Sizce ben mi yanlis düsünüyorum?

Sevgilim var, sevgilimin kardeşi 11 yaşında daha ve sanaldan 14 yaşında (güya) bir erkekle 1 yıl konuşmuş. Erkek buna neler neler demiş, kücük kıza özel fotoğraf atmış, kıza işte kendini as, Çok kötüsün neeler neler demiş,. Ben bunu okuyunca cocugun yazdıklarını kendi kardeşim olmasa bile sinirlendim. Ben olayı büyütünce sevgilimde birden ciddiye aldı, sevgilime yalvardım resmen cocugun babasını bulsun arayalım diye ama aramadı. Neyse, bi şekil hallletilsr cocuk bi daha ona yazmadı. Ama 11 yaşındaki manitin kardeşi, daha cocuk oldugu icin hala o herifi iyi birisi sanıyo aklından cikartmçyor değer veriyor. Bugünde kızın doğum günü, bende dedim ki hani bende küçüken küs olsm bile biriyle dogum günü kutlardım. Kız da zaten "dogum günümü bile bilmiuodur" dedi.
Bende mutlu olsun diye cocuga dedim ki "onun sogum gününü kutlar mısın 1 yıldır arkadaşmışsınız nezaketen kutlar mısın"
Çocuk da kız için " o hangi kız, haa o mu kuzum olan" yapti.
O arama kapandıktan sonra manite anlattim manit böyle işte "cocuga yazayim engellerse babasını ararım yaptı" cok sinir oldum hani bunca zaman aramiyosun niye simdi, babası demez mi oglum zaten yazmamış bayadır siz yazmışsınız ona diye. Sonra bugün manitinde dogum günü aynı zamanda işte diyor dogum günümü mahvettin şu bu. Bende tartıştım.
Arkadaşlar cidden sinirliyim ya hani kız daha 11 , o cocuk istese bu kızı kandırır. Ya da belki baska birisi bunların öneösemesi için illa kızın başuna gerçek hayata bisi mi gelmesi gerekiyor neden ailecek cok rahatlar
Güncellemeler
1 yıl
Kuzumda küfür var bu arada
Sizce ben mi yanlis düsünüyorum?