Ailem beni neden sevmiyor?

19 yaşındayım yaklaşık 10 senedir eziyet görüyorum babam ve ablam olacak şahıslardan. Ablam madde bağımlısıydi babam ablama çok düşkündür herkesten çok sever onu bize çektirdiği acılara rağmen üstelik. Annemle babam iki sene ayrı kaldılar o süre içerisinde annemle yaşıyordum her okuldan dönüşte babamın evine gidip çamaşır bulaşık yemeklerini yapar eve öyle giderdim tüm sorumluluklari ben ustlenmek zorundaydim annem beni sever öper hissettir iki sene ayrı kalma aşamasında piskolojik olarak çok zorlandım derslerim ve arkadaşlarımla aram kötüye gitti akrabalarım bile beni dışlar oldu. Sonra annemle babam barıştılar ve eski evimize taşındık yaklaşık 3 ay çok güzeldi kavga gürültü hiç bir sorun yoktu taki abla olacak şahıs eve gelene kadsr eve geri döndü madde kullanmayı bırakmıştı ama hala aynı karaktersizlige sahipti babam kendine su bile almaya kalmaz her gün beni bir hizmetçi gibi kullaniyordu hiç şikayet etmedim onların istediği gibi bir evlat olabilmek için köpek gibi uğraştım didindim derslerimi düzelttim ama olmadı kimse kimsenin nankörlügunu yenemiyor kısacası şiddet gördüm tehtit evden kovuldugum bile oldu şu bir haftadır çok hastayım her gün istifra ediyorum her saat başı doktora da gittik ama nafile baş ağrısı ve kusma devam ediyor ilaçlarımı da kullanıyorum oysa ki bugün biraz ateşim vardı üzerime tişört giydim babam tişörtle görünce bağırmaya başladı bende basım ağrıyor bağırma lütfen dedim ve yüzüme tükürdü arkadan da ablam hakaretler saldırmaya başladı odama girdim odama gelip hayvansin Allah uzun ömür versin gibi sözler kullanmaya devam etti arkadaşlar ben on yıldır bir hayvan gibi eziyet görüyorum insan olduğumu bile unutuyorum bazen soruyorum size ben ne yapmaliyim daha once intihara kalkıştim bileklerimi kestim ama hemen farkedildi hayat o kadar bencilki bazen omuzlarima ağır geliyor düşüyorum tam kalkacak gibi oluyorum daha da ağırlaşıyor devriliyorum koca on Senem ve çocukluğum harap oldu hiç bir çarem yok cabalarimin hepsi boşuna ne yapmalıyım?
Ailem beni neden sevmiyor?