Ailem beni neden sevmiyor?

Annem ben çok küçük yaslardayken saçma sapan nedenlerden sigara krizine girip döverdi. Hic dışarı cikmayayim hiç arkadaşım olmasın isterdi. Babam sürekli evden kaçtı. Erkek kardesim şimdi 20 yasinda ama özürlü gibi davranıyor. Ne işi ne okulu var. Ortaokuldan sonra gitmedi ve hiç abartısız yataktan çıkmıyor hep oyun oynuyor telefondan. Annem evden çıkmıyor. Babam canı isterse çıkıyor iş değiştiriyor bazen hiç çalışmıyor. Benimle ilgili en ufak fikirleri yok. Sevmiyorlar. Bir şey sorsam cevap veren yok. Kimse yüzüme bakmıyor. Paraya ya da başka bir şeye ihtiyaçları olduğu zaman tanıyorlar. Erkek kardeşim hiç bir şekilde saymiyor. Kac kere evden kovdu. Onlari mutlu etmek için elimden geleni yaptım. sosyallestirmeye çalıştım. Akrabamiz davet edince bile girmiyorlar. Ben söyledim diye Gidesi kaçıyormuş. Daha önce çalışıyordum. Okuyordum bir yandan. İsten yeni ayrildim. Okulum bitmedi diye part time iş bakıyorum. Garsonluk buldum ona da gitmeme erkek arkadaşım izin vermiyor. Erkek arkadaşım tutturdu senin ailende bir şey var ben çözücem diye. Sıkıştırıyor sürekli bu konuda. Bir şey anlatmasam bile gördükleri şüphe uyandırıyor.3-4 senelik mevzu olduğunu sanıyor. Kucuklukten beri böyle olduğunu söylüyorum inanmıyor. Anneannem baktı büyüttü bizi hem maddi hem manevi. Arkami yaslayabilecegim kimse yok. Çekip gitmek istiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
16 yaşındayken az olsa beni farketsinler, sevsinler, kaybetmekten korksunlar diye intihar ettim bileğimi kestim. Simdi akan kanlarıma ve kapatmaya çalıştığım kesik izine aciyorum.
Ailem beni neden sevmiyor?