Erkekler genelde neden kapalı değil de açık kızlara ilgi duyar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKapalı olan saklı çünkü, kadını saçları çok güzel gösterir mesela lakin kadın örtünmeyi tercih eder, bence doğru da bir tercihtir, tercihten ziyade farzdır örtünmek ve kadın farz olduğu için, inandığı için, basının üstünde bir ayet taşımak istediği için güzelliğini saklar, kapalı olan kadınlara karşı genellikle çoğu erkek daha mesafeli durur, çünkü o kadının mesafeli olduğunu düşünür, rahatsız etmek istemez, o kadının mahremiyete daha dikkat ettiğini düşünür, o kadına karşı daha ölçülü davranır, tabi ki her kapalı layığıyla İslamiyete göre yaşıyordur demiyorum. Kimi insan belki bikini giyer lakin öyle bir İslamiyeti yaşar ki, belki beş vakit namazını da kılar, bilinmez.
Erkeklerin dikkatini kadının saçları da çeker ama kapalı kadın saçlarını gizler, erkeklerin dikkatini kadının vücut hatları çeker lakin kapalı bir kadın bol giyinir, dikkat eder, bu yüzden erkekler kapalı kadınları tercih etmiyor, rahatsız etmekten, yaklaşmaktan, dokunmaktan uzak duruyorlar belki de, yanlış anlaşılmak istemiyorlar, çünkü kapalı kadınlar flört olaylarından uzak durmayı tercih etmek istiyorlar. Tabi ki kapalı çıplaklar da var ki onlar kendini belli ediyor, yani saçları açık kişi o kapalı çıplaklardan daha çok kapalı, ben burada tarafsız yorum yapıyorum lakin bir insan kapanıyorsa layığıyla kapanmalı, bilhassa kapalı hanımlar daha haysiyetli hareket etmeli. Tabi ki herkes haysiyetli olmalı lakin kapalı bir insan birçok değeri taşıyor o örtüde, layık olmalı örtüsüne.
Saçının bir tek telini göstermezken bir insan kendisine namahrem olan bir kişiyle usulsüz hareketlerde bulunmamalı, kaba olacak ama kendini elletmemeli, o zaman niye kapandın? O zaman niye saçının bir tek telini göstermekten kaçınıyorsun madem kendini, kendine namahrem olan birisine elleteceksen! Yüreğiyle kapanan hiçbir hanım kendini namahreme elletmez, bu kadar ileri gitmez, namahremle cinsel içerikli konuşmaz, şayet bunları yapıyorsa bu ikiyüzlülüktür, kapalı ama nasıl makyaj yapıyor, niye kapanıyor bir hanım? Dikkat çekmemek için, ilgiyi üzerine çekmemek için, kapalı hanımların makyaj yapmasını da yanlış buluyorum, ne alaka, o örtüyle o makyaj ne alaka !
Bazıları damacanaya bile halleniyor, bu yorumlarımda o sapıkları tenzih ediyorum.
Genellikle erkeklerde şöyle bir durum daha var, mesela açık hanımlarla tokalaşıyorlar lakin kapalı bir hanima ellerini uzatmıyorlar belki rahatsız olur diye.
Birde şöyle bir durum var, genellikle birçoğumuzun anneleri kapalıdır, onun için örtülü olan hanımlar erkeklere annelerini hatırlatır, daha bir özenli davranırlar onlara, onların değer yargılarına tecavüz etmek istemezler, o yüzden uzak duruyorlar bence tabi ki kapalı çıplaklardan, kuyruk sallayanlardan uzak durmuyorlar
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişkiye allahı katmak istemiyorum.
Yazın sıcağında ben şortla gezerken, onun o sıcakta anlamsız bir dogma uğruna kat kat giyinik gezmesi beni rahatsız ediyor.
Çocuğumun rızası olmaksızın sırf nenesi anadoluda doğmuş diye sünnet edilmesini tartışmak istemiyorum.
Beyninin 50 yıl sonra yeryüzünde artık tartışılmayacak saçmalıklarla doldurmasına katlanamıyorum.
Kendi inansın, kendi gibi biriyle inansın eyvallah. Ama bunu kendime veya bir yakınıma istemem.
Biliyoeum bir çok kadın mahalle baskısından örtünüyor, özgürlük anlayışı evrensel ama bu savaşı onlar vermek zorundalar. Onlara da büyük saygı duyuyorum tabi.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle bir genelleme olmamakla birlikte
Genel Türk erkeğinde şöyle bir durum var
Kapalı bir kadınla gezebileceği yerler kısıtlı olduğundan olabilir
Tabi bu erkeğine göre değişir
Uç bir örnek vermek gerekirse
Gece hayatını seven içmeyi seven bir erkek kapalı bir kadının bu durumu seveceğini düşünmediğinden yanına uygun bir kadın tercih edecektir
Her insanın hayalinde bir insan vardır
Ve yanındakini ona benzetmeye çalışır
Sonra baktı olmuyor sonra yenilerine özeniyor
🤷🏻♂️
Baş örtülüde seviyoruz baş örtüsüzde
Yeterki insan olalım diyoruz00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Benimkisi çok ama çok farklı. Açıklara ilgim, kapalılardan kat kat fazla. Bunun en büyük sebebi, bir hayalimin bana uyup uymadığıyla alakalı. Başı açık kadınla Avrupa'ya gezmeye gitmeye sıcak bakarken, başı kapalıyla aynı yere gitmek bana nedense ters geliyor. Bu takıntıma bir çözüm bulamadım gitti.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAmaçları farklıdır çünkü. Amaçları farklıyken bırak zaten uzak dursunlar senden, sadece sana gerçekten değer veren bir insan seni kabul eder. Baş örtüsü fiziksel çizilmiş bir sınırdır. Mesafeni korumak manevi bir sınırdır. Tesettür toptan kendini muhafaza edebilmekten geçer. Kimlere karşı kendini muhafaza etmen, kimlere karşı daha samimi olman, onların sana yaklaşımını aynalamaktan geçmeli. Böylece herkes hak ettiği değeri görmüş olur. Ayrıca şuna da değinmek istiyorum erkeklerin çoğu bunun ayrımını yapmıyor. Bu biraz da senin auran ve enerjin ile alakalı.
20 Yorumla
+1 yılAslında her çeşit erkek var özellikle kapalı insanları tercih eden veya uygun gören erkekler. Size denk gelmemiş olabilir lakin açık kadınların da sırf ilgili duyulduğu için ilgi meraklısı olduğunu düşünmeyin lütfen. Olan vardır ama her açık kadın böyle değil. Sizin kapanmanız nasıl bir tercih ise bu da aynı şekilde bir tercihtir.🙂
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce seks yapmamış, mümkünse oral yapıp ağzına almamış, mümkünse bak kardeşim yalatmamış, mümkünse bacaklarına elletmemiş, mümkünse g. ötünü ziktirmemiş, mümkünse öpüşmemiş, mümkünse el ele tutuşmamış, bir genç kız varsa eğer, yerden göğe kadar erkeklere sövmekte haklısın
20 Yorumla
+1 yılBirincisi çok ama çok yanlış düşünüyorsun... ben mesela Allah'ın emrini bilen ibadetlerini yapmaya çalışan bir kız ile evlenirim ve şöyle de bir durum var ben çok denk geldim sorularını vesaire gördüm bazı erkler kapalı olsun,, türbanlı seviyorum veya evli ve türbanlı kızlar beni azdırıyor falan tarzında şeyler diyenler bile var
10 Yorumla
+1 yılYa kardeşim sen kapalı olan bir kapıyı asla açabilirmisin yok ama açık kapıdan her kes rahat geçer anladın sen umurım kendine sadece erkeğine saklayan kadın yanlız olduğunu veya çirkin olduğunu asla sanmasın kendiyle gurur duysun açık bayan sadece kalabalık ister etrafını ve bedenini kollanarak tüm dikkati üstüne çeker ve öyle basit bir yaşam sunar kendine
11 Yorumla- +1 yıl
Ve ben kapalı veya açık kız ayrımcılığı yapmam ama kendini erkeğine saklayan kadın en güçlü kadın karakteridir nasıl diye sorarsanız çünkü asla bedenini kullanmadan her şeyi başaran dır
Ya bunun kapalılık ya da açıklık ile alakası yok bir insanın gönlü hangisine kayarsa onun peşinden koşar ben hiç kimseyi saçı açık ya da kapalı diye sınıflandırmam. Boşuna kuruntu yapıyorsunuz
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Herkesin tercihi farklı. Saygı duymak gerekir. Erkekler açık seviyor diye kötü hissetmen anlamsız. kapalı olanları sevenlerde var. Belki daha fazladır hatta sadece açıkları sevenler daha çok göze battığı için fazla geliyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yıltam tersi kapalı kızlara ilgi duyanda var
bu tamamen bütün erkekler böyledir diyebileceğimiz bir durum değil gizli00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. Şimdi sen kapali sin diyelim altındaki kaportalarin iyimi degilmi görünmüyor. Ama diğerlerinde ben burdayım diyor.
2. kahve ısmarlayayım desek sen mırın gırın edersin, çıkamam annem izin vermez der zaman kaybettirirsin, digerleri hemen
Vs devam eder gider
Birde güncelleme bölümünde sapık şerefsiz yazma kaliteni düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılSapık şerefsiz dediğimi bu kadar üstüne alınıyosan bi kendini sorgula bence QĞSÖEKXQLDOEMSMQLDLW
Cevap sahibi+1 yılçok kibar bir hanım efendisin. Siz soru sordunuz ben en az 2 şık altında cvp ladim. Sadece bayansiniz sapık şerefsiz demeyin istedim neden sinirlendiginizi anlamadım
Soran+1 yılYorum yapanlar sağolsun
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemek erdemliliktir.
Sizde sagolun
+1 yılBen kapalı kızlardan hoşlanırım açık giyinen kızlar dikkatimi çekmiyor.
Böyle yazdım diye de sapık falan değilim yanlış anlamasın kimse10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılkapalı kızla muhabbet kuramıyorsun zaten çok kültürlü olmuyorlar, mizahtan anlamıyorlar, her şeye dini karıştırıyorlar. haliyle erkekler rahatsız oluyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen çok espritüel biriyim ama amacım erkeklerden ilgi ihtiyacı değil de sadece merak ediyorum
- +1 yıl
İşte o açık kızlar erkeklerden ilgi de istiyor, sen ilgiye ihtiyaç duymuyorsun bak bu da bir eksi -
Soran+1 yılE sana o zaman ilgi isteyen o*ospularla mutluluklar abicim
- +1 yıl
İşte bu kafada birine laf anlatmaya çalışıyoruz ilgi isteyen kız sana göre o*ospuysa yazık kafana gerikafalı cahil yobaz seni.
Soran+1 yılSen laf söylemeyi mi öğrendin oy oyyy QŞSLEKZKENXMWŞLFMEAŞ
- +1 yıl
randomda atarmış türbanlı bacımız
Soran+1 yılTürbanlı bacın seni bişeyler yapmasın dikkat et
- +1 yıl
uu nasıl bir şeyler anlatsana biraz 😏
İnsanı kapalı veya açık diye kategorize etmek doğru değil.
20 Yorumla
+1 yılKapalı kıza da ilgi duyulur
Ama kapalılık dini bir sembol ortaya çıkardığından
Muhafazakar kız Tipi ortaya çıkma ihtimali yüksek
Öyle bir Kızla da kolay kolay sohbet edememe ihtimali yüksek
Ve açık kızlar daha çekici00 YorumlaŞahsen ben bile kapalı kızlardan biraz çekiniyorum. Hepsi değil ama genelde muhafazakar oluyorlar ve sohbetim huylarım falan hoşlarına gitmez veya yanlış anlarlar diye korkuyorum. En azından üniversitede durumlar böyle.
30 Yorumla
+1 yılvalla kapalı olanlar bana ilgi duymuyor o yüzden :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen yanlış düşüneceğim kapalı kızlara daha çok ilgi Duyar içindeyken daha çok merak eder
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı açık diye ilgi duymayı ayrımayı çok uzun zamanlar öncesinde bıraktım ya
10 Yorumla
+1 yılZihniyetleri bozukda ondan. Ben iyi birini bulsam kapalı direk kaçırmazdım.
10 YorumlaErkekler evlenene kadar eğleneceği kızlarla ilişki kurmak ister. Kapalı kızlara genelde ön yargıyla yaklaşırlar bununla eğlenemem gezip tozup yiyip içemem gibi düşünürler genelde.
10 YorumlaBilmiyorum böyle bir istatistik var mı ama onla alakalı değildir belki shfjhshs alaklıysa bile çekinmiş olabilirler. Kapalıya da yürünür yani neyin ayrımı bu böyle.
00 Yorumla
+1 yılBen kapalılardan hoslaniyorum valla fantazim bile olabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Sen kapali misin
Soran+1 yılEvet
+1 yılBeni bir kadında ilk saçı çeker çünkü. Kıvırcık kadının benim ilgmi çekme ihtimali yok neredeyse.
Kapalı biriyle neden bur riski alayım?
20 Yorumla
+1 yılAşkımm ilk başta açık kızlarla gönül eğlendiriyor geneli herkes ayni değil sonuçta ama evlenmeye gelince de açık kapalı fark etmiyor en namuslusunu arıyorlar
311 Yorumla- +1 yıl
Ilk ve son aşkım olur musun cok hosuma gittin
- +1 yıl
@maceracigencxxyy8 jxkdkdkdk görmedin bileee beni
- +1 yıl
Pp de gordum:)
- +1 yıl
@maceracigencxxyy8 ndmsmsmms
- +1 yıl
Gelsene:)
- +1 yıl
Heeg
- +1 yıl
@maceracigencxxyy8 nereyeee pardon?
- +1 yıl
Dm ye kxmdkdkx
- +1 yıl
Beni takip et
- +1 yıl
Ya da mesaj ayarlarini duzenle
- +1 yıl
Ben yazamiyorum
+1 yılÇünkü erkekler kadınlara değil göğüs ve kalçaya ilgi duyar. Hatta iç çamaşırına bile ilgi duyar.
00 Yorumla
+1 yılSapık da şerefsiz de sensin. Kime lgi duyacağımızı sana mı soracağız? ya kaşarı.
09 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen havla böyle hahahah
- +1 yıl
Sen anca biz erkeklerin ayağının altında paspas olursun. İncel. Bırak sevgiliyi arkadaş bile yapamazsın böyle dominant erkeksi tavırlarda bulunmaya çalışarak. Benim türbanlı arkadaşlarım var gayet de sevgilisi oluyor. Cinsel ilişki de yaşıyorlar. Sen ve senin gibi erkek düşmanları yalnız kalmaya mahkumdur. Seni kadın olarak bile göremiyorum şu yazdıklarınla. Hangi erkek seni becerdiyse iyi koymuş demek ki :D
Soran+1 yılSordum mu kanka QPZKQKDPWKCWNXŞPRNAMD SENİN ARKADAŞLARIN ŞEREFSİZSE BENİM SORUNUM DEĞİL.
- +1 yıl
Ben senin kankan değilim. Arkadaşlarıma da şerefsiz diyemezsin. Hepsi de kaliteli, sevdiğim insanlar. Sevdiklerim hakkında böyle konuşamazsın. Ağzını topla.
Soran+1 yılLan tamam bi git işine ya
- +1 yıl
Ben işimdeyim zaten. Sen işine git.
- +1 yıl
Lan da deme bana. Erkeklerle nasıl konuşulacağını öğren önce !
Soran+1 yılKendi fikrini belirtebilirdin ben buraya şerefsiz diye özellikle sana yazmadım git önce bi yazılanları oku sonra paşalık yaparsın
- +1 yıl
Ya sen ne adisin. Sus allahın belası sus. Senin gibi kadınlar yemin ediyorum tam dayaklık. Senin gibi kadınlara şiddete evet. İyi ki sevgilin olmamış. Olmaz zaten bu kafayla. Ne kadar iticisin. Yazıp yazıp duruyorsun bir sus artık. Erkeklere şerefsiz diyemezsin. Sabahtan beri hakaret ediyorsun. Allah uzun ömür versin senin. Umarım ömrünün sonuna kadar yalnız kalırsın. Seninle sevgili olacak erkeğin allah yardımcısı olsun. Olmaz bence gerçi ama neyse.
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Hic guvenilir degilsiniz ondan. Mali gormeden almam ben. Otur evinde kismetse oluru izle sen.
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvenilir değil diyen abimiz ne kadar aptal yaa QŞAMWKZJAMSDDĞXJNRDLQĞFN
Soran+1 yılEvde kalmış cahil bacım hahah
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılolay kapalı açık değil yaklaşımla alakalı sanırım.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kapanmanın amacı zaten ilgi çekmemektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle de o anlamda sormadım arkadaş falan olsun kapalı olduğunu söyleyince uzaklaşanlar var ya nasıl bi kafa onu anlamaya çalışıyorum
- +1 yıl
O kişiye bağlı bir tercih.
+1 yılBenim öyle bir takıntım yok. Benim için açık kapalı farketmiyor.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kapalı kızlar göz önünde olmak istemedikleri için kapanmışlardır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Şimdiki kapalıların açıktan farkı yokki zaten
00 YorumlaGorsel , erkekleri cekiyor oyuzden , elimizde olan bisey degil
00 Yorumla
+1 yılBen müslüman olmadığım için, diğer erkekleri bilemem.
10 Yorumla
+1 yılGenelde kapalılar ilgilerini çeker ama merak uyandırdıkları için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açık birine yürümek kapalı birine yürümekten kolay çarpılma durumun yok
00 Yorumlakizlar neden kapanmak yerine acilmak istiyorsa o sebepten
00 YorumlaDaha yobaz olabiliyorlar çünkü kapalılar geneli akpli oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen biseks olduğum halde kapalılarla olmuyorum şahsen tercih meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalılar sürpriz yumurta gibi çünkü, içinden ne çıkacağı belli değil.
Açıkların bastırılmış duyguları genellikle yok. Daha rahat iletişim kurulabiliyor ve keşfedilebiliyor.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir genelleme yok
00 Yorumla
+1 yılKapalısı ve açığı diye bir şey kalmadı ki artık en kapalı çarşaflı olan kadın ağzında alıyo herşeyi yapıyor açık olanı gören bacım diyor ama hepsin den daha sadık o yüzden kişiyi çok iyi tanıman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal mülk ortada ondan alıcısı çok olur seveni çok olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık kızlarla her şeyi daha rahat yaşayabileceklerini düşünürler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Açık ile kapalı kızın bir farkı yok ki artık eskidendi o
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öyle değil aslında kimden etkileniyorsa ona ilgi gösterirler
00 YorumlaMaksat acik ya da kapali olmak degik kapali olanlar da guzeller ama içleri guzel mi bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsapık diyorsan onlar için nefes alması yeterli karşı cinsin
00 Yorumla
+1 yılbenim ilgim kaplilara bir de cok merak ediyorum
10 YorumlaHer kapalida kapali degilki aciktan daha beter sana oyle denk gelmistir
00 YorumlaKapalılar neden açık der açıklar nede kapalı der ilginç
00 Yorumlayapmak istediklerimiz canlanıyor gözümüzde çoğu zaman
00 YorumlaBakmasın diye kapanılmıyor mu, normal işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir kapali kizlarda gayet tatli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence oyle bi sey yok
10 Yorumla
+1 yılİnan bulanıyor kafasını midem bulanıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kapakları elde edip yatağa atmak kolay diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Erkekler açık kapalı ayırt etmez
00 Yorumla
+1 yılSen öyle san herkes öyle düşünmüyor
00 Yorumla
+1 yılkapaplilar ninja cunku erkekler korkuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılYoo ben kapalıları daha çok seviyorum 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler genelde neden kapalı değil de açık kızlara ilgi duyar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler