Seninle evlilik düşünmeyen sevgilinle ilişkine devam eder misin?

Seninle evlilik düşünmeyen sevgilinle ilişkine devam eder misin?

Erkekler genelde evlilik düşünmediğini kızlara söylemez ki. Söylerlerse kızların ilişkiye devam etmeyeceğini tahmin ederler genelde. Ama biz kızların mantıklı düşünmesi lazım. Örneğin benim bir erkek tanıdığım var. Çocuğun ailesi farklı şehirde yaşıyor, çocuk farklı şehirde yaşıyor. Yaşadığı şehirde çalışıyor, kirada oturuyor. Beğendiği kız olursa o kızla orada gönül ilişkisi kuruyor. Şimdi mantıklı düşünürsek, bu çocukla aşk yaşasan bile sana nasıl evlilik vaadi verebilir? Hadi evlilik vaadine inandık diyelim. Yine mantıklı düşünürsek yarın bir gün işi bozulursa kirayı veremez, ailesinin şehrine dönme ihtimali olur ya da farklı şehirde iş bulursa farklı şehre taşınır. Böyle biri daha kendi hayatını anca sürdürürken sence bir kızla gönül ilişkisi yaşasa bile evlilik düşünür mü akıl var mantık var. Bi de kızların düğün dernek altın istekleri var onlara hiç girmiyorum bile. Ama tabii ki hiçbir erkeğin ben bir kıza seninle evlenmeyi düşünmüyorum diyeceğini zannetmiyorum. Bu yüzden biz kızların daha mantıklı yaklaşması lazım bu konuya. Evlilik düşünen ciddi niyetli erkeğin zaten genelde kurulu düzeni, her şeyi oluyor belli ediyor kendini
@Musti423 Güzel düşünceniz için teşekkür ederim
@Musti423 Maalesef öyle insanlar var. Halbuki saygı çerçevesinde hepimizin kendi görüşünü bildirmeye hakkı var🙏🏻
Evlilik istemeyen bir sevgili ile neden devam edeyim boşuna kürek çekiyorum çünkü her kadın gibi ben de anne olmak aile kurmak istiyorum ve onun için verimli bir hamilelik için sağlıklı bir hamilelik için ancak 36 yaşına kadar vaktim var diyelim ki flört dönemimiz oldu bir iki sene bilemedin 3 sene birbirimizi tanıdık artık bir şeyler olsun ya sırf cinsellik için birisiyle birlikte olacağım ama vibratör alırım daha iyi
Böyle sorulara yanıtım şu :Ben, artık sevgili ilişkilerine sıcak bakmıyorum. Yani onun için bunun bende cevabı da yok. Yani evlilik de düşünmüyorum. Bana bizim evin yerlerine laminant döşemeye gelen çocuk diyeni "bağımsız İ***" oldum iyice. Cidden, sevgili ilişkileri baymaya başladı beni. İnsanlar, neden arkadaş olmayı bilmiyor diye düşünüyorum.
Yeni ilişkiye başlamışken birden pat diye evlilik konuşmak tuhafıma gidiyor, hele kalkıp annesine anlatmak falan. Her şey tadında olup belli süre sonra bu tür şeyler konuşulabilir, evlilik niyeti yoksa hayatımdan çıkış kapısına eşlik ederim.
Cevap
66Cevap
En evlilik karşıtı olan bile sevdikten sonra evlilik ister. Yani gitsin kendisine başka oyuncak bulsun.
Benimle mi evlilik düşünmüyor yoksa genel anlamda mı bu önemli..
Evet alışınca ediyorsun başka birisini tanımak vs zor geliyor üşendiğinden devam ediyorsun jsjsjs
Evet ben devam ederdim zaten evlilik bir anda verilen bir karar değil bana aşık olduğu için zamanla evliliği düşünür.. bu tür şeyler de acele etmem ben..
Dürüstçe söylemiş amacını, kandırmıyor, zamanla ikna olur diye beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. Üstelik senle düşünmediği halde bir başkası ile düşünedebilir. Açıkça evlenmeyi düşünmüyorum derse uzatmanın anlamı yok. Acı da olsa zararın neresinden dönersen kardır
soru benimle alakalı değil, öylesine sorulmuş bir soru 😄
yorumun güzel
Devam ederdim, ben de evlilik düşünmüyorum.
Ayrıca ilişki yaşamanın tek amacı evlilik değildir.
Cinsel arzular, karşılıklı hoşlanma, birlikte iyi vakit geçirme vs... bir sürü sebeple birliktelik yaşanabilir.
Ayrıca şu an ki kanunlarla aklı olan erkek asla evlenmez, bütün yasalar erkeği sömürmek üzerine kurulu.
Bu yasalarla evliliği kabul edecek erkeği de zaten kadınlar arzulamaz.
Bence evlilik düşünmeyen erkek hayatta başarılı ve dolayısıyla çekici erkektir.
Özellikle erkek için yazdık çünkü yorumlardan da gördüğüm kadarıyla evlilik takıntısı olanlar genelde kadınlar. E tabi bu yasalarla evlenmek gayet karlı iş kadınlar için :)))
Kadınlar devam ediyorlar zeka seviyeleri düşük olduğu için. Çünkü ben onu adam edeceğim deyip öldürülüyorlar, psikologlara falan gidiyorlar. O yüzden hiçbir kadına sevgi vermemek lazım. İncel değilim, çoğu kadın maskulen ve centilmen erkek sevmez.
O izlediğin redpill kanalları, maskulen erkek kanalları da seni kullanıp izleyici elde etmeye çalışıyor erkek arkadaşım. Şiddet göster dese linç yiyecek ama güven verme diyor.
Ben sana söylüyorum erkek arkadaşım. Kızlar bu soruları niye soruyorlar? Çünkü erkeklerin şüpheye düşürmesi inanılmaz keyif veriyor onlara. Sığınma evlerinden kocalarının şiddet dolu kucaklarına kacmazlardi böyle olmasa
Daha dün bir bugün iki evlilik muhabbeti açan sevgili beni aşırı iter. Zamana bağlı olarak konuşulabilir.
Eğer ben evlilik düşünüyorsam karşıdaki kişi düşünmüyorsa tabii ki devam etmem, ama diyelim ki ben de evlilik düşünmüyorum hani nereye kadar giderse gitsin eğlencesine takılıyoruz sorun etmem ama bu yaştan sonra da eğlencesine takılacak bir insan değilim.
Yani birilerine meze olacak birilerinin yatağından geçecek bir insan değilim
Her ilişki evliliğe evrilmek zorunda değil, insanların birbirini tanıması için zaman ve yaşanmışlıkların olması gerek aksi takdirde zaten gününüzde zor olan bazı dinamikler var işi aceleye getirmenin anlamı yok bu sefer yanlış kararlar verip hayatı zehir edebilir insan.. tabiri caizse;Kavun karpuzda bile dıştan vurmana rağmen tok ses gelir ama ona rağmen kelek çıkıyor )))
Sonuç; Belirli bir süre tanıma, anı biriktirme ortak paylaşımlar tepkiler sorumluluk vb.. bunlar bir süreç.
her sevgili ile evlilik mi düşünülmeli yani bence çok saçma.
adı üstünde sevgililik evrensinde anlaşılıyorsa geninebiliniyorsa uyuşuyorsa ve seviliyorsa üstelik aşıkda yaşanılıyorsa zaten evlenilir çiftler.
Evlilik düşünülmez uygulanır yani düşünüyoruz felan filan kimse demez kısa vadee kızlar hemen eeee ne zaman evleneceze bağlıyor işi...
Katiyen karşı olması tuhaf gelir. Anlayışla karşılarım, uydurabilirsek uydurmaya çalışırız problem değil. Uymuyorsa da o yoluna ben yoluma. Geriye kalan hoş duyguların, yaşanmışlıkların hatıraları olur. Varsın böyle olsun 😃
Cok aşık olsam da benimle veya hiç kimseyle ciddilik düşünmeyen birini kabul etmem devam etmem çünkü o kullanmaya gönül eglendirmeye takılmaya vakit geçirmeye niyetlidir sonra da gitmek ister vaktimi bostan yere harcayamam
Etmem çünkü uğraşmamam. İleride aynı evde kalıcaz hiç mi ortak eşyamız olmicak ama aniden git evden derse napicam ben hiçbir güvencem yok hem param gitcek hem zamanım. Ama evlilik benim haklarımı koruyacak. Hayatına başkasıda girebilir adam bekar gözüküyor sonuçta fakat evli olunca hem davayı ben kazanır çatır çatır nafakami ve tazminat alırım hem kapıya konan kişi o olur. Millete de rezil olur ohhh evlilik önemli bir şey iki tarafın da haklarını koruması ve aniden gitmemesi için bir yol
Bence bu bir ilişkiye başlamadan önce konuşulması gereken bir konu. Her iki tarafın niyetlerine ve beklentilerine göre kendiliğinden bir yol çizilir zaten.
Etmem sonunda evlemiyecek sek neden konuşayım 🤔🤔
Böyle biriyle ilişkiye bile başlamam😂 Kızlar böyle ilişkiye başladığında erkekler o ne herkesden geçmiş bana gelmiş der. Başlamasa da mağara kadını olur yenilikçi olmaz. Ben hiçbirisini umursamam kendi fikrim ilk cümlem
Merhaba. Evlilik, ilişkinin bir aşamasıdır. İlla ilişki evlilik ile son bulacak diye bir gaye yok. Neticede evliliklerin bir kısmı da boşanma ile bitebiliyor. Evlenince ilişkinin devam edeceğinin garantisi yok.
Karşılıklı beklentilere bağlı bir durum.
Bir taraf evlilik istiyorsa devam etmez.
İki tarafta ömür boyu sevgili gibi kalmak istiyorsa devam edebilir.
Ciddi ilişki istemiyorsa bir taraf devam etmez.
O an düşünmeyebilir, sonradan ikna olur. Herkesin kararı elbette değişir.
Devam etmiyorlar zaten onun için ortalık dul kızlarla doldu inanıp güvenip yatıyorlar sonra ayrıl
Edilebilir elbette zaten her yönden tanımadan böyle bir şey düşünülmez ki
Körün istediği bir göz allah verdi iki göz derim nerde öyle kadın olsa keşke evlilik aşkı öldürüyor çiftler özgürce birlikte olduğu zaman daha mutlu oluyor.
Evlilik düşünmeyen biri ile ciddi bile konuşmam ki bırak sevgili olmayı.
Evlilik düşünecek bir kere karşımdaki ki.
Vildiri viccik kişiler ile ileriyi düşünmeyin arkadaşlar.
Bana neden ise evlilik meraklısı denk geldi evlilik istiyorlar diye ayrıldım, iyi ki evlenmemeşim onlarla eşleri mutlu değil
Evlilik gibi bir düşüncem ya da beklentim hiç olmadı bu zamana kadar.. Benim için asıl önemli olan bir ömür o gönül bağını kurup kurmayacağımız..
Bravo ayni bn
Evlilik düşünmeyen biriyle ilişkiye devam etmem zor olur. Çünkü evlilik düşünmeyen birinin amacı sadece kullanmaktır.
Seven kişi her türlü ilerleyen zamanlarda evlilik ister.
Baştan böyle şeyleri konuşurum. Evlilik düşünmeyen tanımadığım biriyle sevgili olmam.
Sevgililik evliliğe atılan ilk adımdır benim için
Takılmalık ilişki istemiyorum. Her ilişkinin sonu evlilik mi olacak bilemeyiz ama en başta istemem derse kalsın.
Yok ben evlilik isteyen biriyle bile sevgili olmam sadece tanışırım. Sevgili olmak bende iz bırakır ve müstakbel kocama haksızlık olur.
Etmem... ilişkinin başında adını koyarım... benim zamanım kıymetli... başkasının zamanınıda çalmak bana yakışmaz... zamanında böyleydim
etmem tabii amaç zaman geçirmek gönül eğlendirmek olsa adı sevgililik olmaz. kimsenin gönlünü eğlendiremem ama çok güzel severim..
Ciddi ilişkimiz varsa ve evlenmeden devam etmesini isterse olabilir evlilik gerekli gelmiyor bana evlenenlerde boşanıyor zaten
İşte o yüzden en başında niyet belli edilmeli neyi saklıyoruz ki en güzeli sade bir şekilde karşılıklı konuşup anlaşmalı
Kesinlikle etmem zamanımı onunla harcamak istemem zaman çok kıymetli çünkü evlilik düşünmeyen sevgiliden daha kıymetli boşa vakit kaybetmek istemem
evlilik düşünmüyosa devam ederim ama nereye kadar ederim bilmiyorum yok evlilik düşünüyor ama benimle düşünmüyorsa ayrılırım
Ya öyle bi zamandayız ki artık evlenmek çok zor... kimse kimseye güvenmiyor. Değer vermiyor. Bütün ilişkiler Mekanik...
Tabi ederim. Ben de düşünmüyorum hiç sorun yok. Bi hedefe varma kaygımız yok, ohhh miss harika bi ilişki. Seviyosa vardır sevmiyosa yoktur missss 👌
En geç 1 yıl süre tanırım, en geç
Bu süre zarfında karara bağlanır ise 2. yıl evlilik olmasını beklerim
Niyetini baştan belli etmesi önemli. Ona göre tavır takınılır.
@bayannc nazar degmesıns en ne guzelsın
Evet, devam ederim. Çünkü ben de evlilik düşünmüyorum.
Evlilik, sen o moda ve ihtiyaca gitmediğin müddetçe olması gereken bir şey değildir.
Ben zaten evliyim, o yuzddb sevgililerimle evlilik düşünemem 🤣🤣
Devam ederim neden etmeyeyim ki her ilişkinin sonu evlilik olacak diye bir şey yok
Evlenme niyeti olmayan neden iliskiyi devam etsin. Devam etmezdim.
Sevgili demek kadrosuz evlilik demek. Gittiği yere kadar evliyiz zaten tabi ki devam ederim.
Yaşım olmuş 35 😀başka ne düşüncem erkek yuva kurmak aile kurmak ister bi yaştan sonra
Ben kimseyle bir yola girmem zira herkes kelek 💆🏻♀️
Bekarken evlilik isterler evlenince ayrılmak isterler. Bu kadınlar neden hep aynı
Ayrılırım benle eğleniyor ne yapacak ona başkası mı yok
Hayır tabiki devam etmem Zaten gerçekten seven insan aklımda daha önce evlilik olmasa bile evlilik ister, eğer evlenmeyi istemiyorsa zaten sevmiyordur.
etmem. o yasa baglı yasın 20 30 arasında ise ederdim
O kim ki benimle evlilik düşünmeyecek. Asıl ben onunla evlilik düşünecek miyim o yansın derdine
devam ettiğim çok sevgilim oldu
ama benim de hedefim evlilik değildi
Sevgililik değil ki ozaman bu sevgililik aşkların evliliği yarısıdır
Erkeklerin çoğunun hayali.
Birazının nimeti.
Azınlığının kırmızı çizgisi.
Hayır etmem. Ben sevgililiği evliliğe hazırlık olarak görüyorum
O takılmaca vakit geçirmece olur🤔 en baştan konuşulur kimin ne istediği
Kendi fikri, hayatında başarılar dilerim herkes kendi yoluna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?