Evlilik olmadan bir ilişkiyi devam ettirebilir misiniz?
Ettiririm
Ettirmem
Olabilir, bende evlilik düşünmüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evlilik olmadan bir ilişkiyi devam ettirebilir misiniz?
İlişkiye başladığım kişiyle bende evlilik düşünmem. İlişki ilerleyip sağlam bir zemine oturunca taraflar istiyorsa neden olmasın ama istemiyorsa ilişki evlilik düşüncesi olmadan da sürdürülebilir. Bir ilişkiye evlilik düşüncesiyle başlamak hayal kırıklığıdır bana göre
Evet devam ederim zaten evlilik bir anda alınan bir karar değil. tabi ki de beni sevdikçe ya da zaman geçtikçe sevdiğim kadın evlilik düşünebilir. bu yüzdende çok kasmam kendimi zaten sorun da etmem. ama insanlara göre değişir, İlişkinin temelindeki değerler ve hedefler, bir çiftin uzun vadeli uyumluluğunu etkileyebilir. Eğer bir taraf evlilik düşünmüyorsa, diğer tarafın evlilikle ilgili derin bir arzu taşıması, uzun vadede çatışmalara neden olabilir. İlişki içinde açık ve dürüst iletişim çok önemlidir. Eğer bir partner evliliği düşünmüyorsa, bu nedenleri ve düşünceleri açıkça ifade etmelidir. Diğer partner de kendi duygularını ve beklentilerini paylaşmalıdır. Her iki partnerin de mutlu olduğu ve ilişkiden keyif aldığı bir durumda, evlilik düşünmeyen biriyle ilişki sürdürülebilir. Önemli olan, her iki tarafın da bu kararı kabul edebilmesi ve uyum içinde yaşayabilmesidir.
Ama ortada ciddi düşünme veya evlilik gibi bir yol yoksa bence sevgili kalmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Niyeti ciddi olmayan biri ile sevgili olmam ben asla.
Dört tane uzun ilişkim oldu, hepsiyle evlilik düşündük ve bunu defalarca konuştuk :D sonuç? hala bekarız 🤷🏻♂️ düşünmenin kimseye bi faydası yok, bu konuda adım atılmalı.
Cevap
8Cevap
Hallederiz yaparız rahat olsun şimdilik 😄
Direkt ilişkiyi sonlandırırım. Ciddiyet yoksa bende yokum
Aynen öyle bende aynı şekilde. Benimle niyeti ciddi olmayan bir adamı hayatımda tutamam ben ne kadar seversem seveyim. Ben kimsenin gönül eğlendireceği biri değilim..
Kesinlikle 👌
Evlilik düşünmüyorsanız bile bir erkek sizinle evlenmeyecegini ve ciddi ilişki istemediğini söylüyorsa ayrılın çünkü sevmiyordur
Aynen öyle katılıyorum. Yani niyeti benimle ciddi değil ise benimle evlilik falan düşünmüyorsa bende üzülerek yolları ayırmak zorunda kalırım onunla diye düşünüyorum..
Ettirmem ciddî birşeyler yaşayacaksak sorumluluk alabileceksek olmalı.
Aynen öyle bende istemem şahsen öyle birini hayatımda. Benimle niyeti ciddi olmayan bir insanı asla hayatıma ne alırım ne de ederim. Evlilik yok ise beraber olmamızın bir anlamı yok bence.
Sonumuzun ne olacğını bilemeyiz öyle erkenden ben evlilik düşünüyorum diyenleri de görüyoruz :D. Bende evlilik düşünmüyorum
Evlilik ortamının oluşması için en az bir sene geçmesi lazım. Bir seneye de biter mi kalır mı belli değil
Öyle bir kadına denk gelirsem onunla yaşlanmayı düşünüyorum.
Hayır, hayatında devamlılık isteyen biri olmalı ilişki kuracağım kişi.
Ettirsem bile illa ki sonu ayrılık olur , evlilik düşüncesi bağlayıcı bir noktadır
öyle biriyle iliskiye başlayamam.
Aynen bende aynı fikirdeyim. Benimle niyeti ciddi değil ise o kendi yoluna gider bende kendi yoluma giderim o saatten sonra. Benimle evlilik düşünmeyen bir insanı hayatıma asla almam ben.
Benim hayatıma girecek kisi ciddi düşünsün evlilik düşünmüyorsa oyalamasın beni
Hayır madem ciddi düşünmüyor o zaman kendimi onun eğlencesi de yapmam
Evlilik çok da matah bi şey değil yani
Ne kadar çok seversem seveyim Asla devam etttirmem
Ettiririm çünkü bende evlilik düşünmüyorum.
Ettirmem
Evet evet evet
Eglence amacli evet
Hayır…
Ettiririm
Evet
Evet
evet ederim
ettirmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?