- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yüksek bir ihtimal ilişkiye devam etmem. Etsem bile bir yerden sonra ilişki sarpa saracağı için baştan uyarırım. Öyle ya da böyle bir şekilde ayrılık olacak en azından bazı şeyleri önceden konuşalım ki; sonradan problem olmasın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ney ney neeeey. Biz birisine sevgilim dediysek ya nikah masasında biter aşkımız ya mezarda :D Şaka bir yana illa evleneceğiz diye bir kural yok. Belki anası babası beni istemez diyeceğim de öyle bir ihtimal olacağını da düşünmüyorum. Çünkü fadırların ve madırların gözdesiyim :D Seviyorsak canı savolsun deriz. Ne diyek bro.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEderim. Eninde sonunda düşündürürüm ben ona :D evliliği ben de düşünmüyorum aslında
25 Yorumla- +1 yıl
@yarakim ne güzel işte 🤷♀️
- +1 yıl
@yarakim yani ya evlilikten kaçar ya da doğru yolu bulur 😃
Evlenmeyi dusunmuyorum nedir ya
Evlenmeyip napacan p’ic gibi sokaklarda surtucenmi napacan yani oyle diyenlerin hepsi arkadaslari evlenince tribe giriyo evlenmek istiyo hani istemiyodun noldu g’ot veren ahahaha😂
Eninde sonunda evleniceksiniz ha 30 ha 35 bence gec kalmayin cocugunuz biran once buyusun 30-35 den sonra yapilan cocuk sizi yorar Nedense kizlar erken evleniyo bi’de evlenmeyi dusunmuyorum diyolar yalan a’mk koca bulamiyolar bahane bulmuslar yani koca bulamayanlarin bahanesi hadi erkek rahat evlenmesede olur kimse bise demez ama kiz oyle degil direkt evde kaldi gozuyle bakiyolar kimse begenmedi diye bakiyolar zaten oyle00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaşta 20lerin başında aşıksanız birde, tek taraflı evlilik hayallerinden karşı tarafı bunaltabilirsiniz, adamın evleneceği varsa da evlenmez.. O adamı gerçekten tanıyorsan, hayallerinde sen varsan bekleyebilirsin en fazla bir yıl.. Evlilikten de çok bahsetmeden çünkü kızların bu isteği belli etmesi iyi olmuyor.. O bir yılda baktın hâlâ niyeti yok o zaman bırakılabilir
00 Yorumla
+1 yıleğer bu gün ben bir ilişkiye başlayacak olursam karşımdaki kafamdaki bir kaç taşı yerine oturtmuş olur ki daha ilk günden olmasada iş sevgililik aşamasına yöneldiği vakit ben açık olarak en erken iki senede evlenmek istediğimi söylerim. oyunun başında oyunun kurallarını anlatırım. bence mantıkı olanı da budur
00 Yorumla
+1 yılBunun açılımı şu , doyana kadar flört edelim sonra herkes kendi yoluna. Etmezdim tabi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem flört insanı değilim, kimsenin zaman geçireceği Bi kadın da değilim kendime saygımı kaybetmedim çok şükür 😊👍
30 Yorumla
+1 yılasla etmem bana yaz aşkı muamelesi yapan biriyle asla devam etmem kendimi de kullandirtmam anında duyduğum an çeker giderim doyumsuz eğlence arayan kadinla isim olmaz
10 Yorumla
+1 yılEvlilik ilişki yaşamak için bir SEBEP olmamalı
Her ilişkiye ben bununla evlenirim diye başlamak büyük hata
Kısmet bu işler ve zaman ama ben devam ederim00 YorumlaVeriyor ise sorun yok. Hergün 20 müşteri ile olup bana kutsal bakireyi oynuyo ise elime degmedi Bildigin kızlardan degilim ayaklarına yatıp tek derdi para ise yol veririm
00 YorumlaEvlenmek için ilişki yaşamıyorum kimseyle, gayet tabii devam ederiz.
Aksine, evlenmek için koca arayan tiple yapamam..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünmeyen kadın mı… Zannetmiyorum öyle bir canlı olduğunu… Çünkü kime selam versek nikah tarihi alıyor…
184 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok her kız aynı değil
Evliliği mantıksız buluyorum, hatta keşke yasaklansa - +1 yıl
Senin gibi böyle sallayanlar istediği gibi birisini bulunca kocişkomla sinema keyfi, aşkitomla meyve keyfi, koca bebekimle tatil keyfi diye story atıyor 😄
- +1 yıl
İg kullanmıyorum. Çünkü ig de sen ve senin bahsettiğin gibi fazlasıyla beyin yoksunu varlık olduğunu biliyorum
- +1 yıl
istediğim gibi biri olsa bile evliliği kimseyle düşünmüyorum
- +1 yıl
Hakaret etmeni gerektirecek bir durum yoktu ama herkes kendine yakışanı yapar :) Sana iyi günler 🙋🏻♂️
- +1 yıl
Sen bana sallarsan ön yargılı yorum yaparsan ben de sana karşılık olarak aynı şeyi yaparım
Kısasa kısas - +1 yıl
Ne kadar gereksiz bir kısas 😄 Biraz daha sakin olmayı denemelisin böyle hayat geçmez
- +1 yıl
ne kadar gereksiz bi ön yargı
- +1 yıl
Merak etme ben kafama takmam
Duygularım anlıktır çabucak unuturum - +1 yıl
Max 1 dk içinde unuturum
Hadi bys daha fazla uzamasın sıkıyo - +1 yıl
Bu kadar agresif olman normal mi? Regl falan mısın 😂
- +1 yıl
Değilim ama hâlâ boş yapıyosun
Keşke beyninle cinsel organın yer değiştirmemiş olsaydı
Gerçi çoğu erkek de senin gibi - +1 yıl
Haahahah Evlenmeyi düşünmediğin iyi olmuş zira bu saçma agresiflikle sana kimsenin evlenme teklif edeceğini düşünmüyorum. Bonus: Belki de bu kimse tarafından istenmemenin siniridir 😄
- +1 yıl
Evlenme teklifi aldım çoktan canım üzgünüm
- +1 yıl
Zaten senin gibi tipleri tercih etmiyorum merak etme
- +1 yıl
Şimdi uza istersen
- +1 yıl
Senin bana çapın yetmez zaten 😂 Evlilik teklifi aldım dediği de ayna karşısında kendi kendine yaptığı prova 😂
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
Neyse o tiple bile bulman zor
- +1 yıl
Birini
- +1 yıl
Karakter desen yok
Tip desen yok
Beyin desen yok - +1 yıl
Sen çapsız olduğun için
- +1 yıl
Efendi bey değil de hıyar bey olsa çok daha iyi olurdu jshxjssh - +1 yıl
Neyse hadi özgüvensiz yaratık seninle daha fazla uğraşamam zaman kaybısın
- +1 yıl
Hahaha yüz yüze gelsek edemeyeceğin lafları burada etme istersen. Tip olarak da kişilik olarak da eğitim olarak da maddi olarak da manevi olarak da seni 10 kere cebimden çıkartırım cici kız 😂
- +1 yıl
Yüz yüze gelicek özgüven sende yok bu 1
- +1 yıl
Tip olarak bi halta benzemiyosun senden çok var klasik yavxşak Türk erkeği
- +1 yıl
eli şeyinde gezen tip
- +1 yıl
Maddiyat olsa da ruhun fakir
- +1 yıl
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek
- +1 yıl
Maneviyat yok sende o kadar belli ki
- +1 yıl
Eğitim almışsın evet ama ne eğitimi
- +1 yıl
Haahahah ya beni bi salar mısın ruh hastası ağzı bozuk vasat kadın 😂
- +1 yıl
Neyse ciddiye alınacak bi yaratık değilsin de işte ben seni iki dk ciddiye aldım ama şimdi sıkıldım
- +1 yıl
Bana kendinden bahsetme istersen
- +1 yıl
Hahaha ya lütfen beni sal ya böyle erkeksi kadınlara tahammülüm sıfır. Git yürü bıyıklarını falan al benimle uğraşma 😂
- +1 yıl
Hshxhshd
- +1 yıl
Önce sen bi beyin taktır sonra gel olur mu
- +1 yıl
Ya hadi git ben yüksek lisans mezunuyum haahshshd
- +1 yıl
Yüksek lisans mezunu snxhsjhdhd
- +1 yıl
Hangi bölüm?
Yozgat ziraat mühendisliği falan mı - +1 yıl
Sende ilkokuldan sonrası olmadığı için anlamadın neyden bahsettiğimi değil mi hahaahah
- +1 yıl
Ksbxnzbx hahha neyse ya hadi lütfen eziksin ezik kal
- +1 yıl
Ezik olmak icin fazla donanımlıyım bitanem. Sen evde kaldığın için yüklenen sinirini başka yerde at istersen olur mu 😂
- +1 yıl
Üni mezunu olman seni donanımlı yapmaz
- +1 yıl
Karakterin yoksa bi hiçsindir
İşte o yüzden zorlama boşuna - +1 yıl
Bu arada ben okuyorum ilkokul falan değil
- +1 yıl
Senin gibi sözde yüksek lisans yapmış ama açıp da bi kitap okumamış tiplerle daha fazla muhatap olamam
- +1 yıl
Ucuzsun
- +1 yıl
Seni hiç mi sevmediler ya 😂 Kapalı yerde büyütülmüş pitbull gibi ne bu saldırganlık 😂
- +1 yıl
Seni hiç sevmemişler haklısın
- +1 yıl
Sonuçta kişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
Oooo özlü sözler falan işte donanım dediğin böyle olur bravissimo çirkin kız 😂
- +1 yıl
Ben boş zamanımı seninle öldürdüm ama senin bütün zamanların boş olduğu için bana sürekli sallama gereği duyuyosun ahhshs
- +1 yıl
Çirkin kız?
- +1 yıl
Görmeden yorum yapmasan keşke
Bi de önce aynaya bakıp o çirkin suratını bi görsen - +1 yıl
Kro tip
- +1 yıl
Senin gibi evde kıçımı büyütmüyorum bitanem, şirkette müdürlük yapıyorum 😂
- +1 yıl
Evde kıçını büyüten yok
Ağzı bozuk varoş seviyesiz arkadaşım - +1 yıl
Şirkette müdürlük yapıyosun ve burda bana sallıyosun
- +1 yıl
O kadar boş vaktin var yani aynen kesin şirkette müdürsündür
- +1 yıl
Allah'ım seviyen ne kadar düşükmüş senin acınası yaratık
- +1 yıl
Çirkinlikten intiharın eşiğine geldiğin için seni topluma kazandırmaya çalışıyorum yoksa işim çok böyle boş şeylerle vakit öldüremem 😂
- +1 yıl
Xnxnshxjd
- +1 yıl
Aynaya bakıp yazma şuraya ya
- +1 yıl
Beyin yoksunu
- +1 yıl
Ofisimde ayna yok canım ya :( Makyaj odası değil çünkü burası şirket :(
- +1 yıl
Ya boş yapma uza
- +1 yıl
Bence de yeter artık. Sana o vasat tipinle ve evde kalmış halinle bol şans dilerim canımın içi :)
- +1 yıl
Sen önce kendi tipine bak
- +1 yıl
Allah'ım şaka gibi Allah'ın krosu gelmiş burda bana boş yapıyo
- +1 yıl
Tipe bak
- +1 yıl
Tamam sen yine de intihar etme tamam mı kimse almazsa ben alırım seni napalım başımın gözümün sadakası olsun
- +1 yıl
Surata bak şaka gibi şişmişsin
- +1 yıl
Iğy neyse midem bulandı gerçekten daha fazla katlanamıycam
- +1 yıl
Fotoğrafımı daha fazla inceleme istersen, aşık olacaksın 😂
- +1 yıl
önce bıyıklarını bi al lütfen
- +1 yıl
Çok çirkinsin
İçindeki o fakirlik dışına yansımış - +1 yıl
Haahahaha bıyıklarını bi al lütfen sana gelen son mesaj olabilir mi
- +1 yıl
Çok çirkinsin keşke ölsen
- +1 yıl
Özgüvenin olmadığını bana açıkça özelden itiraf ettiğin için teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Arkadaşlar bu kız gerçekten ruh hastası beni bırakmıyor acilen kurtarın özelden sardı bana hahahahahaha
- +1 yıl
Eğer konuşmayı kesersen uzatmam
- +1 yıl
Özgüvensiz arkadaşım
Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu bu devirde evlenmek istemiyor zaten
21 Yorumla- +1 yıl
Kızlar da istemiyo, mesela ben
Boşa kürek çekilmeyeceği gibi sonu evlilik olmayan bir ilişkinin de sürdürülmesi gereksiz zaman kaybı olur...
00 Yorumla
+1 yılo zaman hayatımda dahil olarak kalamazsın derim hayatında başarılar diler yoluma bakarım... baştan bana niyetini belli etmeli laylaylom şeyler istemem
00 YorumlaBenim vardı öyle biri ayrıldım. Çünkü seviyordum ve bu sevgiyi taçlandırmak istiyordum evlenerek. İstemedi ben de devam etmek istemedim.
00 Yorumla
+1 yılŞansımı denerim.. her zaman o yüzüğü takmak için ama yüzük takmadan yaşarız diyosa artık onuda bir şekil halledecez
00 Yorumla
+1 yılEtmem, hayatta hiç bi şey bekletmeye gelmiyor...
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah. İyiymiş
Bir mahsuru yok bence.. Mesela burada kimse kimseyle evlenneyecek.. Burası bizim ışıklı ve modern mağaramız..
00 Yorumla
+1 yılBunu 98'ime dek herhangi bir ara düşüneyim bari.. Evlilik için çok gencim😃😃😃😃😃
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ederim sonuçta evlilik düşünen biri ile de gittiğim yolda risk var ben fark göremiyorum
10 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra düşünmesede olur.
Nasılsa cüzdanı aldım 🙃10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik düşünmeyen sevgili sadece seks amaçlı kullanıyordur karşı tarafı ben diyim
10 Yorumla Şu an sevgilim olsa düşünmese sorun olmaz ama evlenme yaşım gelince uğraşamam öyleleriyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet ettim iyi geliyordu işime geliyordu ettim 🙃🙃
00 Yorumla
+1 yılKimseyle ciddi düşünmediğim için evet devam ederim 😊
00 YorumlaŞimdiki kızlarla evlilik mi olur hiç gülesim yoktu🤣
00 Yorumla
+1 yılSüresine bağlı ama 3 4 aydan sonra hala düşüncesi aynıysa beni elinde tuttuğunu falan düşünürüm
00 YorumlaEvlilik düşünmek ne yahu. Büyük insanlar mıyız? Relax olsun.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki ben sana doyduktan sonra çeker giderim demek bu kesinlikle devam etmem
00 YorumlaHayır etmem herks kendi yoluna kimse kimsenin zamanını harcamasın
00 Yorumla
+1 yılBen ciddi isterim, ciddi olmadığımla ya ayrılırım ya da fb'dir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünenle devam ettirmemek daha mantıklı değil mi?
00 Yorumla
+1 yılEvet ederim.45 ten sonra azat ederim zaten o yaştan sonra kimse almaz onuu😂
00 YorumlaBende düşünmediğim için evliligi gittiği yere kadar ilişkiyi sürdürürüm
00 YorumlaAsla. Hatta az biraz gelecek görmediğim birine tek kelime etmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılEtmem içinde gerçek sevgi varsa evlenmeyi düşünür en karşı insan bile
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Evlilik genelde ilerleyen yaşlarda düşünülür bu yüzden her ilişki öyle olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBeni gerçekten seviyorsa ve değer veren biriyse ilerletirim ilişkiyi
00 Yorumla
+1 yılönceden olsa evlilik lafını duyduğumda inme geliyordu..
şimdi iste tam tersi..10 Yorumla
+1 yılİlde bende düşünmem. Kademe kademe. Kısmet bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanışmaya evlilik niyetiyle başlarım sevgililik flört gibi saçma sapan işlere girmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel hayatımız varsa devam ederim yoksa ayrılırım
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye göre değişir siz ciddi düşünüyorsanız ama karşınızdaki insan hiç bu kafada değilse bırakın gitsin bu yaştan sonra kimse çocuk büyütmek istemez
00 Yorumla
+1 yılAsla takılmak isteyen biriyle devam etmem özellikle şu an hiç olmaz 25 yaşındayım ve ciddi olmak isterim
00 Yorumla
+1 yılBende evlilik düşünmüyorum aynı evde yaşamayı kabul etmezse ayrılrıldım
10 Yorumla
+1 yılBenim için sorun olur bu emin olamadım. Devam etsem bile sevgisinden şüphe ederim sanırım
00 Yorumla
+1 yılsenin de ne düşündüğün önemli. evlilik istiyorsan devam etmezsin
00 Yorumla
+1 yılBirazda o iş yaşa bağlı. Ama çook uzaklara gidelim derse o iş ayrı :)
00 YorumlaEtmem çünkü evliliğe hazır değildir ve hiç bir şekilde bana karşı sorumluluğunu yerine getirmez
00 YorumlaUlan düşünmüyor diye ayrilirmi güveniyorsanız kendinize evlilik dusundurtun 😁
00 YorumlaDüşündürtürüz 😄
20 YorumlaEvlenmeyi düşünmüyorum. İşime gelir.
20 YorumlaEvet
Özellikle tercihimdir hatta20 YorumlaYaşım ilerlemiş ise devam etmem
10 Yorumla
+1 yılBence haklı zaman kaybı
10 Yorumla
+1 yılBen de düşünmüyorum zaten.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tipler zevkine bakar
10 Yorumla
+1 yılEvlilik dusunmuyorsam devam ederim
00 Yorumla
+1 yılİlişki türüne göre devam eder.
00 Yorumla
+1 yılBir yerden sonra ciddiyet yoksa yol alir.
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat