+1 yılBitirmek daha zordur. Anlaşmalı boşanma gibi anlaşarak bitiren çiftler için kolay olabilir. Ama biri bitirmek isterken diğeri salya sümük ağlayıp yalvarıyorsa nasıl bitsin. İyi veya kötü yaşanmışlıklar var. Onları kenara atmak da kolay değil.
İlişki işleri karışık yahu. Hiç bulaşmamak lazım. Zengin biriyle mantık evliliği en iyisi 😂😂
183 Yorumla- +1 yıl
Sonuç cümelsine gelene kadar çok iyi gidiyordun hayret içindeydim son cümlenle öze döndük 😂
- +1 yıl
Seni fazla şaşırtmak istemiyorum 😂
- +1 yıl
ya yaa çok düşüncelisin tenkss yuu 😂
- +1 yıl
Biri ninni söylese de uyusam 😪 yarın "beni ninnilerle uyutacak zengin karı var mı" diye soru sorayım en iyisi :/
- +1 yıl
aynen sor 😂 benim sorum ninni sorusu değil çünkü 😂
- +1 yıl
Kızım sana diyorum, gelinim sen işit :/
Neden "aaa biricik AKaKesKinKa'cığımın ninniye ihtiyacı varsa ben söyler uyuturum bebek gibi. Ayaklarımda bile sallarım 😇" demedin 🤔
Haaa neden, nedennn :( - +1 yıl
Çünkü o senin ihtiyacın benim değil😂
- +1 yıl
İnsan arkadaşının ihtiyaç duyduğu şeyi yapmaz mı :( insanlık, dostluk, kardeşlik kalmamış dünyada 😪
- +1 yıl
yapta helvasını yiyelim 😂
- +1 yıl
Şimdi yorgun hissediyorum. Helva da kavurur yersem iyice ağırlık çöker 😂 Kendime geldiğim bir ara yaparım belki 🥴
Sen de börek yap, enola kurabiye yapsın. Bir başkasına pasta, birine de kısır yaptıralım. Altın günü başlatalım.
Kızlar soruyor altın günlükleri 😂😂 - +1 yıl
Altınları sen getireceksen kabull 😂
- +1 yıl
Herkes kendi altınını getirecek bana verecek. Ben saklayıp biriktiteceğim onları 😁😁
Her ay 5 tane çeyrek toplasam böyle güle oynaya geçinirim 😂😂 Güzel bir gelir kaynağı. 😂 - +1 yıl
yaaa sen yılann sen zekii sen zehirrrr 😂😂
- +1 yıl
Zengin karı bulamayacağım sanırım :/ öyleyse altın günü dolandırıcılığı yapmaya başlayayım bari :/
- +1 yıl
Bakkaldan altın çikolatalar vardı ya ondan alır kandırırım seni yersin 🤣🤣
- +1 yıl
O çikolatayı yerim ama bu numaraları yemem 😂
- +1 yıl
ahahaha 1 tlyi sarıya boyarım çare tükenmez yersin 🤣😂
- +1 yıl
Ben en iyisi senin altın parasını ibana alayım 🤔 sen sahte altınlar getirirsin. Bir işkillendim 🤔😂
- +1 yıl
Şopcuyum ben bana güven olmaz 🤣🤣
- +1 yıl
Bana şop yapsana 😂 istek şoplar alıyor musun 😂
- +1 yıl
yasalsa ve ücretiyle tabiki 😂🤣
- +1 yıl
İllegal işlere bulaşmam ben 😂
Borcun olan 10 kuruş için 10 şoplama 😎😎 - +1 yıl
valla neler isteyen var da burada bahsetmiyim 🤣🤣 10 mu 🤣 sen ne okudun üniversitede? Matematiğin niye bu kadar kötü? 🤔
- +1 yıl
Matematiğim iyidir benim 🤔 kapıştırabiliriz istersen 😂
10 tabi. Tanesi bir kuruş. Kaç gün oldu ödemedin. Faiz bindiriyorum 😂 - +1 yıl
iban ver dedim vermedin? nasıl ödememi bekliyorsun ki?🤔
- +1 yıl
Veriyorum ülen 😂 ödemezsen "torti borcunu ödemiyor" diye soru soracağım 😂
- +1 yıl
eyvahhh 😱😱😱 ya ben feyk atmıştım 🤣🤣
- +1 yıl
Artık geri dönüş yok 😂
- +1 yıl
eee şeyy ne oldu ki?🤔 konu neydi 🤔kafamı vurdumda bişi ghatırlamıyorum 😱
- +1 yıl
Böyle yaparak kurtulamazsın 😡 ya paramı verirsin ya da site senin 10 kuruşun üstüne yatan biri olduğunu öğrenir 😎
- +1 yıl
Ben tehdite pabuç bırakır mıyım? 🤔🤔🤔 Sorunu kaldırtırım 🤣🤣 tehdit böyle olur😂
- +1 yıl
Kurallara aykırı olmayan bir paylaşımı nasıl kaldıracaksın 🤔 bu yorumları da ss alıp soruya ekleyeceğim 😂
- +1 yıl
yooo kurallara aykırı çünkü benim adım geçiyor ama ben istemiyorum iznim yok bunuda ekle ss ye 🤣🤣
- +1 yıl
Adını kullanmadan sen olduğun anlaşılacak şekilde kılıfına uydurmak zor değil 🤷♂️😂
- +1 yıl
ahahaah bunu ss alıp yorum olarak paylaşacağım ayağına sıktın 😂
- +1 yıl
Burada yazdığım yorumları paylaşman bana bir şey kaybettirmez 😂 sadece hakkı olanı almaya çalışan bir gariban görüntüm var burada 😂
- +1 yıl
ahahaah yooo hiçde bile 10 kuruş için ortalığı ayağa kaldıran bir görüntün var sadece 😂😂
- +1 yıl
Hakkım olan 10 kuruş 😂
Herkes benim arkamda durur bu durumda.
Paylaşırken zengin karı arayışımdan da bahset. Belki kısmet çıkar :/ - +1 yıl
ahahaha bahsetmicem evde kal bana bu yaptından sonra sana bide zengin kadınmı arıcam 😱😒
- +1 yıl
Hani emrime amade bir tortiydin 🥺 ne oldu sana böyle 🥺 hakkımı aradım diye mi bana karşı böyle kötüsün 🥺
- +1 yıl
ben seni dostum sanıyordum 🥺 kalbimi çok kırdın 🥺 kalbim bam güm 🥺 ramazan topu gibi sesi duyuluyor 🥺
- +1 yıl
Dostuz tabi 🥺 sen pencereden atla ben de atlarım. 🥺 Ama işte alışveriş başka dostluk başka :/
- +1 yıl
enola'nın kıymetini bir kez daha anladım 🥺 o canın sağ olsun derdi 🥺 gerçek dost iştee 🤔
- +1 yıl
Yaaa hem borcuna sadık olma hem de üste çıkmaya çalış 🥺
Şu emojiyi de atıp tutma o emoji beni yumuşatıyor 🥺 - +1 yıl
Biliyorum 🥺 o yüzden atıyorum ya zaten 🥺 belki borcu silersin 🥺
- +1 yıl
İste neyim varsa vereyim 🥺 ama borç silemem 😔
Bir şeyim de yok zaten. Borcunu ödersen 10 kuruşum olacak işte 🤑🤑🤑 - +1 yıl
Bunu yapmaya üşenmedin mi 😂
- +1 yıl
ahahaha yok çok kolay oldu 🤣🤣
- +1 yıl
Ayy fotoğrafımı galerine indirdin 😇 cüzdanında vesikalığım varmış gibi hissettim 😇😇
😂😂😂 - +1 yıl
yok ya hu pc deyim. Pcye copyledim çöp kutusuna atacağım şimdi 🤣🤣
- +1 yıl
Çöp kutusu mu 🙄 Ayıp olmuyor mu 🙄
Beni beni 🥺 AKaKesKinKa'yı çöpe mi atacaksın 🥺 - +1 yıl
seni seni biricik AKaKesKinKa'yı çöpe atacağım tabi 🤔 ömür boyu saklayacak mıydım🤔 😂
- +1 yıl
Çıktısını alıp tişörtüne baskı yapmalıydın onu :(
Çöpe gidecek olması üzücü nedense 🥺 - +1 yıl
sana attım al ordan sakla 😂😂
- +1 yıl
Ben de seni çöpe atacağım 😪 hemen indirip sileyim 😪
- +1 yıl
emeğimi yani 😱🥺 peki 🥺
- +1 yıl
Zen beni atarken iyi 😒
- +1 yıl
🥺🥺
- +1 yıl
Kalbim 💔
- +1 yıl
nolmuş ki 🤔
- +1 yıl
Çöp muamelesi gördüm 😔 saygısızlık yapıldı bana 😔
- +1 yıl
Aaaaa 😱 aşkolsun 😱ben kıymetli fotonu kimse görmesin diye kaldırdım. Çünkü herkes görmesin çünkü kıymetli 🤔
- +1 yıl
Onu kaldırmak (çöpe atmak) yerine en sevdiğin kitabın arasına (gizli bir klasöre) koyabilirdin :(
- +1 yıl
ahahaha saçmalamasan mı acaba 😂 pc de kendi fotom dahil hiçbir şey tutmam. Sadece çalışmalarım var. Karışıyor sonra, çalışmalar, program vs dışında hiç bir şey tutmam.
- +1 yıl
Ben de senin bir çalışman olmamış mıydım o montajla 😔 beni bir çalışma olarak görmedin mi 😭
- +1 yıl
sen dostsun çalışma değil 🤪
- +1 yıl
😂 😂
- +1 yıl
Yahu daha yeni bunun muhabbetini yaptık 😂 sıradaki sorum oymuş meğer 😂
Beni beni 😔 çöp kutusuna atmışsın fotoğrafımı 😔
Hangi fotoğrafım vardı acaba o zaman 🤔 - +1 yıl
Pp'ndeki nah fotosuydu ama hangisi bilmem 🤔 özlemişim o zamanlarımı ciddi 4 ay önce hayat güzelmiş bana 😂😏
- +1 yıl
Götürüyorum seni o zamanlara işte 😂 bak ne iyi nunuyum 😂 nostalji ihtiyacını karşılıyorum 😂
Şimdi cevap ver. Beni neden sildşnu🥺 hani çalışmalarını saklıyordun 🥺
Profilimde şimdi olan fotoyu da sildin mi 🥺
Şu an çizdiğini silecek misin 🥺 - +1 yıl
Götürüyorsun ama o zamanlar geçti aynı olmaz ki 😪 yahu sen nerenle okuyorsun yazıları 😂 yukarıda da demişim sana kendi fotomu bile tutmam diye çalışma durur foto yok 😂
- +1 yıl
Yahu sen çelişiyorsun ama 🙄 çalışma oluyorum ben de 🙄 olmuyor muyum 🥺 beni çalışma olarak görmüyor musun 🥺
- +1 yıl
hobaaa 😂😂
anlatayım bak bir foto var ben onun üzerinden çiziyorum işim bitince fotoyu alıyorum kendi çizdiğim şeyi saklıyorum fotoya gerek yok elimde çizim var zaten. - +1 yıl
E ben çizimler için diyor çalışma zaten 😂
Çalışmalar duruyor yani 😇
Nunu klasörüne at onları 😎😂 - +1 yıl
ayyyy kafayı yicem çığlık atacam şimdi 😂😂 klasörümün adına bile karışmazsın yahu ama adı nunu evet 😂😂
İşime gücüme karışma ayrıca pc benim çalışma benim sana mı soracağım açıklama yapıyorum birde 😂😂 - +1 yıl
Nunu anayasasına göre büyük nunu küçük nunuya karışabilir 😂😂
Klasörün adını da tutturmuşum 🤔😂
Bugün de tutturduk. Bakalım yarın neyi doğru bileceğim 😂😂 - +1 yıl
Nunu anayasasına göre büyük nunu küçük nunuya hangi hakla karışabilir 🤔🙄🙄
- +1 yıl
Töreler böyle söyler 🙄 sen törelerşmize karşı mı geliyorsun 🙄
youtube.com/shorts/JKKLJs_Unxk?feature=share - +1 yıl
🙄🤨🤨🤨 ne dedin bir şey mi dedin🤨
- +1 yıl
Kaş çatacak bir şey yok korkutma beni 😰
- +1 yıl
Bah hala lafımın üstüne laf söylüyor 😂😂😂
- +1 yıl
Affet hanım ağam 😂 cahilliğime ver 😂 susuyorum şimdi 🤐😂
- +1 yıl
😂😂
🤭🤭
En İyi Cevaplar
+1 yılBaşlamak zor. Tanıması, güvenmesi, sevmesi, aşık olması. Bitirmekte ne var. İhanet etti veya sürekli yanlış yapıyorsa bitir. Duruşu olan her insan kolay bitirir. Duruşu olmayan acınası hallere düşüp bitiremez.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bence bitirmek daha zor. Çünkü arada geçen onca vakit bir çırpıda bitmesine bazen insan el veremiyor. Bu kısmı zorluğu var sadece bence.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlamak daha zor bence toksit ilişkiyi bitirmek te çok zor oluyor ama.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkiye başlamak daha zor. çünkü bitirmek kolay bir cümle yetiyor ama sizi gerçekten sevecek aşık olacak kişiyi bulmak zor
12 Yorumla- +1 yıl
bitirmek daha zor gibi bence, çünkü bitti diyorsun ama kabul etmiyorlar
- +1 yıl
Gitmek yeterli oluyor. seven birini bulmak daha zor
+1 yılikisi de zor değil aslında
sadece olayları içinden çıkmaz hale getiren biziz
hepsi bu11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Başlamakta bitirmekte çok zor. Güvenip hayatına tamamen alman ayrı zaman alıyor, emek verdiğin birini bitirmek desen ayrı zor.
10 Yorumla
+1 yılbir seyi inşaetmek mi daha kolaydır yoksa saniyeler içinde enkaza çevirmekmi?
16 Yorumla- +1 yıl
Saniyeler? 🤔 Saatler günler hatta yıllar bile saniyelerden oluşuyorken bu kadar basite indirgenemez. Bitti demeyi anlamayan çok insan var
- +1 yıl
bir iliskede ayrilik konusu gectikden sonra zamanla karsi tarafın sevgisi yok olur , güveni yok olur , bitmek için ciddi ciddi düşünmek gerekir lakin kafada bitirdinmi bir ilişkiyi bitmiştir yani karşı taraf ne kadar çabalarsa çababalasın biter , bitiyorda
- +1 yıl
Bitti ise bitti. Ama hala döneceğini sanıp ısrar eden kitle fazla. Ayrılmak daha zor. İstemiyorsun ama seni taciz edercesine rahatsız ediyor laftan anlamıyor. O yüzden başlarken ben bundan ayrılabilir miyim? Önce bunu düşünmeli
- +1 yıl
bu düşünceye katılıyorum
- +1 yıl
gunun birinde olmazsa ayrilabileceğiniz saplantılı olmayan size zarar vermeyen mutlulunuzu isten birisini tercih edmeniz mantıklı olucaktır
- +1 yıl
Kesinlikle öyle...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBitirebileceğin biriyle başlamak kolaydır 😂
hava soğukken sabah erken kalkmak daha zordur14 Yorumla- +1 yıl
yiiaaaa sen neden bu kadar çok haklısın kiii 😂😂
- +1 yıl
Senin olmadığın yerler de eveet 😂
- +1 yıl
yaaaa😍😍 bu sefer çok kötü düştüm 🤪😂😍
- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Fazla enek verilmemiş bir ilişki ise bitirmek kolay, ilmek ilmek işlenmiş yıllarca sürmüş bir ilişki ise bitirmek üzücü ve zor olur
10 Yorumla
+1 yılİkisi de zor. Ama başlamak bitirmenin yarısıdır demişler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Başlamak kolay bir anda oluyor, Bitirmek ve unutmak çok zor.
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi bilmem de valla isteyerek sevmedim, sevgimi bitiremiyorum da bence sevmek zor
10 Yorumla
+1 yılbitirmek benim için 2 sn
21 Yorumla- +1 yıl
işte bu yaaa 😍
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bitiriciliğim iyi de başlatmam kötü
17 Yorumla- +1 yıl
Neyse birinde iyisin en azından 😂
- +1 yıl
şunu dedin ciğerim kahroldu 🚬 yak yak 😥
- +1 yıl
ahahahaha yok be ben canımı severim biri için ne kalbimi yakarım ne sigaramı 🤣 ikisinide kullanmıyorum 🤣🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Cevabı düşünmek daha zor sanki.
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 oda doğru
+1 yılAnlayışlı olmak en çok erkeklere zor geliyor
12 Yorumla- +1 yıl
iki tarafta birbirinden beter
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılBaşlamak zor, ve bitirmek bir seçenek değil
10 YorumlaBaşlatmak.
10 YorumlaYaşamasam da biyirmek diyorum.
10 YorumlaGece yatmak daha zor.. 🦂 '
12 Yorumla- +1 yıl
doğru 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de kolay
120 Yorumla- +1 yıl
Sana bana kolay, millete zor çok zor kafayı yiyorlar 🤔
- +1 yıl
Millet kafayı yemiş. Bazılarının tek derdi manitacılık mı acaba diye düşünüyorum 🤔
Ama 4 saniye falan fazla düşğnürsem başım agrır 😂 - +1 yıl
ahahahah hadi diyeceğim ki bunlar ergen ondan ama kazık kadar insanlarda aynı durumda. Neyse ne halleri varsa görsünler bana ne yaa 🤣🤣
- +1 yıl
Kazık kadar olmak önemli değil ki. Beyinlerinde kıvrım yoksa isterse 5423 yasında olsunlar 😂
- +1 yıl
olmasınlar yaa yürüyüp gitsinler 50 sene neyine yetmiyor oksijen israf olmasın 😂
- +1 yıl
Bak bunların bir üst versiyonu var arkadaslıgı flört sananlar 😂 daha da üst versiyonları var seri tahmın et seri 😂
- +1 yıl
ahahaahah kadın erkek arkadaş olamaz mı 🤣🤣🤣
- +1 yıl
İşte tam olarak bu 😂😂 asırı magara terk bir düşünce ya 🤦🏽 daha cahil sığ kötü düşğnce olamaz
- +1 yıl
Gördüğü her karşı cinsi potansiyel av olarak gören zihnin ürünü 😂😂 başka şey değil : )) Çok zor yaa simit alıyorsun teşekkür ediyorsun bana niye teşekkür etti ki diyor hemen bana iş attı oluyor 🤣🤣 ıyyyk diyorum
- +1 yıl
İlgi görmemiş , baskı ve eziklik içinde yetişmiş insan davranısı bu nerede görsem tanırım 😂
Neee bana canım dedi kesin bana aşık kafası 😂 - +1 yıl
ahahaha aynen öyle tipik örneği çok 😂 aaa adresi sana değil bana sordu bana yürüyor 😂kıyamam yaaa bu nasıl bir yokluktur ki böyle ahahahhaha 🤣🤣
- +1 yıl
Anlık mutlu oluyorlar ya onlar öyle bir avel işte 😂 günde 653 kere aşık olup ‘ bana aşık ‘ triplerine girme özellikleri var 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣 ondan kötüsü de şey sen flörtöz oluyorsun 😂 ben sevgi ilgi görmedim her merhabayı romantik anlıyorum ilgiye açım diyemiyor da sen flörtözsün diyor 😂Allah versin yaaaa 🤣🤣
- +1 yıl
Bu başıma geldi ya 🤦🏽 iş yerinde bir kız var ilgi manyağı. Sabahları günaydın dedim bir kaç kere denk geldi öyle. Bir kere de bir şey sordu ‘ tamam canım öyle yapın ‘ dedim abooo herkese demiş ki şef bana canım dedi. Sabahları günaydın diyor falan 😂
Az kaldı sacını basını yolacaktım ondan sonra hep köpek çektim. Yok yani durduk yere iyi niyeti güler yüzü de kaybetti saf ya 😂 - +1 yıl
ahahahaha 😂😂 merak ettiğim hiç insan gibi davranılmamışmı bunlara 🤔 birisi naziklik bir jest bir iltifat bir güzel şey hiç dememiş mi yahuu 🤔 ufo gören masum köylü gibi hallere giriyorlar üzülüyorum 😥😥
- +1 yıl
Ya duymamışlar ya ilginin ki bu ilgi sayılır mı tartısılır kopeği olmuslar. En kotu senaryo kendılerını cok fazla öenmsiyor olmaları 😂
- +1 yıl
yok yaa keşke öyle olsa 😂 kendisini önemsese keşke bişi sansa kendini 😂 çocuğa şeker gösterirsin ya gider öyle bişi 🤔 bunlara canım diyosun geliyor 😂
- +1 yıl
Aman aman düşman totosuna uzak olsunlar 😂
Bana ayrılan sürenin sonuna geldik kah güldük kah eğlendik 😂 iyi geceler torti. Yapman gerekeni biliyorsun 👍🏼 - +1 yıl
İyi geceler bayım, sizde biliyorsunuz ama uygulamıyorsunuz ama uygularsınız bir gün amin 😂 🙌
- +1 yıl
Eyvallah torti. Deneyecem deneyecem şu olaylar geçsin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Baslamak
10 Yorumla
+1 yılbaşlamak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılYaşam zor ve müdür
10 Yorumla
+1 yılBitirmek.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım