Tuhaf bi çıkmazdayım kafamda karışık Doğru yaptığıma inanıyorum?

Yakın zamanda ayrıldığım bi kız arkadaşım vardı. 2 hafta bi sevgili olma süreci geçirdik fakat bundan iki ay önce konuşuyorduk onun bulunduğu şehirde görev yapan 3 yıldan beri tanıdığı arkadaş olarak görüyorum dediği bi asker vardı uzman bu askerin o şehirden başka bi şehire tayini çıkınca bu kızla görüşmek istemiş 5 gece flan üst üste görüşmüşler kızın dükkanı var gece geç kapatıyor gelelim konuya kız bana araba kullanmak için görüştüm zaten gidiyor onunla aramada en ufak bişey geçmedi diye ölmüş bi yakını üzerine sonra babası üzerine yemın etti ben buna inanmadım 2 ay önce bu konuşma sürecini bu sebepten dolayı sonlandırdım. Sonra yeniden 2 ay sonra öylesine konuşmaya başladık her şey çok hızlı ilerledi bi anda sevgili olduk fakat o konu aklımda hep kaldı hiç kapanmadı her bi davranışnda bişey aradım tartıştım net bi şekilde güvenemedim en sonunda çok kötü bir şekilde ayrıldık çok ağır şeyler söyledim ve daha sonra gerçekten kırdığıma inandığım için aradım telafi etmek için çaba gösterdim hiç bir şekilde telefonları açmadı artık bıraktım aramayı çünkü yediden başlasak bile o konu hep biyerlerde kapalı bir kutu olarak kalacak sizden isteğim eğer bir gün yeniden başlarsak dediklerinin doğruluğundan nasıl emin olabilirim onunda günahını alamam belki doğrudur söyledikleri ama emin olmam gerektiğini düşünüyorum ama nasıl? Tavsiyeniz var mı?
Tuhaf bi çıkmazdayım kafamda karışık Doğru yaptığıma inanıyorum?