Ailem beni istemiyormu?

Ailem beni sürekli seni evimizde istemiyoruz diyorlar (anne baba). Bir gün kavga ettik babam anam benim üstüme çok geldi ağlattılar 15 yaşındaki bir erkeği ağlattılar kardeşlerimin gözü önünde konu okula gitmemişim yani devamsızlığım 9 du 10 oldu bana sınıfta kaldın diye saldırıyorlar ben diyom kalmadım anlatmaya çalışıyom bide bu olay okulun son haftası internetten açmaya çalışıyom telefonu yere atıyor falan o gün akşam ben arkadaşımın evinde kalacam dedim gitmedim sonraki günde aynı baskı gittim onları korkutmak için değil evde kalmak istemediğim için gittim sokakta kaldım. Yurta yazdırmışlar süleymancı yurdu bugün oradayım her gece ayaktayım uyuyamıyorum yatağa yatıyom normalde 11 de uyuyan ben gece 2 gibi falan uyuyorum sadece duvara bakıyorum tabi bu annem sıkılmadan beni arayıp duruyor oysaki evdeyken hafta bir kez seni evimizde istemiyoruz diyip duruyorlardı hafta sonu eve gidecen hiç gitmek istemiyorum ama okumak için paraya ihtiyacım var ben kimse üzülmesin diye her dakika yalan söylüyorum iyiyim burası güzel oyun var arkadaş var oysaki hiçbiri yok oyunlarda paralı zaten çok zoruma gidiyor hafta sonu eve gitmek bidaha onların yüzünü görmek sizce haklımıyım yoksa ergenlik falanmı ama bir insan parası var aylık 100000 geliri var niye para verip yurda yazdırır beni evde istemiyorlarmı?

Güncellemeler
11 ay
Bide o gün okula gitmedim arkadaşlarımla dolaştım o arkadaşlarla tuvalette sigara içiyoduk bunu olaydan 3 ay önce falan öğrendiler onlarla görüşme dediler ben yine görüşüyodum onlarda pek bişey demiyodu onlarla görüşmeyim diye her şeyi yapıyorlardı ama benim kendi huylarımın tüm sorumlusunu arkadaşlarım bellemişlerdi onlarla görüşmeyeyim diye yazdırmış olabilirmiki
Güncellemeler
11 ay
He bide sokakta kaldığım o gün evden çıkarken telefonumu aldılar o yüzden aramaya uğraşmadım
Ailem beni istemiyormu?