Ailem sevgilim olmasini hic istemiyor?

Gizli Üye
Ailem erkek arkadasim olmasini istemiyor. helede annem.. ben sana subay doktor zengin birini bulucam diyor. Benimse sevdigim var onunla arami bozdular. Cocuk benden ayrildi. 1 seneyi geckin sevgiliydik. yasim 19 oldugu hald sen kucuksun bu yasta sevgilimi olur diyorlar. yani annem daha fzla diyor bunu. Annem " sen kucuksun buyu calis erkek arkadasinda olur, arkadaslarinda olur biriyle tanisirsin doktor subay biriyle 1 sene tanisma suresi veririm istersen evlendiririm oyle biriyle " diyor. Kiz arkadaslarimla bile konusmama izin yok. Telfonumu arada kontrol ediyorlar klavyede bir arkadasimla gizlice konussam konusmasam telde gezinsemde kime ne yazdin diye soruyorlar. egilip bakiyorlar. hic arkadasim kalmadi bunlar yuzunden. Annm " sana arkadas mi lazim birak " diyor.. Ne yapmaliyim cevremde kimse kalmadi o cocukta ilk sevgilimdi. hic bir erkek bana ailem yuzunden cikma teklif etmiyordu. bununla mutluydum. Ama sonunda cocukta " bizim sonumuz olamaz istemiyorlar baksana bitti artik kesin " dedi :( :(
Güncellemeler
+1 yıl
gitti babam cocuga kufur etti telefonda. cocukta bitti artik istemiyorlar dedi yani :( :( ne yapicam bari o cocugu seviyordum. o da bni seviyordu. halen daha seviyorum. ne yapicam :( şu an uzakta cocuk wpye net olmadigi icin giremiyor 19 unda girecekmis nete girdiginde konussam mi :( ne yapmaliyim ailem anlamiyor. asosyal oldum kimle konusucam bn. piskolojim bozulucak. disari cikinca hep yasitlarimi goruyorum arkadaslariyla geziyorlar anneme diyorum bak millet nasil geziyor arkadaslariyla diye
Güncellemeler
+1 yıl
onlar akraba diyor.. Oysaki akraba degiller.. herkes mi akraba ya :( zaten okulumu tamamlayamadim bunlar yuzunden. onunla konusma bunu yapma sunu yapma demelerinden dolayi. aciktan okuyorum. evdeyim. kimseyle konusmazsam ne olurum ben anlamiyorlar beni :( konusmaya calissam da :( :(
Ailem sevgilim olmasini hic istemiyor?
5 Cevap