Selâmlar!!
Senin için hangisi daha zordur, yeni bir ilişkiye başlamak mı, var olan ilişkiyi bitirmek mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Senin için hangisi daha zordur, yeni bir ilişkiye başlamak mı, var olan ilişkiyi bitirmek mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Benim için ikisi de zordur veya ikisi de kolaydır diyemem. bu tamamen yaşadığım duruma göre değişir yani şu an yaşadığım güncel ilişkimde eğer aldatma ya da o tarz ihanet durumları varsa o zaman ayrılmak benim için daha kolaydır çünkü sevmediğim birini sevmeye devam edemem bu yüzden de ilişkiyi bitirirdim. aynı şekilde ğer aşık olamıyorsam ayda duygularımdan emin değilsem neler yapacağımı bilmiyorsam da yeni bir ilişkiye başlamak benim için zor oluyor.
İkisi de zor, ikisi de kolay aslında. Birini hayatıma almak konusunda daha büyük sorun yaşıyorum ben. İnsanlara olan güvenim yerlerde sürünüyor ve haliyle yeniden birini tanı, kendini aç e hadi bunları yaptın ama uyum? Hepsi ayrı ayrı sorun. Hele ki ben bazen kendimle bile anlaşamazken başka biriyle anlaşabilmek her zaman kolay olmuyor.. Keyifli günler.
Yeni bir ilişkiye başlamak daha zor.. bağlanmak ana göre değil çok zorlanıyorum. İlişkiye başlama kısmında zayıf kalıyorum bu sebeple.. mevcut ilişki zaten belirli bir emek ve şanslar sonucunda tükendiyse öyle ya da böyle bitiyor
Yeni bir ilişkiye başlamak benim için zor değil. Güven, sevgi, sadakat görürsem şans veririm bir ilişkiye. Fakat var olan bir ilişkiyi çok büyük bir enkaz olmadığı müddetçe bitirmek beni zorlar.
Cevap
33Cevap
Yeni bir ilişkiye başlamak benim için zordur
Sebebi ise 5 defa reddedildim aşık olma duygumu yitirdim ne yazık ki artık önümden bir kız geçse bile başıma ya eğiyorum ya da başka tarafa bakıyorum
Reddedilme sebebim de bu yüzden ♿😔
ikisi de zor düşününce.. bitirmek sonra yalnızlığa alışmak içine geçen süre.. ve alışıyorsun sonra o düzene biri geliyor ve değişiklikler oluyor rutin bozuluyor.. ama son olarak bence bitirmek daha zor olanı.
Ikiside zordur duygularım cok değişiktir benim ağırdır duygularım başlamakta bitirmekte zordur benim için
Var olanı bitirmek daha zor olan. İlişki başlatmak da çok zor ama yaşanmışlığı bir yerde bırakıp devam etmek daha zor benim için.
Yeni bir ilişkiye başlamak daha zor. Ona güvenmem, alışmam, hayatımda hep olmasını istemem biraz zaman alıyor.
bitirme sebebi önemli unsur, şayet bitirmem gerekiyorsa durmam bitiririm, ama yeni bir ilişki için beklentilerim azalmıştır
Çok kolay ilişki bitiren bir insan oldum hep belki de kaşındıkları için bilemem. O yüzden benim için başlangıçlar daha zorlayıcı
Varken bitirmek zormuş, yokken başlamak zormuş.
Bitirmek daha zor oluyor, çünkü alışıyorsun
Bitirilmesi hak ettiyse var olanı bitirmek benim için çok kolay. Yeni ilişkiye başlamak ise çok zor
Başlangıç hep daha zor. Bitirmek tek bir ana söze bakıyor.
Evet yine her gün sorulan sorulardan biri hiçbiri ikiside kolaydır 👍👌
Seviyorsam bitirmek zor, sevmiyorsam zaten başlamam
Var olan ilişkiyi sürdürmek en zoru. Bir de pazar sabahları işe gitmek
Yeni insanlar her zaman daha çok yorar
duruma göre değişir misal yeni ilişkiye başlamak zor neden ben üşengeç biriyim. ilişkim varsa bitirmem son seçenektir
bitirmek zor ya paylaşılmış onca şey bir anda silineveriyor , sadece ilişkide diil , hayatın akışında bile. vefa olmalı.
O nasıl kıyas la. Elma ile armut kıyaslanmış
Bitirmek ve tamamen unutmak..
İkiside benim için çok kolay fakat önemli olan ne yaşandıgıdır ve ne yaşattıgı..🦂 '
Her ikisi de o kadar zor ki birinde üzülmekten yorulursun diğerinde herşeye baştan başlamakta🙄
Bitirme özürlüyüm
Var olan ilişkiyi bitirmek.
Var olan ilişkiyi bitirmek.
İkiside kolay, nekadar gerekli olduğu önemli... 🥂
Al birini vur ötekine.
Dirdurmek daha zor ikiside kolay
Var olan ilişkiyi bitirmek daha zor.
Var olan ilişkiyi bitirmek daha zor..
Başlangıçlar zor olur
Bitirmek çok zor
Var olanı bitirmek
Benim için ikisi de kolay.