Ben 20 yaşında üniversite son sınıfım sevgilim ise 23 yasinda uzman çavuş
3 yıllık ilişkimiz var ve artık bir yerden başlamak ilk adımı atmak istiyoruz doğal olarak (sevgilimin ailesi biliyor )
3 yıl önce lise son sinifken anneme dedim kabul etmedi 3 4 ay sonra kendi telefonda annemle konuştu yine ikna olmadi
Daha sonra uzun bi süre bu konuyu acmadik en son bu yaz sevgilim telefonda abimle konuştu çocuğun adını dahi sormadan yine yok denildi
Biz hani direk evlilik değil de en azından söz nişan olsun istedik bunu sevgilim de dile getirdi ama nafile (eğer bu yaz nişan yapabilirsek düğün olana kadar ben 22 sevgilim de 25 yaşına gelir)
baya sıkıntılı zamanlardan geçtim ailem öğrenince
Telefonum alındı bi yere çıkamadım
Bu yaz eve gidince anneme tekrar diyeceğim hem üniversitemde bitti
Ama nasıl ikna ederim bilmiyorum
Araştırma yaptım biraz bu konu hakkında
Çocuğun dini yerinde ve ahlaklı biri olduğu halde kızlarını vermeyen aileler vebale giriyormuş ama bunu gel de aileme anlat...
Sizce nasıl ikna ederim bi bilginiz var mı
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
3 yıllık ilişkimiz var ve artık bir yerden başlamak ilk adımı atmak istiyoruz doğal olarak (sevgilimin ailesi biliyor )
3 yıl önce lise son sinifken anneme dedim kabul etmedi 3 4 ay sonra kendi telefonda annemle konuştu yine ikna olmadi
Daha sonra uzun bi süre bu konuyu acmadik en son bu yaz sevgilim telefonda abimle konuştu çocuğun adını dahi sormadan yine yok denildi
Biz hani direk evlilik değil de en azından söz nişan olsun istedik bunu sevgilim de dile getirdi ama nafile (eğer bu yaz nişan yapabilirsek düğün olana kadar ben 22 sevgilim de 25 yaşına gelir)
baya sıkıntılı zamanlardan geçtim ailem öğrenince
Telefonum alındı bi yere çıkamadım
Bu yaz eve gidince anneme tekrar diyeceğim hem üniversitemde bitti
Ama nasıl ikna ederim bilmiyorum
Araştırma yaptım biraz bu konu hakkında
Çocuğun dini yerinde ve ahlaklı biri olduğu halde kızlarını vermeyen aileler vebale giriyormuş ama bunu gel de aileme anlat...
Sizce nasıl ikna ederim bi bilginiz var mı
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar