Galiba cinnet geciricem haksız mıyım lan?

Gitmiş saçlarını yaptırmış sevgili değiliz hoşlanıyorum sadece ama it gibi aşık oldum 3 sene oldu. Kız sınav kağıdını veriyodu hoca köpek gibi baktı. Hoca değil aslında hoca yardımcısı gibi bişey. Kızı iyice inceledi bi saçına baktı bi suratına baktı çıkarken de arkasına baktı. Arkasından çıktım ama çoktan gitmişti. Sinirden şişeyi elimde patlattım ulan sevgilim falan da değil sahip de çıkamıyorum kıza. Amn evladı orrrrs çocukları eğer kızla sevgili olabilirsem O HOCAYI TAKİP EDİP EVİNİ BULCAM SONRA BOĞARAK GEBERTİCEM. Yeter be herkesten kıskanıyorum. Ablam da aynı öyle süslü puslu geziyor it gibi bakıyorlar kavga etmisligim de oldu önceden. Hayvan herifler. Ama sıkıntı şu ki, hoca ona bakarken kız gulumsedigini gördüm. Ne yapmaya çalışıyor lan bu? Ayıp olmasın diye yaptı desem sınıfta tek kız o değil yani diğerleri öyle bir şey yapmıyor. Sinirden elim ayağım boşaldı ama sesimi bile cikaramadim. Ama aklimda binbir türlü cinayet senaryolari geçti. Normal miyim sizce ya ben mi abartiyorum anlamıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Sınava odaklanacagima kız yüzünden kafam bozuldu ya hayret bişey
Galiba cinnet geciricem haksız mıyım lan?