Nişanlıma gideceğim, annesi kendisi olacak. Tek gitmek istemiyorum. Dedim anne, biletini ben alayım gel dedim. Yok dedi. Üstüm iyi değil diye saydırıp durdu. Kim tek gönderiyor nişanlıyken Allah aşkına. Haksız mıyım arkadaşlar.
2 ay
Nişanlıma gideceğim, annesi kendisi olacak. Tek gitmek istemiyorum. Dedim anne, biletini ben alayım gel dedim. Yok dedi. Üstüm iyi değil diye saydırıp durdu. Kim tek gönderiyor nişanlıyken Allah aşkına. Haksız mıyım arkadaşlar.
Cevap
1Cevap
Yani Çok haklısın gerçekten hani karşı taraf da tek başına niye ailesi gönderdi diye düşünür bir şey mi var diye düşünebilir
Hiç umursamıyorlar. Bilete kadar diyorum ben alayım. Bahane sayıp duruyor. Başka aileler özellikle çocuğunu tek bırakmıyor
Evet tabii ki öyle çocuklarını tek bırakmaz ona bu süreçte çok büyük destek olur da ailen niye Peki bu şekilde
Umursamıyorlar. Normalde maddiyatı bahane ederler ona rağmen ben alayım bileti dedim. Gene de yok dedi annem. Hediyesiz gidilmezmiş. Onu da alayım desem gene de gelmezler biliyorum
Yani bildiğin bahaneler üretiyorlar. Umarım en kısa zamanda yuvanı kurarsın ve çok mutlu olursun
İnşallah amin
Ben tek gidiyorum ailem yollamıyor
Normalde olması gereken o zaten. Aileler izin vermez bu süreçte. Bizimkilerin de umurunda değilim
Gitsen de gitmesen de bir şey olmaz ki. Nişanlın da sorun etmiyorsa sen de dert etme. Yuvanı kurunca samimi olmadığına şükredersin.
Tek gitmek istemiyorum başka şehire gidiyorum uzak olduğu için korkuyorum başıma bir şey gelir diye. Hiç ne maddi ne manevi ne nişanlımdan ne ailemden bir destek yok.
Neden gitmen gerekiyor anlamadım ki başka şehire illa gel mi diyor nişanlın?
Evet işim var halletmem gereken. Ondan dolayı gitmem lazım.
Yani Baska sehir olunca gelmesi lazım kardeşin kuzenin vs yok mu onları al bari ama kaç yasında insansın bir şey olmaz tek de gitsen
Kimse gelmiyor. Yanımda kimse olmayınca çekiniyorum annesi falan var. Annem olsa yanımda daha rahat olurdum
Haklısın bacı su an ben gelmek istedim o derece hahah
Düşünmüyorlar beni hiç
Öyle değil de sana güveniyorlar belli ki
Yok ya düşünmüyorlar. Ölsem umurlarinda değilim. Bilete kadar ben aldım. Demiyorlar ki paran yok destek çıkayım
Üff benim ailem de böyle. Nişanlı kızına elden cıktı gözüyle bakıyorlar. Evlen git bir an önce en iyisi. Tipleri hiç çekilmiyor yaşlıların.
Seninle de mi gelmiyorlar tek gönderiyorlar
Ben bazen aileme söylemiyorum bile hastalar diye, kaynanaya 2 3 ayda 1 gidiyorum 5 10 dk durup cıkıyorum ama benimkiler yakın aynı şehirdeyiz
Hımm geçmiş olsun neyi var ailenin. Aynı şehir olsa sorun etmem. Uzak olunca korkuyorum biraz. Yol hiç sevmem
Tesekkürler hastaneye gidiyoruz sık sık. Uzak yola da gitmen saçma tek basına keske nisanlın gelse daha iyi olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın durum kalbini kırmış çok normal 😔 Nişanlısın sonuçta destek beklemen en doğal hakkın. Tek gitmek seni güvensiz hissettirmiş olabilir. Ailenin seni istemediği anlamına gelmez bu ama iletişim tarzları kırıcı olmuş 💔
Annenle sakin bir zamanda konuşmayı dene. “Yanımda olmanı çok isterdim kendimi yalnız hissettim” de. İçindeki duyguyu paylaşman aranızdaki buzları eritebilir 💕🌿