Evet
Çoğu öyle
ooffff yaa niyee oyleee yaaa
Banada açılan yok oysa güzelsin derler
aynennnn
Bıktım bu durumdan
sapık denilmekten, reddedilmekten sıkılmıştır.
yokyaa o oyle bir tip degil
Bazıları utanır bazıları hemen açılır
ooff yaa niye oylee yaaa :(
Çünkü korkuyorlar hayır cevabından
oofff yaaaaa :(
Çağımızım erkekleri bizden daha dişil oldu
hahaha heralde :(
Bence seven açılır açılmıyosa sevmiyo
iste herkess acilamiyoo.. tanidim bir yengenin ogluda diyormus hepki; anne sevdigim hoslandigim kiza acilamiyorum pes ediyorum git sen bana bul baska birini dusun yani
Çünkü korkaklar 😂
hahaha
Erkek utanmamali
bencedeee
Nazlanıp kızlardan bekliyorlar da ondan
hee yaaaa, ama kizlarda acilincaa yanliss oluyo
utanıyor olabilirler
off olabilirrr :(
Bulursan sorunun cvbini bnada de...
hahaha :)
HE ya omrumu yedi bu erkolar
aynenn yaaaa
Utanıyor çekiniyor demeyin erkek çekinmez 😅
Hahhaa bilemicem artikk amaa sonucta ayni yerde calisiyoz
Çekiniyoruz
Ne gerek var yaa
Özgüvensizlik
Yaa onlarda yoksa bizde hiic yok ozaman
kendi üstüme alınamam çünkü benim çigene tarafımda var ama karşımdaki insanı da düşünürüm fazlasıyla ve haliyle fazla düşünmekten elimdeki fırsat kaçmış olur yani karşımdaki insanda bana bir işaret verse ne yürümesi koşarım 😂
özgüven-siz-lik
pff :(
Reddediliriz diye
amaa bizde oyleeee
tam aksi olmuyor mu
nasil yani
Evet doğru dedin ben kendim icin diyem korkuyom
Hayirr
redderler diye