Ailem sevdiğime vermiyor... !?

1 seneye yakın biriyle konuştum daha sonra onun yaptıklarından dolayı çok soğudum yuzunu görsem tiksiniyodum dayanamadım ayrıldık. senelerdir tanıştığım biri vardı babam tarafından akraba bana ilgisi vardı hep ama ben görmek istemiyodum şuanda ben ona aşık oldum açıldık birbirimize benle evlenmek istıyor ailemle konuştu ama ailem karşı çıktı ve istememelerinin tek nedeni yaş farkı ve benim yanıma yakıştırmıyolar . çok direttim annem evlenmek istiyosan evlen ama evlendikten sonra bir daha benim evime giremezsin dedi o lafı ok gibi oturdu içime ne ailemden ne ondan vazgeçemiyorum. bunların hepsini sevdiğimde biliyor ailesni kaç kere gönderdi kabul etmiyolar bir türlü oda sonunda kaçırcam seni ne olursa olsun dedi kaçmak istiyorum ama ailemide üzmek istemiyorum dayanamycklar düşman olcaz. annemde beni o 1 sene konuştuğum kişiye vermek istyor eger evlenrsen ararım seni kaçırtırırım diyo istemiyorum onu ne olur bana bir akıl verin :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ailem sevdiğime vermiyor... ?
1 seneye yakın biriyle konuştum daha sonra onun yaptıklarından dolayı çok soğudum yuzunu görsem tiksiniyodum dayanamadım ayrıldık. senelerdir tanıştığım biri vardı babam tarafından akraba bana ilgisi vardı hep ama ben görmek istemiyodum şuanda ben ona aşık oldum açıldık birbirimize benle evlenmek istıyor ailemle konuştu ama ailem karşı çıktı ve istememelerinin tek nedeni yaş farkı ve benim yanıma yakıştırmıyolar. çok di
Ailem sevdiğime vermiyor... !?