Ailem sevgilim olmasini hic istemiyor?

e bıkmış oda ne yapsn ah bu anneler enden hep zengn damat peşindeler tabi kızlarını küçük göstermek istemylr millete bende aynı annem seninki gibiydi bende 18 yaşmda evlendm aynı seyleri gördk geçirdik kaymakam istedi varmadım aşk evliliği istedm eşim serbest meslekte çalışıyodu şimdide kapıcıyız ve çk mutluym ailem benden utanıyo ama onlarla görüşmüyrm çnkü benim mutlulum herşeyden daha önemli çk şükür yeri gelir deli gibi gezmlere giderz yeri gelir sıkıntıdan patlarz bu duyguları sevdgm insanla yaşarm ama. zengn kocalarn sonuna kadra zengnlk garantsi yok bianda iflas etse nolcak annleer o zamn ne düşünüyo boşatıp başka zengn kocamı bizden utanan gelmesn utanmayana kapım açık birkere gelyrz hayata başkalarn istekleriyle yaşamaya değil kendi isteklermzle yaşamalıyz
Aynen annem diyor ki durumu iyi olmayanla evlenirsen her gün dayak yersin. Bnde " sanki durumu iyi olan dövmick erkek erkektir içinde dövme duygusu olduktan sonra isterse başbakan olsun dedm. Yok dövmz bilmem ne aynı kefeye koyma. O okumuş görmüş geçirmiş olck dövmez dedi. Zengin olupta sevmeyip evlendikten snra herşeyn olsa ne olur mutlu olmadktn snra ama anlamıyor erkek arkadaşımla aramıda bozdular
bazı okumuşlar var hayvandan kadar degiller görgüsüzler insanlık maddiyatta okumakta değil işte gelde bunu bizimkilere anlat :D
Anlasalarrr keşke sevmeyip evlensen hizmetçilerinde olsa evli olduğun kişiyle mutlu olmadıktan sonra ne işe yarar para, hizmetçiler ya da herşeyin elinin altında olması neye yarar neden böyle bu büyükler bizi düşünüyolarda bu kadar olmaz ki. Sevdiğim varken eskiden olduğu gibi görücü usulü ya da ailenin istediğiyle mi evlenicm. Hani eskiden ve halen dha bazı bölgelerde kızlara söz hakkı vermezler aileler kndi istedikleriyle evlendirirler mutsuz olunur sürünenler olur ne bileyim erkek arkadaşıma nasıl açıklıycm bu konuyu
bence sen kalbinin götürdüğü yere git erkek arkadasına durumu anlat annenden tarfa olmadgınıda anlat eger seni istiyosa gercekten kaçın gidin
Annene söyle doktor subay karısı olmak öyle kolay iş değil.
Subay eşin olursa yeri gelcek yıllarca göremeyeceksin ve aranızda hep mesafe olacak. Doktorunda zaten gecesi gündüzü yok, adamı yataktan alıp ameliyathaneye sokuyorlar.
Ama yaşın hakkında doğru diyor daha erken.
yas olarakta guncellemeleride okursan :(
babam kufur etti cocuga :/ cocukta bitti dedi nasil ikna edicem ki :(
cocukla konustu telde cocugun annesine kufur etti :(
ailesine bni anlatmis. biliyorum zamani gelsin isteriz demisler. ancak babam gidip cocugun annesine kufur ederse :(
Artik bir sekilde anne ne tepkini goster zorla evlendirmek diye bir sey yok doktor subay olunca diger erkeklerden farki ne oluyor gotu dahami yuksek oluyor
Anlamıyor " fakirin ağız kokusunu mu çekicksn diyor
Oysaki babamında daireleri felan yok.
Babamda arada para sıkıntısı çekiyor bazen iyi oluyor. Annemde " babanla evlendmde ne oldu bilmem ne " diyor hem görücü usulü evlnmşler. Bazen durumum iyi olmasın, bazen iyi olayım ama mutlu olduğm kişiyle evlenmek istiyorum annem anlamıyor. Zenginle evlenip ne yapayım. Fakirler dövermiş bir insanın içinde olduktan snra başbakan bile olsa döver
Anlamıyor keşke anlasa. Erkek arkadaşımda bıraktı istemiyorlar deyip :/ onunla nasıl konuşsam geldiğinde ilk ne yazsam
Babamda küfür ettiği için cezasını bnden çıkarıyor bitti diyerek :(
Yani erkek arkadaşım bitti diyerek babamın küfürünün cezasını bnden çıkarıyor
bna mesaj atar misiniz ordan ne yazmam gerek onu soylermisiniz?
Farketmez erkek arkadasin bu tur olaylarda seni birakiyorsa ugrasma derim sana birak gitsin baskasi cikar karsina sevgi ask mucadele ister en ufak bir seyde birakmak yakismaz senin tek yapacagin sey erkek arkadasinla tekrar konusman bu olaylari nasil bize anlatiyorsan ona da anlat sonra tepkisi ne olacak ona gore yorum yaparsin
belki sinirlidir diye, ilk mesaji bn mi atmaliyim yoksa o mu yazsin diye bekliyeyim ve yazarken bitanem falan diye konusayim mi hitap ederken nasil konusayim onuda bilemedim tam simdi
ne bileyim kararsizim ilk bn mi yazmaliyim yoksa o mu yazsin yazmazsa yazmayim mi
hem yazarsa eger bu konuyu acinca terslerse "bitti artik" derse ustune gitmeden konuyu kapatip yazmasam mi
Arkadas olmak istemezmisin ailene goremi yasiyossun biraz rahat ol kasma kendini
oyle iste :( şu an bile klavyede yaziyorum. annem bakiyor. odamda otururken bile birden geliyorlar kapiyi aciyorlar calmadan babam degilde annem calmadan aciyor kapi aciksa gellip bakiyorlar ne yapiyosun diyolar gel iceri diyolar ayni evin icinde bile odamda oturmam yasak :( boyle genclik mi olur ve resit oldugum halde :(
Seninle dertlesmek sohbet etmek isterim kabul edersende memnun olurum benimdr bir arkadasa cook ihtiyacim var yanlis anlama beni lutfen ole kotu dusunceli biri degilim watsaptan ekle herzaman arkadasin olurum dertlesirim seninle sen bana anlatirsin ben sana anlatirim olurmu... 0541.814.00.94 ok...
ben sadece ne yapmam gerekir ondan dolayi yazdim bu yaziyi tanismak icin degil.!!
Ben sana tanisalim demedim ki her zaman bir dert arkadasin olsun bir seyleri paylasman icin dedim ve ayni zamanda bende..
Cevap
1Cevap
En İyi Cevaplar