Sürdürmek zor.. Emek çaba sabır bir sürü şey gerektirir.. Başlatmak ta birsey yok... 100 metre engelli yarısı gibi düşün.. Silah sesi sei harekete geçirir.. Sinyaller duygular gaza gelmeler.. Ama engellere geldikçe takılmadan koşmak asıl mesele o :))
2
1 Yorumla
Soran
7 ay
Ooooo bu güzel bir benzetmeydi sanırım ne demek istediğinizi anladım.
Sürdürmek daha zor. Çünkü başlangıç küçük bir merhabayla, bir tebessümle, beklmedigin bir mesajla kendiliğinden oluveriyor. .
Kadın ve erkek için ilişkiye yüklenen anlam ve hissedilenler çok farklı bence. O ilk zamanlardaki lovebombing denen süreçte göz kapanıyor, akıl tutuluyor; görmen gerekeni göremiyor, düşünmen gerekeni düşünemiyorsun adeta. İşte bu tehlikeli, o yüzden sürdürürken dikkatin dağılıyor ve sağlam temeller üzerine inşaaya devam edemiyor hale geliyorsun.
Yavaş yavaş , sindire sindire , doğruyu yanlışı tartarak sürdürebilmek önemli ve zor olanı bence.
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
Bence öyle değil ya başlatmak zordur...(Benim durumumda) Tabiki senin dediğinde kendi bakış açınla doğru...
Kesinlikle ikinci paragrafta dediklerinin aynısını yaşayan, insanları çok gördüm bu sürecte.. dağılmalarınada şahit oldum..
Özgüven eksikliği veya fazlalığı varsa başlatmak zor. Ya kendini layık görmez, ya kendine layık görmez insan.
Karşısındaki kişiye veya kişilere karşı güven azlığı veya fazlalığı varsa da yürütmek zor. Ya paranoyak olur olmayan şeyleri kafada kurar durur ya da Kemal'im yapmaz moduna girer 😂
Benim kendime güven eksikliğim vardı. Kendimi kimsenin yanına yakıştıramaz hep eksik veya yanlış görürdüm. Onu daimi olarak aştığımı düşünüyorum. Bu yüzden başlamak değil de sürdürmek zor oluyor benim için.
1
5 Yorumla
Soran
7 ay
He yav valla zordur... En iyisi hiç başlamamak kuzen... Ahahah
Sürdürmek zordur, başlarken bir heyecanla, cesaretle başladın diyelim ama olmadı, diğer türlü oluru olan, uyum sağladığını düşündüğün ilişki için sabır, anlayış ve güven gerekiyor, ilişkide yol aldıkça anlıyorsun ki kişinin gerçek karakteri ortaya çıkıyor ve tabiki iletişimde akıcılık bekleniyor derken tüm bunlar içinde olgunluk ve kararlılık devreye giriyor işte ))
2
3 Yorumla
Soran
7 ay
Abiooo bu neğğ elinize sağlık bir kez daha anladım ki hepsi yorucu en iyisi başlamamak ahahah
Bence de başlatmak daha zor! Flörtün ilk adımları, heyecan, kaygı, "acaba o da ilgileniyor mu?" karmaşası... 🤯 Hele bir bakıştan anlam çıkarma çalışmaları yok mu? Ama işin güzel yanı, bu başlangıçların heyecanı tamamen özel ve unutulmaz. Sürdürmek de ayrı bir hikâye tabii... Sen hangisinde daha çok zorlanıyorsun? 😊
0
3 Yorumla
Soran
7 ay
Abi dedim ya başlatmak zor diye.. bunlar yorucu şeyler kuşko
Ahahaha tamam tamam haklısın Aşko Psigareşh! 🫣 Flört işleri gerçekten yüreği yoruyor, o ilk adımlar tam bir maraton gibi. Ama belli ki senin bu yorucu şeylerle başa çıkacak enerjin var! 💪 Peki ya başladın diyelim, ilişkiyi sürdürmek hiç mi zor gelmez sana? 😏
Zor başlayan, zor sürdürülür bence ve burada kast ettiğim “zorluk” belki insan kendi bile farkına varmayabilir zira aşık insan hipnoz olur ve karşısındakinin davranışlarına karşı büyülenir. Her şey hoş gelir her şey kabul edilebilir gelir. Hipnoz etkisini yitirdikçede sürdürmesi zor gelir zira iki tarafta dikenlerini tokuşturur ahahah
1
15 Yorumla
Soran
7 ay
Evet sanırım öyle...
Hipnoz bu bana tanıdık geldi çok garip evet evet hatırladïm görsel desen...
Sanmıyorum.. En azından biz kadınlar için, bizler aşka hipnoz oluruz. Bambaşka şeyler görürüz, hissederiz. İlla büyülenmeli yani. Bu büyü karşılıklı olursa, ortaya harikalar diyarı gibi bir şey çıkar ahahah. Ama tek taraflıysa o büyü tutmaz..
benim için başlatmak çünkü yolunu yordamını bilmiyorum ama zaten var olan bir ilişkide çok sürdüresim varsa karşımdakini nasıl idare edeceğimi ikna edeceğimi biliyor olurum başlatma işinde yeterince veri yok.
Başlatmak heyecanlı ama sürdürmek zor çünkü zamanla maskeler düşüyor gerçek karakterler ortaya çıkıyor ilişkiyi ayakta tutan sevgi değil emek oluyor herkes sevebilir ama herkes aynı çabayı gösteremez
1
3 Yorumla
Soran
7 ay
Ooo bu güzel bise açıklamaydı elinize sağlık fakat benim açımdan başaltmak zor ahahah
Bence başlatmak zor değil, sadece ilk başta bir süre birbirinizi iyice tanımaya çalışmak gerekiyor tabii o sürede de tartışmalar vs yaşanacağı için bazı şeyleri görürsün, hissedersin... Ona göre ilişkiye başlarsın