Neden bazı erkekler kapalı kız ister sebebi ne niye açık kız istemiyorum deyip reddederler?
3 ay
Şimdi İslam dininde şöyle bir durum var bir kadın önce babasına zimmetlidir hem maldır çünkü daha sonra kocasına zimmet denir. Hani ben bir feminist olduğum için kadın kimse zimmetli değildir kendi iradesine bağlıdır. Bu yüzden hani kadının kapalı olması İslam'a uygun olması her şeyden erkek sorumludur der İslam dini.
Senin konuna Gelecek olursak kapalı kızların Yani daha Müslüman olduğu düşünülüyor Sözde Çünkü kendilerini dışarıya karşı korudukları düşünüyor Evet böyle güzel kadınlar var mı var hani güzelden kastım şudur kendisi tamamen böyle zarara girmiş siyah islam'a karşı uygun hareket etmeye çalışan kadınlar var onları Elbette saygı duyuyorum ama açık giyiniyor kapalı giyiniyor diye de tercih sebebi islam'dır bence.
Ama benim düşüncem şu kapalı kadın bir kapalı kutu gibidir ne olduğu belli değil ne anlamı vardı ki ya açık kadın En azından hani o çektirdiği özlemi hasreti Bende hiçbir zaman kapalı kadın yaptıramadı. Atıyorum hani sizin kaşar olarak gördüğünüz kız ya hiç unutmam o kadar güzel giyinmiş o kadar şık eşek o kadar Öz bakımı var ki Düşünebiliyor musun bildiğin geri dönüşüm çöpünde çalışıyor yani orada Kıza dedim ki Keşke bana eş olsa ve kaç kişinin altına yatmıştır Affedersin o kız hani gerek yok çünkü kapalı bir kadın aldığın zaman her boku yemiş de olabilir gerçekten İslami olarak kendini korumuş da olabilir Açık kızın ne olduğu belli ya
açık kızın ne olduğu belli mi? ama her açık kız ahlaksız şeyler yapmıyor ki.
Şimdi ben sana şöyle söyleyeyim açık ve net yani Yaram olduğu için söylüyorum kapalı bir kadın zamanında ben çok isterdim tamam mı o kadar isterdim ki Ah Derdim bir Karım olsa da böyle hani kapalı namazında abdestinde feza bu düşüncem ne zaman sona erdi biliyor musun İzmir'e gidip geldikten sonra açık kadınlar kapalı kadınlara göre daha Hani bana mantıklı çekici ve davranışları daha olgun geliyor yani ne oldukları belli ben böyle düşünüyorum. 2 şey açık kız hani veririm vermem derinde değil verirse verir Vermezse vermez ama açık kızın ne olduğu belli vücut yapısı belli Hani bakacağın yer belli alacağın tatbilli zevk verir ama kapalı kadın yani Bana çok saçma geliyor çünkü kapalı kadın bende hissettirdiği tek duygusu ya bedenini kapatmış dini olarak kendini kapatmış insan istemiyor olarak inanıyordur yaşıyordur ona bir şey diyemem ama artık İslam falan kalmadı yani din diye bir kavram kalmadı ya şu an bak etrafına Hani kadın hakları zaten İslam'ın üstüne çıktı yani eskiden kadına verilen haklar şu anki haklara karşılaştırdığın zaman zaten 1920'den sonra bu çok büyük bir gelişim oldu ve artık kadının üzerine erkeğin baskısı yok ve gitgide azalacak bak kadın cinayetleri oluşuyor biliyor musun niye biliyorsun bir kadını ve erkek malı olarak görmüyor bir kadın hiçbir erkeğin malı değil ha ben sana şunu anlatmak istiyorum Bana göre kapalı kadın anlamsız benim için anlamsız dediğim gibi onlara da saygı duymak lazım onları da bana ister kapansın ister kız ama ben açık kadının daha çok çekici güzel hoş kapalı kadın Neyse sadece işte bir din pazarına ayak uydurmak için kapandığını düşünüyorum. Ama Şunlara lafım yok sadece kafasını işte ne bileyim Diğer yerlerin değil de tamamen kapanan kadınlar var gerçekten Allah'a inanıyor Demek ki bunlar ki Allah nerede Onu da ben bilmiyorum Niye bilmiyorum dersen artık ben Umudum her şeyden kaybettim hani artık yaşamaktan biriyim umudum kalmıyor benim ya onların inanıyor olabilir yani saygı duyarsın onlara da ya onlar da yaşayacak bana ne
Elit ve düzgün erkekler açıkları tercih ederler özellikle sosyetik olanlar kapalılara bakmaz sadece heves için kullanır atar. Abazan yani cinsel duyguları sapmış erkekler kapalıları çok çekici bulur ve dindarlar da evlilik için kapalı seçerler.
Bazı erkekler için bu durum tamamen kafa yapısı ve yetiştirilme tarzıyla alakalı canım 🙃 Kimisi “kapalı kız daha sadıktır, daha namusludur” gibi kalıplaşmış ve baya yanlış bir düşünceye inanıyor 😶 Toplum baskısı, aile beklentisi, kendi güvensizlikleri de işin içinde oluyor. Yani aslında olay dinden çok, kafalarındaki imajla ilgili. Sen bu tarz biriyle karşılaştın mı, ne hissettirdi sana? 💬💔
Maalesef karşılaştım böylesi bizim toplumda çok var
Ah canım ya haklısın gerçekten çok var 😔 Türkiye “elalemin ağzı” cumhuriyeti resmen 😒💭
Ama bak şunu hiç unutma! Seni başörtünle ya da saçınla değil kalbinle karakterinle sevecek biri olsun hayatında 💖 Gerisi çöp zaten 🗑️
Kafasında kadını sadece “kapalı-açık” diye ayıran erkek zaten duygusal olarak çok sığ biri demek. Senin seviyende bile değil. Senin için aslında baştan elenmiş oluyor düşün 💅✨
Sen nasıl hissediyorsun bu durumda kendini? Üzülüyor musun yoksa “goodbye loser” deyip geçebiliyor musun? 😌🫶
Cevap
16Cevap
bılıncaltında oyle kodlu heralde daha ıyı masum 🤷🏻♀️baska bı anlam oldugunu sanmıyorum aılesel bı durum degılse tabı bazı aılelerde kabul etmıyo
Niye kızlar 150 boyu olup 180 erkek istiyor. Demekki herkesin bir zevki var
ya haklısın evet zevk meselesi ama ne bileyim, sanki bu konu bana daha katı bir konuymuş gibi geliyor.
Aileden dolayi tesettürlü olsun istiyorlar yaşam tarzları da etken
Cemaatçi erkekler oyledir, onlar huzur vermez baskıcı olur
Peki tam tersi kapali açık farketmez diyen daha korkunç değil mi? Benden sonra açık bir kızı kabul etmesi peki? Ne düşündürür?
İnsanların her türlü kriterleri olabiliyo şaşırmamak lazım
Kapalı kızlar namuslu olur diye
Ama o kadar yanlış ki. Ben ne kapalı kızlar gördüm, neler neler yapmışlardı. Ben açık olduğum halde konuştuğum biri bile olmadı.
Yani öyle düşünüyorlardir
Farklı nedenler var.
Sen kapalı mısın?
Açığım
Dini neden olabilir. Toplum etkisi olabilir. Fantezi vb olabilir.
?
Bu kadarı yeterli, teşekkürler
Özel olarak bir sıkıntı yaşadınız sanırım. Olabilir.
Kapalı bir kız ile garip bir diyalogum oldu.
Neyse.
Kapalı adamın kriteri
Yetiştirilme tarzı :)
Bunlarda kendi içlerinde ikiye ayrılıyor 😀
Niye reddetsin
Açık kız istemiyorum diyorlar ben de merak ediyorum niye reddediyorlar
Muhafazakardir
Merak olayı daha çekici gelir erkeğe
Bende durum tam ters
Kapalılar çok cesur çünkü
Çok genellemeli yorum bir sonuç vermez
Yani herkesi hoşlandığı başka