Ailem beni istemiyor ya da sevmiyor?

23 yaşındayım ailem sürekli kötü davranıyor daha doğrusu asalıyorlar genellikle babam çalışmadığım için sürekli laf çarpıtıyor biri beni övse iyilese hemen kötülüyor anneminde önceden sevdiğine inanırdım ama artık inanmıyorum erkek kardeşimle aramda 8 yaş var ayrım yaptigini düşünüyorum onu gerçekten içten seviyor çünkü çalışsam benden iyisi yok ama çalışılırken yaptıklarım ortada yok iyi bir evlat olduğumu düşünüyorum evdeyim diye her işlerini görüyorum yapıyorum ama yinede çalışmadığım için yaranamıyorum ama benim tek isteğim çalıştığım için değilde ben olduğum için sevmeleri ailecek oturup güzel muhabbetler etmemiz kardeşim de asaliyor sürekli arkadaşlarının yanında küfür felan etmeler buna kötü davranın demeler ben sürekli onlar için bişeyler yapmaya çalışıyorum çalışıp para biriktirip ev almak istiyorum ama o kadar özgüvenim kırılmış ki dışarı bile zor çıkıyorum kendimi soyutluyorum hep ama gerçekten çok bunaldım sürekli onların bana kırıcı davrandıkları geliyor aklıma geceleri ağlıyorum sürekli bir an önce onlara ev alıp kendim ayrı eve çıkmayı düşünüyorum sizce de en uygunu bu değil mi?
Ailem beni istemiyor ya da sevmiyor?