Ailem beni sevmiyor?

aslında buna bir türlü inanmamak istedim ama son zamanalrda sonunda inandım aslında ailem beni istememiş ilk olarakta annem annemler evlendikten 1 sene sonra doğmuşum o zamnalar da onlar de genç olduklaırndan dolayı özlelikle aannem bir türlü istememiş sonra ama kabul etmiş her neyse kendimibildim bileli yarış atı gibiyim ailem amcamın oulları gibi olmamı onmalrdan daha üstün olmam için çabalıyorlardı ama sadece onalrı yanında rezil olmamak için bunu da bana açık açık söylerlerdi aslan kızım rezil etme bizi onların yanında derlerdi hala da diyorlar bir kere bile kendi istediğim bir şeyii yapmadım babamalrın istediği liseye gittim kendi hayalelrşimi göz ardına alarak sağlık meslek lisesiydi yurtta kaldım genç 15 yaşında yurtta yapamadım ailemn yanında olan sağlık meslek lisesine geldim okul ile aram 20 dk kaydı beni yurda bırkatılar öğretmenleirmin basskısı ile yurttan aldılar git gel yapmaya başladım böylece ügnlük masrafım aileme 20 tl olmuştu harşılığım ile beraber har sabah söyleniyorlarıd yurtta kalsan saat 7 de kalkardın diye falan filan hadi şu sınıfı geçte ne istiyorsan alıcaz derlerdi gözümü para ile boyamaya çılışıyorlardı bende inanıyordum zaten mutlu a olamadığım için para beni mutlu eder snaıyordum ama verikleri sözleri tutmadılar hala beni bir yarış atı gibi görüyorlar ben hemşire olmak istemediğimi söyledim ben anaokulundan beri öğretmen olmak istiyordum hala da sitiyorum evet hemşireliği hayal etmeye çalıştım sevmeye çalıştım ama ben öğretmenlik m istiyordum onada karşı glediler maslafın 20 tl dediler gel burdaki düz lisese oku biz de rahat edelim dediler küfür falan da ettiler ama ağlamayamaya çalıştım ama ilemle tek prıblemim bunlar da değil özel probblemlerim var ve şimdi beni sevmiiyorlar ve ben buna dayanamıyorum mutlu olamıyorum yarıdm edin
Ailem beni sevmiyor?