Selams
Rakkas geldi meydane.

#sosyetic
fav. 2
Selams
Rakkas geldi meydane.

#sosyetic
fav. 2
Ben ilişkiyi onarmam çünkü bir ilişki zaten bitme noktasına geldiyse belki de çoktan bitmesi gereklidir.. bazıları zorluyor sürekli bu da toksik ilişki yapıyor git gide.. bu yüzden de var olan ilişkim de son kez konuşurum.. eğer çözülmeyecek bir konu değilse zaten anlaşırız öyleyse de yol ayrımı daha doğru olur benim için.. ve yeni ilişki için de kendime zaman veririm ki zaten bir ilişkiden çıkmışken yeni bir ilişkiye başlamak başka bir kadına tekrar aşık olmak güvenmek de oldukça zorudur benim için.
Caaaannnn 😁🥳
Cannn ya :D 🥳🌸
Onarmak, tamir etmek payını daima tedbiren tutarım. Bazen kendi hikayesi içinde baştan yanlış anlaşılmalara veya üçüncü kişilerin kıskançlıklarına maruz kalan ilişkiler de olabiliyor maalesef. Herkese ve herşeye rağmen tamir edilmeye değer istisna ilişkiler de olabilir. Kadın ve erkeğin kâlplerinde birbirlerine dair aşk ve güven emareleri kaldıysa, son andan önce çabalanabilir. İlişkiler de bazen hasta olabilir, iyileştirilebilir, son nefesini vermediyse elbette.. Bitmiş ilişki sonrası zaten insanın kendi kendisini tamir etme süreci vardır..
Denenmiş denenmiyor maalesef. Onarmaya çalışmak aslında yeniden denemektir. İyi giden şeyler olsaydı o onarma çabasına girilmezdi. Yeni ilişki daha cazip. Çok çok aşık olunsa belki onarma ama ben yeni ilişkiden yana olurdum bu durumda olsam. Hadise güzel demiş⬇️⬇️💃🏻💃🏻
https://www.youtube.com/embed/31UV3qGp8IsBazen deneniyor ya :D gerçi hadise hiç denemedi djdjs ilişkilerde hadise gibi ol
Ahahah aynen😂😂işte çok aşıksan belki kolay kolay dikiş tutmuyor koptuysa🤪
Eğer ilişki tamamen battıysa ve düzeltme gibi bir durum olmuyor ise onu onarmak için uğraşmaya gerek yoktur, ayrılıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamak daha cazip gelebilir ama o kişi ile de iyi bir ilişkiye başlayabilir misin bunu zaman gösterecek tabi ki
Cevap
56Cevap
Duruma göre değişir bazen yenilik istiyorsun bazen de boşta kalınca aklına böyle eskiler geliyor
😃
djfj boşta kalmamak mı lazım yani
Hayır aslında onuda seviyorum tek olmak da güzel bence😃
Bence de 😅
Yeni ilişki daha güzeldir ya bence taze taze çıtır çıtır 😂
Aa, utanmaz seni :D
Hahah gerçekleri söylemek suç mu be 😂
Bazı gerçekleri söylemek suç sayılsın 😅
Yalan söyleyemem ben karakterim uymaz 😂
Sus ordan 😃
Nerden konuşayım 😂
Aha şurdaan
Tamam mikrofonu hazırla 😂
Minareye çııık :D
Sana ordan mı geliyor ses 😂
Yaşlandım ben, anca duyarım :D de haydeee
Sen yaşlıysan ben öldüm 😂
Öyle bir replik vardı ya.
Benim eğitimim eksik kaldı 😂
Asla, inanmam.
Neyse tamamlarsın artık 😂
Ben öğretmen miyim 😅
Öyle anlaşmıştık 😂
İlişkime yoğunlaşırım ne gerekiyorsa yaparım. Sevdim mi tam seviyorum bitiremiyorum ve yeni bir ilişkiye başlamak filan benlik değil. İlişkim biterse hayatıma hiçbir erkeği almam.
Elbette ilişkiyi onarmak. Öteki türlü yapan biri zaten ilişkisine sahip çıkmamış baştan beri bu onu gösterir.
Onarmanın da onarması var yani. Arabayı bile kaza yaptığı zaman boyuyorsun ama yüzünde pürüz kalıyor. Boyanan kısma iyice baktığın zaman belli oluyor sürekli geriye dönük baktığın zaman hep belli olacak. İlişkide de öyle ne kadar onarırsan onar o pürüzler her zaman karşına çıkacak. Onardığın zaman belli miktar gidebilirsin. Yeni ilişkiye de sağlam yaklaşırsın sağlam temeller atarsın o zaman iyi olabilir.
🙄 uzun uzun yazmışsın öyle 1903 kere shdj
Olmamış mı şekil 😄
Olmuş 😬
Yıpranmış ve yorulmuş ilişkileri ne yaparsan yap eski haline getiremiyorsun.
Kırgınlıklar yüzüne vuruyor insanın. Yenisine bakmak daha akılcıl.
İlişkiler akıl işi değildir :D
Gönülde zora sokuyor insanı, günaydın :)
Soksun, iyi geceler 😅
ahaha
Yıpranmış bir ilişkiden yeni ilişkiye atlamak, insanın kendisine yaptığı en büyük işkencedir. Bir süre zarfında, yalnız başına kalıp önceki ilişkisinin zararlarını onarması ve kendisini ölçüp tartarak yeni bir ilişkiye adım atması sağlıklıdır.
Bozulan bir ilişkiyi onarmak, tekrardan aynı durumları yaşamaktan ibarettir, düzelmez. Demek ki o partner, sana uygun bir kişi olmadığı bellidir.
Eğer bir ilişkiyi tek başına yürütüyorsan ilişkiyi bitirmek senin için en sağlıklısı. Çünkü ilişkiler tek taraflı olmuyor ve onarılması da imkansız demem o ki karşı tarafın bir çabası yoksa senin için çaba gösterecek bir ilişkiyi bulmak daha mantıklı. Ben böyle bir ilişkim vardı yeni bitti kendisi bitirdi iyi ki de bitirmiş. Benden çok arkadaşlarının sevgilisine değer veriyordu. Ve ne zaman kalbimi kırsa hiçbir zaman kendimi affettirecek bir şey yapmazdı. Her seyi paradan ibaret sanıp bir de bana annem çalışmayan gelin istemez ise girmek zorundasın dersi halbuki üniversite yıllarımdayım. Uzun süredir ağlıyordum ama zamanla geçiyor ve akillaniyorum. Uzun süreli değilse ve karşındaki kişiye baglanmadiysan ilişki yap eğer onu gerçekten sevdiysen kendine zaman tanı öyle yap. Ben şahsen hiç düşünmüyorum hayallerim yıkıldı.
Tamirci değilim ben usta da çağırsam bir yerden patlak verir o bir kere bozulan çok kere bozulur 😄 bardak kırılmış bir kere😃 yeni ilişki de hiç cazip gelmiyor şu an iyiyim böyle valla 😃
Önde tamirci ve usta olmadığını ispat et 😅
O soru değildi ki :D
Olsundu tamam :D inandık
Değiyorsa kalan canlı her bir hücre metabolizmasındaki enerji miktarına! Onarılır, gerekiyorsa savaşılır😀
Yeaah, yürü be 😂
🤣
Hiç bulaşmamak en iyisi. Alayı Nalet. Erkekler de ayni b. kun kahverengisi. Ben mi? Ben b. k değilim ben kokoreçim aq🤣
Sen niye gömdün şimdi herkesi 😅
İnsanlar... Bu içinde olduğum z kuşağı... Nalet olsun...
Çözülebilecek bir sorun varsa onarmaya çalışmak daha doğru olur. Ama olmayacak bir şey için zaman ve emek harcamaya gerek yok.
Katılıyorum beybi 🫠
Onaracağım hasara bağlı ufak tefek bir yanlış anlaşılmadan dolayıysa hemen tabikide kestirip atmam şans veririm ama yine aynı şeyi yaparsa ikinci defa o şansı vermem yolları ayırırım bir süre kendimi nadasa bırakır sonra yeni ilişkiye başlarım
Kırıldığı yerden tekrar kırılacaktır. Bazen zorlamamak gerek çiçeğim ya
İnceldiği yerden cut cut ✂️
Kesinlikle 🎈
Uzun zamandır seni görememistim. Korktuk sosyetic jsjxjxjxjxnd
Sebep jdjd
Evet, tatildeyim 😅
Mersi 🙏😅
İlişkiyi onarmaksa aranızda bir sıkıntı vardır sıkıntılarını tartışmak yerine çözüme odaklanmayi tercih ederse daha kolay onarabilir ama sıkıntılarını kaldıramıyorsa yeni bir ilişkiye başlamak daha iyidir.
Karşıdaki kişiye göre değişir. İlişki birlikte onarılır tek tarafın çabasıyla olacak şey değil.
Bir sorun olursa çözmeye çalışıyorum karşımdakinin çözme hevesi yoksa sevmiyordur zaten. Sevmeyen insanında hayatımda işi ne
Onarmaya da çalışmam yeni ilişki de istemem kendimi onarırım ilk bi :d
Bu iyiydi
Yeni bir ilişki.. Zira kimse değişmiyor. Boşuna enerji tüketmiş olduğu ile kalıyor kişi.
Nokta atışı.
Tecrübeler 😂
Kötü tecrübeler djdj
Maalesef 🤦♀️
İlişkiyi onarmak ama baktın olmuyor kalbine gömüp yaşamaya çalışacaksın, olursa da yine unutmayacaksın ama eğer aile kurmak istiyorsan mecbur da olsa adım atacaksın.
Onarma imkanı yoksa zaman kaybetmenin anlamı yok benim için yeni ve düzgün bir ilişki daha cazip olur
Bitirmek ve önümüze bakmak daha doğru bir tercih olur. Çünkü diğer durumda kafamızda soru işareti kalır. Kafamızda soru işareti kalmaması ve boş yere zaman kaybetmememiz için bitirmeliyiz.
Saygı varsa ve değecek biri olduğuna inanılıyorsa sorunları çözmek için elbette emek verilir. Tabi ilerlemiş bir ilişki için geçerli. Fakat saygı kaybedilmişse o ilişkinin geri dönüşü yoktur maalesef.
İnsana 3 kez aşık olma kredisi verilmiş ve idareli kullan denilmiş. O duruma bakılırsa eğer ilişkiyi onarmak daha olması gerekenmiş gibi görünüyor.
Yarım kalmış ilişki ise ve degecegini düşündüğün bir ilişki var olan ilişki denenebilir. Yikici, toksik iliskiyse zaman kaybı eskiyi yeniye dönüştürmeye çalışmak...
İlişkimin başlarında onarmak için mücadele ederim daha sonra keşke dememek için fakat baktım onarmaya çalıştıkca bir işe yaramıyor müsait bir yerde inecek var derim 😄
Yorulmak diye bir şey var ki yorulmak kelimesini yazdırırken bile yoruyor bazı şeyler akışına bırakmak lazım. Sen n'aparsan yap kaderin istediği oluyor zaten.
Tabi ki de ilk başta ilişkiyi onarmak ve daha düzgün bir hale getirmek. Bu per seviyor ve değer veriyorsan bunun için çaba sarf edersin. Ama eğer elden bir şey gelmiyorsa o zaman yoluna bakarsın.
Ben eskiciyim 😅 öyle kolay kolay atamam hayatimdan..
Bana göre bir ilişki onarılacak duruma gelmişse, çoktan bitmiştir aslında. Zorlamak gereksiz bence.
Evlendiğin zaman da zaten ya onarırsın ya da boşanıp başkalarıyla da evlenip boşanırsın bu hep böyle gider.
İlişkiye kim hasar verdiyse o onarmaya çalışır çünkü seven onarmaya çalışsa aynı sonuç eğer o hasar verdiyse yeni bir ilişki daha iyi
Yeni ilişki kurmak çok uğraştırıyor. Sıfırdan başlama düşüncesi bile aşırı yorucu. Var olan ilişkiyi onarmak daha rahat
Zor soru bazı şeylerin dönüşü olmuyor insanın içindeki kırgınlık ister istemez ilişkiyi etkiler yalnız olmak bana daha cazip gelir
Onarılacak bir tarafı var ise. Diğer türlü yok ise yeni ilişki. Gerçi pek benlik durumlar değil.
Bozulan şeyi tamir etmeyi pek sevmem
Hep yenisini mi alıyon
Bana baaak
Çok geç baktın :D
Şimdi herkes yeni bir ilişki diyecek ama işte başına gelen öyle demez. Yine kişiye ve duruma göre değişen bir durum.
Ben tamirci değilim onarmaktan falan anlamam. Bozulduysa at çöpe gitsin
İlişkilerde tamirci aranmıyor 😅
O aran kişi tamircidir benim gözümde. Sen onardıysan sen de tamircisi de sen de o potansiyel yok. Dünya yansa, ateşiyle sigaranı yakarsın 😂
Onaran olacaktı klavye yanlış yazmış
Canım sigara istedi :D yanar mısınız hepiniz shfjs
Ben dünyalı değilim, dünyalılara söyle 😃
Onlara söyledim zaten 😅
Ben de sigaramı yakabilir miyim? Çakmağımın gazı bitmiş😂
Hayır :D
Azıcık paylaşımcı ol bee 😁
Olamıyorum :D
Önce onarmayı denemeli baktık yine yok olmuyorsa o zaman ayrılmak ve sonra başka ilişki daha iyi bence. Hiç mi hatır yok onarmaya değecek kadar
Onarınca düzelcek uğraşmak lazım ama onarmayla olmicaksa pluruna bırakmak lazım
Karsimdaki kişiye göre değişir. Onarmaya layık ve hak eden biriyse onarırız.
Kesinlikle yeni ilişki. Ben eskiden farklı düşünüyordum ama anladım ki yok
İlişkilerden bir müddet kendini uzak tutup kendine gelmek en mantıklısı
Yeni bir ilişki. İki yorgun kalp tükenir bir süre sonra.
Kişiden kişiye değişir ama karşı tarafın tavrı önemli öküzü onarsan da öküz sonuçta
Onarmak gerekir. Kıymet vermek, kıymet bilmek ve kıymetli kılmak gerekir.
Onarılmayı hakeden veya haketmeyen olarak ikiye ayırabiliriz
Zaman değişti onarmak yerine yenisini bulmak daha kolay
Kırılmış bir şey asla eskisi gibi olamaz. O yüzden yenilerle devam 🤪
Yok ya sen yanliş biliyon garantiden drğiştirmek😡😡 eğrisiyle doğrusuyla sevmissindir nokta.
Benim gibi uzun süredir bir ilişki içinde olmayınca Yeni ilişki daha cazip oluyor.
Ayarları bozulmuş bir şeyi düzeltmek için uğraşmam
Hiçbiri sevgili meraklısı değilim önemli olan geç bile olsa doğru kişiyi bulmaktır
Eğer onarilmiyacak ise
Yeni bir ilişki derim
Karşılıklı bitememiş duygular varsa onarmaktan yanayım.
Tekrarlanmayan hatalar için onarmak tekrarlanansa da yoluna bakmak
Onarmak
Kim en baştan tanışacak şimdi of
😂
Yapıcı olmak, uzun süreki olmak kazandırır diye düşünüyorum
İlişkiyi onarmak cazip değil uğraştır
Yeni bir ilişkinin de var zorlukları
Onarmaya çalışmak ve çözüm üretmek gerekli. Yeni bir ilişkiye gerek duymamak en doğrusudur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?