Ailem neden beni sevmiyor?

Arkadaşlar merhabalar öncelikle 18 yaşındayım erkeğim sıkıntıma gelecek olursak ailem ve yaşadığım çevre ile ilgili ailem beni istemiyor bunu ben hissetmiyorum onlar söylüyor yemek yememi dahi istemiyorlar babam cimri birisi örnek verecek olursak anca mal kazanma servet peşinde kendi yeme peşinde beni hiç önemsemez günde bir iki kere konuşuruz onda da bana yakınır ne halta yarıyon ben senin gibiyken diye başlıyor anneme gelecek olursak yemek seçen birisiyim daha bir gün istediğim yemek pişmedi bir şey desem aha kapı kendin yap diyor git diyor neden bana böyle davranıyorlar diye düşündük tembel değilim sakat falanda değilim kendilerine de yük olmuyorum ama istemiyorlar bu sene derslere pek çalışmadım pandemiden dolayı ne düzen oturttum nede adam akıllı ben çalıştım 35 gün dershaneye gittik babam geri aldı ben sana para harcamam diye arkadaşlar durumuzuz iyi 80 bin tllik araba 500 bintllik evimiz var birikimleride var ama bana fakirler ilk telefonum j1 di yeni telefon istedim kendin al dedi tarlada 2 ay pancar kazdım 2500 civarı parw kazandim ve o telefon paramıda aldılar şu an markası teknosa olan bir telefonum var zoruma gitmiyor değil ama sorun etmiyorum feda olsun sadece bir kere afferin fslan deseoet yeterdi dershanede çalıştığım kadarı ile msüden 330 aldım aslında askeriye düşüncem falan da yoktu ama bana üniverstede destek çıkacak ailem olmadığını hissettiğimden devletimizin kendi baktığı üniverstelere gitmeyi düşünüyorum ve bugün yine yemek yerken babamın benle dalga geçmesi ile biraz zayıfım bende yemek yiyecek yüz falan komadılar parmaklarımla dalga geçti yani o kadsr zayıfımki avucuma su aldığımda su avuçta durmuyor bunu görüp benle dalga geçince acayip sinrilendim evden ço sinirle 2 sarhoş adamlakavga ettim ne onlarda yüz ne bende kaldı ve kaçtım ordan kısacası arkadaşlar ne yapmam lazım ya okul hayatını kenara bırakıp bunlardan uzaklara gitmek ya da bir sene daha bunlara katlanıp iyi bir burslu uni kazanmak zaten msü geçtim kazanırsam gidecem zaten mülakatları bu yazıyı okuyanlar lütfen darılmasın zamanınızı çaldı isem özür dilerim
Ailem neden beni sevmiyor?