Sevdiğim kişi doğulu ben aleviyim ailem istemiyor hem alevi değil diye hemde kürt ve uzak diye. Ama o batıya gitmek istiyor. Ağlıyorum kaç günden beri ne yapacağımı bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
zamana bırakın düzelir
Niye ağlıyorsun? Ailen değil sen evleneceksin. İstediğin kişiyle evlen.
Öyle de ailem de kabul etsin istiyorum
Keşke kabul etseler direkt ama zorlu olacak biraz. Bizim ailede de Kürt bir gelin var. Teyzemler istemedi başta ama benim kuzen ısrarcı olunca evlendiler.
Ne güzel erkeklerde sorun olmuyor aile bir şekilde kabul ediyor gelin aldıkları için ama kılzarda çok zor nasıl ikna edicem bilmiyorum kıramıyorum da kimseyi keşke bağırıp çağırabilsem
Bağırıp çağırmana gerek yok, kimseyi de kırmış olmayacaksın. Sevdiğin adamla evlenmene saçma sapan ırk muhabbeti yüzünden izin vermeyenler kırıyor seni.
Alevi ile Sünni bir arada olmaz. Ailen haklı.
Ben pek alevi gibi değilim
Fark etmez Aileler Anlaşamaz Zaten. Kültürler, Fikirler, Düşünceler hep Çatışır. Size huzur vermezler.
Olan bir sürü kişi var arada sevgi saygı varsa olur hepsi
Ne sevgi kaldı Nede Saygı. Güç para Makam Yoksa, Kimsenin kimseye tahammülü yok.
Kürtler kendi kadınlarını kuzenleriyle abileriyle paylaşır
Saçma sapan konuşma
Kendi gözünle görürsün
Ben doğuda yaşıyorum zaten öyle bir şey yok bir tarafından uydurma
Bak o ölsün seni ganimet gibi sömürürler
Öyle bir şey yok cidden ne saçmalıyorsun
Kuzenini s... Adamlardan herşeyi beklerim gözümle gördüm
Hepsi öyle değil sen nerede gördün bunu bilmiyorum türklerde kötü yok mu hepsi çok mu namuslu
Türklerde 10 sa kürtlerde 90 ben hayatımda bunlar kadar pis insanlar görmedim
Bilmiyorum ben 5 yıldır doğudayım memurum gayet iyi insanlar kötüleri vardır elbette
Bi Kürt iyiyse çıkarı vardır. En iyi Kürt ölü kürttür
Ailene bağlı olduğun sürece mutlu olamazsın
İste ailem de kabul etsin istiyorum
Ailene bakarak yaşama. Yeni bir yuva kuracaksan eski aileni bırakman gerek yoksa kurduğun yuva bozulur
Aile rızası almayan da mutlu olamıyor evlenince tabiki o kadar bağlı kalmam ama rızaları olsun istiyorum
Aile rızası almayan mutlu oluyor asıl. Sen ailenden bağlarını koparamadıysan maalesef evlenmeye hazır değilsin
Bilmiyorum kendimi suç işliyormuş gibi hissediyorum ama bir suçum yok tek suçum sevmek
Çünkü ailenin dediklerini çok önemsiyorsun. Sevmek suç değil. Ailene bakma sen. Kendi aklın var
Sanırım bekleyecegim onlar ikna olasıya kadar ama perişan oldum cidden
Bekleme onları, onlar kim ki sana karışıyorlar? 18 yaşından büyüksün. bir şey yaparlarsa polise şikayet et. Sana bunun için zarar verme hakları yok
Aileni dinle pişman olursun ben oldum
Neden
Sana uygun değil dediler nikah günü herkes anlasamazsn onlarin huyu suyu belli kızım ondan bize damat olmaz falan bir sürü şey dediler dinlemedim kör gibi gittim evlendim küçük yaşımda başıma gelmeyen kalmadı kaç kez bisanmdan döndüm hala daha gel diyorlar ama bu seferde çocuk engel lütfen kendine uygun birini bul çünkü anne baba hissediyor onlar tecrübeli mutlu olamazsın gerçekten de sevgi aşk meşk bir yere kadar evlenince her şey herkes değişiyor işin ciin ebaska şeyler giriyir
Sen nereden evlisin memur musunuz onun ailesi pek öyle değil hepsini tanıyorum neredeyse tamam farklılıklar var ama o herkeste var
Canım biz aynı sualesen oldugumuz bir irimizi tanidgmz halde böyle olduk bir de ebn calsimiyorum bak sen bu lafımı unutma sana tecrübeli biri daha söylüyor ailenin onay vermdgi ksiyle evlenme sorun cikiyor
Ama ailen onu tanıyordur bir şeyini görmüştür benim ailem sırf ön yargıdan dolayı istemiyor bende buna üzülüyorum
aileni dinle
Neden sırf etnik kökeni diye istemiyorlar onu tanımıyorlar bile
Nerelisin normalde
Bursq
Bursa’da Alevi var mı
Evet
İlk defa duydum hayırlısı olsun ilk başta karşı çıkmaları normal sen zamana bırak be yavaş yavaş ikna etme yoluna git
Öyle yapıcam sanırım ama üzülüyorum işe