Ettiririm
Ettirmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet devam ettiririm tabi ki de benim için aşık olmak önemli zaten evlilik kararı da belki de sonradan değişebilir zaten.. Evet, evlilik düşünmeyen birisiyle sevgili olmak mümkündür. İlişkilerde her bireyin farklı beklentileri, hedefleri ve tercihleri olabilir. Kimi insanlar evlilik düşüncesine açıkken, kimileri için evlilik önemli bir öncelik olmayabilir. Unutmayın, ilişkiler kişiseldir ve her çiftin kendi dinamikleri ve tercihleri vardır. Evlilik düşüncesine açık olmayan biriyle ilişki sürdürmek, karşılıklı anlayış, açık iletişim ve uyumlu değerler üzerine inşa edilmesi gereken bir süreçtir. Her iki tarafın da kararlarına ve ihtiyaçlarına saygı duymak ve açık bir şekilde iletişim kurmak, sağlıklı bir ilişki yürütmenize yardımcı olabilir.
Ömrün ve Gençliğin boş yere hebâ olmasına razı isen sen bilirsin. Sevgi Emektir. Emek Hamuru yoğurmayan bir insan ile yan yana bile gelmek istemem.
Aynı yolda benimle yürümeyen bir insanla yan yana olmam. Zaman kaybıdır. Kişi Sevdiğine Zaman ayırır.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez.
Hayır tabii ki canım ama evlilik düşünmüyor mesela devamlı sevişmek istiyor öyle vakit geçirmek istiyor gerçek birini bulana kadar evlenene kadar birbirimizden zevk alırız kendisi bilir ama onun dışında ben öyle evlenmeden öyle bir ömür boyu yaşamaya doğru bulmuyorum
Cevap
23Cevap
Amacı sadece eğlenmek boş takılmak olan biriyle işim olmaz
Aynen benimde işim olmaz öyle bir insanla. Ben eğer olacaksa ciddi bir ilişkim olsun isterim öyle 2 gün sonra biten bir iliski olsun istemem. O yüzden cinayeti ciddi değilse uzak dursun.
Evlilik düşünmüyorsa neden konuşayım? Çocuk oyuncağı değil ya 🤷🏻♀️
@maviayyyyy derya larla takıl ya devam ett devam
@XxSertaçılıcalıxx ismimi nerden biliyorsun?
@gaddarım ne alaka kardeşim
Benimle evlenmek istemeyebilir, normal karşılarım kendi bilir sevgim bitince bende ondan ayrılırım.
Dobra degil acik sozlu
evlilik düşünmeyen biri aşkıda düşünmez aşkta yaşamaz :D
Ettirmem dedim ama aşk başka bir şey arkadaşlar beyin fonksiyonlarıni yitiriyorsunuz
Tamam bende evlilik istemiyorum ama bi ciddiyet görmek isterim rahatsız olurum
Madem amacı sıcak bir birliktelik, evlenmeden devam ederim.
Hayır tabi ki, ne münasebet devam ettirmem. hayatının geri kalanında, başarılar diler ayrılırım.
Ciddi düşünüp gelecek planları yapan bir insan neden planlarına ve hayallerine karşı gelen birisi ile hiç bir servetin satın alamayacağı "zamanını" heba eder ki?
İstediğim de bu zaten ama dini nikah ve sadakat şartıyla uzun soluklu isterim fakat karşıma çıkanlar evlilik meraklısı😏 ya da laylaylom
Hayir ciddi niyet şart
Aynen bencede ciddi niyet şart. Ben sevmem öyle niyeti ciddi değil ise hatta konuşmayı bile keserim. Kimse ile boş yere konuşmam niyeti ciddi değilse.
Memnuniyetle, evlilik düşünmüyorum
Yoo değil
Devam ettiririm. Çünkü ben de düşünmüyorum.
ettiririm çünkü bende düşünmüyorum
Sen de düşünmüyorsan evet
Ettiririm zaten bende dusunmuyorumdur 😂
Hayır ettirmem, ciddi düşünmeli.
Evet ettiririm
Haz ve zevk ilişkisi olur o daha çok
Sonunu düşünmeyen kahraman olamaz 😃
Aşırı memnun olurum zatwn bende istemiyorum 😄
Ettirmem,
Aynen bende devam ettirmem. Eğer niyeti ciddi işe benimle konuşsun isterim eğer değilse yolları ayırırım bende böyle. Eğer niyeti sadece takılmak işe buyursun gitsin takılmak isteyenle takılsın. .
İşim olmaz 😌
Aynen benimde asla işim olmaz öyle biri ile. Eğer benimle bir gelecek düşünüyorsa benimle konuşsun niyeti benimle ciddi değil ise benden uzak Allaha yakın olsun..
Aynı düşünce de olmamız ne güzel 🥳
İnsanların zaten evlenmek için ilişkisi olmuyor mu
O düşünsün artık
Ciddiye alınmadıgım birşeyi neden isteyeym
Eğlenceme bakarım evlilik istemiyorsa
Ay Senden Önce Ben Adam çok yakışıklı ya
Ettirmem. Ettirmedim.
Devam ettirim tabiiki evlilik aski olduruyor
Evet ettiririm bende düşünmüyorum
Ettiririm
Derhal biter nett✔️
ettirmem