Bir ilişkiye adım atmakta mı, yoksa o ilişkiyi yürütmekte mi daha zor geliyor?Bazı insanlar hayatlarına bir kişi çok zor dahil eder ama sonrasında ilişkinin ritmini tutturabilir, bazı insanlar hayatına çok hızlı biçimde insanları dahil edebiliyor fakat ilişki insanı olmadığı için yürütemiyor. Bana göre bir ilişkiye başlamak çok daha zor..
İlişkiye başlamak mı, ilişkiyi sürdürmek mi sana daha zor geliyor?
Kolay kolay bir ilişkiye başlamam ama yürütmek her zaman daha zordur. Çünkü bir çok özelliğini tanımaya başlarsın, sorumluluğun artar, fedakar olman gerekir, zaman ayırmak gerekir. O yüzden bunlara uymayanlar yürütürken daha çok zorlanırlar
Hayatıma çok fazla insan dahil eden biri değilim kalabalıkları, yeni insanları ve değişıklikleri sevmiyorum, o yüzden başlamak daha zor aslında benim için ama fazlasıyla dengesiz olduğum için deee "hadi sevgili olalım mı" diye sorulunca "hadi tamam" diyip sevgili olduğumuzu idrak etmek aylarımı da alabilir jdjd Sürdürme konusunda çok sıkıntım yok ama yani süreklilik haline çok çabuk adepte oluyorum.
kısaca :tanışacaksın, muhabbeti kuracaksın (becerikliysen) 3 ay arkadaşlık edeceksin, ağızını çaktırmadan arayacaksın hani ilişkisi var mı yok mu diye, sonra kumar oynayıp teklif edeceksin, şansın varsa evet der, yoksa en az 3 ay boşuna uğraşmışdındır genellikle o arkadaşlık da orada biter 😅Sence hangisi?