Bısey sorcam haksızmıyım yoksa delırdım mı?

Ben 4 senedir evliyim. Eşim sürekli problem çıkarıyor; sonrasında da problemi benim çıkardığımı söyleyerek her şeyi benim üzerime atıyor. Sürekli bir tartışma ortamı oluyor ve sonunda özür dileyen taraf hep ben oluyorum.

Geçtiğimiz günlerde düğüne gittik. Eşim, "Benim hiçbir şeyim yok," diyerek bana bir bilezik aldı, 10 gramlık. Düğünden döndükten sonra o bileziği geri istedi. Ben de vermek istemedim. Zaten maddi anlamda sureklı ona destek olmamı beklıyordu ama taksıcı benden ıyı kazanıyor ben ucretlı ogretmenım zaten cok az kazanıyorum ınanmıyordu aıleme verdıgımı falan dusunuyor sacma sekılde ve agır lafları var Bunun üzerine eşim boşanmak istediğini söyledi. Evi terk etti. bıldıgın gıttı

Yaklaşık 1 hafta sonra annesiyle birlikte babamın yanına geldi. Bu eşimin annesinin (kaynanamın) bizim eve ilk gelişiydi. O sırada annem, kaynanama çıkıştı. Kaynanam da, "Ooo, 4 senedir ben uğraşıyorum; bir annen varmış," diyerek küçümseyici bir şekilde konuştu. Bu olaylar sırasında erkek kardeşim de eşime çıkıştı, bağırdı. Tartışma büyüdü. Eşim, annesini alıp gitti. O günden sonra 2 haftadır hiç konuşmadık.

Dün eşimle tekrar konuştuk. Ona, "Dava açacak mısın?" diye sordum. "Bekleyeceksin, keyfimin kahyası değilsin. Ne zaman istersem o zaman açarım," dedi. Ben de kendisine, "Ben dava açmıyorum çünkü seni hâlâ seviyorum," dedim.

Ancak eşim, aileme küfür etti. Bana da, "Barışalım, eve dönerim," dedi. Bu arada, evin doğalgaz aboneliğini daha önce iptal ettirmişti. Ben kendi üzerime aldım. Evin kira kontratını da ev sahibi artık benim adıma yaptı; çünkü eşim, ev sahibine, "Ben yokum artık," demiş.

Eşime, "Tamam, dön ama ailemden özür dilemeden bu olmaz," dedim. O ise, "Dilemem," dedi.

Bugün tekrar konuştuk. Eşim bana şunları söyledi:

"Annemden ve benden özür dilersin. Kiranın yarısını, faturaların yarısını ödersin; ben de eve dönerim. Ha, baktın bunları yapmıyorsun; o zaman dava için keyfimi ve kahyamı bekleyeceksin. Ne zaman açarsam, o zaman açarım." bu arada gıtmek bosanmak ısteyen ama benı kovdun dıyerek sureklı soylenıo-yor cok ılgınc ya bana da devamlı haksızsın dıyor dogru mu sızce

Bısey sorcam haksızmıyım yoksa delırdım mı?